cerol pink gözünüz aydın cnm çok şükür güzel haberlerle dönmüşsünüz inşallah tüm hamilelik oyuncada güzel haberlerle dönersiniz bende bugün akşam gidicem dua edin banada güzel haberlerle döneyim.
Kizlar mrblar..hepinize cok tesekkur ederim merak etmissiniz canimsiniz hepiniz..:)kontrolum 8 deydi sonra da biraz gezindik, yeni geldik eve..cok sukur hersey yolundaydi minigim büyümüş :)) organlarını tek tek ölçmüştü zaten tekrar bakti hepsi normalin üzerinde cikti.elini yanağına koymuştu cok tatliydi ya..bir hafta onden gidiyor dedi doktorumuz 300-350 gr olmasi gerekirken 432 gr cikti maşallah:)3 hafta sonrasi icin seker yuklemesi,hemogram testi falan istedi.mutlu mutlu ayrıldık insallah hep boyle gider.Allahim burdaki butun arkadaslarıma ve isteyen herkese en kısa zamanda saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Cerol canim ense kalinligi gayet normal çıkmış burun kemiğinin oluşması da cok onemli bı gostergeymis doktorum o zaman oyle söylemişti maşallah yarin da kan testini verir hayirlisiyla guzel haberi alırsın canim..
ahh canım ahh ben kendi haline bıraktım ya 1 ayda adet olmam çok zor 45 günde olursam yine iyi 19 mayısta adet olmuştum yani ancak temmuzda adet olabilirim gibi geliyor bir ay klomen kullanmadan aşılamaya gitmem keşke bu ay kullansaydımda tutmazsa temmuzda giderdim demek istedim ama şimdi sırada klomen var adet ne zaman olursam o zaman giderim doktora klomen denerim ilk önce bu ay kendi halinde gitsin bakalım gideceği yere kadar. kurs bitiyor diye seviniyorum canım ama bir an önce bahar temizliğinide yapıp bitirmek istiyorum badanacı falan gelecek baya büyük temizlik olacak yani sonra kısmetse gezmelere vereceğim kendimi :) ohh sen rahatladın artık bir eksiğimiz nehir hanim artık oda hayırlısıyla gelecek artık :)
cerol pink gözünüz aydın cnm çok şükür güzel haberlerle dönmüşsünüz inşallah tüm hamilelik oyuncada güzel haberlerle dönersiniz bende bugün akşam gidicem dua edin banada güzel haberlerle döneyim.
sıcaklar etkilemiş olabilir.birde kişiden kişiye değişiyor durum.sen zaten hassas bir insansın.ondan etkilenmiş olabilirsin.korkma yani.Evet aslında biraz abartıyorlar belki ben de diyetisyene gitmem.bu agri biraz canımı sıkıyor insallah korkulacak birsey değildir( dedigin gıbi doktorlar herseye normal diyorlar insallah dedikleri gibidir.valla ası olalı 3 saat oldu benim de kolum agriyor rahat kaldıramıyorum suan ( bir de cok sicak midem ondan biraz da bulandı herhalde (
çok şükür bu sınavıda vermiş oldun.darısı başımıza.başka test kalmadı dimi.
ya bence diyetisytene gitmene gerek yok 2 kilo için.kaç kilo aldın şimdiye kadar.ilk 3 ay kaç aldın.
ben 2 kilo aldım .
maşallah paşanın kilosuda guzel annesi besliyor yavrusunu.
cnm benım inşallah allahım dualarımızı duyacak ve hiçbirşeye gerek kalmadan ne kloemn ne aşılama doğal olarak anlamadan hamile olursun.
bu ay hiç konuşmayalım sen olunca yada olmayınca guzel haberler verirsin.
ay badana mı en korktugum bir tasınmak birde badana.bizimde 2 sene oldu ama ben sürekli sildiriyorum duvarları 2 sene daha yaptırmam :)))
ya canım buarada guveler hala var bizde gunde 2-3 tane öldürüyorum.yuvalamış olabılır mı. ilac yapmadan nasıl kurtulucam lavanta naftelin koydum salak şeyler resmen onların yanlarında ucuyor etki etmiyor.
