bende uzun bir zamandır babam hastanede olduğundan dolayı girememiştim.çok şükür babam hastaneden çıktı.bu sefer ben hastaneye gidiyorum kızlar. hatırlarsanız adetin 2.günü hormon testi yaptırmıştım.orda tsh değerim 11 çıkmıştı.sonrasında endokrinoloji bölümüne gittim.ordada ultrasona baktı,tekrar tahlil istedi.bunun sonucunda benden iğne ile biyopsi istedi.oda yapıldı.sonuç kötü çıktı.biyopsi raporunda papiler tiroik karsinomu kuvvetli şüpheli yazıyordu.buda tiroid kanseriymiş.internetten araştırdım.doktor kesinlikle ameliyat dedi. olmazsan başka yerlerine sıçrar daha sonrası zor olur dedi. bu gece ankara numune hastanesine gidiyorum.yarın sabah 10 da konsey varmış oraya gideceğiz. belki yarın hastaneye yatabilirim yatak durumuna göre dedi doktor. bakalım hakkımda hayırlısı.inşallah en hayırlı olanlar olur.hakkınızı helal edin kızlar.ve bana dua edin inşallah ameliyat güzel geçer,iyi geçer inşallah.
hepinizi allaha emanet ediyorum.rabbim korusun hepinizi inşallah.
Hamilemisin tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlı dogumlar nasip etsin.kaç olmuştu dış gebelik geçeli.karam ve ben kaldık.kız esen bu ay bizde hamile kalırız inşallah.bende yeni tedavime başladım bu sefer klomen yok igne vuruyorum.bugün yumoşlara bakılcak benimde.sen çatlatma ignesi mi vurdurdun.bide canım kan pıhtılaşması sende mi vardı bende varda.igneni hemen mi yazdılar diye sorcaktım.Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.
Hamilemisin tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlı dogumlar nasip etsin.kaç olmuştu dış gebelik geçeli.karam ve ben kaldık.kız esen bu ay bizde hamile kalırız inşallah.bende yeni tedavime başladım bu sefer klomen yok igne vuruyorum.bugün yumoşlara bakılcak benimde.sen çatlatma ignesi mi vurdurdun.bide canım kan pıhtılaşması sende mi vardı bende varda.igneni hemen mi yazdılar diye sorcaktım.
Bende yürüyüşü bırakmak istemiyorum ama benim işim genelde oturmalı ve tokide oturduğumuz için civarında yürüyüş alanı yok. O yüzden eve yürüyüş bandı almıştım ama o da normal yürümekten daha çok efor istiyor. Yine de elimden geleni yapıcam hareketli olmak için. Çarşamba günü bende havuzluhana gidicem bakalım. Geçen gün civilden baya alışveriş yaptım ama kalitesi çok çok iyi değil fena da değil. Kalanları da havuzluhandan tamamlıcam inşallah.
Uconn doğumu normal düşünüyorsun dimi? Senin doğum deneyimlerinden de çok yararlanıcaz :)) İnşallah tez zamanda en sağlıklı bir şekilde doğumun olur canım...
Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.
Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.
selam kızlar size bişey sormak istiyorum 4 gündür faln sabah mide bulantılarım oluyo hiçbişey yapasım yok kolum kalkmıyo ve kasıklarımda ağrı var adetime daha 6 gün var kan veya idrarda gebelik varsa çıkar mı
anam vallaha 2-3 gündür yoktun ortada.aklıma gelmedi değil ama bişey yazmadım.ay canım çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun.ohhh bıraktın akışına.sağdan soldan yumurtladım demedin.bak allah ne güzel verdi şükür.allahım sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum versin bebeğini kucağına sağlıkla aldığın günleride gör inşallah.
selam kızlar size bişey sormak istiyorum 4 gündür faln sabah mide bulantılarım oluyo hiçbişey yapasım yok kolum kalkmıyo ve kasıklarımda ağrı var adetime daha 6 gün var kan veya idrarda gebelik varsa çıkar mı
Canımm çok sağol teşekkür ederim. Aminn inşallah canım benim. Evet Rabbim sen büyüksün sana sığınıyorum deyip bırakmıştım artık ama şükür Rabbim korktuğuma uğratmadı. İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda biraz daha rahatlarım. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla versin canım benim. Seninde artık sıkıntıların arttı. Valla benim şimdiden belim kopuyor evde yatıyorum 3 gündür ben adet olacak gibiydi bel ağrılarım ama bu sefer çok fazlaydı halsizlik felan eklenincede tam bir hamile olmuştum ama daha erken diye beklemiştim. Belim şimdi acayip ağrıyor senin şişliklerde artınca iyice zor olmuştur. Ama dayansın dur biraz daha doktorun dönsün en azından, ayy o da tam evlenecek zamanı mı bulmuş, durmuş durmuşta.. Bir hafta daha bekler bekler o sabreder kızımız.. Rabbim inşallah sağlıkla doğsun sıkıntısız, diğer topicte bir arkadaş vardı aniden doğuma gitti suyu geldi felan ve yarım saat içinde doğum yapmış inşallahhhhhhh seninde öyle olur canım benim, hemencecik bir avazda doğar çıkar..
