serapcığım gözlerime inanamıyorum rabbime sonsuz kere sonsuz hamdü senalar olsun çok şükür bu haberi duaymayı,almayı nasip ett.ne kadar mutlu oldum anlatamam.rabbim inşallah sorunsuz,sğlıklı bir hamilelik süreci geçirmeni,sağlıkla dğum yapıp bebeğini kucağına almayıda nasip eder.rabbim yavrunu sana hayırlı eylasin inşallah.tekrar gözün aydın gerçekten çok sevindim,mutlu oldum.
uconn cuğum nasılsın canım,doğum yaklaştı,rabbim seni ve bebeğini korusun,inşallah sorunsuz,sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına alıp hastaneden hayırlısıyla çıkacaksın inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim.
cerol ,canım benim senin yazılarını okuyunca çok kötü oluyorum ,üzülüyorum.çok haklısın eşini yanında istemekle,rabbim inşallah eşine öyle bir iş kapısı açarki senin vebebğinin yanından hiç ayrılmayacağı,hayırlı kazançlar elde edeceği bir kap nasip eder inşallah.rabbim bu ayrılık son olsun inşallah.
temsilci,pink,marla cbdefne hamile olan kardeşlerim rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun,inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşayıp sağlıkla doğum yapıp bebeğinize sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
karam rabbim sanada inşallah en kısa ve hayırlı olan zamanda hayırlı bir evlat verecek inşallah.ben inanıyorum.inşallah en kısa zamanda.
benimhalaumudumvar kardeşim aşılam olmuş.inşallah bebeşin tutunmuştur sana.inşallah ahyırlı haberlerle geleceksin,ben hamileyim diyeceksin inşallah.
bahar,ada,cimcimesultan kardeşlerim inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatklar nasip edecek inşallah.inanın her gece dualarımdasınız.
rabbime emanet ediyorum hepinizi.inşallah herşey gönlünüzdekilerden güzel olur kardeşlerim benim.
serapcığım gözlerime inanamıyorum rabbime sonsuz kere sonsuz hamdü senalar olsun çok şükür bu haberi duaymayı,almayı nasip ett.ne kadar mutlu oldum anlatamam.rabbim inşallah sorunsuz,sğlıklı bir hamilelik süreci geçirmeni,sağlıkla dğum yapıp bebeğini kucağına almayıda nasip eder.rabbim yavrunu sana hayırlı eylasin inşallah.tekrar gözün aydın gerçekten çok sevindim,mutlu oldum.
kızlar geçn hafta çarşamba ankara numune hastanesine gittim.tekrar biyopsi yaptılar,kan tahlili yaptılar.sonuçlar 2 haftaya çıkar dediler eve geri geldik.ameliyat olmadım.normalde heyete girip ameliyat tarihi vereceklerdi ama tekrar biyopsi yapmak isteyince heyete giremedim.
kızlar ankara olanınız varmı.ankara numune hastanesi nasıl bir hastane,biz eşimle gideceğiz özel odası varmıdır.şöyle bir göz gezdirdim hep 6 kişilikti odalar.eşim 6 tane kadın ve refkatçıların yanında zaten kalamaz.bende zaten o kadar kalabalıkta kalamam.
bildiğiniz önerdiğiniz bir hastane yada genel cerrah varmıdır tanıdığınız.yardımcı olursanız çok sevinirim.
aslında ankara şart değil.bizi oraya sevk etti doktor o yüzden oraya gittik.bulunduğum yer köyün biraz gelişmiş hali 2 özel bir tanede devlet hastanesi var.doktor burda olmayın ben sizi benim daha önce çalıştığım ankara numune hastanesine sevk edeyim dedi.gittik ama odaları ve kalabalığı görünceşaşırdım.
canım nasılsın.ameliyat oldun mu.allahım sana en kısa zamanda şifa versin.canım benim.
ya kızlar benım bugun karnım ağrıyor normal mı kasık değil karın ağrısı sankı regli olucam gibi yada gaz var gibi ama yok.
haftalık takipte yazıyor gerçi karın ağırsı olabılır diye ama genede tedirgin oldum .çok bir ağrı değil orta şiddetli bir ağrı.
uconn napıyorsun nehir nasıl.sen sezeryan olsaydın bugun yarın olacaktın dımı
Canım Allahım razı olsun hayatım. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah. Hepimize hayırlı güzel sağlıklı hamilelikler versin..
