herkese selam.inşallah hepiniz iyisnizdir. babam sürekli hastanede yattığı için ev hastane arası mekik dokuyorum.arada siteye girmeye çalışıyorum.
hamile kardeşlerim doktorlardan güzel haberlerle dönmüşler rabbim bu haberleri duymayı daim eylesin.inşallah sağlıklı,hayırlı bir şekilde doğurup kucaklarına almak da nasip olur.
serapcığım inşallah bu ay hamilesindir.rabbim sana bu ay nasip etmiştir inşallah.
karam(esen) kardeşim inşallah sınavların iyi geçer,ehliyetinide alırsın üstünede bir hamile kalırsan oh tam kaymaklı kadayıf olur.,,inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre verir.
uconn cum inşallah sende sıkıntı ,sancı çekmeden bir avazada en hayırlı en sağlıklı bir şekilde doğum yapıp nehirini kucağına alırsın.
cbdefne kardeşim ne güzel kalp atımlarınıda duymuşsun inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapmanıda nasip eder rabbim.
cerol inşallah eşin bir an evvel yanına gelir bu güzel duyguları beraber yaşarsınız,acınıda sevincinide beraber yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim.
pink kardeşim inşallah herşey güzel olacak rabbim sağlıkla hamileliğini tamamalayıp sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
marla kardeşim epeydir görünmüyor.inşallah iyidir bir sorun yoktur hamileliği sağlıklı gidiyordur inşallah.
temsilci kardeşim sen ellerin lafına bakma ağzı olan konuşuyor.çocuğu veren rabbim seçim yapmıyoruzki kız olsun erkek olsun diye.demekki rabbim öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş.hamd etmek lazım.çok şükür sağlıkları yerinde.inşallah çocukların hayırlı evlatl olurlar çevrendeki insanları utandırırlar.
ada kardeşim inşallah bu ay rabbim sanada bir evlat nasip eder inşallah sende hamileyim dersin.
bahar kardeşim,cimcimesultan,benimhalaumudumvar kardeşlerim rabbim inşallah en hayırlı en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.
ismini hatırlamadığım tüm evlat isteyen tüm kardeşlerime inşallah nasip eder rabbim.
bende çoktandır merak ediyordum nerelerdeydin diye.ilacı bırakmayı düşündüğüne göre iyisindir demek.çok sevindim.herşey gönlünce olssun inşallah.
gözünaydın canım.ilk aylarda zayıflama olayı çokça karşılaşılan bir durum ama merak etme mide bulantıların bitince almaya başlarsın.hem doktorunda demiştir.sen almasan bile bebeğin senin depolarından kullanıyor.onun için üzülme yani.
sen dünde ağrıdan bahsedince benim aklıma gelmişti dahada kötü olabileceğin.çünkü belki hatırlarsan bende bebeğin hareketleri başladığı haftalarda baya ağrı yaşamıştım.doktorumu aramıştım düşük yapıyo olabilirmiyim diye.sanırım bebek hareketlerine alışırken bünye ağrı yapıyo olabilir.bol bol su içip sol tarafına yatarak dinlen canım.
canım doğum günün kutlu olsun.sen 31 deyken 2. yapcan ben 31 de anca 1. alcam kucağıma.neyse geç olsunda güç olmasın inşallah.bu arada o etraftaki seslere kulağını kapat.ağzı olan konuşuyor.bazen küfredesim geliyor.herkeste doğumla ilgili felaket senaryoları var.çeşit çeşit korkutucu hikayeler.aman bu son günlerinin tadını çıkar diyenler.lan acaba çocuk yapmasamıydım dediğin anlar oluyor.bizim toplumumuz çok cahil valla.o yüzden hiçççç sallamamak lazım bu konuşulanları.
canım babana allah tez zamanda şifa versin inşallah.böyle hastaneye gel git işleri zordur valla.allah sanada yardımcı olsun inşallah.
