memnun olduğu belli cnm:)en son doğum tarihi ne zaman demişti doktorun?sanki ben 10 haziran gibi filan hatırlıyorum.kız çocuğu erken doğar derler aslında.herşey rabbimin elinde işte.o izin vermeden ne bir dakika önce,ne bir dakika sonra olmuyor.rabbim sağ salim nehirine kavuştursun inşllh cnm....haklısın cnm en az 6 ay kullanılıyor bu ilaçlar...benimde eylülde 6 ay olacak zaten.inşllh ilaç bitince hemen transfere gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa...
allah razı olsun cnm,biliyorum dualarına benide yazıp kattığını...burdaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum,hepsinden allah razı olsun.fakat sana karşı ilk geldiğinden beri farklı bir yakınlık ve sıcaklık var,belkide yaşadığın sıkıntı ve ağrılarına buradan manevi olarakta olsa şahit olup çok üzüldüğüm içindir.diğer arkjadaşların hepsi dışgebelik geçirmiş fakat ben ben geldiğimde onların hepsi atlatmıştı.zaten benden sonra sen geldin.SİZLERİ SEVİYORUM...cnm inşllh en kısa zamnda kalp atışlarınıda duyarsın bebişinin.dış gebelik geçiren bütün arkadaşlarda bu tür korku ve kaygılar oldu,seninkide normaldir.iyi düşün ,iyi olsun inşllh....psikiyatri doktorumda eylül ayı hamile kalmak için çok güzel bir aydır dedi.bakalım hayırlısı olsun artık inşllh.tabi rabbimin izniyle tutarsa eğer.ama sanki bu sefer olacak gibi bir his var içimde.dediğin gibi rabbime sığınıyoruz.o ol dedikten sonra oluverir....
Cerolcum hamilelikte çeşitli ağrılar olabiliyor. Her gelen ağrıda düşük olabilir diye düşünürsen kafayı yersin. Bende pazar günü döndüm evime. Uçaktan bir indim karnımı tuta tuta ağrıdan kıvrandım. Yolculuktan öncede havaalanında valiz krizi yaşamıştım. Eve gelince dinlendim güzelce ağrı mağrı kalmadı. Bugünde normal işime gittim yani. Artık hamileliğin ikinci trimesterindesin kolay kolay düşük olmaz allahın izniyle.
Geçen perşembe bende detaylı ultrasona gitmiştim Recep Has'a. Bebeğin herşeyi normal ama benim soldaki kisti baya inceledi. Kistin yapısını beğenmedi. Emar yapılsın dedi ve kanda tümör markerlarına bakılsın dedi. Bende gebeliğe engel değil diye kisti aldırmak istemediğimi söyledim ama doktor bu kistle dolaşamazsın doğumdan sonra ameliyat ol dedi. Ben yırtamadım laparoskopiden maalesefBurdaki doktorumla da konuşucam bakalım onlar ne diyecekler...
kızlar ne yaptınız geçti mi karın ağrılarınız?
ah be canım artık ben sana diycem pimpirikli cerol diye.ultrason kağıdından ne anlıyacaksın.bazen canavar gibi çıkıyorlar:)mümkün mü şimdiden kepçe kulak falan anlayasın:)hem öyle olsa ne olur.senin evladın sana nasıl güzel görünecek kimbilir.haklısın canım ama işte bu gebelik benı oldugumdan 3-4 kat panık yaptı ne yazıkkı.
sağlıkla hayırlısıyla bir kucağıma alsam diyorum.
nasıldı canım beggendın mı recep hası ne kadar odedın toplamda kaç dk inceledi.tavsiye edermisin detaylı için.
canım eger sezeryan olursan alamazlar mı o kisti.bencede aldır kurtul ya.ilerde daha cok buyur sıkıntı yaratır.doğumdan birkaç ya snra aldırırsın dogumda almaslarsa.
canım ağrılarım geçti ama gecen hafta yakındakı hastaneye acıle gitmiştim ya kontrol surem var dıye gittim içim rahatlasın dıye.
