Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cerol
canım ben ocean diye bir marka içtim ama haftada 1 gün.fazlasına gerek yok demişti doktorum.çünkü 1 günde balık yiyordum.yeterliydi yani.benim bildiğim derin su balığı yemeyeceksin.çünkü derinlerde yaşayan balıklarda civa varmış vücutlarında.civada bebek için çok tehlikeli.internetten araştır bence hamilelikte yenmemesi gereken balıklar diye.bu arada bebeğin için aldığın ilk şey çok süpermiş:)

tamam bebişim sağol bakalım benım doktor ne önercek.
canım aynen super bişey aldım :)) ama snra annem dediki ilk don al donanır dedi çöp kovası yarın geleceği için bende bugun dışarı cıkmışken zıbınla alt ust takımda aldım :)))çok değişik bir duyguymuş sureklı baktım ılk aldıgım şey garip oldum yanı .bişey danısıcam alt ust takımı 1 ay için aldım 50 cm yazıyor.50 cm daha uzun doğarsa olmaz mı yanı yada 2 hafta falan mı giydiririm acaba değiştirsem mi.

Ben bir aylık hiçbirşey almadım. En küçük aldıklarım 0-3 aylık. O da iki üç tane falan aldım. Gerisi 3-6 aylık ya da 6 aylık. Hastane çıkışı da almadım kullanılmıyormuş doğru dürüst diye. Alınan ilk eşyalarda öyle garip bir duygu oluyor gerçekten. İnşallah hayırlısıyla rabbim giydikleri günleri de göstersin bize... Bu arada senin çöp kovası süper olmuş hakikaten :))
Bugün aynada farkettim sağ tarafımda çatlak alametleri var maalesef. Biraz geç kaldım galiba krem kullanmakta. Hafif kırmızı 3 tane çizgi vardı bugün. Yarın inşallah elime ulaşırda hemen kullanırım kremleri. Cerol sen hiç aksatma, ben pek umursamadım ama çatlak olmadan önlem almak lazımmış...
Benim de yarın doktor izinden dönüyor. Ayrıntılı sonuçlarımı göstericem, ameliyat işini konuşucam. Balık yağını da unutmazsam bende bir daha sorayım bakalım...

Kan testi yaptırcam kızlar doktorum tutup tutmadıgını bakıcak aşılamamın.

ben hiç almadım 0-1 ay.hepsi 0-3 ay arası hatta 3-6 bile almamıştım.genelde gelen hediyeler ya 3-6 aylık falan oluyor ya da 1 yaş.büyük gelirse bile kıvırarak falan giydirirsin.sonuçta bebekler çok çabuk büyüyorlar.aldığın 0-1 ayı 1 ay bile giydiremezsin yazık günah boşa para.
o kırmızı çizgiler bendede bir ara belimin yanlarına doğru çıkmıştı.sabah akşam kremle o görünen kırmızılıklar bile kayboldu ortadan.şuanda hiç çatlağım yok.
Kan testi yaptırcam kızlar doktorum tutup tutmadıgını bakıcak aşılamamın.
bugün mü yaptırıyorsun kan tahlilini???

canım evet sende sor bakalım baık yağına senınkı ne diyecek.
canım 0-3 dedim öyle verdiler eve gelince baktım 1 m 50 cm yazıyor.sanırım bu markanın kalıpları kucuk birkaç arkadaşımda değiştir 3 aylık al dedi.
çatlak kremını ben 12.haftadan beri kullanıyorum cnm inşallah olmaz en korktugum göbek ve bacaklarımda olması yazın denizde hoş durmaz.inşallah oluşmaz. inşallah kreme başlayınca o oluşanlar kayıp olur.

cnm bende 0-3 ay dedim bunu vermiş gidip değiştiricem 3-6 ay alıcam dediğin gibi kıvırırım o aklıma gelmemişti.
ay canlar vallaha sizde olmasanız ben bu konularda biraz kararsız kalıyorum sizler sayesinde doğru tercihi buluyorum :))

yok kız dur yanlış anlamışsın 3-6 ay yeni doğmuş bebeğe çok büyük gelir.ben 0-3 ay al demiştim.

ucon cnm nehir hanım yerinden pek bir memnun herhalde bir bakayım acaba ucon naptı diye hala burdasın :))) gelmemiş prenses daha... neyse cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsin, sende inşallah kolay bir doğum yaparsın.

benimhalaumudumvar aşılaman inşallah tutmuştur cnm hayırlısıyla... güzel haberlerini duymayı bekliyoruz.

cerol cnm oğluşun oluyomuş :) hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...ilk cicileride hayırlı olsun :)
rabbim hayırlısıyla giydireceğin günleri göstersin inşallah.

serap cnm çok şükür duymuşsun kalp atımını darısı sağlıklı büyümelerini görmen dileğiyle inşallah.