Canim tesekkur ederim.agrim hala hafif var((( peki senin o zaman oncesinde hafif ağrın olup sonradan mi artmisti yoksa birden agri mı başlamıştı?bana dün acilde ultrasonda bakmadılar elle muayene yaptı bir de kan testi istedi normal çıktı sadece WBC diye bir deger 11.7 cikti cok az olması gereken 11.00 di.kendi doktorumda bu degerin gebelikte 15 e kadar normal oldugunu söyledi.agrin artarsa tekrar gel dedi acildeki doktor.gece cok rahat yattım ama simdi kalkınca dönünce hafif agri oluyor hele bı disari çıkma istegi olunca biraz daha fazla oluyor agrisi acaba gaz ağrısı mı? Biraz da midem bulanıyor suan acaba psikolojik mı bilmiyorum bulanti ( ne olur dua edin atlatayım (
Canim ben de anlamadım ki(( yürürken, sabit yatarken bir sorun yok ama saga dönük olunca hafif oluyor ( insallah dedigin gıbi bebek hareketlerinden kaynaklidir bebek anne rahminde saga doğru buyurmuş acaba ondan olabilir mı bilmiyorum.hersey normal olsun ben ağrıyı çekmeye raziyim valla.soldan da ası oldum dun ikisi üst uste geldi.insallah hersey yolundadir.
kızlar bugün doğum günüm.31 egirdim ya..kendimi çok yaşlı hissediyorum..ayyyyy(ama 31de 2. defa anne olucam için güzel bi yaş.
doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler sevindim...hep böyle güzel geçsin hamileliklerimiz inş.bebek bekleyenlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşasınlar inş..
ayyy geçmiş neimiş öyle.çok şükürki geçmiş:))ilk ankajetle umutlandık,ardından uconnn....sizin hamile haberlerinizi almak öyle güzeldiki..
ceroll benim eşim hiç yanımda gelmiyo doktora.doktor cd veriyo akşam gel izleyelim diyorum ben bakmam yaa sen kendin bak diyo.üzülme benimki yanımda da noluyo:))sende en kısa zamanda eşine kavuşursun inş.doğumda yanında olur umarım...
uconn benide güldürdü teyze.süpermiş.şimdi kendimi düşündümde ben ne at gibi ne tavuk gibi:)....benimki ne gibi oluyo aceba sezeryan olunca.öyle her kafadan bir ses çıkıyo işte.her gören bişey söylüyo.ben en çok 2.kızım olucağını duyunca verdikleri tepkiye sinir oluyorum.milletin suratı düşüyo,neyse olsun diyolar.hemen ardındanda 3.ye oğlan olur diyolar.ayy sinir oluyorum.ohh kızım oluyo iyikide..kimi diyo sen nasıl hamilesin hiç karnın yok...oysaki kıyafetlerim olmuyo.karnımda baya büyüdü bence.daha ne olsun.hemen 8-9aylık karın görmek istiyolar.ama ben artık hepsine alıştım.hiç birine aldırış etmiyorum...
pink benimde sağ tarafta sık sık ağrı oluyo.ama gazdan biliyorum.geçmiş olsun sanada..
karam sınavlarında başarılar..
herkese selam.inşallah hepiniz iyisnizdir. babam sürekli hastanede yattığı için ev hastane arası mekik dokuyorum.arada siteye girmeye çalışıyorum.
hamile kardeşlerim doktorlardan güzel haberlerle dönmüşler rabbim bu haberleri duymayı daim eylesin.inşallah sağlıklı,hayırlı bir şekilde doğurup kucaklarına almak da nasip olur.
serapcığım inşallah bu ay hamilesindir.rabbim sana bu ay nasip etmiştir inşallah.
karam(esen) kardeşim inşallah sınavların iyi geçer,ehliyetinide alırsın üstünede bir hamile kalırsan oh tam kaymaklı kadayıf olur.,,inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre verir.
uconn cum inşallah sende sıkıntı ,sancı çekmeden bir avazada en hayırlı en sağlıklı bir şekilde doğum yapıp nehirini kucağına alırsın.
cbdefne kardeşim ne güzel kalp atımlarınıda duymuşsun inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapmanıda nasip eder rabbim.
cerol inşallah eşin bir an evvel yanına gelir bu güzel duyguları beraber yaşarsınız,acınıda sevincinide beraber yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim.
