allah razı olsun canım.allah sanada en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu.Merhabaa kızlarr
umarım herşey yolundadır,bugün doktordan gelicek hamişlerimiz süper haberlerle dönsün inşallah
sürekli takibimdesiniz fazla katılımda bulunamasamda
Ucon Rabbim sağ sağlim kavuştursun Nehir hanıma inşallah benimde dualarımdasın
kizlar doktordan geldim ama annemdeyim cepten giriyorum.ense olcumu 1.6dedi burun kemigide iyi dedi.
yarin baska bir ulrasonla daha hassas bir olcum olacak dedi gec saatte gittigimden radyoloji kapali dedi.o testen snra kan alincakmissizlerin nasildi ense olcumu
allah razı olsun canım.allah sanada en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu.
canım ölçüm sonucun gayet iyi.ama aklında olsun ölçüm ile kan tahlilini aynı günde yakın saatlerde yaptırman lazım yoksa kesinlikle yanlış sonuç verir.
ewet cnm bunu doktor olctu bide farkli bi ultrasonda yarin radyolog olcum yapacakmia o olcumle kan vericen dedi.daha hassas ve mmlik olcum yapar dedi.radyoloji doktoru yapacak anladigim kadariyla.burun kemiyide cok normal dedi ama ona kac mm dedi hatirlamiyorum.
kalp sesinide dinlersin hemde dedi.yarin sabah gidicem randevu alip.oglene kdr donerim insallah.
pink ne yaptin sen nasil gecti
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin doktordan inşallah.
zaman gerçekten geçiyor.yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama dönüp baktığında arkana gerçekten hızlı akıyor zaman.eşim bu sabah inanmıyorum bikaç haftaya kadar yeni bir hayat başlıyor bizim için dedi.çok heyecanlı o da.ikimizde garip duygular içindeyiz son günlerde.
inşallah sende bu güzel duyguları yaşayacaksın canım ve zaman su gibi akıp geçecek.sonrada dönüp arkana baktığında bu çektiğin sıkıntıları unutmuş olduğunu göreceksin ve şaşıracaksın.ben buna bütün kalbimle inanıyorum.
kızlar bakalım sizin bu dualarla ben kuş gibi doğurucam herhalde.ay kuş gibi doğurucam diyince geldi aklıma.geçenlerde eczanede bir teyze ile karşılaştım biraz sohbet ettik.ayrılırken at gibi doğurursun inşallah dedi kadın gülerek.yuh teyze diyecektim nerdeyse zor tuttum kendimi.sonra teyze beni öyle garipsemiş görünce atlatmaya başladı.kadının biri gelininden nefret edermiş.kızı ile gelini aynı zamanlarda hamile kalmış.bir gün beddua etmiş gelinine inşallah at kadar zor doğurursun demiş.sonra kızı gelmiş aklına.onada demişki inşallah tavuk gibi doğurur.ama teyze bilmezmişki tavuk küçücük yumurtayı çıkarana kadar elli kere düşüp düşüp bayılırmış acıdan atsa iri olmasına rağmen en kolay doğuran hayvanlardan biriymiş :)teyzenin bedduasıda ayağına dolanmış.kızı doğururken düşüp düşüp bayılmış gelini ise bir avazda:)neyse teyze ben insan gibi doğurmayı tercih ederim dedim.sen normal doğur normal diyo hala bana:)zaten bu teyzeler hamile bir kadın görmeye gelsin karnımı seven mi allah bu sıcaklarda yardımcın olsun diyen mi yok yok senin kız değil çok sivri göbeğin bu kesin erkek diyen mi:)her çeşiti beni bulur.şaka bir yana siz böyle dua ettikçede çok mutlu oluyorum.inşallah korkularımla karşılaşmam doğumumda.at gibi doğururum:)
temsilci canım ayrıntılı 20-24. haftalar arasında yapılıyor ama benim araştırmalarım sonucu en iyi zaman 22. hafta tamamlanınca.çünkü kalp gelişimi 22. haftada tamamlanıyormuş ve allah korusun kalp ile ilgii sorunlar en iyi bu haftalarda tespit edilebiliyormuş.
kizlar doktordan geldim ama annemdeyim cepten giriyorum.ense olcumu 1.6dedi burun kemigide iyi dedi.
yarin baska bir ulrasonla daha hassas bir olcum olacak dedi gec saatte gittigimden radyoloji kapali dedi.o testen snra kan alincakmissizlerin nasildi ense olcumu
canım benim evet bambaşka bir hayat bekliyor sizi artık 3 kişilik tam bir aile olarak geçecek ömrünüz aaaa belki ilerde 4 olur 5 olur o size kalmış :) hesap yapmayı bıraktım ve bende bütün gücümle inanmak istiyorum dediklerine.
