Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Selamet canım yeni gördüm yazdığını. Rabbim şifa versin ama inşallah dediğin gibi, korktuğun gibi değildir sonuç. Aslında trioid kanseri kesinleşse bile lütfen kendini yıpratıp üzme, ameliyat sonrası insanlar radyoterapi görüp normal hayatalrına dönüyor, Bunu karşı komşumun kızı da yaşadı kuzenimde. İkiside ameliyat sonrası radyoterapi gördü ve komşu kızının üstüne iki tane çocuğu kuzenimin bir tane çocuğu oldu. Şükürler olsun atlattılar ikiside. Seninde inşallah sonuçların temiz çıkar ve bunlara bile gerek kalmadan çözülür inşallah herşey ama olursada Rabbim inşallah şifanı verecektir. Her dualarımda vardınız zaten ama artık daha da özel dua edeceğim inşallah sana canım benim. Rabbim yardımcın olsun.. Korktuklarına uğratmasın ve sağlıkla evlatlarına kavuştursun senide.

Esennnnnn, canım sen soruyordun geçen haftaaa,, bugünde ilk sen öğrendin sanırım, burdaymışsınnn... inşallah öbür ayada hemen sanaa olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canım benim... Gönlünün güzelliğini hayatına yansıttın Allahım..

Yok sanırım göremeden çıktın geç kaldım yazmakta..

Son düzenleme:
Hamilemisin tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlı dogumlar nasip etsin.kaç olmuştu dış gebelik geçeli.karam ve ben kaldık.kız esen bu ay bizde hamile kalırız inşallah.bende yeni tedavime başladım bu sefer klomen yok igne vuruyorum.bugün yumoşlara bakılcak benimde.sen çatlatma ignesi mi vurdurdun.bide canım kan pıhtılaşması sende mi vardı bende varda.igneni hemen mi yazdılar diye sorcaktım.

Sağol canım, şükürler olsun gördük keseyi. Ben dış gebelikten sonra 5 adet dönemimdi. Korkudan bırakamıştım aslında 3ayı doldurduğumda baktırdığımda yumurta hep sağda görünüyordu ve sağda yumurta olunca ben bir ay bırakamadım korunmayı ama ikinci aydada sağda olunca dış gebelik tarafı yine Allaha sığınıp bırakmıştım canım. Rabbim şükürler olsun keseyi gösterdi. Darısı inşallah sizlere. Çatlatma iğnesine gerek kalmamıştı bende yaptırmadım ben çünkü baktırdığımda yumurta 25 mm çapındaydı ve bugün yarın çatlar demişti doktorum. ona göre değerlenirdik o günleri. Evet doğru hatırlıyorsun bende kan pıhtılaşması var canım ve iğneye başladım hamileliği öğrenir öğrenmez doktor rapor çıkardı iğne için ve her gün akşam bir tane vuruyorum göbekten. Ne yapalım sağlıkla olsun da bebeklerimiz razıyım ben iğneye. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olur herşey. Rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsin canım. Kan pıhtılaşması ile ilgili ilaç kullanıyormusun sen.Ben öğrendiğimden beri corasprin 100 lük kullanıyorum ve folbiol. Hamile kalıncada bunlara iğne eklendi işte.. Sende hangi mutasyonlar var ki.?

evet canım normal düşünüyorum doğumu ve acayip tırsıyorum.bugün doktora gittim nstye bağladılar sancı falan çıkmadı.doktor daha bekleyecek gibi duruyor dedi.benim sabrım taştı iyice.çünkü 2 haftadır gece uykusu falan kalmadı hiç.ağrılar şişlikler hayat eziyet gibi aynı.işin kötü yanı doktorum evlendi haftaya balayına gidiyormuş.eğer önümüzde hafta doğurursam doğuma başka bir doktor girecekmiş.ben sırf bu kadar parayı doktorum için veriyorum açıkcası.normal doğum 2300tl.epidural falan istersen extra para ödüyorsun ayrıca.şeytan diyor git çapada doğur 5 kuruş para verme.moralim bozuldu hadi gel kızım diyordum günlerdir.haftaya gelme sakın kızım diyorum artık:)
bu arada havuzluhandan ben baya bişeyler aldım.en alt katı bebe çeyiz sarayı tamamen.aradığın herşeyi bulabiliyorsun.fiyatlara gelince öyle piyasadan farklı değil hiç.sadece peşinde %10 indirim var.bende 20. haftada yapmıştım alışverişi.allahtan yapmışım.şimdi yarım saat yürüyüp 2 saat yatmak zorunda kalıyorum:)