pink kardeşim inşallah herşey güzel olacak rabbim sağlıkla hamileliğini tamamalayıp sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
marla kardeşim epeydir görünmüyor.inşallah iyidir bir sorun yoktur hamileliği sağlıklı gidiyordur inşallah.
temsilci kardeşim sen ellerin lafına bakma ağzı olan konuşuyor.çocuğu veren rabbim seçim yapmıyoruzki kız olsun erkek olsun diye.demekki rabbim öyle uygun görmüş öyle takdir etmiş.hamd etmek lazım.çok şükür sağlıkları yerinde.inşallah çocukların hayırlı evlatl olurlar çevrendeki insanları utandırırlar.
ada kardeşim inşallah bu ay rabbim sanada bir evlat nasip eder inşallah sende hamileyim dersin.
bahar kardeşim,cimcimesultan,benimhalaumudumvar kardeşlerim rabbim inşallah en hayırlı en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.
ismini hatırlamadığım tüm evlat isteyen tüm kardeşlerime inşallah nasip eder rabbim.
yok canım ilkindede aynıydı.kişisel özelliği sanırım.ilkinde çok üzülüyodum ama alıştım artık.ben böylede mutluyum.yeterki bebeğim sağlıklı doğsun.eşim ancak kucağına alınca sever napalım:))ben kimseye aldırış etmiyorum zaten.ikinci bebeğim olacağı için çok mutluyum kim ne derse desin umrumda değil.3.çocukta düşünmüyorum yeter iki tane.sen doktora gittiğinde sordunmu cinsiyetini söylemedimi doktor.banada seninki erkek gibi geliyor.hakkında hayırlısı olsun....QUOTE=Pink8;30638213]
canım eşler bazen cok duyarsız olabılıyorlar bızım gıbı hevesli olmuyorlar ama benım eşim cocuk konusunda daha evlenmeden hayaller kurardı cok isterdi ben ıstemıyordum onun istekleri hayalleri benı cocuga surukledı eşime kalsa ilk geceden yapacaktık cok karışır bana abartı şekilde öyle oturma bebege zarar onu yeme .benımkısıde abartı senınkısıde abartı ortası yok anam bunları boşverıcez napalım.ilk cocuktada böylemiydi.belki 2.diye heyecanı yoktur.canım öyle 3.erkek olur dıyenlere sende hayırlısıyla ona kız olur ınsallah de kız cocugu kadar hayrlısı var mı.ben buyuk konuşmak istemyorum hep 2 cocuk ıstıyorum ama 2sıde erkek olursa 3yaparım diye duşunuyorum kız olur dıye :)) sen onlara hiç bakma sen şanslı annesın ve yaşlıgında erkek annnesi olanlardan emin ol daha sanslı oldugunu anlayacaksın canım.allahım inşallah hepimizin gönlündekini hayırlı kılar.
sağlıkla sihatle en guzelini verir bize.sağlıkla bende bir cinsiyeti öğrenebilsem.kız erkek hıç farketmez ama ılk başlarda ben kız hissederken şimdi kesinlikle erkek diyorum ve herkes artık erkek dıyor ılk zamanlar herkes kız diyordu.hayırlısı sağlıklı olsun her ikiside cok guzel tabikide.
doğumgünümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim...
yok canım ilkindede aynıydı.kişisel özelliği sanırım.ilkinde çok üzülüyodum ama alıştım artık.ben böylede mutluyum.yeterki bebeğim sağlıklı doğsun.eşim ancak kucağına alınca sever napalım:))ben kimseye aldırış etmiyorum zaten.ikinci bebeğim olacağı için çok mutluyum kim ne derse desin umrumda değil.3.çocukta düşünmüyorum yeter iki tane.sen doktora gittiğinde sordunmu cinsiyetini söylemedimi doktor.banada seninki erkek gibi geliyor.hakkında hayırlısı olsun....
karam nasıl geçti sınavların??