çok ilgili bir doktor hastaneyi begensem bu doktora devam ederdim.ama hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadım neyse ağrılar normal uzun sürmediği kanama olmadıgı surece sıkıntı yok dedi.baktık herşey normal ve sıkı durunnn bir erkek daha geliyorrrrrrr
.%55 erkek dedi kordonla cinsiyeti karıştırılır dedi ama benım içimede erkek doğuyor.haftaya bakalım kendi doktorumuz ne diyecek.ama benımde içime erkek doğuyor.kısmet bakalım.isim önerilerinizi bekliyorum 2 isim olucak.eren kesin yanına bir isim istiyoruz.
ya kızlar ultrason kagıdına baktım çene yapısı bana biraz uzun geldi .sizce kemik oldugundan et olmadıgından dimi.
şimdi bana kızıcaksınız neye takıldın diye ama sağlıklı olsun tabiki ama hiç istemediğim bişeydir dışa cene veya kepçe kulak.
haklısın canım ama işte bu gebelik benı oldugumdan 3-4 kat panık yaptı ne yazıkkı.
nasıldı canım beggendın mı recep hası ne kadar odedın toplamda kaç dk inceledi.tavsiye edermisin detaylı için.
canım eger sezeryan olursan alamazlar mı o kisti.bencede aldır kurtul ya.ilerde daha cok buyur sıkıntı yaratır.doğumdan birkaç ya snra aldırırsın dogumda almaslarsa.
canım ağrılarım geçti ama gecen hafta yakındakı hastaneye acıle gitmiştim ya kontrol surem var dıye gittim içim rahatlasın dıye.
çok ilgili bir doktor hastaneyi begensem bu doktora devam ederdim.ama hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadım neyse ağrılar normal uzun sürmediği kanama olmadıgı surece sıkıntı yok dedi.baktık herşey normal ve sıkı durunnn bir erkek daha geliyorrrrrrr
.%55 erkek dedi kordonla cinsiyeti karıştırılır dedi ama benım içimede erkek doğuyor.haftaya bakalım kendi doktorumuz ne diyecek.ama benımde içime erkek doğuyor.kısmet bakalım.isim önerilerinizi bekliyorum 2 isim olucak.eren kesin yanına bir isim istiyoruz.
ya kızlar ultrason kagıdına baktım çene yapısı bana biraz uzun geldi .sizce kemik oldugundan et olmadıgından dimi.
şimdi bana kızıcaksınız neye takıldın diye ama sağlıklı olsun tabiki ama hiç istemediğim bişeydir dışa cene veya kepçe kulak.
ah be canım artık ben sana diycem pimpirikli cerol diye.ultrason kağıdından ne anlıyacaksın.bazen canavar gibi çıkıyorlar:)mümkün mü şimdiden kepçe kulak falan anlayasın:)hem öyle olsa ne olur.senin evladın sana nasıl güzel görünecek kimbilir.
hadi bakalım damat geliyordur belki bana ha:)yüzde 55 gerçi sen kendini tam inandırma 2 hafta içinde falan iyice belli olur.kıyafet alışverişini falan ona göre yaparsın sonra.
Ayy Uconn ne güldürdün beni ya canavar gibi çıkıyorlar diyerekten. Benimkinin dört boyutluda bir resmi var sanki kafanın ucundan kesmişler gibi duruyor. Ona bakıpta halam demesin mi bu çocuğun kafasının yarısı yok gibi duruyor diye. Halbuki videoya bakınca bebek şekilden şekile giriyor zaten. Kolu bacağı bir görünüyor bir kayboluyor. Geçen perşembe ayrıntılıda 266 gr. ve 19 cm boyunda çıktı. Herşeyi gayet normal ama boyu biraz uzun gibi geldi bana :)
Cerol kıyafetlerini %100 erkek dediklerinde almaya başlarsın. Ben öyle yaptım. Ama seninki erkek bence:)))) Bu arada bizim çin takvimleri de rus takvimleri de tutmuş oldu di mi?? :)))
ah be canım artık ben sana diycem pimpirikli cerol diye.ultrason kağıdından ne anlıyacaksın.bazen canavar gibi çıkıyorlar:)mümkün mü şimdiden kepçe kulak falan anlayasın:)hem öyle olsa ne olur.senin evladın sana nasıl güzel görünecek kimbilir.
hadi bakalım damat geliyordur belki bana ha:)yüzde 55 gerçi sen kendini tam inandırma 2 hafta içinde falan iyice belli olur.kıyafet alışverişini falan ona göre yaparsın sonra.
