Ucon cerol karam sagolun kızlar.umutluyum allah yüzümü güldürsün.saçlarımı arkası kısa önlere dogru hafif uzun kestirdim.doktorum tanıyamadı beni.çok degişmişsin dedi.motivasyon önemli iyi gördüm seni dedi.bu igneler çogul gebelikte yapıyomuş kızlar.tek yada ikiz farketmez rabbim nasip etsinde.karam sende hiç zaman kaybetme zaman çok önemli ve motive.
Ucon cerol karam sagolun kızlar.umutluyum allah yüzümü güldürsün.saçlarımı arkası kısa önlere dogru hafif uzun kestirdim.doktorum tanıyamadı beni.çok degişmişsin dedi.motivasyon önemli iyi gördüm seni dedi.bu igneler çogul gebelikte yapıyomuş kızlar.tek yada ikiz farketmez rabbim nasip etsinde.karam sende hiç zaman kaybetme zaman çok önemli ve motive.
ay canım ben bile heyecan yaptım.saclarını kestrmekle iyi yapmışssın .hamile kalınca benım gibi hurafelere takılıp kestıremessın :))
nasıl bir tedavi bu canım asılama gibi bişey mi nasıl oluyor.
hamilelik öncesi benim saçlarımda öyleydi.çok modern görünüyor bence.güle güle kullan canım.moral önemli evet ve bende senden öyle bir enerji alıyorum şuanda sanki.böyle devam et ama duanıda dikkatli et ikiz baya zor olur çünkü:)ben bir taneyi taşıyamaz oldum 2 tane olaydı ne olurdu acaba:)
Aaaa çok ilginç.. demek herkes aynı modelde kanaat veriyor hamilelik öncesi. :) Hamilelik belirtilerimi bunlar acaba.:)))) Bende saçlarımı kestirdim geçen hafta arkalar kısa tamamen ve ensede saç önlere doğru biraz daha uzun. Benim dalgalı saçlarım vardı şimdi düz fön çekeceğim diye uğraşıyorum ya sözde kolay olsun diye kestirmiştim ama çok da modern duruyor sevdim biraz uğraşsamda.. :)
Karam canım merak etmişsin beni inşallah güzel haberlerle gelirim haftaya sizlere... Rabbim en güzel ve sağlıklı hamilelikleri nasip etsin hepimize...
amanın bütün kızlar aynı model saçla dolaşıyorsunuz yani ben kısa saçlı olmayalı yıllar oldu hiçte yakışmaz zaten kısa saçlarım kıvırcık çünkü millet kısa olunca rahatlar ben uzatınca rahat ediyorum yıka jolele çık.
benimhalaumudumvar aşılama için yani o iğne hadi bakalım artık yola girdin sen inşallah verecek rabbim ben bu ayı boş geçtim canım kısmet artık haziranın sonuna kadar olmazsam giderim artık doktora bu ay da böyle geçsin bakalım.
serap evet canım yaa mayıs sonu diye biliyorum adetini belli olmuştur diye düşünmüştüm.
cerol kuzum demek eylül yani karnın baya büyümüş olacak kocan görünce şaşıracak o a ayrı bi tat ayrı bi anı kalacak size bebiş büyüyünce anlatırsınız artık zor bi durum elbet ama sizin sağlığınız yerinde ya çok şükür herşeyin hayırlısı olsun canım.
amanın bütün kızlar aynı model saçla dolaşıyorsunuz yani ben kısa saçlı olmayalı yıllar oldu hiçte yakışmaz zaten kısa saçlarım kıvırcık çünkü millet kısa olunca rahatlar ben uzatınca rahat ediyorum yıka jolele çık.
benimhalaumudumvar aşılama için yani o iğne hadi bakalım artık yola girdin sen inşallah verecek rabbim ben bu ayı boş geçtim canım kısmet artık haziranın sonuna kadar olmazsam giderim artık doktora bu ay da böyle geçsin bakalım.
