Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aman canım zaten sokaklar pek tekin değil bu ara çok çıkma sen evde dolaş hele yalnız sakın çıkma dışarı ayyy uconn yaa çok az kaldı karnından kucağına gelecek .

aman canım zaten sokaklar pek tekin değil bu ara çok çıkma sen evde dolaş hele yalnız sakın çıkma dışarı ayyy uconn yaa çok az kaldı karnından kucağına gelecek .

öyle valla inanamıyorum hala.içimde bildiğin 3 kiloluk falan doğmaya hazır bir bebek var artık diyorum eşime:)artık gelsin istiyorum.hayat işkence gibi bana son günlerde.ağrılar sızılar sıkıntılar son safhada.zamanını beklerse bu ayın sonu nasıl gelir bilmem.ayyy canım benim bende seni yine geziyorsundur diye düşünmüştüm.sen boya badana yapıyormuşsun.boya neysede sonraki temizlik kısmını düşünemiyorum bileyavaş yavaş yaparsın artık kendini yormadan.ya da yardımcı falan alırsın.

oyyy haklısın kuzum beklemez gelir artık üzmez annnesini benim güzel kızım, yarın kadın gelecek canım mutfak dolapları camlar falan yapar artık bende yıkar etrafı düzenlerim artık yarın bitmezde çarşamba hepsi biter diye düşünüyorum ama çok yorulduk eşim daha çok yoruldu bütün zor işleri ona yaptırdım :)

olsun ev mis gibi olmuştur.bende doğum olayı olmasaydı bu yaz badana düşünüyordum.artık seneye yaza kaldı inşallah.güle güle kirlen canım:)

hadi hafta sonunu anladıkta bu topik hafta içi niye bu kadar sessiz kızlarrrrrr...
giriyorum çıkıyorum kimsecikler bişey yazmamış.
yakında doğurucam.o kadar sık giremiycem sanıyorum eskisi kadar.o zamanda bol bol muhabbet ederseniz bozuşuruz ha:)))

canım benım ben giremiyorum çünkü canım hiçbşey yapmak istemiyor.ahh bu hormonlar benı cok hassas yaptı.
kızlar hep kocamı duşunuyorum sureklı ağlıyorum cok ozledim onu nasıl dayanıcam bilmiyorum canım hıcbıey yapmak istemiyor sanırım deprsyona girdim sureklı uyumak istiyorum ne yemek ne içmek hiçbşey gelmiyor içimden sadece bebiş için zar zor yiyorum.
allahım başka sıkıntı vermesin ama gerçekten iyi değilim.eşimede yansıtamıyorum özledim bile diyemiyorum konuşunca ağlarım diye msjlaşıyorum.allahım bebişime bizlere sağlık versin inşallah gecer.2 haftaya kısmetse yazlıga gidicem belki kafam dağılır inşallah.
annemleri cağırdım biraz bende kalın dedim.perdeleri falan yıkıcaz annemle dolapları boşaltıcaz benım ardiyem var orayı boşaltıcam giymediğim kıyafetlerı vericem belki buda benı oyalar .

karam sende ne guzel temizlenmişssin.ohhh buarada temizlik yaparken ilişkiyi unutma :)))

bir süre sonra vücudun alıştıkça hamileliğe tekrar moralin yerine gelir bence.hatırlarsan bende zaman zaman tekrar depresyona giricem kaygısı yaşıyordum.şimdide var aslında ama çok takmamaya çalışıyorum.en azından eşin gelince çok uzun bir süre gitmeyecek sanırım.dediğin gibi alternatif başka bir işde bulursanız çok iyi olur inşallah.2 hafta sonra deniz kum sana gayet güzel moral olur valla.

Kızlar merhaba, baya bir zamandır giremedim. İstanbulda tatildeyim. Planladığım 10 günlük güneydoğu Anadolu turunu da yaptım. İki gün önce döndük oradanda. Herşey yolunda çok şükür. Bu süre zarfında da yazamadım hatta hiç internete giremedim. Şimdi bugün fırsatım oldu. Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gidicem recep has a. En son ultrasonumda da gayet iyiydi. Erkek olduğu kesinleşti. Son bir haftadır da belirgin bir şekilde kayma hareketlerini hissediyorum. Hele ki tatlı yediğimde çok kıpırdanıyor. Sanki içimde bir solucan varmış gibi bazen bir kelebek bazen pıt pıt atıyor. Ama dışardan henüz hissedilmiyor. Evime dönünce daha rahat yazarım. Pazar günü dönüş var inşallah. Hepinizi çok öpüyorum....

bende uzun bir zamandır babam hastanede olduğundan dolayı girememiştim.çok şükür babam hastaneden çıktı.bu sefer ben hastaneye gidiyorum kızlar. hatırlarsanız adetin 2.günü hormon testi yaptırmıştım.orda tsh değerim 11 çıkmıştı.sonrasında endokrinoloji bölümüne gittim.ordada ultrasona baktı,tekrar tahlil istedi.bunun sonucunda benden iğne ile biyopsi istedi.oda yapıldı.sonuç kötü çıktı.biyopsi raporunda papiler tiroik karsinomu kuvvetli şüpheli yazıyordu.buda tiroid kanseriymiş.internetten araştırdım.doktor kesinlikle ameliyat dedi. olmazsan başka yerlerine sıçrar daha sonrası zor olur dedi. bu gece ankara numune hastanesine gidiyorum.yarın sabah 10 da konsey varmış oraya gideceğiz. belki yarın hastaneye yatabilirim yatak durumuna göre dedi doktor. bakalım hakkımda hayırlısı.inşallah en hayırlı olanlar olur.hakkınızı helal edin kızlar.ve bana dua edin inşallah ameliyat güzel geçer,iyi geçer inşallah.
hepinizi allaha emanet ediyorum.rabbim korusun hepinizi inşallah.