Ayy canım çok sevindim bir oğluşumuz daha geliyor :))))))) Benim ilk zamanlarda ki en beğendiğim isim barıştı. Ama eşim beğenmemişti. Ondan sonra ömere dönmüştük. Ama dış gebelik zamanı Hz Hamzadan etkilenince hamzada kaldık. Eğer bir oğlum daha olursa ilerde adını kesinlikle ömer koyucam :)) Bu arada benimde hiç şüphem yok nerdeyse seninkinin erkek olduğundan. Başından beri senle konuşurken erkek diye hissediyordum bende. 15. haftada erkeğe benzettiyse o kesin erkektir :))
Canım sen ultrason kağıdına bakma. Daha o çok gelişicek şekil alacak...
Recep Has ı beğendim gerçekten. 350 tl muayenesi, 10 dk. sürüyor toplam. Dört boyutlu da bakıyor sonra hepsini cd şeklinde sana veriyor. 10 a yakın videomuz bir o kadar da fotoğrafımız var. Yalnız doktor incelerken bebeği karaciğeri böbrekleri iyi kalbi gelişmiş gibi şeyler diyor ama sen kesinlikle ayırt edemiyorsun neresi ciğeri neresi böbreği :) Hemencecikte bakıyor herşeye. Ama randevunu erken alıp gitmelisin yoksa yer kalmıyor. Ben bir ay önce almıştım. Orda da biraz bekliyorsun hemen almıyorlar. Ben randevu saatimden 1 saat sonra girebildim ancak. Haftasonu sakın gitme çok kalabalık oluyormuş, mümkünse haftaiçi git. İstanbulda gittiğim doktor onun öğrencisiymiş. Hemen tanıdı kadını sen eyleme mi gidiyorsun dedi bana. Belki biraz soğuk bulabilirsin Recep Hası ama netice de prof hocaların hocası. Gittiğim iki doktorda çok methetti ve önemli olanda doktorluğu zaten. Gittiğimiz doktorları da yetiştirmiş bir kişi sonuçta...
Benim kist olayım maalesef biraz farklı. Kisti eğer sezeryanda aldırırsam karındaki kesi dikey atılıcak ve büyük ihtimalle genel anestezi almak zorunda kalıcam. Doktorumla daha konuşamadım izinde olduğu için ama eşimle başka birşeye karar verdik. Eğer sezeryan olursam kisti hemen aldırmıcaz. 3-4 ay sonra kapalı laparoskopiyle aldırıcaz. Tabi mümkün olursa. Çünkü kapalı laparoskopide karını gaz ile şişiriyorlar ve o arada dikiş yerlerinin açılmaması lazım. Ama normal doğurursam hiç sıkıntı yok, direk kapalı laparoskopi olabilirim...
haklısın canım ama işte bu gebelik benı oldugumdan 3-4 kat panık yaptı ne yazıkkı.
Cerol canim valla okurken nasil güldüm biliyor musun aynı zamanlarda gittiğimde ultrason kağıdını inceledim inceledim çenesi uzun dudakları biraz diskin nasi moralim bozuldu eve geldim netten hep kafa iskeleti baktım aynı haftadaki bebeklerin yüzüne baktım esim falan nasil kızdı o zaman:)) ama sonra oyle bir sekillendiki o sekilde olması cok normalmiş:)) 21 haftalik gittigimizde biraz etlenmis kikirdaklari olusmustu minigimin:)bız gercekten pimpirikliyiz arkadasım:)) bu arada erkek ihtimali yüksekmis saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun insallah canim.karin agrisi da cok normal bende de ara ara oldu ve yine de bazen oluyor gaz degil bildigin karin agrisi ama geçiyor karin büyüdüğü içinmiş sen de gercekten kendimi görüyorum:)))
hahahahhaha ayy vallaha canım biz fenayız ama ben hakettim sana söyledim.neyi kınarsan başına gelirmiş.
aynen bende hemen iskeletlere baktım ya kafa aynı işte :))
annemde abartma kızım et olacak dedi bende ultrasonlara baktım dediğin gibi .
ama sende böyle söyleyince içim rahatladı canım ya supersın.arkadaşlarıma gönderdim fotoyu tabiki hepsi kızdı 10 cm cocuktan neler cıkardın dıye :))
karın ağrısı gecti sukurler olsun rahım buyudugunden de arada olurmuş.
erkek oldugu tam kesın değil cnm ama bana kalırsaa kesin bakalım haftaya kendi doktorumuza randevumuz var o ne diyecek.
