Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

doktorun güzel dediyse daaha kurcalama:)test ingilizce anlamadım bende yaş riski falan yazıyordu.1/250 altı riskli oluyor canım seninkiler çok çok düşük değerler.zaten bu testler hastalık var yok diye tespit etmiyor olma riskini söylüyor.değer 250 altı çıkarsa amniyosentez yapılıyor.sen daha fazla kurcalama.herşey yolunda.
benim son 3 saattir geçmeyen bir kasık ve bel ağrım var doktorumu aradım.geçmezse 1 saat sonra gel dedi.ama doğum sancısı böyle bendeki gibi geçmeyen bir ağrı şeklinde değilde ara ara gelen bir ağrıymış.şuanda yusuf yusufum

anaaaaaaaa bizim kız sabırsızlanıyomu yoksa ,cnm benim hayırlısıyla sağlıkla kolay bir şekilde inşallah doğumunu yaparsın zamanı gelince inşallah.

ayy deme geliyor mu acaba nehircik bakalım çok mu agrı var ayy bizede haber ver eve gelince gidersen doktora inşallah gecer biran önce

tamam canım kurcalamıyorum peki :))

ya bilmiyorum daha 1 aya yakın var.gelmemesi lazım.üşütmüş olabilir miyim acaba?ağrım devam ediyor.gidersem hastaneye haber veririm size.

ya bilmiyorum daha 1 aya yakın var.gelmemesi lazım.üşütmüş olabilir miyim acaba?ağrım devam ediyor.gidersem hastaneye haber veririm size.

git istersen canım aklın kalmasın hem kontrol surende var daha gecen hafta gitmiştin.
iltihap olmasın gene.ayaklarına corap giy yat uzan bakalım gecicek mi.
iş mi yaptın canım yoruldun mu

git istersen canım aklın kalmasın hem kontrol surende var daha gecen hafta gitmiştin.
iltihap olmasın gene.ayaklarına corap giy yat uzan bakalım gecicek mi.
iş mi yaptın canım yoruldun mu

yarın sabah kontrolüm vardı zaten canım.şuanda biraz daha hafifledi ağrım.bakalım tekrar şiddetlenirse acile giderim artık.doktorum çıkmıştır.

yarın sabah kontrolüm vardı zaten canım.şuanda biraz daha hafifledi ağrım.bakalım tekrar şiddetlenirse acile giderim artık.doktorum çıkmıştır.

he iyi bari canım biraz geçtiyse bende endişelendim burda.
ay yarın nehirimi görücen ne guzel bz 1 ay göremicez (

buarada dun sonuç göstermeye gittiğimde acil bir hasta geldi .kanaması varmış 5 tane düşük geçirmiş kan pıhtımlasması varmış .yatış verdiler bir sorun yokmuş ama gözetim altına aldılar.
ay ne uzuldum ne dua ettim ınşallah allah kabul eder bu sefer sağlıkla doğurur.ufakta kız belki 20 belki 22 o kadar.

artık bizim randevular haftada 1 e düştü:)darısı başına.
bende geçen muayenede gördüm düşük yapan birini ne ağlıyordu kadıncağız.gidip elinden tutasım geldi.insan etkileniyor böyle olaylardan.allah b,ize bir kere yaşattı bir daha yaşatmasın inşallah...

ayy ne guzel ya allahım o gunlrı sağlıkla bizlerede göster.
canım aynen bende aynı şekilde elini tutmak istedim çok çaresizdi ağlıyordu içim acıdı .biz kaybettiğimiz için çok iyi anlayabılıyoruz ama 5 tane kaybetmekte çok çok acı allahım yaşatmasın kımselere.

Kızlar adet oldum bu ay normal zamanda.sogan kürü işe yaradı demek kisti geçirdi sanırım.geçen ay kistten ertelenen tedavime bu ay başlamak nasip olur inşallah perşembe edirnedeyim kızlar dua edin bu ay aşılamam olsun ve rabbimin izniyle tutar inşallah.karam canım sende ihmal etme aklım hep sende.birde sanırım serapta benim gibi kan pıhtılaşması vardı sanırım o da aklımda.nerede sahi serap ayrıca pink.kızlar hepiniz ailem gibi oldunuz ve biz büyük bir aileyiz.ve giderek bebislerle büyücez.