canım inşallah sende bu aksam guzel haberle vericen tabikide kuskun olmasın.sende testleri yaptırıcağın zaman stres olucan şimdiden söyliyim sakın olma .
uconn ayy yazdıgın at gibi doğurma hikayen bombaymış kadının sana öyle demesi daha da bir bomba gerçekten.bencede canım sen ınsan gibi dogur :))
buarada benım doktorumda 4lu test için 23 sonlarına doğru dedi.
kızlar bu sabah gittim ve radyoloji doktoru mmlık olcumu yaptı .ense 1.1 çıktı.burun kemiği 3.2 çıktı doktorada gösterdim iyi dedi.
kanda verdim allahın iziniyle hayırlısıyla bir kan değerimiz guzel çıksın rahatlayalım 3-5gune cıkarmış pazartesi arıcam.ama doktorumda dedi endişelenmene gerek yok ense ölçüm yuksek olsa endişelen ama gerek yok gayet guzel sonuç buyuk ihtimal kanda güzel çıkar dedi.bu beklemek zor bir durum sonuç beklemeyı hıc sevmiyorum(
sıkıntıdan geçmiş sayfaları okumaya başladım kızlar neler neler yazmışız.cerol bişeyler demişsin sonrada bu söylediğimi bana hatırlatın demişsin al sana hatırlatıyorum:)
sıcaklar etkilemiş olabilir.birde kişiden kişiye değişiyor durum.sen zaten hassas bir insansın.ondan etkilenmiş olabilirsin.korkma yani.
teyze bir alemdi canım.aklıma geldikçe gülesim geliyor:)
hadi gözün aydın.değerlerin gayet güzel.kan sonucuda iyi çıkar inşallah.bana soracak olursan dörtlü teste gerek yok canım.ikili test en güveniliri.ikili testi yaptırdıktan sonra ondan daha az güvenilir bir testi yaptırmak saçma geliyor bana.boş yere morali bozulan bir sürü hamile gördüm haziran annelerinde.ama tabiki benimki fikir.sen için nasıl rahat ediyorsa öyle yaptır.
valla baktım topikte kimse yok sıkıntıdan geçmişe gittim okudukça okudum.gözlerim şaşı oldu resmen:)neler neler yazmışız ya.ümitsizliğe kapıldığımız zamanlarda çok olmuş.birbirimize dua ettiğimiz zamanlarda.ankajetle arka arkaya aylarda hamile kalmışız.temsilci 2 ay hamile kalamadım diye bunalıma girmiş:)pink deli gibi panik halde sürekli bişeyler sormuş:)çok duygulandığım anlar oldu benimde.allahım inşallah bu topikteki herkese en kısa zamanda kucaklarına bir bebek verir inşallah.gerçekten duygulandım biliyormusunuz ya bebişim ne gunlerdi be peki o ay değil ondan snrakı ayda hamile kaldın dimi.
ne kadar agrın olmuş ne kadar korkmuştun bende pınpırıklılık belirtileri o zamandan varmış ama bak hemen benımde ağrım başlamış :)))o zamanlar ağrıların vardı şimdi ıse doğurucan zaman ne cabuk geçiyor.nehir bizim gerçekten umudumuz özellikle benım korkmadan korunmayı bırakmamı sağladı yoksa ben daha korunuyordum .doğunca benim ve bebişim için teşekkrler öpücüğü ver umuduma :)) resmen ağladım ahh su hormonlar ahhh :)) şimdide gülüyorum
temsilcinin 1 ay varmış korunmasına ankejet o zamanlar daha öğrenmemiş hamile oldugunu
pink yok o zamanlar dimi.eylülde yoktu galiba.
işte konuşmamız,
uconn kullanıcısından alıntı
korunmayı bıraktığım ana kadar dış gebelik yaşadığımı unutmuştum nerdeyse.1 haftadır kabus gibi üstüme çöktü.ankajet senin beta kaça kadar çıkmıştı.benim çok yüksekti acaba şimdi ağrı olması tüpümün fazla deforme olmasıyla mı ilgili diye düşünüyorum.bacağın veya belinde ağrı var mı senin?