Son düzenleme:

amin canım benım.canm daha kesin değil hayırlısıyla carşamba net olacak.ama bencede erkek.

yok kız dur yanlış anlamışsın 3-6 ay yeni doğmuş bebeğe çok büyük gelir.ben 0-3 ay al demiştim.

canm tamam bende 0-3 aylık dedim mağazadakı kıza bana bunu verdi .1 m 50 cm yazıyor sonra arkdaşım dediki o markanın kalıpları kucuk olur sen 3 aylık al dedi .bende size sorayımda ona göre değiştireyim dedim.yanı 3 aylık mesela 56cm oluyor.
,sizin 0-3 aylık gıysılerde kaç cm yazıyor

canım bu ay salladım gitti takip yaptırmadığım için uygun dönemim ne zaman bilmiyorum. Bu ay Allaha bıraktım çalışma falanda olmadı pek bu ay kısmet artık canım. sen nasılsın başladı mı bulantın falan.

eeee titiz kadının hali başka oluyor bee hiç aklıma gelmemişti valla.

kızlar herkes iyi çok şükür temsilci ve selamet girmiyor ne zamandır kızlar okuyorsanız nerak ettim sizi. ben artık geldim iş güç de çok kalmadı kafamı da dağıttım biraz inşallah herşey yolunda gider benim içinde ve sohbetlerinize bende katılırım, şimdi size ben pek yardımcı olamıyorum ama ilerde siz bana yardımcı olacaksınız inşallah hepinizi çok çok öpüyorum.

benimhalaumudum var inşallah canım olacak bu sefer ben çok umutluyum.

evet gayet memnun hayatından bizim kız:)eşim anası doğumdan kız doğmaktan korkuyor aşağı doğru ineceğine yukarı doğru çıkıyor diyor:)yarın son kontrolüm var muhtemelen çarşamba sezeryana alıcak doktorum.saatleri saymaya başladım.

mağazadan mağazaya değişiyor canım.gittiğin mağazadan ben bu ölçüleri anlamıyorum kaç aya karşılık geliyor dersen çoğu mağazanın kartları var hangi ay hangi sayıya karşılık geliyor verirler sana.mesela kanz ve c&a dan aldıklarıma baktım 62 yazıyor.0-3 a karşılık geliyormuş.ama annemin aldığı bazı tulumlarda 56 yazıyor.o da 0-3 ay.o sayı bebeğin boyu sanırım.yani 56 cm olana kadar giyebilir anlamına geliyor.zaten senin bebek erkek. erkek çocuğu daha gelişkin oluyor kızlara oranla 62 almaya çalış genelde.

Karam,cerol,cbdefne,serap,ucon,marla,selamet,bahar allah razı olsun güzel dualarınız için.kandil akşamı hepiniz için dualar ettim hamişlerimize,dogumu yaklaşan uconumuza,benim gibi hamiş kalmak isteyen esene,bahara allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguları.

Kızlar hamileliginiz ilk zamanları ateşiniz varmıydı vücut sıcakmıydı.bir iki gündür sıcagım ama geçen gece hem sıcagım hemde üşüme geldi bana.

ayyy canım ben daha yeni okudum.nasıl mutlu oldum.çok sevindim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

benim kızda 40.haftada doğdu.illa erken gelmiyor yani.benim çatı dardı ona rağmen keşke zorlasaydım normal doğum yapsaydım diyorum.ama sen nasıl içine siniyorsa bebeğin için hangisini güvenli buluyorsan onu tercih et...

geldim canım.burdayım.5-6 gün oldu eve geleli ama o kadar yoğundumki...tatil dönüşü geri yoruldum valla.ancak fırsat buldum yazmaya.iyyim çok şükür.2-3 haftadır nezle gibi bişeyim.alerjimidir başka bişeymidir anlamadım.sürekli hapşırıyorum genzim tıkanıyo...onun dışında iyim

ceroll oğlun olacakmış.hayırlı evlat olsun canım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…