Temsilci canım ben hala kızım için isim bulamadım kızımın ismi ceren ona uygun isimler düşünüyorum beren,deren,seren,cemre şimdilik bunlar sen buldunmu isim karnın çıktımı kızın hareketleri artık hissediyormusun benim konturolum ay sonunda artık kilo aldınmı....

Ucon canımya ne güzel bir. zamandasın kızını kucagına almaya az kaldı ne güzel....

Cerol zaman nasıl geciyor ikili testi yaptırdıgına göre üç aylık oldu cinsiyet tahmini yaptımı doktor benimki ozaman.belli olmuştu eşin nezaman gelicek yanına .....

Karam senden artık güzel haberler bekliyorum birde sen hiç aşılama yapmayı düşündünmü canım bence belki seni daha iyi motive eder aşılama
Tabi sen bilirsin...

Euzü billahi mineş-şeytanir-racîm,Bismillahir-rahmanir-rahîm.

Ey Bizleri varlığa erdiren, Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran,Güzeller Güzeli Rabbimiz!

Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.Kainatın İftihar Tablosu Peygamber Efendimiz'e Sonsuz salât ü selam olsun.

Gufranla ufkumuzda tüllenen şu mübarek gecede bir kere daha dergâh-ı ilahînin önünde el açıp yalvarıyoruz:

YA İLAHEL-ALEMİN! Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. İcabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!

EY ÇARESİZLER ÇARESİ! Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur; ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur. Bütün dileklerimizi kabul buyur ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; aç ve yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur. Dilek ve muradlarımıza kavuştur, evlatlarımızla evlerimizi şenlendir, hayırlı bir anne ve eşlerimizi hayırlı bir baba olmasını nasip eyle, hayırlı, sağlıklı, eksiksiz,noksansız ve kusursuz evlatlar nasip eyle. Hamile olmak isteyenlerimize bir an önce hamileliklerini nasip eyle. Hamile olanlarımızın, Sağlıkla sıhhatle sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde hamileliklerimizi geçirip, sağlıklı bir şekilde, en kolayından evlatlarımızı kucaklarımıza almamızı, sağ salim doğumlar yapmamızı nasip eyle... Sen tüm noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senin herşeye gücün yeter.. Bizleride kapından boş çevirme yarabbi... Amin.....

Rabbim isteyen tüm kullarına, Esen canım sana, Filiz hayatım sana, Benim hala umudum var(ismini söylemediğin için böyle hitap ediyorum) sana, Bahar canım sana, Ada, Cimcime sultan ve adını hatırlayamadığım şu an herkesee Rabbim en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.. Hamilelerimize sağlıklı, sıkıntısız hamilelikler nasip etsin. Pink canım ağrıların vardı sana da Rabbim sağlık versin inşallah sorunsuz atlatırsın, Uconnn canım ilk göz ağrım diyorum ben sana hep çünkü bana ilk cevap verendin sen, bir telaş yazmıştım buraya hepinizi okuyup okuyup sanada Rabbim zamanı gelince sağlıklı doğumlar nasip etsin, zamanı gelene kadar da ağrısız, sıkıntısız bu zamanı geçirmeni nasip etsin inşallah... Amin.. Temsilci Rabbim kızlarına ömür versin, 3 kız 1 erkek kardeşiz iyiki 3 kızmışız diyorum ben. Harika birşey insanın canından can olan ablarının kız kardeşlerinin olması. Adını unutup dua etmediğim varsa kızlar Allahım tamamlasın ve etmiş kabul etsin inşallah onların adınada. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin dualarımızı makbul ve kabul etsin inşallah...

Bu mübarek gecede banada dua eden tüm kullarından Rabbim razı olsun inşallah....

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişimişine kavuşursun .bu guzel gunde dualarımız kabul olsun inşallah.

canım benım benımde ismim ceren bende kızım olsa cemre istiyordum ama anlamı ateş arafatta seytan taşlamadaki taşmış ondan vazgeçmiştim.ondan snra ırmak veya nehir istiyorum bakalım kısmet cinsiyet tahmını yapmad doktorum daha erken dedi bakmadı bile ( kesin olmaz dedi 13 hafta oldu bugun.eşimle ilk kez bu kadar ayrı kaldık ve kalıcazda canım 2 ay oldu kısmetimize hep yurtdışında normalde 15 de bir gelirdi en azından şimdi turkıyeye bile gelmediler (( çok özledim.

