Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ağrılar normal canım.dnlendikten sonra geçmiş olması önemli.geçmezse sıkıntı.benim ağrılar full devam.içimi bıçakla kesiyorlar sanki.yanlız ben hareket edince ağrıyor.hapşuramıyorum öksüremiyorum hatta derin nefes bile alamıyorum.sanırım ben ayaklarımdan çok soğuk aldım.
pinkin tam haftası ağrılar için.hafta hafta gebelik var internette.kaan kocatepenin sitesi ordan takip et.neler oluyor içinde neler bitiyor:)tam 20 li haftalarda kasık ağrısı diye bahsediyor orda.pinkinde öyle bişey oldu.benimde o aralar öyleydi.birde bu haftalar işte.marlada hala istanbuldadır umarım ondan yazamıyordur.

hepinizin kandili mübarek olsun.ailenize ve size hayır bereket getirsin inş.bu gece hürmetine hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı bekleyenlerinde tez zamanda hamile olmalarını rabbim naasip etsin inş.
yazdıklarınızın hepsini okudum ama cevap yazmaya vaktim yok.yarın sabah yola çıkıyoruz inş.10gün yokum.fırsat bulursam arada girerim.
bugün doktora kontrole gittim.herşey yolunda güzel dedi.gelişimi iyi dedi.ayrıntılı ultrason dedi aynı şekilde baktı ama...organları gelişömiş dedi.tek tek gösterdi.kıpır kıpırdı kızım maşallah.elleri ayakları baktıkça içim bir hoş oldu...bizde haberler böyle.dualarınızda beni unutmayın.görüşmek üzere...inş...Allaha emanet olun....

canım artık düşünüyorum hata eşim temmuzda aşılamaya gidelim dedim ama pek olumlu bakmadı daha erken diyor ama benim neler çektiğimi anlamıyor malasef.
amin canım Allah razı olsun tekrar tekrar okudum duanı ve hepimiz için dua ettim ucon hamilelerimiz sorunsuz güzel bi hamilelikle evlatlarını kucaklarına alsınlar bizede bir an önce sağlıkla hamile kalalım diye canım senin daha belli olmadımı mayıs sonunda değilmiydi adetin?

uykucu kuzu annesine naz yaptı demek ablamın kızı olduğunda 1 ay sürekli soluğunu dinledi ablam çok derin uyuyor yaa korkuyorum diyordu doğunca nehirde derin uyursa aklında olsun :)

sağol canım seninde kandilin mubarek duaların kabul olsun, ne güzelbebeğini gördün öyle gidiyorsun tatile sana iyi eğlenceler canım iyi bakın kendinize.

iyi yolculuklar canım.kendine dikkat et gerçi doktorun gereken uyarıyı yapmıştır ama ne ile gidiyorsunuz bilmiyorum.eğer araba yolculuğu ise sık sık mola vererek dinlenerek gidin.

hiççç sanmıyorum.bizimki şimdi anne karnında bile uyumuyorki doğduğunda uyusun:)erkekler rahat şekerim.ama sen bence eşini ikna edersin.anlattığın kadarıyla inat edecek bir tip değil herhalde.aşılama bu sonuçta tüp bebek gibi meşakkatli değil sanırım.denemekte fayda var.

ne guzel canım organlarıda gelişmiş maşallah.
hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller.darısı başımıza

ewet canım geçti.bende hapşurur yada öksürürken kasıgım ağrıyor kasıgımı tutarak hapsuruyorum.
içimde bir doluluk var gibi yataktan kalkarken sankı karın kaslarım kasılıyor .biran öncede hissetsem diyorrum :))
pink en son 5 gun önce girmiş.
............ diorsun canım bende ordan takip ediyorum en başından beri.
bide cep telime indirdim ona güzel oluyor .

canım bence aşılamadan önce bir kere de klomen ve çatlatma iğnesi daha dene derim.