neyse bir dahaki sınava verirsin inşallah.atılma yoktur umarım.kızlar ben geldim sınavların 2si berbattı diyebilirim artık kısmet bitmezsede yapacak birşeyim yok, yorgunluktan bacaklarım ağırıyor resmen. yaaa kızlar marla niye girmiyor ben çok merak ediyorum onu :18:
cerol uconn benim sevgi kelebeklerim dönüp baktım bende o günlere ağladım zırladım çok şükür ki siz kısa bi zaman sonra kavuşacaksınız evlatlarınıza ben de en kısa zamanda katılacağım aranıza hele bir bebişler doğdu diye beni yalnız bırakın neler ederim size o zaman neler :)
temsilci canım benim geç olsada bende doğum gününü kutlarım canım 31 oluyorsun demek bak ben 30 oldum ama .... sen kimseye aldırış etme eşinide sallama hamileliğin tadını çıkar 2 kız annesi olmak çookk güzel birşey bizde 2 kızız ablamla abim olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama ablam iyiki var.
selamet canım baban en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah kızlar hadi bakalım serap, benimhalaumudumvar ,ve selamet sizden bu ay güzel haberler bekleniyorrrr. hatta serap belli olacak herhalde artık.
kızlar ben geldim sınavların 2si berbattı diyebilirim artık kısmet bitmezsede yapacak birşeyim yok, yorgunluktan bacaklarım ağırıyor resmen. yaaa kızlar marla niye girmiyor ben çok merak ediyorum onu :18:
cerol uconn benim sevgi kelebeklerim dönüp baktım bende o günlere ağladım zırladım çok şükür ki siz kısa bi zaman sonra kavuşacaksınız evlatlarınıza ben de en kısa zamanda katılacağım aranıza hele bir bebişler doğdu diye beni yalnız bırakın neler ederim size o zaman neler :)
temsilci canım benim geç olsada bende doğum gününü kutlarım canım 31 oluyorsun demek bak ben 30 oldum ama .... sen kimseye aldırış etme eşinide sallama hamileliğin tadını çıkar 2 kız annesi olmak çookk güzel birşey bizde 2 kızız ablamla abim olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama ablam iyiki var.
selamet canım baban en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah kızlar hadi bakalım serap, benimhalaumudumvar ,ve selamet sizden bu ay güzel haberler bekleniyorrrr. hatta serap belli olacak herhalde artık.
neyse bir dahaki sınava verirsin inşallah.atılma yoktur umarım.
valla ben kucağımda bebeğimle girmeyi düşünüyorum topiğe:)senin hamilelik haberini duydduğum gün oynuycam diyorum ya:)benim korunmayı bıraktığım zamanlarda geçirmişsin sen dış gebeliği ben sırf 8 ay sonra başlamıştım çalışmalara.seninde yakındır güzel haberleri vermen inşallah.
bu arada marla istanbula gelecekti.ayrıntılı ultrason için falan randevu almıştı.o yüzden girememiştir internete bikaç gündür diye düşünüyorum.umarım öyledir.
inşallah hepsinden geçerim de kurtulurum yaaa olmazsada seneye tabi atılma var canım ama 8 yılda mı ne daha çok var yani, ben geldiğim ay sen ve ankajet korunmayı yeni bırakmıştınız çok şükür ki çok beklemeden kavuştunuz bebişlerinize, dün gibi yaaa sanki ben hamile kalmışım gibi olmuştum e doğuncda benim kızım olmuş gibi olacak bakarsın teyzesi gelir kızını görmeye :) benim 10 ay olmuş dış gebeliği geçireli yani artık gelsin benimde bebişim yaaaaa.