anam vallaha 2-3 gündür yoktun ortada.aklıma gelmedi değil ama bişey yazmadım.ay canım çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.ohhh bıraktın akışına.sağdan soldan yumurtladım demedin.bak allah ne güzel verdi şükür.allahım sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum versin bebeğini kucağına sağlıkla aldığın günleride gör inşallah.

selam kızlar size bişey sormak istiyorum 4 gündür faln sabah mide bulantılarım oluyo hiçbişey yapasım yok kolum kalkmıyo ve kasıklarımda ağrı var adetime daha 6 gün var kan veya idrarda gebelik varsa çıkar mı

canım idrar tahlilinde 6 gün kala çıkacağını sanmıyorum ama kanda çıkabilir.bir süre daha beklemende fayda var.

Canımm çok sağol teşekkür ederim. Aminn inşallah canım benim. Evet Rabbim sen büyüksün sana sığınıyorum deyip bırakmıştım artık ama şükür Rabbim korktuğuma uğratmadı. İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda biraz daha rahatlarım. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla versin canım benim. Seninde artık sıkıntıların arttı. Valla benim şimdiden belim kopuyor evde yatıyorum 3 gündür ben adet olacak gibiydi bel ağrılarım ama bu sefer çok fazlaydı halsizlik felan eklenincede tam bir hamile olmuştum ama daha erken diye beklemiştim. Belim şimdi acayip ağrıyor senin şişliklerde artınca iyice zor olmuştur. Ama dayansın dur biraz daha doktorun dönsün en azından, ayy o da tam evlenecek zamanı mı bulmuş, durmuş durmuşta.. Bir hafta daha bekler bekler o sabreder kızımız.. Rabbim inşallah sağlıkla doğsun sıkıntısız, diğer topicte bir arkadaş vardı aniden doğuma gitti suyu geldi felan ve yarım saat içinde doğum yapmış inşallahhhhhhh seninde öyle olur canım benim, hemencecik bir avazda doğar çıkar..

Canım belirtilerin benimkiyle aynı gibi, bende adetten bir hafta önce öyle midem ağzımda dolaştım ama sadece sabah değildi tüm gün nerdeyse midem ağzımda gibiydi, sonra sürekli uyku halindeydim ve çok yorgundum. Adetten bir iki gün önce baktır canım eğer çok merak edersen 6 gün daha çok erken kanda çıkıyor ama değer düşük olunca bu sefer yine baktırmak zorunda kalacaksın o yüzden biraz daha bekle derim ben... İnşallah hayırlı haberlerini alırız seninde.

bel ağrısı kuyruk sokumu batması falan 1-2 hafta sürer geçer sonra bişeyin kalmaz.mide bulantında olmazsa kendini hamile gibi bile hissetmezsin canım.sen şimdi erken öğrenmişsin ya kalp atışı için 10 gün sonra falan çağırır doktorun herhalde.
ben geçen hafta doğururum diyordum yaşadığım ağrılarla ama bu hafta tamamen geçti.nehir kandırdı beni.inşallah bekler miniğim.çocukta ne yapacağını şaşırdı annesi bir gel diyor bir gelme diyor:)dün bende okudum haziran annelerinde birini.doktor doğumhaneye çıkamadan 45 dk içinde ebelerin eline gelmiş bebek:)şaka gibi.allah herkese böyle doğum nasip etse keşke.ama kadın hamileliği boyunca yoga pilates yüzme ne kadar spor varsa yapmış.7 kere kuran hatmetmiş.bol bol hurma yemiş.daha ne olsun:)

canım benım ne guzel tatıl bayağı bir yaramış maşallah.eskisinden daha iyi olmuşssum inşallah hep böyle devam eder.
bebişide hissetmişssin.

