Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Aminn canim cok tesekkur ederim.Rabbim tez zamanda babana da acil şifalar versin.

Canim ben de anlamadım ki(( yürürken, sabit yatarken bir sorun yok ama saga dönük olunca hafif oluyor( insallah dedigin gıbi bebek hareketlerinden kaynaklidir bebek anne rahminde saga doğru buyurmuş acaba ondan olabilir mı bilmiyorum.hersey normal olsun ben ağrıyı çekmeye raziyim valla.soldan da ası oldum dun ikisi üst uste geldi.insallah hersey yolundadir.

cnm benim 1 gün önce gece başlamıştı ben adet olacağımı düşünmüştüm adet sancısı olabilir demiştim ama sabaha karşı 3 te dayanılmaz bir ağrım olmuştu ve ben bilinçsizce ağrı kesici içmiştim onun etkisiyle uyumuştum ama sabah kalktım ve ağlayarak doktora gittiğimi hatırlıyorum yani pek katlanılabilir bir sancı değil kanda bakmasıda yeterli zaten kandaki değerde problem yoksa rahatlayabilirsin zaten doktor kasığına bastırdığında o baskıya etki yapar gibi bir ağrı hissediyorsun. sen yinede ağrını kontrol et ama inşallah öle değildir ben söyledikten sonra mı hisettin mide bulantını eğer öyleyse psikolojik olabilir. cnm içini ferah tut bebişin büyüdüğü için sığamıyor atık biz böle düşünüyoruz sende böyle düşün :) dualrımız seninle.

cerol nazar değdirdi sana sanırım yine pimpiriklenmeye başladın sen:)ama dediğim gibi senin haftalarda bendede bir garip ağrılar vardı ki doktorumu bile aramıştım.malum aranızda en rahat ben sayılırım:)hatta depresif bir hallerede girmiştim o aralar.sonra düzeldim şükür.inan şu anda adet ağrısı gibi ağrılarım var.sanırım bunlar yalancı doğum ağrıları.takmamaya çalışıyorum.taktıkça korkular oluşuyor kafamda sürekli.

QUOTE=Pink8;30638213]Allahım kizlar bugun ne kadar kotu bir gündü( karnimin sag tarafı ve kasığa doğru gaz sancısı gıbi agrim oldu devamlı degil ama o yone kalkınca dönünce ..moralim bozuldu doktorumu aradık sag tarafta agri var deyince bizi hemen hastaneye yönlendirdi gittik acile..genel cerrah eli ile karnıma kasıklarima muayene yaptı tabi ben panik bastırmayın deyip durdum bebegim sıkışmasın diye o da suyun icinde birsey olmaz dedi.cok agrim olmadı oyle yapınca.kan testi ve idrar testi istedi yaptırdım 2 saat sonuc bekledim cikti gayet normal apandist olsa ağrıdan duramazsın gelip gecici olmaz, baslar ve hep agrir dedi.eğer ağrın cok olursa tekrar gel ama bir sorun yok.gaz var lagman veriyorum dedi aldık ama kendi doktorum gerek yok dinlen dedi.yeni eve geldik.cok kotu bir gündü((( kizlar dua edin ne olur gecsin..[/QUOTE]

ay canım ne stres olmuşssundur.inşallah gazdır yada uconun dediği gibi hareketli oldugundandır.

canım eşler bazen cok duyarsız olabılıyorlar bızım gıbı hevesli olmuyorlar ama benım eşim cocuk konusunda daha evlenmeden hayaller kurardı cok isterdi ben ıstemıyordum onun istekleri hayalleri benı cocuga surukledı eşime kalsa ilk geceden yapacaktık cok karışır bana abartı şekilde öyle oturma bebege zarar onu yeme .benımkısıde abartı senınkısıde abartı ortası yok anam bunları boşverıcez napalım.ilk cocuktada böylemiydi.belki 2.diye heyecanı yoktur.canım öyle 3.erkek olur dıyenlere sende hayırlısıyla ona kız olur ınsallah de kız cocugu kadar hayrlısı var mı.ben buyuk konuşmak istemyorum hep 2 cocuk ıstıyorum ama 2sıde erkek olursa 3yaparım diye duşunuyorum kız olur dıye :)) sen onlara hiç bakma sen şanslı annesın ve yaşlıgında erkek annnesi olanlardan emin ol daha sanslı oldugunu anlayacaksın canım.allahım inşallah hepimizin gönlündekini hayırlı kılar.
sağlıkla sihatle en guzelini verir bize.sağlıkla bende bir cinsiyeti öğrenebilsem.kız erkek hıç farketmez ama ılk başlarda ben kız hissederken şimdi kesinlikle erkek diyorum ve herkes artık erkek dıyor ılk zamanlar herkes kız diyordu.hayırlısı sağlıklı olsun her ikiside cok guzel tabikide.