cerol kullanıcısından alıntı
canım sen sol tarafım ağrıyor dedin ya o gunden beri psikolojik işte benımde ağrıyor (korunuyoruz)ay acaba bişey mi var gibi paranoyak oldum sonra aklıma sen geldin ,psikolojik herhalde dedim ve geçti ,işte bu kadar kolay etkileniyoruz ve biz etkilenince vucudumuz hemen tepki veriyor,düşünemeye çalış biliyorum cok zor zamanı gelince aynı şeyleri sen bize söyleceksin ve bu yazımı da hatırlat olur mu :))) eminim herşey super olacak pozitif düşün evrene pozitif enerji ver.ve allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah.
karamla uconnun konuşması:
uconn kullanıcısından alıntı
dış gebelik geçirdikten sonra bu ay ilk denememi yapıyorum ve tekrardan aynı şeyleri yaşıycam diye çok korkuyorum.şu anda adetime 8 gün var ve benim yine sol tüpüm ve sol baldırım ağrıyor(dış gebeliği soldan yaşamıştım ve ilaçla düşürülmüştü)acaba aranızda dış gebelikten sonra normal hamileliğinin başında ağrı yaşayan tekrar dış gebelik geçirdiğini sanan varmıydı?stresten ölmek üzereyim..
karam kullanıcısından alıntı
canım benim yaaaaa, sen sakin ol çok dinleme öyle kendini daha yeni denemeye başladınız hem, biliyorum elinde değil ve senin yaşadığın herşeyi ben de yaşayacağım. ama sen bana umut olacaksın hamile kalacaksın sorunsuz bi gebelik geçireceksin ve ben de senden özenip hemen korunmayı bırakacağım..... alacağız evlatlarımızı kucağımıza merak etme............
göbeğinde değildir canım benim 20. haftada sağlık ocağında dinlerken hemşire göbeğime göbeğime çıkıyordu atışı bulamamıştı.beni boş yere korkuttu.sonra ebe geldi daha bu haftada bebek göbekte olmaz daha aşağı bakacaktın dedi.kasıklarımda duymuştuk yavrumun kalp sesini.o hemşireyede hala gıcığım bu yüzden:)birde senin kalp atışından 2 katı falan hızda olur.ona göre dinlersin.canım ya ben 4 boyutlu demek istedim ama hala bu testlerin adını tam bilmiyorum.bugun kayıt açtırırken kıza 2lı ense kalınlıgı test yaptırcaktım dedim sonra dusundum yok ya bu böyle değildi dedim doktorun istek fişini verdim.bende senınle aynı fıkırdeyım yaptırmam herhalde :)) buarada bugun sadece kan testi için para verdim 100 tl tekrar ultrason parası almadılar.
odalara baktım suıt odalar guzel dogum fiyatlarını sordum buarada ozel odalar için 75-125 arası odaya göre değşiyor dedi sonradan aklıma geldi sormadım gunluktur bu dımı yanı sezeryan oldum dıyelım 3 gun kalıcam.
isteğe bağlı sezeryan farklı para ona inanamadım ne sacma heryerde var mı acaba bu durum.diyelim gece geldin doğuma doktorunu istiyorsun artı para.sağlıklı gelsinde vericez artık napalım istediği zaman gelsin.ama saçma geldi bana.
buarada kalp dinleme cihazıyla duydum kızlar cok derınden de olsa duydum.ama yerini hep kasıklarda aradım orda değildi göbek deliğimin hemen altı cok garip değil mi.daha kasıklarda olması gerek.herhalde kendi kalp sesım göbek deliğimden gelmez diye dusunuyorum :))
valla baktım topikte kimse yok sıkıntıdan geçmişe gittim okudukça okudum.gözlerim şaşı oldu resmen:)neler neler yazmışız ya.ümitsizliğe kapıldığımız zamanlarda çok olmuş.birbirimize dua ettiğimiz zamanlarda.ankajetle arka arkaya aylarda hamile kalmışız.temsilci 2 ay hamile kalamadım diye bunalıma girmiş:)pink deli gibi panik halde sürekli bişeyler sormuş:)çok duygulandığım anlar oldu benimde.allahım inşallah bu topikteki herkese en kısa zamanda kucaklarına bir bebek verir inşallah.