canım benım çok geçmiş olsun allahım en kısa zamanda sağlık versin şifa versin sana.
ama uconun yazdıgı içimi rahatlattı birazda olsa.
canım benım herzaman dua ediyordum zaten ama bu artık daha cok dua edicm sana .bize haber ver merakta bırakma canım benım.

aynen canm cok ama cok özledim her gece ruyamda görüyorum gerçek gibi kalkyorum yok başlıyorum ağlamaya.
birkere görsem geçicek offff

canım nasıl sevindim sen cuma gunu yazdın mı ben mı kacırdım yoksa.
ayyy vallaha cok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıkla gelsin.şükürler olsun.bak sağdan soldan farketmiyormuş bunuda öğrenmiş olduk test ettik. .)))
allahım sırada karam benımhalaumudumvar cimcimesultan selamet ada arkdaşlarımada en kısa zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin.

canım benım 6 gun önceden çıkabılırde cıkmayabılırde ama idrarda biraz zor canım.kanda belki.
pınk 4 gun kala idrarda görmüştü ben görememiştim.1 gun kala idrarda gördüm cnm.inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin.

kızlar 2 gundur giremedim sureklı bir baş ağrısı vardı ensemden gelen meger tansiyonum cıkmış.benım normalde 9-6 10-6 tansiyonum duşuktur.
12.5-8.5 tansyonum vardı doktora gittik annemle aksam.doktor normal oldugunu söyledi.bebişte cok iyiydi.idrar ve kan testi verdi ama arkdaşım yuksek tansıyondan acıl doguma aldılar ona danıştım gerek yok 14 olmadan dedi .kendi doktorumda değildi başka hastanenındoktoruydu guvenemedim boşuna yaptırmadım.ucon senınde br ara tansıyonun çıkmıştı dimi
şimdi iyiyim sanırım 2 gundur çok uzuldum cok ağladım onun üzüntüsünden oldu diye duşunuyorum .bugun daha iyiyim.

inşallah öyle olur canım bel ağrısı gece gündüz uyutmuyor dolaşıp duruyorum evin içinde. İnşallah hepsi geçerde rahat bir hamilelik olur benim içinde. Erken öğrenmem gerekiyordu benim canım iğneye başlamak için. Hatta çok bile bekledim biraz daha belirginleşsin diye. Ama şükür küçükde olsa keseyi görebildik erken de olsa. Valla haftaya gel dedi kalp atışı için ama görünürmü bilmiyorum ya birde vajinal bakmıyor benim doktorum üstten gördü keseyi. Kalp atımı içinde üstten bakacak sanırım duyulur mu bilmiyorum daha 5,5 hafta felan oluyor o zaman 6 haftalıkken bile vajinalda duyuluyor diye biliyorum ben, siz kaçta duydunuz? Yalnız nasıl bir hamileymiş bu kadın böyle maratona katılış gibi hepsinden yapmış maşallah.. Hem fiziken hem ruhani tamamlamış kendini eee Rabbimde kolaylaştırmış,, valla daha ne olsun...:) Hepimize nasip etsin inşallah...