canım benım cok geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa versin sağlıgına kavuşşsun canım benım.allah yardımcınız olsun.

buaarada kızlar her yer karışık su sıralar aman cıkmayın cok fazla kalabalık yerlere .hamile olanlar zaten korurlar kendılerini bilirler ama karam ada benımhalaumudumvar aman dıkkat edin hamile değilim diye belkide bebiş vardır kalabalık yerlere gidip allah korusun yemeğin biber gazlarını.

karam canım sınavlarında başarılar unuttum

doğumgünümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim...
yok canım ilkindede aynıydı.kişisel özelliği sanırım.ilkinde çok üzülüyodum ama alıştım artık.ben böylede mutluyum.yeterki bebeğim sağlıklı doğsun.eşim ancak kucağına alınca sever napalım:))ben kimseye aldırış etmiyorum zaten.ikinci bebeğim olacağı için çok mutluyum kim ne derse desin umrumda değil.3.çocukta düşünmüyorum yeter iki tane.sen doktora gittiğinde sordunmu cinsiyetini söylemedimi doktor.banada seninki erkek gibi geliyor.hakkında hayırlısı olsun....

karam nasıl geçti sınavların??

bazısı oyle napalım kucağına alınca anlıyor demekki oda bizim gbi olmalarını zaten beklersek mutsuz oluruz.en ıyısı senın yaptıgın kimseyi umursama canım.sağlıkla olsun yeterki .
yok canım gittiğimde sordum yok daha erken 16 .haftada dedi.bende 15.haftaya randevu aldım.
inşallah soyler.

[\QUTE]
buaarada kızlar her yer karışık su sıralar aman cıkmayın cok fazla kalabalık yerlere .hamile olanlar zaten korurlar kendılerini bilirler ama karam ada benımhalaumudumvar aman dıkkat edin hamile değilim diye belkide bebiş vardır kalabalık yerlere gidip allah korusun yemeğin biber gazlarını.

karam canım sınavlarında başarılar unuttum[/QUOTE]

Ağzından bal damlıyo canım kızlar bir haftayı geçkindir ağrım var kasıklarda ara ara gazım var.bu ay sogan kürü yaptım eşime bol türk kahvesi içirdim.keciboynuzu pekmezi yedi kaşık kaşık.inşallah rabbim bana ve isteyen herkese evlat versin.heme ikişer üçer bol bol :))

kızlar ben geldim sınavların 2si berbattı diyebilirim artık kısmet bitmezsede yapacak birşeyim yok, yorgunluktan bacaklarım ağırıyor resmen. yaaa kızlar marla niye girmiyor ben çok merak ediyorum onu :18:

cerol uconn benim sevgi kelebeklerim dönüp baktım bende o günlere ağladım zırladım çok şükür ki siz kısa bi zaman sonra kavuşacaksınız evlatlarınıza ben de en kısa zamanda katılacağım aranıza hele bir bebişler doğdu diye beni yalnız bırakın neler ederim size o zaman neler :)

temsilci canım benim geç olsada bende doğum gününü kutlarım canım 31 oluyorsun demek bak ben 30 oldum ama .... sen kimseye aldırış etme eşinide sallama hamileliğin tadını çıkar 2 kız annesi olmak çookk güzel birşey bizde 2 kızız ablamla abim olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama ablam iyiki var.

selamet canım baban en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah kızlar hadi bakalım serap, benimhalaumudumvar ,ve selamet sizden bu ay güzel haberler bekleniyorrrr. hatta serap belli olacak herhalde artık.