sende ceydayıda düşüneblirsin.
deren yada beren hangisi hatırlamıyorum o isimler biraz uğursuzmuş araştır iyice canım

canım ne guzeel dua etmişsin allahım kabul etsin.

hepimizin kandılı mubarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.bu gecede allahım içinizden geçirdiğiniz bütün dileklerinizi gerçekleştirsin kabul etsin inşallah.allahın izniyle bende ederim duamı hepinize.
benimhalaumudumvar canım inşallah aşılaman tutuverir bu hayırlı ayda.dualarımdasın...
serap canım ilk gözağrınım demek:)canım benim allah senin içinden geçen dile bile getirmediğin en ufak isteklerini bile kabul etsin inşallah.sanada bu hayırlı aylarda karnına bir bebek konduruversin.
ceren ben senin ilk sanıyordum.ne güzel sende 2. yollarındaymışsın.topiğimiz kızlarla şenlendi bu ara.allah artırsın.cerolüm kız istiyordu.ona da hatta karamda kız istiyordu onada nasip etsin allahım.
pink nerde hakkaten ya.çoktandır görünmüyor...
gelelim bana...
ben sabah gittim doktora önce nst ye bağladılar 20 dklık nst benim inatçı kızım yüzünden 1 saat sürdü.hareket etmesi lazımdı bizimki horul horul uyudu valla:)ordan kalktım başladı kımıl kımıl oynamaya:)sonra doktor muayene etti.herşey yolunda çıktı.hala çok ağrım var ona rağmen sancım çıkmadı nstde.üşütmüş olabilirmişim.sanki karnımın içini bıçakla kesiyorlar gibi acıyor içim.doktor doğuma hazırlık yapıyor vücudun dedi.bu arada doktorum bu cumartesi evleniyormuş.sakın düğün günümde doğurma dedi:)elimdeymiş gibi.sonra bir ara 3 günlüğüne balayına gidiyormuş.neyse kısmet bu işler.kayınvalidem koca istanbulda doktor bulamazsan ben doğurturum seni evde diyor bana:)allah göstermesin o günleride şaka gibi 40 yaşına kadar evlenmemiş adam evleniyor ve benim doğuracağım son günleri buluyor düğünüde:)neyse kızımda güyaaaa kilolu doğacaktı doktorun deyişine göre bu haftada 100 gr almış 2700 gr olmuş.doğuma 3 kilo anca olacak gibi.neyse canı yerinde olsunda kilo doğuncada alır inşallah.en azından pırtlatması daha kolay olur:)

oohh hanımefendiye bak ya uyuyor he annesi onu görmeye gelmiş o uyuyor :)) ay yerım ben onu.
canım benım ne guzel gördün minnoşunu benım daha 3 hafta var :)))olsun sağlıklı olsunda sorun değil.
amannn bu yaşa kadar evlenme bu zamanı bul 1 -2 ay snra evlenseydi bari :)) bizede bak adam bize göre mi ayarlıcak.düğün gununde doğursan gelemez herhalde.ben doktoruma doğuma giriyormusunuz dedim bir aksilik olmassa şehirdışında olmassam seminerim olmassa önemli bir hastalık vs işim olmassa dedi.ayy dedim bana denk gelmesin ne olur.
canım bana kalırsa kıza göre ii değil mi kilosu zaten doğduktan snra daha cok alır merak etme kuzu.

benımde biraz evde işim var ondan snra hepimize dua okucam allahım kabul etsin

Son düzenleme:

aman ebeler doktorlardan daha çok iş görüyorlar doğumda o gelmezse senin meltem girer doğuma:)
ya da boş yere para vermeyim şurdan çapaya gidivereyim:)
kilosu doktor normal diyorda ana yüreği ,işte:)kilolu olsa ne olacak.
hadi sana kolay gelsin.allah kabul etsin dualarınıda.

yok canım sen gene de kendı hastanende dogurda
inşallah nehir hnm doktorunu bekler.akıllı uslu kızımız yapmaz yamuk :)))))))
canım ya bugun sankı biraz karın agrım var gibi arada şeyime iğne batıyormuş gibi oldu.belim ağrıyor .
normal mı acaba .cekmecelerimi duzelttim biraz eğilip kalktım ondan mı acaba şimdi oturdum dinleniyorum ağrı yok mesela.

ayy şu marla pınk nerde ya
pinkin ağrısı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…