cerol
canım ben ocean diye bir marka içtim ama haftada 1 gün.fazlasına gerek yok demişti doktorum.çünkü 1 günde balık yiyordum.yeterliydi yani.benim bildiğim derin su balığı yemeyeceksin.çünkü derinlerde yaşayan balıklarda civa varmış vücutlarında.civada bebek için çok tehlikeli.internetten araştır bence hamilelikte yenmemesi gereken balıklar diye.bu arada bebeğin için aldığın ilk şey çok süpermiş:)
tamam bebişim sağol bakalım benım doktor ne önercek.
canım aynen super bişey aldım :)) ama snra annem dediki ilk don al donanır dedi çöp kovası yarın geleceği için bende bugun dışarı cıkmışken zıbınla alt ust takımda aldım :)))çok değişik bir duyguymuş sureklı baktım ılk aldıgım şey garip oldum yanı .bişey danısıcam alt ust takımı 1 ay için aldım 50 cm yazıyor.50 cm daha uzun doğarsa olmaz mı yanı yada 2 hafta falan mı giydiririm acaba değiştirsem mi.
ben hiç almadım 0-1 ay.hepsi 0-3 ay arası hatta 3-6 bile almamıştım.genelde gelen hediyeler ya 3-6 aylık falan oluyor ya da 1 yaş.büyük gelirse bile kıvırarak falan giydirirsin.sonuçta bebekler çok çabuk büyüyorlar.aldığın 0-1 ayı 1 ay bile giydiremezsin yazık günah boşa para.tamam bebişim sağol bakalım benım doktor ne önercek.
canım aynen super bişey aldım :)) ama snra annem dediki ilk don al donanır dedi çöp kovası yarın geleceği için bende bugun dışarı cıkmışken zıbınla alt ust takımda aldım :)))çok değişik bir duyguymuş sureklı baktım ılk aldıgım şey garip oldum yanı .bişey danısıcam alt ust takımı 1 ay için aldım 50 cm yazıyor.50 cm daha uzun doğarsa olmaz mı yanı yada 2 hafta falan mı giydiririm acaba değiştirsem mi.
o kırmızı çizgiler bendede bir ara belimin yanlarına doğru çıkmıştı.sabah akşam kremle o görünen kırmızılıklar bile kayboldu ortadan.şuanda hiç çatlağım yok.Ben bir aylık hiçbirşey almadım. En küçük aldıklarım 0-3 aylık. O da iki üç tane falan aldım. Gerisi 3-6 aylık ya da 6 aylık. Hastane çıkışı da almadım kullanılmıyormuş doğru dürüst diye. Alınan ilk eşyalarda öyle garip bir duygu oluyor gerçekten. İnşallah hayırlısıyla rabbim giydikleri günleri de göstersin bize... Bu arada senin çöp kovası süper olmuş hakikaten :))
Bugün aynada farkettim sağ tarafımda çatlak alametleri var maalesef. Biraz geç kaldım galiba krem kullanmakta. Hafif kırmızı 3 tane çizgi vardı bugün. Yarın inşallah elime ulaşırda hemen kullanırım kremleri. Cerol sen hiç aksatma, ben pek umursamadım ama çatlak olmadan önlem almak lazımmış...
Benim de yarın doktor izinden dönüyor. Ayrıntılı sonuçlarımı göstericem, ameliyat işini konuşucam. Balık yağını da unutmazsam bende bir daha sorayım bakalım...
bugün mü yaptırıyorsun kan tahlilini???Kan testi yaptırcam kızlar doktorum tutup tutmadıgını bakıcak aşılamamın.
28 haziranda ucon canım cerol sormuş ya idrar mı diye.
Ben bir aylık hiçbirşey almadım. En küçük aldıklarım 0-3 aylık. O da iki üç tane falan aldım. Gerisi 3-6 aylık ya da 6 aylık. Hastane çıkışı da almadım kullanılmıyormuş doğru dürüst diye. Alınan ilk eşyalarda öyle garip bir duygu oluyor gerçekten. İnşallah hayırlısıyla rabbim giydikleri günleri de göstersin bize... Bu arada senin çöp kovası süper olmuş hakikaten :))
Bugün aynada farkettim sağ tarafımda çatlak alametleri var maalesef. Biraz geç kaldım galiba krem kullanmakta. Hafif kırmızı 3 tane çizgi vardı bugün. Yarın inşallah elime ulaşırda hemen kullanırım kremleri. Cerol sen hiç aksatma, ben pek umursamadım ama çatlak olmadan önlem almak lazımmış...