Canım ben Ankaralıyım şöyle bir şey numune çok kalabalık bir hastanedir çünkü çevre iller, trafik kazaları, yanıklar herşey oraya gider o yüzdende orda özel bir muamele pek yoktur çok ağır hastalar dışında. Eğer illaki ameliyat derlerse gazi yada hacettepe üniversitesinde felan doçentler var ameliyat yapan onlara gidebilirsin, oralarda özel oda imkanları da var çünkü eğer ortam müsaitse. Rabbim inşallah gerek koymadan hiç bunlara biopsi sonucun temiz çıkar ve rahata erdirir inşallah canım. Dualarım seninle. Rabbim yardımcım olsun inşallah..
Canım işte o ağrılar bende iki haftadır var bende öyleyim o yüzden ürkmüştüm ya. Seninki büyüdü ama gaz ağrısı olabilir. Dikkat et ayaklarını üşütme canım
kızlar geçn hafta çarşamba ankara numune hastanesine gittim.tekrar biyopsi yaptılar,kan tahlili yaptılar.sonuçlar 2 haftaya çıkar dediler eve geri geldik.ameliyat olmadım.normalde heyete girip ameliyat tarihi vereceklerdi ama tekrar biyopsi yapmak isteyince heyete giremedim.
kızlar ankara olanınız varmı.ankara numune hastanesi nasıl bir hastane,biz eşimle gideceğiz özel odası varmıdır.şöyle bir göz gezdirdim hep 6 kişilikti odalar.eşim 6 tane kadın ve refkatçıların yanında zaten kalamaz.bende zaten o kadar kalabalıkta kalamam.
bildiğiniz önerdiğiniz bir hastane yada genel cerrah varmıdır tanıdığınız.yardımcı olursanız çok sevinirim.
aslında ankara şart değil.bizi oraya sevk etti doktor o yüzden oraya gittik.bulunduğum yer köyün biraz gelişmiş hali 2 özel bir tanede devlet hastanesi var.doktor burda olmayın ben sizi benim daha önce çalıştığım ankara numune hastanesine sevk edeyim dedi.gittik ama odaları ve kalabalığı görünceşaşırdım.
uconn cuğum nasılsın canım,doğum yaklaştı,rabbim seni ve bebeğini korusun,inşallah sorunsuz,sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına alıp hastaneden hayırlısıyla çıkacaksın inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim.
cerol ,canım benim senin yazılarını okuyunca çok kötü oluyorum ,üzülüyorum.çok haklısın eşini yanında istemekle,rabbim inşallah eşine öyle bir iş kapısı açarki senin vebebğinin yanından hiç ayrılmayacağı,hayırlı kazançlar elde edeceği bir kap nasip eder inşallah.rabbim bu ayrılık son olsun inşallah.
temsilci,pink,marla cbdefne hamile olan kardeşlerim rabbim sizlerinde yar ve yardımcısı olsun,inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşayıp sağlıkla doğum yapıp bebeğinize sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah.
karam rabbim sanada inşallah en kısa ve hayırlı olan zamanda hayırlı bir evlat verecek inşallah.ben inanıyorum.inşallah en kısa zamanda.
benimhalaumudumvar kardeşim aşılam olmuş.inşallah bebeşin tutunmuştur sana.inşallah ahyırlı haberlerle geleceksin,ben hamileyim diyeceksin inşallah.
bahar,ada,cimcimesultan kardeşlerim inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatklar nasip edecek inşallah.inanın her gece dualarımdasınız.
rabbime emanet ediyorum hepinizi.inşallah herşey gönlünüzdekilerden güzel olur kardeşlerim benim.
canım bugün yoktu kontrolüm.cuma günü gidicem inşallah.tabi ondan önce doğuma gitmezsem.ara ara ağrılar yokluyor her seferinde galiba başlıyor diyorum ama kısa bir süre sonra kesiliyor.dün gecede bir ara doğum başlıyor sandım.artık sabaha kadar gözümü kırpmıyorum.uykular haram oldu bana.gündüz 1-2 saat anca uyuyabiliyorum.daha doğrusu uykusuzluk ve yorgunluktan sızıyorum.artık sinirlerim baya bir bozulmaya başladı.lohusa depresyonuna doğurmadan giricem sanırım.38 haftam dün bitti.sezeryanda bazı doktorlar 38 bitince bazılarıda 39 bitince alıyorlar.benim cuma muayenede çatı kontrolü yapıcak doktorum normal doğuma uygunmuyum diye.ben uygun olduğumu düşünüyorum ama allah bilir.uygun değilsem ertesi gün falan alır doğuma.ama inşallah kesmeye biçmeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir kızım.doktorumda balayında.o da ayrı sinir bozucu bir durum.perşembe dönüyormuş.o olmazsa meltem yaptırır herhalde doğumu bendeki şansa bak:)
canım bu ağrılara takılmayacaksın.ben hep diyorum hamilelik boyunca çeşit çeşit ağrılar olucak takmayın diye.kanama olmasın yeter.yarın evlilik yıl dönümünmüş.tebrik ederim.2 yıl olmuş.bizimde ağustosta 4 yıl bitecek.ama bizde öyle romantik kutlamalar falan yoktur.artık bu yıl kızımızı alır ortamıza romantizmin doruklarına çıkarız:)
canım bizde seni seviyoruzkızlarrr bi 5 dk bakıp çıkayım dedim ama çok dolmuş topik o yüzden okumadan bi merhaba deyip kaçıyorum hepinizi çok seviyorummmm.
