Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yazdım yazdım saçma sapan bişey çıktı cerol.şunu demek istemiştim:)
çok güzel söylemişsin vallaha.bazen bunların beyinleri eksik ya da yanlış çalışıyor:))))kısa devre falan yapıyorlar herhalde.demekki herkes kocasından böyle manyakça hrhangi bişey yaşıyabiliyor.o zaman çok görmeyim benimkini:)ama yazdım bunu.unutmammmmm:)

slm kızlar......
nasılsınız?özledim sizleri....ucon doğum yapmıştır umuduyla güzel haberi almak için uğramıştım.nehir hanımın gelmeye niyeti yok sanırım:)eee napsın bol dünyadan dar dünyaya gelipte dimi:)neyse cnm allah şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşllh.yine söylüyorum inşllh normal doğum yaparsın cnm....
SERAPCIMMM!!!...cnm hamilelik haberini okudum vallahi çok sevindim ve çok şaşırdım...rabbim verecek oldumu hiçbirşey engel olmuyor işte.yumurta takibine filan gerek kalmadan hamile kaldın.rabbime şükürler olsunsağlıklı ve sorunsuz bir gebelik diliyorum cnm...rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.devletine,milletine ,ailesine yararlı hayırlı bir evlat eylesin bebişini inşllh...artık bizlerede dua et cnm...sırada benimhalaumudumvar ve karam var inşllh...rabbim isteyen dileyen herkeze sağlıklı evlatlar lütfeylesin.hamilelerede sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşllh.selametin durumunada üzüldüm.şu mübarek gü nlerin yüzü suyu hürmetine rabbim şifasını versin inşllh...
bu arada geçen hafta ben psikiyatride kontrole gittim.doktorum seni daha iyi gördüm dedigerçekten kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.ama ilacımı eylüle kadar devam edecekmişim .anlayacağınız benim transfer sonbahara kaldı kızlar.napalım hayırlısı olsun.mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler:)hepinize hayırlı cumalar diliyorum.rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin inşllh...dualarınızda unutmayın canlarım.öpüyorum sizleri ,allah'a emanet olun

canım ben anladım seni :))
aynen öyle o yuzden cok takılmamak lazım sadece biz değil .ben bu olayı yaşayına arkdaşıma anlattım oda benzer bur durum yaşamış.arada kaçak yapıyorn işte.kadınlar gibi duşunmuyorlar ne yazıkkı.tabi canım sen unutma arada lafı sıkıştırırsın .
eşim hep der bir hata yapmıyım allah korusun 40 sene sonra bile karşıma cıkartırsın herşeyiğ unutursun benım yaptıklarımı unutmuyrsun der:))))))))ondan korkar eşim amann snra başımın etini yersin senın istediğin olsun der :))))

canım ne guzel doktorun iyi görmüş seni.eylüle surda 2 ay kaldı zaten bişeycik değil.
allahım aci sifalar versin inşallah.en kısa zamanda iyi olda hemencecik bebiş olsun :))))

yok canım benim kızım yerinden gayet memnun.annesi onu böyle tatlılarla kaşık kaşık nutellalarla beslerse gelmez tabi:)
iyi olmana çok sevindim bu arada.ilaçlar 1 ay içinde falan büyük fark yaratıyor insanda.ama daha öncede dediğim gibi bu ilaçlar en az 6 ay kullanılıyor.o nedenle eylüle kadar demiştir doktorun.olsun sen iyice kavuşki sağlığına kolay bir hamilelik yaşa sonra.

Baharcım, canım hoşgeldin.. Sen yoksun buralarda ama inan her duamda adın geçiyor sık sık okuduysan geçmişleri. Sağol canım benim şükürler olsun hiçbirşeye gerek kalmadan verdi Rabbim inşallah sağlıkla da devam ettirir. Bir kalp atışlarını felan duysam biraz rahatlıycam belki ama işte korkular hiç bitmiyor. RAbbime sığınıyoruz herşey için, en güzelini nasip eder inşallah. Sanada, tüm bekleyen arkadaşlarımada.. RAbbim en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip eder. İyi olmana çok sevindim. Sonbahar bebişi olur oda yaz sıcaklarını atlatmış olursun işte böylece, süper olur. Sen sağlıklı olda inşallah bebişde hemen gelsin ardı sıra.. Bekletmeden.. Hayırlı cumaların olsun canım benim.. Duaların için Allahım razı olsun...