2 kere mi para almış olacaklar yani.yoksa kontrol olarak mı geçecek yarınki?
kızlar bakalım sizin bu dualarla ben kuş gibi doğurucam herhalde.ay kuş gibi doğurucam diyince geldi aklıma.geçenlerde eczanede bir teyze ile karşılaştım biraz sohbet ettik.ayrılırken at gibi doğurursun inşallah dedi kadın gülerek.yuh teyze diyecektim nerdeyse zor tuttum kendimi.sonra teyze beni öyle garipsemiş görünce atlatmaya başladı.kadının biri gelininden nefret edermiş.kızı ile gelini aynı zamanlarda hamile kalmış.bir gün beddua etmiş gelinine inşallah at kadar zor doğurursun demiş.sonra kızı gelmiş aklına.onada demişki inşallah tavuk gibi doğurur.ama teyze bilmezmişki tavuk küçücük yumurtayı çıkarana kadar elli kere düşüp düşüp bayılırmış acıdan atsa iri olmasına rağmen en kolay doğuran hayvanlardan biriymiş :)teyzenin bedduasıda ayağına dolanmış.kızı doğururken düşüp düşüp bayılmış gelini ise bir avazda:)neyse teyze ben insan gibi doğurmayı tercih ederim dedim.sen normal doğur normal diyo hala bana:)zaten bu teyzeler hamile bir kadın görmeye gelsin karnımı seven mi allah bu sıcaklarda yardımcın olsun diyen mi yok yok senin kız değil çok sivri göbeğin bu kesin erkek diyen mi:)her çeşiti beni bulur.şaka bir yana siz böyle dua ettikçede çok mutlu oluyorum.inşallah korkularımla karşılaşmam doğumumda.at gibi doğururum:)
temsilci canım ayrıntılı 20-24. haftalar arasında yapılıyor ama benim araştırmalarım sonucu en iyi zaman 22. hafta tamamlanınca.çünkü kalp gelişimi 22. haftada tamamlanıyormuş ve allah korusun kalp ile ilgii sorunlar en iyi bu haftalarda tespit edilebiliyormuş.
Kizlar mrblar..hepinize cok tesekkur ederim merak etmissiniz canimsiniz hepiniz..:)kontrolum 8 deydi sonra da biraz gezindik, yeni geldik eve..cok sukur hersey yolundaydi minigim büyümüş :)) organlarını tek tek ölçmüştü zaten tekrar bakti hepsi normalin üzerinde cikti.elini yanağına koymuştu cok tatliydi ya..bir hafta onden gidiyor dedi doktorumuz 300-350 gr olmasi gerekirken 432 gr cikti maşallah:)3 hafta sonrasi icin seker yuklemesi,hemogram testi falan istedi.mutlu mutlu ayrıldık insallah hep boyle gider.Allahim burdaki butun arkadaslarıma ve isteyen herkese en kısa zamanda saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Cerol canim ense kalinligi gayet normal çıkmış burun kemiğinin oluşması da cok onemli bı gostergeymis doktorum o zaman oyle söylemişti maşallah yarin da kan testini verir hayirlisiyla guzel haberi alırsın canim..
oluruna bırakmakla iyi mi ettim onuda bilmiyorum temmuzda gelecek yüklü bi paramız var inşalah gelecek yani klomen deneseydim bu ay da olmazsa bursaya aşılama için giderdik temmuzda diyorum gerçi temmuza kadar ancak adet olurum herhalde :) neyse hayırlısı artık ne zaman adet olursam o zaman gideceğim işte eşimde az bi varikosel çıktı ama doktor önemli değil dedi sperm saayısı hareketliliği falan gayet güzel dedi yani çok şükür kü onda bir prolem yok Allahm tekrar o acıları yaşatmasın da biraz geç olsun diyorum artık veee bugün kursumun son günü kızlar hafta sonuda sınavları verdim mi tamamdır gelsin bahar temizliği :)inanmak isteme inan...
eşinde sorun olsaydı spermleri canlı olmasaydı neyse ama kadında olan sorun erinde gecinde çözümleniyor.ya kendi kendine olacak.çünkü 1 kere olmuş.neden tekrar olmasın.ya da aşılama tüp bebek bişekilde olacak inşallah.