göbeğinde değildir canım benim 20. haftada sağlık ocağında dinlerken hemşire göbeğime göbeğime çıkıyordu atışı bulamamıştı.beni boş yere korkuttu.sonra ebe geldi daha bu haftada bebek göbekte olmaz daha aşağı bakacaktın dedi.kasıklarımda duymuştuk yavrumun kalp sesini.o hemşireyede hala gıcığım bu yüzden:)birde senin kalp atışından 2 katı falan hızda olur.ona göre dinlersin.
isteğe bağlı sezeryan bir çok hastanede daha pahalıdır zaten.devletin yıldırma politikası sanırım:)ama gece doktoru çağırmayla nasıl ek para alıyorlar çok saçma.ben hiç sormadım bizim hastaneye bu durumu.belki bizimde öyledir.
slm kızlar....uzun zamandır giremedim,nasılsınız?umarım herşey yolundadır...birkaç sayfa okudum bir değişiklik yok sanırım...inanın kızlar girmesemde dualrım sizinle.mübarek günlerde hepiniz için dua ediyorum...ucon hala doğum yapmamış.nehir hanımın rahatı iyi heralde içerderabbim tez zamanda kurtarsın,kolay doğumlar nasip etsin inşllh cnm.en kısa zamnda karam ve seraptan hamilelik haberleri duyarız inşllh ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarını doldursun inşllh...hamile olan pink,temsilci ,defne ve cerolada rabbim tez günde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin....bu arada ben daha iyiyim çok şükür.halen ilaç kullanıyorum .haftaya tekrar randevum var.en kısa zamanda ilacı bırakıp transfere gitmeyi istiyorum.rabbim hayırlısını versin inşllh.hepinizi öptüm canlarım
kızlar çok şükür her şey yolundaymış sadece ben mide bulantısından dolayı çok bişey yiyemediğim için 1 kilo zayıflamışım onun dışında çok şükür rabbime her şey yolunda.
bende çoktandır merak ediyordum nerelerdeydin diye.ilacı bırakmayı düşündüğüne göre iyisindir demek.çok sevindim.herşey gönlünce olssun inşallah.slm kızlar....uzun zamandır giremedim,nasılsınız?umarım herşey yolundadır...birkaç sayfa okudum bir değişiklik yok sanırım...inanın kızlar girmesemde dualrım sizinle.mübarek günlerde hepiniz için dua ediyorum...ucon hala doğum yapmamış.nehir hanımın rahatı iyi heralde içerderabbim tez zamanda kurtarsın,kolay doğumlar nasip etsin inşllh cnm.en kısa zamnda karam ve seraptan hamilelik haberleri duyarız inşllh ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarını doldursun inşllh...hamile olan pink,temsilci ,defne ve cerolada rabbim tez günde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin....bu arada ben daha iyiyim çok şükür.halen ilaç kullanıyorum .haftaya tekrar randevum var.en kısa zamanda ilacı bırakıp transfere gitmeyi istiyorum.rabbim hayırlısını versin inşllh.hepinizi öptüm canlarım
gözünaydın canım.ilk aylarda zayıflama olayı çokça karşılaşılan bir durum ama merak etme mide bulantıların bitince almaya başlarsın.hem doktorunda demiştir.sen almasan bile bebeğin senin depolarından kullanıyor.onun için üzülme yani.kızlar çok şükür her şey yolundaymış sadece ben mide bulantısından dolayı çok bişey yiyemediğim için 1 kilo zayıflamışım onun dışında çok şükür rabbime her şey yolunda.
sen dünde ağrıdan bahsedince benim aklıma gelmişti dahada kötü olabileceğin.çünkü belki hatırlarsan bende bebeğin hareketleri başladığı haftalarda baya ağrı yaşamıştım.doktorumu aramıştım düşük yapıyo olabilirmiyim diye.sanırım bebek hareketlerine alışırken bünye ağrı yapıyo olabilir.bol bol su içip sol tarafına yatarak dinlen canım.Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü ((( kizlar dua edin ne olur gecsin..