daha hissetmen için erken canım.20. haftada falan daha minik minik hareketlerini hissedersin anca.çok heyecan verici oluyor ama sonrası insanın canını bile acıtabiliyor.resmen kemiklendi kaburgama falan tak tuk geçiriyor ne olduğumu şaşırıyorum.kendi istediği yöne yatırıyor seni resmen tekmeleriyle.şuanda sırt üstü yatma imkanım kesinlikle kalmadı.10 sn bile duramıyorum.sabahları uyandığımda kollarım uyuşmuş oluyor.demedi demeyin son ay bir felaketmiş.yaşarken beni anarsınız artık:)

ay canım kırmasın kaburgalarımızı kemiklermizi :)))
son ay ıcın herkes aynı şeyi söyluyor.allahtan senın az kaldı canım biz bakalım napıcaz :)))

Kizlar giremedim birkaç gündür.o gunden sonra ağrım iki gun sürdü ama gecti cok sukur simdi iyiyim.ucon canim senin dedigin gıbi bir ağrıydi sanırım.sonra da kayınvalidemler geldi bir türlü yazamadim size.

Uconn canim senin icin 3 Yasin, 3 Kenzul Arş, 3 İsmi Azam okudum.rabbim kabul etsin kolay doğumların olsun insallah saglikla sihhatle Nehir'ini kucağına almayı nasip etsin Allahım.

Cerol canim senin de az kaldi cinsiyet öğrenmene :)) ben 13-14 gıbi gittiğimde söylemişti baska bir doktor saglikli, hayirli evlat olsun insallah.

Karam insallah doktora gitmene gerek kalmadan bebegin sana gelir.

Kizlar inanın hep dualarimdasiniz..Rabbim hiçbirimizin kollarını bos bırakmasın.saglikli gebelikler,saglikli evlatlar nasip etsin hepimize..

ayyy bir daha bu kadar uzun girmemzlik yapma.daha doğrusu ağrılarım var diyip diyip girmeyince insan tedirgin oluyor.merak ettik seni
canım benim duaların için teşekkür ederim allah razı olsun allah kabul etsin inşallah.

uconn canım eşim uyumludur sağolsun istersem ikna ederim ama çok çocuk meraklısı değil olmazsa olmaz bile diyor yani o öyle dedikçe ben kahroluyorum belki beni üzmemek için söylüyor da için için istiyordur diyorum ama bilmyorum artık bir an önce adet olayım bi hayırlısıyla burda bi klomen deneyeceğim cerolun dediği gibi daha hiç klomen içmedim çünkü artık olmazsa aşılama iyice kafama yattı.

kızlar bugün benimle aynı anda hamile kalan komşumun oğlunu aldım kucağıma deli gibi ağlarım diyordum ama hiç etkilenmedim bu iyi birşey sanırım sizce öyle mi? pinkten haber aldık nirde hayırlısıyla marla yazsa o zaman rahatlayacağım

erkekler kadınlar gibi değiller pek.benim eşimde aynı senin eşin gibi konuşuyordu.bu seni üzmesin.adam sen daha fazla üzülme diye böyle konuşuyor olabilir.benim eşimde olmazsa olmaz bizde kimseye bağlı olmadan dünyayı gezeriz emekli olduğumuzda diyordu:)bende iyice sinirleniyordum.ama erkeklerde bebek aşkı kesinlikle kadınlardaki gibi olmuyor.benim eşimde doğum yaklaştıkça heyecan başladı çocuğu kucağına aldığı zaman dahada bir anlayacak tabi.yalnız klomeni doktor gözetiminde kullan bence.kendi kendine içmeye kalkışma.

:) tamam tamam doktor kontrolunde içeceğim söz. evet canım erkeklerde babalık duygusu ancak çocuk olunca oluşmaya başlıyor kadınlarda annelik duygusu doğuştan.

canım şöyle düşün bazı erkekler cocuk olmamasını kadına bağlar ve kendinde hiçte suç kusur görmez ve olmassa ayrılanlar ilişkisi bozulanlar var.allaha sukur böyle değil.
emin ol ki bebişin olacak 2014un ılk ceyregınde sen doğurucan .