ohhh artık pinpirikli pink gitti yerine hamileliğin tadını çıkaran bir pink geldi sonuna kadar böyle gidecek canım meraklanma sen Allh sizi korusun.Kizlar mrblar..hepinize cok tesekkur ederim merak etmissiniz canimsiniz hepiniz..:)kontrolum 8 deydi sonra da biraz gezindik, yeni geldik eve..cok sukur hersey yolundaydi minigim büyümüş :)) organlarını tek tek ölçmüştü zaten tekrar bakti hepsi normalin üzerinde cikti.elini yanağına koymuştu cok tatliydi ya..bir hafta onden gidiyor dedi doktorumuz 300-350 gr olmasi gerekirken 432 gr cikti maşallah:)3 hafta sonrasi icin seker yuklemesi,hemogram testi falan istedi.mutlu mutlu ayrıldık insallah hep boyle gider.Allahim burdaki butun arkadaslarıma ve isteyen herkese en kısa zamanda saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Cerol canim ense kalinligi gayet normal çıkmış burun kemiğinin oluşması da cok onemli bı gostergeymis doktorum o zaman oyle söylemişti maşallah yarin da kan testini verir hayirlisiyla guzel haberi alırsın canim..
bilmem ki cnm.yapacak kisi aksam 5e kdr calisiyormus bende 7e randevu alinca bugun yapamadik onda yrn gidiyorum.
zannetmem para almazlar bi tek 2li test parasi alirlar tahminimce.ewe gidince hbr verir.
esim cok kotu oldu bugun goremiyor nasil uzulmus anlatsana neleri olusmua nasil gordun zipliyor diyorhm yaramaz olacak dio cok uzuldum video cektim ama gonderemedim interneti yok yoldalar insallah limana gidince bakacak insallah.ama cok uzuldum.
ay birde sizin böyle bir durumunuz var dimi.eşin için çok zor bir durum.yazık ya.şimdi ne kadar çok merak ediyordur.seni hamileliğin başından bu yana görmedi değil mi?ne zaman gelecek bari var mı bu yakınlarda gelme durumu?bilmem ki cnm.yapacak kisi aksam 5e kdr calisiyormus bende 7e randevu alinca bugun yapamadik onda yrn gidiyorum.
zannetmem para almazlar bi tek 2li test parasi alirlar tahminimce.ewe gidince hbr verir.
esim cok kotu oldu bugun goremiyor nasil uzulmus anlatsana neleri olusmua nasil gordun zipliyor diyorhm yaramaz olacak dio cok uzuldum video cektim ama gonderemedim interneti yok yoldalar insallah limana gidince bakacak insallah.ama cok uzuldum.
gözün aydın canım.yarım kiloluk kıyma olmuş senin oğlan nerdeyse:)en önemli muayeneyide atlattın şükür.yalnız şeker testi için 23-24. hafta erken bir hafta.ben 26 nın sonunda yaptırmıştım doktorum normalde 28 gibi yapalım demişti.ona bile erken dedi.internetten bir araştır istersen bu konuyu.Kizlar mrblar..hepinize cok tesekkur ederim merak etmissiniz canimsiniz hepiniz..:)kontrolum 8 deydi sonra da biraz gezindik, yeni geldik eve..cok sukur hersey yolundaydi minigim büyümüş :)) organlarını tek tek ölçmüştü zaten tekrar bakti hepsi normalin üzerinde cikti.elini yanağına koymuştu cok tatliydi ya..bir hafta onden gidiyor dedi doktorumuz 300-350 gr olmasi gerekirken 432 gr cikti maşallah:)3 hafta sonrasi icin seker yuklemesi,hemogram testi falan istedi.mutlu mutlu ayrıldık insallah hep boyle gider.Allahim burdaki butun arkadaslarıma ve isteyen herkese en kısa zamanda saglikli gebelikler ve saglikli bebekler nasip etsin insallah.
evet ya ben daha öncede duydum o otu ama pek inanmam böyle şeylere.gerçi insan böyle durumlarda herşeyden medet umuyor:)aktarlarda falan bulabilirmiyim bilmiyorum.bir araştırmak lazım aslında.ay güldürdün beni sabah sabah yaa.. Bu teyzeler gerçekten böyle. Diyecek bişileri mutlaka oluyor. Bazen annemde otobüste felan yanındakine bişiler sorunca diyorum klasik teyzeler gibi davranma annee diye dürtüyorum. Bekarmı? nerde çalışıyor? hamileyse ne kadarlık? sivrimi yuvarlakmı cidden çok meraklı oluyorlar:) At gibi mi olur başka türlümü bilmem ben ama , İnşallah bir avazda rahatça doğurursun canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Uconn bu hacdan gelen fadime ana eli diye bir ot var. Doğuma giden kadına onu koyarlar hemen doğursun diye o kuru bir ot olmasına rağmen açılmaya başladıkça suda, rahminde açıldığına inanılır. Ve tanıdığm çok kişi bu şekilde rahat doğumlar yaptıklarını söylediler. Gelinimize de koymuştu annem. Daha doğmaz sabaha kadar demiş doktorlar gitmişler ama yarım saat içinde rahim tam açılmış ve doğurmuştu. Allahın işi işte. Herşey duayla. Varsa birilerinde sende uygulayabilirsin..