Kızlar ya benim karnım ağıyor alt tarafı, bacaklarım sızlıyor, sanki adet öncesi olur ya böyle ağrılar öyleyim..Belim zaten kötü gece bile uyutmuyor dolaşıyorum, Normal mi.. Herşeyden korkar olduk sanırım.. Rabbim inşallah sıkıntısız hamilelikler nasip eder hepimize.. Amin.

cnm bazı hamileliklerde bu durum şikayetler oluşabiliyo benimde 6. haftadan 8. haftanın sonuna kadar inanılmaz bir bel ağrısı olmuştu oturduğum yerden kalkamıyodum yatarken bile zor dönüyodum doktora sordum bana yoğurt ye dedi mutlaka hergün 1 kase yoğurt ye dedi hamilelikte oluşabilecek bir ağrı demişti bende yoğurt yiyorum ağrım felan kalmadı. allah korusun lekenlenme veya kanama olmadığı sürece korkma ama dayanılmaz olduğu zaman mutlaka doktorunu ara sor. benim doktorumda hep bana şunu söylüyo iyi düşün iyi olsun kötüyü üstüne çekme der her zaman bende burda çok fazla yansıtmıyorum ama inanılmaz evhamlıyımdır allah büyük hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız inşallah. bu arada bende 6 da doktora gidicem bakalım ne durumda benim miniğim bana dua et cnm hayırlı haberlerle döneyim.

canım normal telaş etme.uconnu hatırla nasıl ağrıları oluyordu.pınkte oyle.
kimilerinin oluyor canım.ben bu hamileliğimde yaşamadım.ama normal telaş etme bebişin yerleşmeye calışıyor kendisine güzel yer yapcak.sen sakın iş guc yapma uzanma eğilme .hatta mumkunse şu 10-12 haftaya gelene kadar hiçççbişey yapma .otur.
eşim bana sürekli otur yemek bile sen yapma diyordu bende dedimki nefeste almıyım istersen :)))ama mümkümse yapma hele ki sakın ağır kaldırma.

bende ilk haftalarda yaşamıştım ağrı.özellikle belim kuyruk sokumum ve dış gebelşk geçirdiğim tüpüm ağrıyordu.kkanaman olmadığı sürece bu ağrılar önemli değil.bir süre devam eder ve sonlanır.içini ferah tut.

Kızlar ben geldim bugün 11.30 da aşılamam oldu.28 haziranda gebelik testi için tekrar gidicem.bugün hariç sonraki 5 gün ilişki verdi.ve crinone jel verdi.

Kızlar ben geldim bugün 11.30 da aşılamam oldu.28 haziranda gebelik testi için tekrar gidicem.bugün hariç sonraki 5 gün ilişki verdi.ve crinone jel verdi.

ayy canım tam 2 hafta var hergun dua oku hayırlısıyla sağlıkla diye.
hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah.ben inanıyorum olacakkkkkk.
eşine ilişkiden 30dk önce sert kahve içir bol pekmez yedir.ayaklarını dıkmeyı unutma .gerçi sen bunları bılıyorsun da ben genede yazıyım :)))
o jel spermın kolay gecişi içinmıymıiş neymiş ki o

Progestan benzeri bir ilaçmış.düşük önleyici.

slm kızlar ben 6 haftalık gebeyim ama kesem boş gürünüyor aranızda boş gebelik yaşayan varmı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. ha birde benimle aynı durumu yaşayanlar varsa bulantınız kusmanız oldumu bende var . doktorum 1 hafta sonra belli olur dedi çok özülüyorum içim içimi yiyiyorum yardım edin

Canım benim inşallah benimde geçer biran önce. Canım kontrolün nasıl geçti.Napıyo bakalım meleğin? Rabbime emanet hepsi, mevlam korusun inşallah. Hep güzel ve hayırlı haberlerle döndürsün Allahım inşalahhh

İnşallah sorunsuz geçer kızlar ağrıssına katlanıyorum yeterki iyi olsun sıkıca tutunsunda benim minik. Telaşım ona bişi olmasın.Bir haftadır raporluydum canım evde geçirince iş yapmadım yemek dışında saolsun eşimde öyle:) ne yapsınlar korkuyorlar.