allah kucağına alacağı günü göstersin inşallah canım.cnm çok geçmiş olsun,rabbim şafi adının yüzü suyu hürmetine tez zamanda sağlığına kavuştursun. inşllh biyopsi sonuçların temiz çıkar ve ameliyata gerek kalmadan tedavi olursun.sonrada gelsin çifter çifter bebişler inşllh:)
bu arada bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım ve çok mutlu oldum.15 yıldır bebeği olmuyordu.birkaç kez tüp bebek denediler.bu ay dondurulmuş embriyoları vardı transfer yaptırmış.sonuç pozitifmiş.sizde dua edin kızlar allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.2 kezde karnında öldü bebekleri.inşllh bu sefer kavuşur bebeklerine.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin...aminnn
ben ameliyat olmadım iğne tedavisi gördüm ama hamile kaldığımdada dış gebelik geçirdiğim tüpüm uzun süre ağrıdı.Kızlar hamile oldugunuzu nasıl anladınız.ameliyatlı tüpünüz agrıdı mı hiç.benim tüpüm agrıyo sanki oyuyolar.
canım bekler nehir cumaya kadar hayırlısı ınsallah gönlüne göre olur.
maşallah 4 sene mi evet artık nehırı alırsınız aranıza ohh mis gibi.
canım karın ağrım geçti ama doktoru aradım sordum idrarda yanma var mı dedi yk dedim ağrın gene olursa gel dedi önemli bişey mi dedim tabiki önemli hamilelikte ağrı olmamalı dedi şaşırdım kaldım iltihapmıdır dedim iltihap yada duşuk olabılır dedi iyice tedirgin oldum ama ağrım yok bilmiyorum ne yapsam yarın giderim belkide.
canım bizde seni seviyoruz
allah kucağına alacağı günü göstersin inşallah canım.
ben ameliyat olmadım iğne tedavisi gördüm ama hamile kaldığımdada dış gebelik geçirdiğim tüpüm uzun süre ağrıdı.
yok artık ya.senin doktorda bir enteresan.ne demek düşük.benim doktoruma ne desem hamilelikten diyor.tabiki o da bir ihtimal ama hamilelikte yaşadığın her ağrıyı düşük falan diye düşünürsen paronayak olursun.internettede hamileliğin çeşitli dönemlerinde çeşitli ağrıların yaşanabaileceği yazıyor her sitede.
işte erkek doktorlar birazdaha rahat oluyor .anlamadım neden öyle dedi.
netten baktım karın ağrısı düşük ihtimali yazıyor ama farklı sebepleride oalbılr diyor.şimdi geçti bakalım inşallah bidaha olmaz.
bidaha olursa gel dedi.
canım bekler nehir cumaya kadar hayırlısı ınsallah gönlüne göre olur.
maşallah 4 sene mi evet artık nehırı alırsınız aranıza ohh mis gibi.
canım karın ağrım geçti ama doktoru aradım sordum idrarda yanma var mı dedi yk dedim ağrın gene olursa gel dedi önemli bişey mi dedim tabiki önemli hamilelikte ağrı olmamalı dedi şaşırdım kaldım iltihapmıdır dedim iltihap yada duşuk olabılır dedi iyice tedirgin oldum ama ağrım yok bilmiyorum ne yapsam yarın giderim belkide.
uconn sen nehire söyle cumaya kadar beklesin doktorunda gelsin balayından herşey planlandığı gibi olsun inşallah. artık son zamanların iyice zor canım ama az kaldı bunların hepsini unutup nehirin kokusuyla uyuyacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?