ben dış gbelik geçirdiğimde doktor bana ilac mı ameliyat mi diye secenek sundu her ikisininde basarısız olabıleceğini.iğne başarız olursa ameliyat olucaksın.kapalı ameliyat ile başlayıp acık ameliyata dönüşeblir dedi.tupumun alınma riskini falan anlattı ve 1 saate bana bilgi ver dedi.
o karar 29 yıllık yaşantımda en zor kararımdı zannederdim ki en zor kararım unıversite tercihi yapmaktı meğer en kolayıymış hayatta ne zor sınavlar varmış .allahım daha zor kararlar vermek zorunda bırakma .
vereceğim karar hem benım hem eşimin hemde ailelerimizi etkilecekti .ben ameliyat olup kurtulmak istiyordum ,iğne olup 7gun daha hastanede kalıp ardından birde ameliyat olursam yıkılırdım eşim ve ailelerimiz kararı bana bıraktılar tek laf etmediler.sadece benım vericeğim bir karar.doktor bir saat dedi ama ben 3 saat ağlayarak kararı verdim eşimin bir lafı ile. ben herzaman senin yanındayım sonucu iyide olsa kötüde .bana sen lazımsın senın sağlıgın olmassa cocuk olmaz.ben senınle cocuk için evlenmedim.olmayacağı varsada olmaz dedi.o an o lafı duymak o desteği görmek çok önemliydi ve emin ol ki eşinde kesinlikle seni üzmemek için bunu söylüyor.bebiş doğduktan snra sor seni üzmemek için oldugunu söyler.

canım o cocugu severken uzulmemen bencede cok guzel bir gelişme.daha da iyisi olacak biz senın yanındayız seni seven bir kocan yanında olan bir ailen var şükürler olsun ki.

kızlar bugun benım hormonlar coştu herşeye ağlıyorum.yemekte kıyma koymaya unuttum ağladım buzdolabını temizlerken yoruldum ağladım .
gecen hafta aldıgımm babetlerimin kenarı acılmış hemde birton para verdim babete verilmicek para oturdum ona ağladım (yarın yuzlerıne atıcam orası ayrı)
dizi izledim ağladım.ya hormonlardan yada kocamı özledim onun huysuzlugu benım limitim 2 ay bunu anladım 2 ay snra başlıorum böyle olmaya.ağlak insan modunda :))

Son düzenleme:

valla öyle bir yazmışsın benimde ağlayasım geldi:)hormonların oyunu bunlar sana canım.emin ol eşin yanında olsa bu sefer adamın her dediği batar ona ağlardın.benim bir başında bir sonunda oldu bu duygusallık.şimdi herşeye ağlıyorum.eşim ne manyakmış bu karı diyecek yakında:)ne zaman gelicek eşin belli değil mi?

Kızlar bugün gonal f tedavisine başladım.kendime göbekten igne vurcam hergün aynı saatte ve dozda.doktorum rahim filmimi incelemiş ultrasondada baktı sag yumurtalık kapalı yanı tıkalı gibi duruyo diyo.3 kez hakkım varmış gonal f de onlarda olmazsa tüp bebek.kızlar bunu kullananlar hemen gebe kalmış banada dua edin tutsun.

sorma canım bende yazarken gene yaşadım aynı duyguları ağladım zaten ağlamaya mehilliyim :))
ayy iyi bari sonlarındaki duyguallıgımı eşime yaparım.canım eşimin ne saman geleceği hiç belli değil.en kötü ihtimalle eylül.

canım inşallah ama bu nasıl tedavi ben ilk kez duyuyorum.hayırlı olsun.inşallah olacak .bebişine kavusucaksın.

öyle canım ne kadar şükür etsek az halimize ben o kararı malasef eşim olmadan vermek zorunda kaldım eşim şehir dışındaydı ve ancak haftasına gelebildi gerçi ben gel deseydim gelecekti işi gücü bırakıp ama ben istemedim işi önemliydi çünkü aslında hem istedim yanımda olmasını hemde beni öyle görsün istemedim, hadi siz hamilesiniz hormonlarınız tavan ota b.ka ağlıyorsunuz da bana ne oluyor sanki sen kocanı özlüyorsun ben ağlıyorum uconn ağırlaştı ödem oldu ben ağlıyorum, filme diziye ağlıyorum deli miyim neyim

aaaa ilk defa duyuyorum bu yöntemi hadi bakalım haırlısı olsun canım dualarımız seninle canım inşallah olacak bu ayyy hadi bakalıl ayanı sürerek hamile kalda topik şenlensin.

tüp bebektede vardı sanırım bu göbekten iğne vurma işi.allah yardımcın olsun ve aratmadan bu ay bebeğini versin sana inşallah.
oyyy eylül ayı mı allah yardımcın olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…