Canım sevindim herşey yolunda şükür. Büyümüş bebişimiz.. Maşallahh... Rabbim isteyen herkeseee nasip etsin...
oluruna bırakmakla iyi mi ettim onuda bilmiyorum temmuzda gelecek yüklü bi paramız var inşalah gelecek yani klomen deneseydim bu ay da olmazsa bursaya aşılama için giderdik temmuzda diyorum gerçi temmuza kadar ancak adet olurum herhalde :) neyse hayırlısı artık ne zaman adet olursam o zaman gideceğim işte eşimde az bi varikosel çıktı ama doktor önemli değil dedi sperm saayısı hareketliliği falan gayet güzel dedi yani çok şükür kü onda bir prolem yok Allahm tekrar o acıları yaşatmasın da biraz geç olsun diyorum artık veee bugün kursumun son günü kızlar hafta sonuda sınavları verdim mi tamamdır gelsin bahar temizliği :)
ohhh artık pinpirikli pink gitti yerine hamileliğin tadını çıkaran bir pink geldi sonuna kadar böyle gidecek canım meraklanma sen Allh sizi korusun.
oyyy kıyamam sana üzülme canım benim herşey bebiş için umarım en yakın zamanda gelir eşin ama en önemlsi doğumda yanında olsun kısmetse zamanı geldiğinde onun için dua ederiz sana :)
canım aşılama için mi gideceksin temmuzda adet olduktan sonra.bide niye temmuzda adet olasın.daha hazirana bile başlamadık ki...
ayy bahar temizliği için mi bu kadar hevesleniyorsun sen bebeğim yoksa kurs bitiyor diyemi:)
benim ev misler gibi oldu ama 2 gün ben yapmasamda ortada dolanmaktan canım çıktı.daha bugün anca kendime geliyorum valla.
ahh canım ahh ben kendi haline bıraktım ya 1 ayda adet olmam çok zor 45 günde olursam yine iyi 19 mayısta adet olmuştum yani ancak temmuzda adet olabilirim gibi geliyor bir ay klomen kullanmadan aşılamaya gitmem keşke bu ay kullansaydımda tutmazsa temmuzda giderdim demek istedim ama şimdi sırada klomen var adet ne zaman olursam o zaman giderim doktora klomen denerim ilk önce bu ay kendi halinde gitsin bakalım gideceği yere kadar. kurs bitiyor diye seviniyorum canım ama bir an önce bahar temizliğinide yapıp bitirmek istiyorum badanacı falan gelecek baya büyük temizlik olacak yani sonra kısmetse gezmelere vereceğim kendimi :) ohh sen rahatladın artık bir eksiğimiz nehir hanim artık oda hayırlısıyla gelecek artık :)
Serap,karam cok tesekkur ederim.valla artık daha rahatım herhalde:) darısı en kısa zamanda size olsun insallah..
Uconn canim dedigin gıbi belki de erkendir 2 kilo fazlan var dedi diyetisyene yönlendirdi hatta ondan mı istedi acaba bilmiyorum ki? Bugun ası oldum ve 1 saat sonra mide bulantisi oldu normal mı bu durum sende de olmus muydu?bir de iki gündür karnımın sag tarafı sanki gaz sancısı gıbi bir agri var( saga yatarken ve saga dönüş hareketlerinde biraz zorlanıyorum dun doktorum normal dedi ama gece de olunca korktum Allah korusun apandist falan olabilir mı oyke birsey olsa ağrısından duramam herhalde bilgisi olan var mı bu konuda (
ya bu doktorlar hep aynı.benide diyetisyene yönlendirmişti doktorum ama ben gitmedim.son kontrollerde sesi çıkmıyor.çünkü ben başlarda aldım aldım kiloyu sonra durdu uzunsüre öyle dengelemiş oldum.2 kilo fazla için diyetisyene mi yönlendirilir.şeker varsa bile bu haftalarda çıkmaz canım anca ailende varsa şeker hastalığı o zaman hamileliğin başından itibaren kontrol altında tutuyorlar.ağrılara gelince çok normal:)doktora ne desem normal diyor.eşime söylesem hamilelikten diyor:)bende alıştım artık normal demeye.şaka bir yana hamilelik boyunca insan çok çeşitli ağrı hissediyor.özellikle son 3 ayda başlayan ağrılar baya can sıkıcı oluyor.kanama yoğun kasılma ve geçmeyen bir ağrı olduğu zaman kork sadece.onun dışında ağrımayan yerin kalmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?