neyse bir dahaki sınava verirsin inşallah.atılma yoktur umarım.
valla ben kucağımda bebeğimle girmeyi düşünüyorum topiğe:)senin hamilelik haberini duydduğum gün oynuycam diyorum ya:)benim korunmayı bıraktığım zamanlarda geçirmişsin sen dış gebeliği ben sırf 8 ay sonra başlamıştım çalışmalara.seninde yakındır güzel haberleri vermen inşallah.
bu arada marla istanbula gelecekti.ayrıntılı ultrason için falan randevu almıştı.o yüzden girememiştir internete bikaç gündür diye düşünüyorum.umarım öyledir.

benimhalaumudumvar,karam teşekkür ederim...ben zaten kızım olmasından şikayetçi değilim insanların tepkisinden bıktım sadece.hep dua etmiştim Allah hakkımda hangisi hayırlıysa onu versin diye.şimdi düşünüyorumda ilerde iki genç kızım olduğunu..aayyyy anlatamam müthiş bir duygu.çok şükür.bide ismine karar verseydik:))inşallah sizde en kısa zamanda anne olursunuz...dün aklıma geldi yazamadım marla istanbulda olmalı.mayıs sonunda randevusu vardı.uconnda yazmış zaten ben yazana kadar:))asıl ceren yok ortalarda.hu huuu ceren nerdesin??
bende bugün yada yarın saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum başımda yükolmaya başladı.perşembe günüde tatile gidiyoruz inş.eşimin memleketine..dua edin hayırla gidip gelelim inş.

inşallah hepsinden geçerim de kurtulurum yaaa olmazsada seneye tabi atılma var canım ama 8 yılda mı ne daha çok var yani, ben geldiğim ay sen ve ankajet korunmayı yeni bırakmıştınız çok şükür ki çok beklemeden kavuştunuz bebişlerinize, dün gibi yaaa sanki ben hamile kalmışım gibi olmuştum e doğuncda benim kızım olmuş gibi olacak bakarsın teyzesi gelir kızını görmeye :) benim 10 ay olmuş dış gebeliği geçireli yani artık gelsin benimde bebişim yaaaaa.
şimdi istanbuldaysa dönünce yazar o zaman vallahi içim rahatladı biraz.

hepiniz iyisinizdir umarım temsilci aynı zamanda hamileydik şimdide ikimîzinde kızı oluyor etrafımdakiler memnun olmasada ben çok mutluyum inşallah saglıklada kucagımızada alırız hepinizi öpüyorum temsilci kaç haftalık oldun....sen öndeydin deme

ben 2011 yılbaşı gecesi kürtaj olmuştum şubatta değerlerim anca sıfırlandı.o yılın kasım 1inde bebeğimin kesesini gördüm.bende az beklemedim gerçi benim bekleme sebebim farklıydı.seninde 10 ay olmuş yakındır gelmesi merak etme canım benim.gel teyzesi kapım açık sana istanbula yolun düşerse beklerim.

topikte kızlarımız çoğalıyor desene.allahım o memnun olmayanlar senin kızının totosunu yesinler.ben hep öyle diyorum:)kızı erkeği ne fark eder ya evlat evlattır.hayırlı uğurlu olsun canım...

Temsilci ve ceren takmayın kafanıza onun yerine takacağınız şey kızlarınıza renkli renkli tokalar olsun.aman ya valla karam gelsin artık bebeler bizede benimde 8 ay oldu valla.kızım olsun isterim yada hiç farketmez sağlıklı olsun.allahım nolur biz kullarınada anne olabilmeyi eşlerimizede baba olabilmeyi şu ahir ömrümüzde bizede nasip eyle.birkerecik geldigimiz şu dünyada bizi evlat yüzüne kokusuna hasret bırakma.herşeyi bilen gören işiten rabbim veren sensin.biz kulların bir tane evlada bile razıyız.beni anamdan babamdan yaradan allahım banada anne olmayı nasip eyle.sana hamd olsun binlerce şükürler olsun.sana o kadar ihtiyacım var ki .