serap evet canım yaa mayıs sonu diye biliyorum adetini belli olmuştur diye düşünmüştüm.
cerol kuzum demek eylül yani karnın baya büyümüş olacak kocan görünce şaşıracak o a ayrı bi tat ayrı bi anı kalacak size bebiş büyüyünce anlatırsınız artık zor bi durum elbet ama sizin sağlığınız yerinde ya çok şükür herşeyin hayırlısı olsun canım.
benimde dalgalı saçlarım haftada 1 kuaföre çektiryordum fön.geri kalan zamanlardada ben çekiyordum bayada beceriyordum:)şimdi fön çekemem diye uzun süredir kestirmedim omuzlarıma indi baya.doğumdan sonra hemen tekrar kestiricem.bu bir işaret olabilir bak:)
ya canım en kötü ihtimal eylülde gelcek allah nasip ederse burda bir iş bakıcak doğumdan snra 2 ay yanı toplam 5-6 ay kalacağı için iş bakıcak inşallah buluruz.
ve inşallah kalıcı bir iş olur bidaha gitmesine gerek kalmaz artık böyle dua ediyorum.
eylülden önce gemi turkıyeye gelse 1gunlugune bile olsa atlayacak ucağa gelcek.ama gemi gelemedi turkıyeye.
ayy canım sorma bende aynen kıvırcık kafa ama ben lise1 de ütü ile başladım lise 2den beri profosyonel olarak fon çekiyorum hareketli düz dalgalı içe dışa kuaförlere taş çıkarırım :)))
bende gun asırı cekiyorum .kardeşim duzleştirici kullanıyor onu denedim beceremedim ama bebiş doğguktan snra fön makınası çok seslı olacak duzleştirici öğrenmem gerek :))
ya bide ne sorucam artık sütyenim sıkmaya başladı evde sporcu giyiyorumda dışarı cıkarken yeni alıcam ama nasıl alıcam balenli almayın sut kanallarını tıkar diyorlar nasıl alsam.
bugun pentiye sordum bilmiyorlar.alamadım size sorayım dedim.
kıvırcık saçı düzleştirince tiftik tiftik oluyor zaten:)
canım ben pentiden aldım balensiz desteksiz sütyenlerden.bikini gibi kesimi üçgen tarzda.çok rahattı.taki son aya kadar.emzirme sütyenine anca giriyorum artık ama ondada uçları belli oluyor diye göğüs pedi koyuyordum.biran önce doğurmak kızımı emzirmek ve eski halime dönmek istiyorum.hollanda ineklerine döndüm töbe töbe.
Serapta kestirmiş saçlarını esen bu da bir totem mi yoksa :)) kızlar çocukken igneden korkan ben igne vurdum kendime hemde göbekten.allah gayretini verdi.hayırlı sonuçlar alırım inşallah.seneye bu zamanlar poposunu ısırcam hoplatıcam agularını duycam rabbim nasip ederse.
gördüm ben onları acaba bunlar mı dedim kıza bilmiyor ne bicim satıcı ya.iyi alım bende bugun bari.
benım büyüdü mü büyümedi mi anlamıyorum sırtımda genişlemiş olabılır sırttan kapanınca sıkıyor ondan azcık portluyor.
ay canım bende korkardım iğneden ama kan vere vere alıştık :))
ama o iğneler buyuk iğneler gibi değildir canım.hadı bakalım bebiş için nelere katlanıyoruz.allahım mufakatını verir inşallah.
sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza inşallah.
Kızlar allah razı olsun güzel dualarınız için.takdir rabbimin canım yansada dayanıyorum sabır allahtan devada.inşallah mükafatı güzel olur.
olacak canım inşallah olacak.
haftasonu gezentıleri nerelerdesiniz.
uconn bebişim sende girmemişsin doğurmadın dımı
İnşallah esen seni kendim gibi bildim inşallah sende ihmal etme aşılamayı konuştun mu hiç.fikrin ne.bence zaman kaybetme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?