zaten sıkıntılar bir buldu mu insanı peşpeşe gelir maşallah.çok üzüldüm canım ya.allah yardımcın olsun ama moralini bozma lütfen.kanser olsa bile tiroit kanseri en basit ve tedavisi mümkün kanser çeşitlerinden biri.nerden biliyorsun dersen babamda geçirdi bu hastalığın ta kendisini.ameliyat oldu.ameliyat sonrası kemoterapi görmedi.bu kanser çeşidinde radyoterapi uygulanıyor.ışın tedaviside deniyor.onu gördü.yalnız bu tedavi hastanede yapılıyor ve yaklaşık 1 hafta insanlardan uzak kalması gerekiyor kişinin.babam 3 yıl önce falan yaşadı bunları.şimdi çok iyi kanser ne bir yere sıçradı nede tekrar etti.6 ayda bir kontrolleri var şuanda.ve ömür boyu ilaç kullanıcak o kadar.doktor bize ilk kanser dediğinde dumur olmuştuk ama masum kanser tiplerinden biri olduğunu öğrenince rahatladık şükür.allah bir daha yaşatmasın.inşallah seninki kanser bile değildir.ama öyle olsa bile merak etme kısa süre sonra herşey yoluna girer canım.allah yardımcın olsun.dua edicem senin için bol bol.allaha emanet ol.hastaneden çıkar çıkmazda bize yaz lütfen.

hoşgeldin canım.tahmin etmiştim uzun bir tatilde olduğunu.ohhh ne güzel ne moral olmuştur sana.oğlun olacağıda kesinleşmiş.gözünaydın.allah gönlüne göre verdi.hareketlerini bile hissetmeye başlamışsın maşallah.zaman çok çabuk geçiyor.allah kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.

cnm benim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah, hemen kötü düşünme her şeyin çaresi var artık bir an önce sağlığına kavuşursun cnm inşallah.

Canım benim çok çok geçmiş olsun. En temiz bir şekilde atlatırsın inşallah. Uconnun yazdıklarını okuyunca rahatladım bende. Sende kolaycacık atlat biran önce canım. Tekrar çok geçmiş olsun...

Hoşbulduk uconcum. Valla bu tatil gerçekten büyük moral oldu bana. Nemrut dağına bile tırmandım. İşyerinde bir kat merdiven çıkmazken neler yaptım neler :) Ama çok iyi geçti herşey hatta hafif kondisyon bile yaptım. Herkese tavsiye ederim kesinlikle. Yürüyüş gezi mutlaka yapın boş durmayın. Hiç hareketsizken kanamam oldu o kadar dağ bayır tırmandım, sıcaklarda gezdim tozdum yorgunluktan uyuyakaldım ama bebek sapasağlam hatta hareketlerini de belirgin bir şekilde gezide hissettim. Bir yandan aklım hep sizlerdeydi. Çok özledim burayı da. Uconn doğurdu mu diye hep aklımdaydın canım. Hayırlı doğumlar olsun inşallah canım sana da. Haberlerini takip ediyoruz :)) İsteyen tüm arkadaşlarıma da bu duyguyu allah yaşatsın inşallah...

yürüyüşü hamileliğin sonuna kadar yap canım.doğumu daha doğrusu rahmin açılmasını hızlandırıyormuş.ben her gün yürümeye çalışıyorum.tabi son haftalarda yarım saat yürümek bile canıma okuyor orası ayrı.ama artık doğurmak istiyorum.işkence gibi son günlerim resmen.doğum ağrısı falan gözümde değil.azcık ağrım olsa seviniyorum acaba mı diye:)

Bende yürüyüşü bırakmak istemiyorum ama benim işim genelde oturmalı ve tokide oturduğumuz için civarında yürüyüş alanı yok. O yüzden eve yürüyüş bandı almıştım ama o da normal yürümekten daha çok efor istiyor. Yine de elimden geleni yapıcam hareketli olmak için. Çarşamba günü bende havuzluhana gidicem bakalım. Geçen gün civilden baya alışveriş yaptım ama kalitesi çok çok iyi değil fena da değil. Kalanları da havuzluhandan tamamlıcam inşallah.
Uconn doğumu normal düşünüyorsun dimi? Senin doğum deneyimlerinden de çok yararlanıcaz :)) İnşallah tez zamanda en sağlıklı bir şekilde doğumun olur canım...

selamet canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlısıyla atlatırsın inşallah yeterki moralini bozma biliyorsun moral herşeyin ilacı.

marla canım çok şükür ki geldim içim rahatladı iyi olmanıza çok sevindim :) canım sakın evdeki yürüyüş bandına binme gerçi sen daha iyi bilirsin ama tempolu yürüyüş bebeğe iyi gelmez demişti bana doktor açık havada bile dinlenerek yürüyüş yapılmalı demişti.

ben sana hiç kıyamam kuzum benim canım benim hamilelik hormonları çoşturdu tabi ama hamile olmasan bile eminim şimdi kocamı özledim diye ağlıyordun sen :) bu işler biraz oyalar seni ben yorgunluktan ölüyorum ama daha bitiremedim işleri bugünde hava kapalı canım hiç istemiyor ama mutfak dolaplarına girişmem lazım.

Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…