canım doğum günün kutlu olsun.sen 31 deyken 2. yapcan ben 31 de anca 1. alcam kucağıma.neyse geç olsunda güç olmasın inşallah.bu arada o etraftaki seslere kulağını kapat.ağzı olan konuşuyor.bazen küfredesim geliyor.herkeste doğumla ilgili felaket senaryoları var.çeşit çeşit korkutucu hikayeler.aman bu son günlerinin tadını çıkar diyenler.lan acaba çocuk yapmasamıydım dediğin anlar oluyor.bizim toplumumuz çok cahil valla.o yüzden hiçççç sallamamak lazım bu konuşulanları.kızlar bugün doğum günüm.31 egirdim ya..kendimi çok yaşlı hissediyorum..ayyyyy(ama 31de 2. defa anne olucam için güzel bi yaş..
doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler sevindim...hep böyle güzel geçsin hamileliklerimiz inş.bebek bekleyenlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşasınlar inş..
ayyy geçmiş neimiş öyle.çok şükürki geçmiş:))ilk ankajetle umutlandık,ardından uconnn....sizin hamile haberlerinizi almak öyle güzeldiki..
ceroll benim eşim hiç yanımda gelmiyo doktora.doktor cd veriyo akşam gel izleyelim diyorum ben bakmam yaa sen kendin bak diyo.üzülme benimki yanımda da noluyo:))sende en kısa zamanda eşine kavuşursun inş.doğumda yanında olur umarım...
uconn benide güldürdü teyze.süpermiş.şimdi kendimi düşündümde ben ne at gibi ne tavuk gibi:)....benimki ne gibi oluyo aceba sezeryan olunca.öyle her kafadan bir ses çıkıyo işte.her gören bişey söylüyo.ben en çok 2.kızım olucağını duyunca verdikleri tepkiye sinir oluyorum.milletin suratı düşüyo,neyse olsun diyolar.hemen ardındanda 3.ye oğlan olur diyolar.ayy sinir oluyorum.ohh kızım oluyo iyikide..kimi diyo sen nasıl hamilesin hiç karnın yok...oysaki kıyafetlerim olmuyo.karnımda baya büyüdü bence.daha ne olsun.hemen 8-9aylık karın görmek istiyolar.ama ben artık hepsine alıştım.hiç birine aldırış etmiyorum...
pink benimde sağ tarafta sık sık ağrı oluyo.ama gazdan biliyorum.geçmiş olsun sanada..
karam sınavlarında başarılar..
herkese selam.inşallah hepiniz iyisnizdir. babam sürekli hastanede yattığı için ev hastane arası mekik dokuyorum.arada siteye girmeye çalışıyorum.
hamile kardeşlerim doktorlardan güzel haberlerle dönmüşler rabbim bu haberleri duymayı daim eylesin.inşallah sağlıklı,hayırlı bir şekilde doğurup kucaklarına almak da nasip olur.
serapcığım inşallah bu ay hamilesindir.rabbim sana bu ay nasip etmiştir inşallah.
karam(esen) kardeşim inşallah sınavların iyi geçer,ehliyetinide alırsın üstünede bir hamile kalırsan oh tam kaymaklı kadayıf olur.,,inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre verir.
uconn cum inşallah sende sıkıntı ,sancı çekmeden bir avazada en hayırlı en sağlıklı bir şekilde doğum yapıp nehirini kucağına alırsın.
cbdefne kardeşim ne güzel kalp atımlarınıda duymuşsun inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapmanıda nasip eder rabbim.
cerol inşallah eşin bir an evvel yanına gelir bu güzel duyguları beraber yaşarsınız,acınıda sevincinide beraber yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim.
pink kardeşim inşallah herşey güzel olacak rabbim sağlıkla hamileliğini tamamalayıp sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
marla kardeşim epeydir görünmüyor.inşallah iyidir bir sorun yoktur hamileliği sağlıklı gidiyordur inşallah.
temsilci kardeşim sen ellerin lafına bakma ağzı olan konuşuyor.çocuğu veren rabbim seçim yapmıyoruzki kız olsun erkek olsun diye.demekki rabbim öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş.hamd etmek lazım.çok şükür sağlıkları yerinde.inşallah çocukların hayırlı evlatl olurlar çevrendeki insanları utandırırlar.