Ayy Uconn ne güldürdün beni ya canavar gibi çıkıyorlar diyerekten. Benimkinin dört boyutluda bir resmi var sanki kafanın ucundan kesmişler gibi duruyor. Ona bakıpta halam demesin mi bu çocuğun kafasının yarısı yok gibi duruyor diye. Halbuki videoya bakınca bebek şekilden şekile giriyor zaten. Kolu bacağı bir görünüyor bir kayboluyor. Geçen perşembe ayrıntılıda 266 gr. ve 19 cm boyunda çıktı. Herşeyi gayet normal ama boyu biraz uzun gibi geldi bana :)
Cerol kıyafetlerini %100 erkek dediklerinde almaya başlarsın. Ben öyle yaptım. Ama seninki erkek bence:)))) Bu arada bizim çin takvimleri de rus takvimleri de tutmuş oldu di mi?? :)))
banda mail at canım merak ettim şimdi:)ohh maaşallah uzun boylu olucak.
ya banada kilosunu söylemeye başlasınlar ya:))
canım bencede erkek annem kardeşim hala kız olur dıye ümitleri var ama ben kendimi alıştırdım bile.
yok canım kıyafet almaya dediğin gibi %100 demeden almam bide kendi doktorumdan duymam gerek
çin ve rus takvimi erkek diyordu aynen tuttu canım benım.
ayy uconn aynen hemde ne pimprikli annem arkdaşlarım şaşırıyor bana senın kadar rahat insan nasıl bu hale geldi diye.
ama dış gebelikten snra ben böyle oldum sanırım temkinli.bide evde olunca herşeyı kafaya takıyorsun.
ya canım uzun cenelide olsa kepçede olsa tabikide benım en kıymetlım ama dışarıdan ilerde arkdaşları dalga gecer o uzulurse bende üzülürüm ondan be kuzum yoksa olur mu hıç öyle şey.diyorsunkı daha belli olmaz .inşallah öyledir ama bariz belli fotodan.boynu uzun mesela benım boynum kısa babasınn uzun.
ayy nehiri aldık biz kesin tamam nehir gelinim olsun bak ona kaynanalık yapmam.:)))))))))
ay canım o zaman sen ksin dediğin gibi snradan yaptır ameliyatını.
hayrlısı bakalım.r
neden öyle 10 dk surdu muayene cok kısaymış 10 dk da baktı mı herşeyıne.
ama fiyati iyiymiş benım gitmek istediğim doktor 450 sanırım.
Evet cerol 10 dk. sürdü topu topu. Bizim bir yakınımızda gitmiş ona onunki de o kadar sürmüş. Başka doktorlarda yarım saat bir saat kadar uzayanları da duydum ama ben sıkılırım o kadar uzun süre zaten :) Gerçi 4 boyutlu da insan bakmaya doyamıyor. Her zaman bakılmadığı için sanırım. Benim gittiğim doktorlar onu tavsiye ettikleri için gittim. Gerekli herşeye baktığını düşünüyorum. Fiyatı da iyi gerçekten bir profa göre. Aslında dikkatimi çeken birşey oldu. Hani ayrıntılı ultrason diye gidiyoruz ama hoca sadece bebeğe değil senin sağlığına da bakıyor. Gittiğim doktorların hiçbiri gebelikten sonra kistimle ilgilenmemişti ama bu hoca ilk baktığı şey kistti desem yeridir. Yumurtalıklarına, çevresine, rahimle ilgili herşeye bakıyor. Bir problem görmediği yerleri hızlı hızlı geçiyor. Sen acaba herşeye baktımı diye şüpheye düşüyorsun. Bebekte sadece bir böbreğinde büyüme gördü anomali olarak. Ama o da normal sınırları aşmadığından bir sorun yok dedi. Genel anlamda memnun kaldım ama biraz soğuk gibi davransa da önemli olan bilgisi diyorsun yani...