Cerolum yok canım yazmamıştım geç öğrendim sonucumu haftasonuda hiç girmemiştim nete, dün işte kese görününce rahatladım bugün ancak yazabildim canım. Evet sağdan soldan farketmiyormuş biraz korkuluda olsa öğrenmiş olduk, :))) ben soldan geçtiğini düaşünüyorum çünkü hep sağım ağrırdı normalde dış gebelik sonrası bu ay hep solum ağrıdı ve kese de soldaydı. İnşallah sağlıkla gelişirde bütün korkularım biter.. Sende üzülme lütfen bak bebeğin için hiç iyi değil biliyorum insan böyle zamanlarda sadece eşini istiyor yanında, çok özlediğinin farkındayım bende uzun süre ayrıydım eşimden haftaiçi olmuyordu ama şükür ki haftasonu geliyordu. Ama zor zamanlarımda hep yoktu ne yazık ki.. O yüzden biliyorum canım anlıyorum ama bebeğine sığın, onunla mutlu ol, bak ona kavuşana kadarda çok uğraştık dimi, üzmeyelim onuda.. Allahım esirgesin inşallah evlatlarımızı ve senide en kısa zamanda kavuştursun eşine...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canım benım allahım bidaha yaşatmasın ama tansıyon kötü bir durum.eşimin eksikliğini yeni yeni anlıyorum eskiden üstünü örtüyordum ama artık örtemiorum ne yazıkkı idare edicem yapacak bişeyyok.
allahım sana ve herkese cok kolay hamilelik ve kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin.

cerol canım benim eşimin eniştesi vefat ettiği zaman birde moralimin bozuk olduğu bir hafta tansiyonum yüksek çıkmıştı.anlıyacağın moralim bozuk olduğu için yükselmişti ki benim tansiyonum hep düşüktür.onun dışında hamilelilğin 3-4-5. aylarında falan düşük tansiyon çok normalmiş.ben onun sıkıntısınıda yaşamıştım.sen şimdi moralini bozmamaya çalışacaksın.eşini her ne kadar özlesende kendini bırakmayacaksın.çünkü artık sen yalnız değilsin.unutma içinde can taşıyorsun.eşin yanında olmasada onun canından can var içinde.bence üzüleceğine sevin lütfen:)seni anlıyorum eminim çok zorlanıyorsundur çok özlemişsindir ama kendini böyle üzecek kadar yapma lütfen.yoksa sana kızarız bak

serapcım ben baya geç gitmiştim doktora.araya bayram girmişti ve özellikle ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur düşüncesindeydim. sanırım kalp atışı için gittiğimde 6+4 falandım.insan cidden unutuyoormuş:)vajinal mi baktı karından mı bilemiyorum:)

canım haklısın elimden geldiğince düşünmeme calışıyorum ama her seferinde aklımda.markete gidiyorum 3 kere taşıyamadıgım için.yada babama söyluyorum geliyor birlikte yapıyoruz işte o anda eşim niye yok diyorum evin eksikleri oluyor tamirat falan babama söluyorum yanı adım atsam ona ihtiyacım oluyor.sadece ev işleri içinde değil.duygusal anlamda çok ihtiyacım oluyor.

serap canım bende 5+0 da kese 6+3 de kalp atışlarını görmüştük.
karından ultrasonla .benım doktorumda vajinal hiç bakmadı.

cerol cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine, seni çok iyi anlıyorum bende ilk atamam olduğunda 8 aylık evliydim ve 1,5 yıl ayrı kaldık eşimden tabi ayda bir mutlaka görüşmeye çalışıyoduk ama bazen şartlar uygun olmayınca birazcık zaman geçince zor oluyor gerçekten çok şükür şimdi bir aradayız, inşallah seninde eşin gelir ve senin olduğun yerde kalıcı bir iş bulurda bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız umarım bebiş size uğurlu gelsin inşallah.

ahh canım ağzından bal damlıyor inşallah canım bende artık hep öyle dua ediyorum.

Cerol canım geçmiş olsun üzme kendini.canlarım edirnedeydim bugün herşey yolunda dedi doktor soldan yumurtlamışım ve istenen uygunlukta bugece çatlatma ignem var 9 da.akşama çalışma verdi.cuma günü aşılamam var.dualarınızı bekliyorum canlarım.çok sevindim soldan yumurtam oldu diye.sagdanda var ama 14 mm soldaki 21 mm.ya kızlar ne sorcam perşembe cuma işten izin istesem mi.gerçi vermezler diye düşünüyorum direk başka sebepten aile hekimimden rapor mu alsam.tedaviye gittigimi biliyolar.ne yapayım akıl verin.dürüstçe söyleyeyim mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…