evet canım aynı haftadayız.20.haftadayım, sanırım 19+3 deyim.kızına isim düşündünümüzmü?hiç yazmıyosun bu aralar merak ettim seni.doktora ne zaman gideceksin.nasıl bebek,hareketlerini hissediyomusun...ben doktora haftaya gidecektim ama perşembe tatile gidiyoruz haftaya yokum.yola çıkmadan yarın kontrole gidiyim diyorum.
uconn canım kızına neler aldın liste yapsan bize.ben çok alış veriş yapmıycam.bu kızımıda büyütecek herşey var.yeni bikaç bişey alsam yeter diye düşünüyorum.
kızlarr nerdesiniz kimseler girmemiş topiğe...
karam bende 10 ay sonra kavuştum bebeğime.inşallah sen benimhalaumudumvar ve diğer korunmayı bırakan arkadaşlarımda en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.amiinn...

ben baya bir alışveriş yaptım canım.aklıma gelenleri yazayım
beşik-uyku seti-nevresim takımı-pike takımı-dönence
ana kucağı ile takım olan bebek arabası
bebek küveti-filesi-butchen marka bebek bakım ürünleri
bolca battaniye
banyo havlusu 2 tane.içi mermerşahi bezli olanlardan
bolca ayktan tümden çıkarılabilir çıtçıtlı tulumlar
5-6 tane alt üst pijama takımı
iil günler için 2-3 takım zıbın
sonraki günler için çıtçıtlı badilerden
elbiseler etekler taytlar:)
emekleme eşofmanı(annem almış:))
çorap-eldiven-şapka-ağız bezleri
örgü kazak ve hırka bir sürü hediye geldi ama ben penye yelekler daha kullanışlı diye 2-3 çift aldım
2 takım 10 parçalı hastane çıkışı
biberon-emzik
oda ve su termometresi
tırnak makası tarak seti vs
anne çantası
kendime 2 pijama takımı bir gecelik takımı(sabahlık şart)
terlik
bol iç çamaşırı(kilot yüksek belli+emzirme sütyeni+emzirme atleti)
göğüs petleri
göğüs ucu kremi(bunu henüz almadım ama doğuma 1 ay kala kullanmaya başlayın diyorlar)
bir tek mevlüt için falan bebek şekeri yaptırmadım.hiç sevemedim o bibloları falan:)
kapı süsünüde hastane yapıyormuş.onlarıda sevmediğimden almadım.
bu arada alışveriş için havuzluhanı tercih edebilirsin eminönünden.

ceren canım senınde mı kız ohh bir prenses daha geliyor.

karam canım bak bende 13 ay snra kavuştum.sende en kısa zamada hayırlısıyla sağlıkla kavusucan hepimiz buna inanıyoruz.

uconn canım listeyi kopyaladım lazım olacak .sen nasılsın ağrıların geçti mi.annenler ne zaman gelicekler nasıl hissediyorsun kendını.

benımhalaumudum var guzel haberler vericen inşallah.

diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım keyıfler yerınde herhalde.

canlar dun 2li testimiz çıktı doktor guzel dedi .ama bir de siz bakın istedim.
ense ölçümü 1.1
free beta 21,840 neden beta böyle ??
trisomy 21 1:4540
trissomy12/18 1:7889 doktor 7889 doğumda bir doğuma denk gelir dedi ama bu ne demek anlamadım o an sorun olmaması benı rahatlattı cıkınca keskene demk sorsaydım dedim.
beta neden böyle.sizin nasıl çıkmıştı.

Eklentiler

• $20130603_185515.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 79

bu liste iyi olmuş cnm sen doğuma kadar bütün deneyimleri paylaş bizimle :)) sonra nehir hanım senin buralara gelmene pek izin vermeyebilir inşallah hayırlısıyla kucağına al cnm...

cnm doktor güzel demiş çok şükür, ben anlamadığım için yorum yapamıcam sizin sayenizde öğreniyorum değerleri inşallah hepimizinki güzel çıkar.

karam cnm hayırlı olan en kısa zamanda rabbim sanada yaşatsın bu mutluluğu inşallah..,

kızlar bu arada pink nerelerde sancısı vardı iyi mi acaba? onu merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…