Benim de yarın doktor izinden dönüyor. Ayrıntılı sonuçlarımı göstericem, ameliyat işini konuşucam. Balık yağını da unutmazsam bende bir daha sorayım bakalım...
ben hiç almadım 0-1 ay.hepsi 0-3 ay arası hatta 3-6 bile almamıştım.genelde gelen hediyeler ya 3-6 aylık falan oluyor ya da 1 yaş.büyük gelirse bile kıvırarak falan giydirirsin.sonuçta bebekler çok çabuk büyüyorlar.aldığın 0-1 ayı 1 ay bile giydiremezsin yazık günah boşa para.
o kırmızı çizgiler bendede bir ara belimin yanlarına doğru çıkmıştı.sabah akşam kremle o görünen kırmızılıklar bile kayboldu ortadan.şuanda hiç çatlağım yok.
bugün mü yaptırıyorsun kan tahlilini???
canım evet sende sor bakalım baık yağına senınkı ne diyecek.
canım 0-3 dedim öyle verdiler eve gelince baktım 1 m 50 cm yazıyor.sanırım bu markanın kalıpları kucuk birkaç arkadaşımda değiştir 3 aylık al dedi.
çatlak kremını ben 12.haftadan beri kullanıyorum cnm inşallah olmaz en korktugum göbek ve bacaklarımda olması yazın denizde hoş durmaz.inşallah oluşmaz. inşallah kreme başlayınca o oluşanlar kayıp olur.
cnm bende 0-3 ay dedim bunu vermiş gidip değiştiricem 3-6 ay alıcam dediğin gibi kıvırırım o aklıma gelmemişti.
ay canlar vallaha sizde olmasanız ben bu konularda biraz kararsız kalıyorum sizler sayesinde doğru tercihi buluyorum :))
benimhalaumudumvar aşılaman inşallah tutmuştur cnm hayırlısıyla... güzel haberlerini duymayı bekliyoruz.
cerol cnm oğluşun oluyomuş :) hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...ilk cicileride hayırlı olsun :)
rabbim hayırlısıyla giydireceğin günleri göstersin inşallah.
serap cnm çok şükür duymuşsun kalp atımını darısı sağlıklı büyümelerini görmen dileğiyle inşallah.
yok kız dur yanlış anlamışsın 3-6 ay yeni doğmuş bebeğe çok büyük gelir.ben 0-3 ay al demiştim.
canım bu ay salladım gitti takip yaptırmadığım için uygun dönemim ne zaman bilmiyorum. Bu ay Allaha bıraktım çalışma falanda olmadı pek bu ay kısmet artık canım. sen nasılsın başladı mı bulantın falan.Kızlar merhaba.. Uzun zamandır giremedim bu hafta eğitim başladı bizde ve katılım zorunlu. Öyle bir döneme denk geldi ki eziyet gibi geliyor ama inşalah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde geçirir, atlatırım. Bel ağrılarım hala var ve bayaa zorluyor beni ama karın ve kasık ağrılarımda bazen ona eşlik ediyor fazlasıyla. Umarım hiçbir sorun yaşamam. Bu eğitim iki hafta sonra da sınav var mecburen raporda kullanamadan geçirmeye çalışıyorum burda.
Sizleri merak ettim varmı bir gelişme diye ama, uconn hala doğmamış bizim nehir hanım. Baktı ortalık karışık ben burda rahatı dedi sanırım annesi.:)) napcak ekmek elden su gölden yaşıyor işte annesiyle, rahatı yerinde, nutellalar kaşık kaşık:)) Hayırlısı canım, en hayırlı zamanda en kolay şekilde gelsin dünyaya, Rabbim sağlık versin inşallah...
Benim hala umudum var canım bu ay da senin ayın olsun inşallah..
Cerol canım ağrıların vardı geçtimi biraz, tatile gidecektin gittin mi.?
Karam canım senin işler bittimi, ne zaman tekrar uygun dönemin... adetlerin düzene girdimi canım.. Rabbim inşallah en kısa zamanda en güzel haberlerini vermek nasip etsin...