ada kardeşim inşallah bu ay rabbim sanada bir evlat nasip eder inşallah sende hamileyim dersin.
bahar kardeşim,cimcimesultan,benimhalaumudumvar kardeşlerim rabbim inşallah en hayırlı en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.
ismini hatırlamadığım tüm evlat isteyen tüm kardeşlerime inşallah nasip eder rabbim.
kızlar hepinize teşekkür ederim bende bişey yiyemediğim için vicdanen çok rahatsız oluyodum bebişi besleyemiyorum diye sonra ilk 3 ay annenin depolarından aldığını öğrendikten sonra bir nebze rahatladım suyu deli gibi içen ben şimdi su içmekte bile zorlanıyorum ama sanırım 3 aydan sonra mide bulantılarıda hafifliyomuş doktor onun içinde ilaç yazdı ama ben pek kullanmak istemiyorum açıkçası belki dayanamadığım durumda alırım diye düşündüm.
temsilci cnm doğum günün kutlu olsun rabbim eşin ve kızlarınla sana hayırlı ve huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah. boşver çevrendeki söylenenleri milletin ağzı torba değilki büzesin keşke benimde kızım olsa kız çocuklarına ayrı bir düşkünlüğüm var tabi rabbim ilk önce hayırlısını versin farketmez ama kızım olmasını çok istiyorum.
selamet cnm inşallah sende hayırlı olan en kısa zamanda hamilelik haberini paylaşırsın bizimle.
bahar en kısa zamanda senden de bekliyoruz ilacı bırakacak olmana çok sevindim
pink cnm iyi düşün iyi olsun ben apandist ameliyatı geçirdim o zamanda hatta hamileydim çok feci bir ağrısı var dayanılmaz olan ve doktor kasığına bastırdığında dayanılmaz bir ağrı hissediyorsun zaten kanda ve ultrasonda belli oluyo mide bulantısıda yaşanıyor seninki muhtemelen ucon dediği gibi bebeğin hareketlerinden dolayı olabilir birde giderek karın büyümeye başlıyo belki kasların gerilmesiylede sancı oluşuyo olabilir inşallah tez zmanda geçer cnm.
bu ayda bekleyenlerden hayırlı ve sağlıklı hamilelik haberlerini alırız inşallah umudumuza yeni umutlar eklenir inşallah.
kızlar bugün doğum günüm.31 egirdim ya..kendimi çok yaşlı hissediyorum..ayyyyy(ama 31de 2. defa anne olucam için güzel bi yaş..
doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler sevindim...hep böyle güzel geçsin hamileliklerimiz inş.bebek bekleyenlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşasınlar inş..
ayyy geçmiş neimiş öyle.çok şükürki geçmiş:))ilk ankajetle umutlandık,ardından uconnn....sizin hamile haberlerinizi almak öyle güzeldiki..
ceroll benim eşim hiç yanımda gelmiyo doktora.doktor cd veriyo akşam gel izleyelim diyorum ben bakmam yaa sen kendin bak diyo.üzülme benimki yanımda da noluyo:))sende en kısa zamanda eşine kavuşursun inş.doğumda yanında olur umarım...
uconn benide güldürdü teyze.süpermiş.şimdi kendimi düşündümde ben ne at gibi ne tavuk gibi:)....benimki ne gibi oluyo aceba sezeryan olunca.öyle her kafadan bir ses çıkıyo işte.her gören bişey söylüyo.ben en çok 2.kızım olucağını duyunca verdikleri tepkiye sinir oluyorum.milletin suratı düşüyo,neyse olsun diyolar.hemen ardındanda 3.ye oğlan olur diyolar.ayy sinir oluyorum.ohh kızım oluyo iyikide..kimi diyo sen nasıl hamilesin hiç karnın yok...oysaki kıyafetlerim olmuyo.karnımda baya büyüdü bence.daha ne olsun.hemen 8-9aylık karın görmek istiyolar.ama ben artık hepsine alıştım.hiç birine aldırış etmiyorum...
pink benimde sağ tarafta sık sık ağrı oluyo.ama gazdan biliyorum.geçmiş olsun sanada..
karam sınavlarında başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?