Kızlar merhaba, baya bir zamandır giremedim. İstanbulda tatildeyim. Planladığım 10 günlük güneydoğu Anadolu turunu da yaptım. İki gün önce döndük oradanda. Herşey yolunda çok şükür. Bu süre zarfında da yazamadım hatta hiç internete giremedim. Şimdi bugün fırsatım oldu. Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gidicem recep has a. En son ultrasonumda da gayet iyiydi. Erkek olduğu kesinleşti. Son bir haftadır da belirgin bir şekilde kayma hareketlerini hissediyorum. Hele ki tatlı yediğimde çok kıpırdanıyor. Sanki içimde bir solucan varmış gibi bazen bir kelebek bazen pıt pıt atıyor. Ama dışardan henüz hissedilmiyor. Evime dönünce daha rahat yazarım. Pazar günü dönüş var inşallah. Hepinizi çok öpüyorum....
bende uzun bir zamandır babam hastanede olduğundan dolayı girememiştim.çok şükür babam hastaneden çıktı.bu sefer ben hastaneye gidiyorum kızlar. hatırlarsanız adetin 2.günü hormon testi yaptırmıştım.orda tsh değerim 11 çıkmıştı.sonrasında endokrinoloji bölümüne gittim.ordada ultrasona baktı,tekrar tahlil istedi.bunun sonucunda benden iğne ile biyopsi istedi.oda yapıldı.sonuç kötü çıktı.biyopsi raporunda papiler tiroik karsinomu kuvvetli şüpheli yazıyordu.buda tiroid kanseriymiş.internetten araştırdım.doktor kesinlikle ameliyat dedi. olmazsan başka yerlerine sıçrar daha sonrası zor olur dedi. bu gece ankara numune hastanesine gidiyorum.yarın sabah 10 da konsey varmış oraya gideceğiz. belki yarın hastaneye yatabilirim yatak durumuna göre dedi doktor. bakalım hakkımda hayırlısı.inşallah en hayırlı olanlar olur.hakkınızı helal edin kızlar.ve bana dua edin inşallah ameliyat güzel geçer,iyi geçer inşallah.
hepinizi allaha emanet ediyorum.rabbim korusun hepinizi inşallah.
ben sana hiç kıyamam kuzum benim canım benim hamilelik hormonları çoşturdu tabi ama hamile olmasan bile eminim şimdi kocamı özledim diye ağlıyordun sen :) bu işler biraz oyalar seni ben yorgunluktan ölüyorum ama daha bitiremedim işleri bugünde hava kapalı canım hiç istemiyor ama mutfak dolaplarına girişmem lazım.
bel ağrısı kuyruk sokumu batması falan 1-2 hafta sürer geçer sonra bişeyin kalmaz.mide bulantında olmazsa kendini hamile gibi bile hissetmezsin canım.sen şimdi erken öğrenmişsin ya kalp atışı için 10 gün sonra falan çağırır doktorun herhalde.
ben geçen hafta doğururum diyordum yaşadığım ağrılarla ama bu hafta tamamen geçti.nehir kandırdı beni.inşallah bekler miniğim.çocukta ne yapacağını şaşırdı annesi bir gel diyor bir gelme diyor:)dün bende okudum haziran annelerinde birini.doktor doğumhaneye çıkamadan 45 dk içinde ebelerin eline gelmiş bebek:)şaka gibi.allah herkese böyle doğum nasip etse keşke.ama kadın hamileliği boyunca yoga pilates yüzme ne kadar spor varsa yapmış.7 kere kuran hatmetmiş.bol bol hurma yemiş.daha ne olsun:)
canım nasıl sevindim sen cuma gunu yazdın mı ben mı kacırdım yoksa.
ayyy vallaha cok sevindim allah tamamını erdirsin sağlıkla gelsin.şükürler olsun.bak sağdan soldan farketmiyormuş bunuda öğrenmiş olduk test ettik. .)))
allahım sırada karam benımhalaumudumvar cimcimesultan selamet ada arkdaşlarımada en kısa zamanda sağlıkla bebiş nasip etsin.
kızlar 2 gundur giremedim sureklı bir baş ağrısı vardı ensemden gelen meger tansiyonum cıkmış.benım normalde 9-6 10-6 tansiyonum duşuktur.
12.5-8.5 tansyonum vardı doktora gittik annemle aksam.doktor normal oldugunu söyledi.bebişte cok iyiydi.idrar ve kan testi verdi ama arkdaşım yuksek tansıyondan acıl doguma aldılar ona danıştım gerek yok 14 olmadan dedi .kendi doktorumda değildi başka hastanenındoktoruydu guvenemedim boşuna yaptırmadım.ucon senınde br ara tansıyonun çıkmıştı dimi
şimdi iyiyim sanırım 2 gundur çok uzuldum cok ağladım onun üzüntüsünden oldu diye duşunuyorum .bugun daha iyiyim.
Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.[/QUOTE
serapçım ben hayırlamıştım arkadaşım ama burdanda çok şükür diyorum rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın günleride göstersin... ve darısı isteyen herkese olsun inşallah.
cnm ben adetime 5 gün kala ilk önce idrarda baktım çıkmıştı sonrada kan verdim 1 gün sonra netleşti, ama bu her zaman geçerli değil çünkü geç döllenme olunca çıkmayabiliyormuş elinde testin varsa şansını dene bakalım bir çıkmazsada hemen hamile değilim havasına kapılma ilaç felan alma çünkü çıkmayanlarda olabildiğini duymuştum hakkında hayırlısı olsun.
inşallah öyle olur canım bel ağrısı gece gündüz uyutmuyor dolaşıp duruyorum evin içinde. İnşallah hepsi geçerde rahat bir hamilelik olur benim içinde. Erken öğrenmem gerekiyordu benim canım iğneye başlamak için. Hatta çok bile bekledim biraz daha belirginleşsin diye. Ama şükür küçükde olsa keseyi görebildik erken de olsa. Valla haftaya gel dedi kalp atışı için ama görünürmü bilmiyorum ya birde vajinal bakmıyor benim doktorum üstten gördü keseyi. Kalp atımı içinde üstten bakacak sanırım duyulur mu bilmiyorum daha 5,5 hafta felan oluyor o zaman 6 haftalıkken bile vajinalda duyuluyor diye biliyorum ben, siz kaçta duydunuz? Yalnız nasıl bir hamileymiş bu kadın böyle maratona katılış gibi hepsinden yapmış maşallah.. Hem fiziken hem ruhani tamamlamış kendini eee Rabbimde kolaylaştırmış,, valla daha ne olsun...:) Hepimize nasip etsin inşallah...
Cerolum yok canım yazmamıştım geç öğrendim sonucumu haftasonuda hiç girmemiştim nete, dün işte kese görününce rahatladım bugün ancak yazabildim canım. Evet sağdan soldan farketmiyormuş biraz korkuluda olsa öğrenmiş olduk, :))) ben soldan geçtiğini düaşünüyorum çünkü hep sağım ağrırdı normalde dış gebelik sonrası bu ay hep solum ağrıdı ve kese de soldaydı. İnşallah sağlıkla gelişirde bütün korkularım biter.. Sende üzülme lütfen bak bebeğin için hiç iyi değil biliyorum insan böyle zamanlarda sadece eşini istiyor yanında, çok özlediğinin farkındayım bende uzun süre ayrıydım eşimden haftaiçi olmuyordu ama şükür ki haftasonu geliyordu. Ama zor zamanlarımda hep yoktu ne yazık ki.. O yüzden biliyorum canım anlıyorum ama bebeğine sığın, onunla mutlu ol, bak ona kavuşana kadarda çok uğraştık dimi, üzmeyelim onuda.. Allahım esirgesin inşallah evlatlarımızı ve senide en kısa zamanda kavuştursun eşine...
cerol canım benim eşimin eniştesi vefat ettiği zaman birde moralimin bozuk olduğu bir hafta tansiyonum yüksek çıkmıştı.anlıyacağın moralim bozuk olduğu için yükselmişti ki benim tansiyonum hep düşüktür.onun dışında hamilelilğin 3-4-5. aylarında falan düşük tansiyon çok normalmiş.ben onun sıkıntısınıda yaşamıştım.sen şimdi moralini bozmamaya çalışacaksın.eşini her ne kadar özlesende kendini bırakmayacaksın.çünkü artık sen yalnız değilsin.unutma içinde can taşıyorsun.eşin yanında olmasada onun canından can var içinde.bence üzüleceğine sevin lütfen:)seni anlıyorum eminim çok zorlanıyorsundur çok özlemişsindir ama kendini böyle üzecek kadar yapma lütfen.yoksa sana kızarız bak
serapcım ben baya geç gitmiştim doktora.araya bayram girmişti ve özellikle ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi olur düşüncesindeydim. sanırım kalp atışı için gittiğimde 6+4 falandım.insan cidden unutuyoormuş:)vajinal mi baktı karından mı bilemiyorum:)
cerol cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine, seni çok iyi anlıyorum bende ilk atamam olduğunda 8 aylık evliydim ve 1,5 yıl ayrı kaldık eşimden tabi ayda bir mutlaka görüşmeye çalışıyoduk ama bazen şartlar uygun olmayınca birazcık zaman geçince zor oluyor gerçekten çok şükür şimdi bir aradayız, inşallah seninde eşin gelir ve senin olduğun yerde kalıcı bir iş bulurda bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız umarım bebiş size uğurlu gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?