Hepinizi öpüyorum ben eve gittiğimde perişan bir halde olduğum içim girip yazamnıyorum da okuyamıyorumda. Tekrar girene kadar kendinize iyi bakın olur mu...
canım senınde kandılın mubarek olsun.
buarada kızlar bebişime ilk alışverişi yaptım ve ilk olarak bebek bezı çöp kovası aldım :))) alıcaksanız şuanda çok uygun ebebekte 19 tl normalde 69tl. eşimde sen benım cocuguma cok çişli mi olacak diyorsun yanı dedi :))
evet gayet memnun hayatından bizim kız:)eşim anası doğumdan kız doğmaktan korkuyor aşağı doğru ineceğine yukarı doğru çıkıyor diyor:)yarın son kontrolüm var muhtemelen çarşamba sezeryana alıcak doktorum.saatleri saymaya başladım.ucon cnm nehir hanım yerinden pek bir memnun herhalde bir bakayım acaba ucon naptı diye hala burdasın :))) gelmemiş prenses daha... neyse cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsin, sende inşallah kolay bir doğum yaparsın.
amin canım benım.canm daha kesin değil hayırlısıyla carşamba net olacak.ama bencede erkek.
canm tamam bende 0-3 aylık dedim mağazadakı kıza bana bunu verdi .1 m 50 cm yazıyor sonra arkdaşım dediki o markanın kalıpları kucuk olur sen 3 aylık al dedi .bende size sorayımda ona göre değiştireyim dedim.yanı 3 aylık mesela 56cm oluyor.
,sizin 0-3 aylık gıysılerde kaç cm yazıyor
eeee titiz kadının hali başka oluyor bee hiç aklıma gelmemişti valla.
kızlar herkes iyi çok şükür temsilci ve selamet girmiyor ne zamandır kızlar okuyorsanız nerak ettim sizi. ben artık geldim iş güç de çok kalmadı kafamı da dağıttım biraz inşallah herşey yolunda gider benim içinde ve sohbetlerinize bende katılırım, şimdi size ben pek yardımcı olamıyorum ama ilerde siz bana yardımcı olacaksınız inşallah hepinizi çok çok öpüyorum.
benimhalaumudum var inşallah canım olacak bu sefer ben çok umutluyum.
Kızlar, cuma bhcg yüksek çıkmıştı. Salıya bakalım dedi doktorum ve şükürler olsun dün keseyi gördük. Hamileyim. 4+4 günlük... minicik bir kese görmek kadar beni o an mutlu edecek birşey yoktu sanırım. Sağda yine yumurta bıraksam mı bırakmasam mı derken, dualara ve Rabbime sığınıp bırakmıştım korunmayı, şükürler olsun o da beni boş çevirmedi ve rahime yerleşmiş kese. İnşallah darısı kalp atışlarını görmeye ve büyümüseni görmeye... Rabbim isteyen herkeseeeee en başta Esene, Filize, Bahara, Cimcime sultana, benim hala umudum var canım sana ve aklıma şu an adı gelmeyen tüm herkese nasip etsin mevlam inşallah.
canım seninde kandilin mübarek olsun.allah içinden geçen bütün dileklerini kabul etsin inşallah.gözünaydın kalp atışınıda duymuşsun.artık korkmana gerek kalmadı.şimdi hamileliğin tadını çıkarmaya çalış.son aylar çünkü bir işkence:)
canım o kadar çok arzu ediyorsun ki bir bebek inan yazılarını okudukça çok içten dua ediyorum.bu günün yüzü suyu hürmetine inşallah allahım sana en kısa zamanda bir bebek verir canım.
canım benim çatı kontrolüm yapıldı.çatımda darlık yok ama çatı kemiği olması gereken yerin biraz daha altındaymış.bebek tam çıkış anında o kemikle karşı karşıya kalıyor olması gerekenden daha fazla kendini aşğı iterek çıkmalıymış.takılma durumuna karşı vakum veya sezeryana dönme ihtimali varmış.bende bu ihtimalleri düşünmek bebeğimi zerre kadar olsa tehlikeye atmak istemiyorum.salı günü herşey kesinleşecek.kısmetimde ne varsa artık onu yaşıycam.zaten benim kızın gelesi yok 7 gün kaldı günümün dolmasına daha kanala bine inmedi kızım.güya kız bebek daha erken doğuyordu.
eeee titiz kadının hali başka oluyor bee hiç aklıma gelmemişti valla.
kızlar herkes iyi çok şükür temsilci ve selamet girmiyor ne zamandır kızlar okuyorsanız nerak ettim sizi. ben artık geldim iş güç de çok kalmadı kafamı da dağıttım biraz inşallah herşey yolunda gider benim içinde ve sohbetlerinize bende katılırım, şimdi size ben pek yardımcı olamıyorum ama ilerde siz bana yardımcı olacaksınız inşallah hepinizi çok çok öpüyorum.
benimhalaumudum var inşallah canım olacak bu sefer ben çok umutluyum.
canım evet sende sor bakalım baık yağına senınkı ne diyecek.
Sordum ben doktoruma. Günde 1-2 kapsül al dedi bir zararı olmaz dedi. 2 kapsül değil de bence 1 kapsül yeterli. Marincap kullanılabilecek balık yağlarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?