bende bir resim varki başına başörtü ört aynı kayınvalidem.2 gün bende onu takmıştım kafaya.bir sonraki ultrasonda babama benzettim falan aman çıkınca görücez zaten dedim:)canım kiloya boya takılma bazen ileri çıkıyor bazen geri.doktor bana 4 kilo olur bu gidişle normal doğum yapamazsın dedi.boşuna üzüldüm şuanda en son gittiğimde 3100grdı anca.gerçi bugünlerdede acaba bir mazeret çıksada sezeryana mı alsa acaba beni falan diyorum.resmen fena bir şekilde tırsmaya başladım.bugün bu tüylü olan bölge varya pelvis kemiği deniyor hani orasının ağrısından tuvalete bile zor gidiyorum.korkudan başladım ağlamaya şimdi bu ağrı çekilmiyor acaba doğum ağrısı nasıl diye:)
banda mail at canım merak ettim şimdi:)
kız ben veririmde babası duymasın.kafamı kırar valla bu muhabbeti yaptığımı görse.allahım ne kıymetli kızı var evde kalsın ben kimseye vermem verirsemde iç güveysi alırım diyor:)
hoşgeldin.yoktun çoktandır.merhaba kızlar; nasılsınız görüşmeyeli, gerçi hepinizden haberim var maşallah herşey yolunda gidiyor...
uconncum çok az kalmış doğuma, bana öyle geliyor ki cumaya gelir nehir bebek, Allah bir avazda kurtarsın canım...
cerol; çok sevindim sanada, bende oğlum olsun isterim mesela, Allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin...
serap (umarım karıştırmıyorumdur, baharla karıştırabilirim :))) hayırlı olsun çok sevindim, Allah tamamına erdirsin...
selamet, sanada acil şifalar umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...
marla; seninde maşallah herşey yolundaymış, yanlış hatırlamıyorsam eşinde sende sağlıkçısınız eminim kist konusundada en doğru kararı verirsiniz...
karam senden çok fazla haberim yok canım, en son temizlik yapıyordun, umarım herşey yolundadır, inşallah bir müjdeli haberde senden alırız:)))
kızlar, burdan ismini hatırlayamadığım arkadaşlarada selamlarımı iletiyorum...
şimdide kendimden bahsedeyim, en son ovulasyon takibine başlamıştım hatırlarsanız,serophone kullandım, doktor 20sine kadar adet olmazsan gel dedi,2 gündürde leke şeklinde akıntım var bende adet olcam diye bekliyorum ama yok gelmiyor, sabah test yaptım negatif ve ben üçbuçuk atmaya başladım yine, doktoru aradım mutlaka yarın gel dedi,inşallah yine aynı şeyi yaşamıyorumdur, inşallah korktuğum başıma gelmez, geçen yılda bu dönemde üçbuçuk atıyordum ve kötü son malum((
merhaba kızlar; nasılsınız görüşmeyeli, gerçi hepinizden haberim var maşallah herşey yolunda gidiyor...
uconncum çok az kalmış doğuma, bana öyle geliyor ki cumaya gelir nehir bebek, Allah bir avazda kurtarsın canım...
cerol; çok sevindim sanada, bende oğlum olsun isterim mesela, Allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin...
serap (umarım karıştırmıyorumdur, baharla karıştırabilirim :))) hayırlı olsun çok sevindim, Allah tamamına erdirsin...
marla; seninde maşallah herşey yolundaymış, yanlış hatırlamıyorsam eşinde sende sağlıkçısınız eminim kist konusundada en doğru kararı verirsiniz...
karam senden çok fazla haberim yok canım, en son temizlik yapıyordun, umarım herşey yolundadır, inşallah bir müjdeli haberde senden alırız:)))
şimdide kendimden bahsedeyim, en son ovulasyon takibine başlamıştım hatırlarsanız,serophone kullandım, doktor 20sine kadar adet olmazsan gel dedi,2 gündürde leke şeklinde akıntım var bende adet olcam diye bekliyorum ama yok gelmiyor, sabah test yaptım negatif ve ben üçbuçuk atmaya başladım yine, doktoru aradım mutlaka yarın gel dedi,inşallah yine aynı şeyi yaşamıyorumdur, inşallah korktuğum başıma gelmez, geçen yılda bu dönemde üçbuçuk atıyordum ve kötü son malum((
merhaba kızlar; nasılsınız görüşmeyeli, gerçi hepinizden haberim var maşallah herşey yolunda gidiyor...
karam keebeğim sen nerelerdesin yawww kaç zamandır muabbet edemez olduk.haftaya zor bulursunuz benı yazlığa gidiyorum 2 hafta belkide daha fazla gelmem herhalde.arada ceepten girerim ama sadece neler yaptınız uconn doğurdu mu diye.kızlardan hamile haberı varmı diye.haftaya cuma gidicem daha 10 gun burdayım ama :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?