şimdi istanbuldaysa dönünce yazar o zaman vallahi içim rahatladı biraz.
hepiniz iyisinizdir umarım temsilci aynı zamanda hamileydik şimdide ikimîzinde kızı oluyor etrafımdakiler memnun olmasada ben çok mutluyum inşallah saglıklada kucagımızada alırız hepinizi öpüyorum temsilci kaç haftalık oldun....sen öndeydin deme
evet canım aynı haftadayız.20.haftadayım, sanırım 19+3 deyim.kızına isim düşündünümüzmü?hiç yazmıyosun bu aralar merak ettim seni.doktora ne zaman gideceksin.nasıl bebek,hareketlerini hissediyomusun...ben doktora haftaya gidecektim ama perşembe tatile gidiyoruz haftaya yokum.yola çıkmadan yarın kontrole gidiyim diyorum.hepiniz iyisinizdir umarım temsilci aynı zamanda hamileydik şimdide ikimîzinde kızı oluyor etrafımdakiler memnun olmasada ben çok mutluyum inşallah saglıklada kucagımızada alırız hepinizi öpüyorum temsilci kaç haftalık oldun....sen öndeydin deme
evet canım aynı haftadayız.20.haftadayım, sanırım 19+3 deyim.kızına isim düşündünümüzmü?hiç yazmıyosun bu aralar merak ettim seni.doktora ne zaman gideceksin.nasıl bebek,hareketlerini hissediyomusun...ben doktora haftaya gidecektim ama perşembe tatile gidiyoruz haftaya yokum.yola çıkmadan yarın kontrole gidiyim diyorum.
uconn canım kızına neler aldın liste yapsan bize.ben çok alış veriş yapmıycam.bu kızımıda büyütecek herşey var.yeni bikaç bişey alsam yeter diye düşünüyorum.
kızlarr nerdesiniz kimseler girmemiş topiğe...
karam bende 10 ay sonra kavuştum bebeğime.inşallah sen benimhalaumudumvar ve diğer korunmayı bırakan arkadaşlarımda en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.amiinn...
ben baya bir alışveriş yaptım canım.aklıma gelenleri yazayım
beşik-uyku seti-nevresim takımı-pike takımı-dönence
ana kucağı ile takım olan bebek arabası
bebek küveti-filesi-butchen marka bebek bakım ürünleri
bolca battaniye
banyo havlusu 2 tane.içi mermerşahi bezli olanlardan
bolca ayktan tümden çıkarılabilir çıtçıtlı tulumlar
5-6 tane alt üst pijama takımı
iil günler için 2-3 takım zıbın
sonraki günler için çıtçıtlı badilerden
elbiseler etekler taytlar:)
emekleme eşofmanı(annem almış:))
çorap-eldiven-şapka-ağız bezleri
örgü kazak ve hırka bir sürü hediye geldi ama ben penye yelekler daha kullanışlı diye 2-3 çift aldım
2 takım 10 parçalı hastane çıkışı
biberon-emzik
oda ve su termometresi
tırnak makası tarak seti vs
anne çantası
kendime 2 pijama takımı bir gecelik takımı(sabahlık şart)
terlik
bol iç çamaşırı(kilot yüksek belli+emzirme sütyeni+emzirme atleti)
göğüs petleri
göğüs ucu kremi(bunu henüz almadım ama doğuma 1 ay kala kullanmaya başlayın diyorlar)
bir tek mevlüt için falan bebek şekeri yaptırmadım.hiç sevemedim o bibloları falan:)
kapı süsünüde hastane yapıyormuş.onlarıda sevmediğimden almadım.
bu arada alışveriş için havuzluhanı tercih edebilirsin eminönünden.
ceren canım senınde mı kız ohh bir prenses daha geliyor.
karam canım bak bende 13 ay snra kavuştum.sende en kısa zamada hayırlısıyla sağlıkla kavusucan hepimiz buna inanıyoruz.
uconn canım listeyi kopyaladım lazım olacak .sen nasılsın ağrıların geçti mi.annenler ne zaman gelicekler nasıl hissediyorsun kendını.
benımhalaumudum var guzel haberler vericen inşallah.
diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım keyıfler yerınde herhalde.
canlar dun 2li testimiz çıktı doktor guzel dedi .ama bir de siz bakın istedim.
ense ölçümü 1.1
free beta 21,840 neden beta böyle ??
trisomy 21 1:4540
trissomy12/18 1:7889 doktor 7889 doğumda bir doğuma denk gelir dedi ama bu ne demek anlamadım o an sorun olmaması benı rahatlattı cıkınca keskene demk sorsaydım dedim.
beta neden böyle.sizin nasıl çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?