Canım hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay.Rabbim kolaylıklarla verrsin.

cnm inşallah 2 hafta sonra hayırlı haberlerini duyarız, rabbim sağlıkla hayırlı hamilelikler nasip eder inşallah, kendini çok yorma fazla ayakta kalmamaya çalış ve bol bol dua et bu süreç içinde özellikle meryem suresini ve kenzul arş suresini elinden geldiği kadar okumaya çalış rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

cnm çok şükür her şey yolundaymış, ayyy serap meleğin yazmışsın içinemi doğdu acaba kızım mı olucak ki? :))) benim bi kız hayranlığım var rabbim hayırlısını sağlıklısını versin tabi kız çocuğu erkek çocuğu hiç farketmez elbetteki kızımda olsa oğlumda olsa ikiside meleğim olur :)) rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah.

cnm bilemiyorum ama hakkında hayırlısı olsun inşallah dur bakalım hemen telaşa kapılma belkide 1 hafta sonra her şeyin normal olduğu söylenecektir iyi düşün iyi olsun.

memnun olduğu belli cnm:)en son doğum tarihi ne zaman demişti doktorun?sanki ben 10 haziran gibi filan hatırlıyorum.kız çocuğu erken doğar derler aslında.herşey rabbimin elinde işte.o izin vermeden ne bir dakika önce,ne bir dakika sonra olmuyor.rabbim sağ salim nehirine kavuştursun inşllh cnm....haklısın cnm en az 6 ay kullanılıyor bu ilaçlar...benimde eylülde 6 ay olacak zaten.inşllh ilaç bitince hemen transfere gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...

allah razı olsun cnm,biliyorum dualarına benide yazıp kattığını...burdaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum,hepsinden allah razı olsun.fakat sana karşı ilk geldiğinden beri farklı bir yakınlık ve sıcaklık var,belkide yaşadığın sıkıntı ve ağrılarına buradan manevi olarakta olsa şahit olup çok üzüldüğüm içindir.diğer arkjadaşların hepsi dışgebelik geçirmiş fakat ben ben geldiğimde onların hepsi atlatmıştı.zaten benden sonra sen geldin.SİZLERİ SEVİYORUM...cnm inşllh en kısa zamnda kalp atışlarınıda duyarsın bebişinin.dış gebelik geçiren bütün arkadaşlarda bu tür korku ve kaygılar oldu,seninkide normaldir.iyi düşün ,iyi olsun inşllh....psikiyatri doktorumda eylül ayı hamile kalmak için çok güzel bir aydır dedi.bakalım hayırlısı olsun artık inşllh.tabi rabbimin izniyle tutarsa eğer.ama sanki bu sefer olacak gibi bir his var içimde.dediğin gibi rabbime sığınıyoruz.o ol dedikten sonra oluverir....

hayırlı olsun arkadaşım.inşallah ayın 28 inde güzel haberlerle geleceksin buraya.
canım burası dış gebelik topiği.dış gebelik ile boş gebelik çok farklı şeyler.aramızda boş gebelik yaşayan arkadaşlar var mı bilmiyorum varsa soruna cevap verebileceklerdir ama benim tek önerim 1 doktorla sınırlı kalma başka doktora git ve 1-2 hafta daha bekle.
hamilelik boyunca hep çeşit çeşit ağrıların olacak:)panik yapma.ama evde işte yapma bırak eşin yapsın:)

canım geçmiş aylardaki kontrollerimde ayın 16 sı falan çıkmıştı ultrasonda.son muayenelerde doktor artık söylemedi.çünkü son haftalarda ultrason ölçümleri yaklaşık 4 hafta falan hata verebiliyormuş.bir ara gelişimi baya önde gidiyordu doktor ona göre hazır ol gelebilir demişti.ama şuanda haftasıyla uyumlu.doktor 4 kiloyu geçer demişti ama şuanda daha 3 kilo 100 gr.bekliyoruz bakalım keyfi ne zaman isterse gelsin yavrum.

geçmiş olsun dış gebelikle boş gebelik farklı şeyler.
burda boş gebelik yaşayan yok.
daha gözükür bence hemen umutszluga kapılama dua et bol bol.allahtan hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…