canım çoookk geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versin inş.herşey gönlüne göre olsun.unutmaki bunların hepsi bizim için birer imtihan.sende imtihanını kolaylıkla geçer sağlığına kavuşursun inş...
işallah sende güzel haberlerle gelirsin..dualarımız seninle de....
ayyy ucoonn canım ya çok duygulandım.yarın öğlen demek kızına kavuşuyorsun.ayy mis gibi kokar şimdi..eminim şuan çok heyecanlısındır.muhtemelen gecede uyuyamazsın ama uyumaya çalış dinlen..yazarım demişin ama yarın yazamazsın bence akşama anca kendine gelirsin hem kızını kucağına alınca yarın bizi hatırlamazsın:))ama doğuma girmeden ve masada bizi unutma hepimize dua et noluur.Allah yardımcın olsun canım..inşallah ameliyatın kolay geçer yaraların hemen iyileşir.yaa bu arada annenler gelmedimi senin daha.kim bakacak sana doğumdan sonra??kimse yoksa biz geliriz sana bakmaya:)...
uconn, canım sayılı gün geçti bitti işte, Allah'ın izniyle yarın bu saatlerde nehir kucağında olacak...Şuan o kadar heyecanlıyım ki sanki kardeşim yada çok yakın arkadaşım doğum yapacakmış gibi hissediyorum...Benim de musluklar açıldı 'benim hala umudum var' gibi :)))
nehir bebek benim umudum eminim burada paylaşımlarda bulunan tüm arkadaşların umudu, bu yüzden ona ve kendine çok iyi bak...
Sanırım daha fazla yazamıyacağım, her şey gönlünüzce olsun, Allah bir avazda kurtarsın diyip noktayı koymak istiyorum...
ucon cnm okuyunca ben bile heyecanlandım demek yrn geliyor nehir hanım. cnm ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkın inşallah doğumdan allah kızını sana seni kızına ikinizide eşine bağışlasın inşallah dualarım seninle cnm :))
ay kızlar sizde beni ağlatıcaksınız.zaten benim musluklarda açık:)annem ve erkek kardeşim yanımda zaten.kız kardeşim gelemedi.babamda onu bırakamadığı için gelemedi.ancak 1 hafta sonra gelebilecekler.onun burukluğu var üstümde biraz.yarın birde ameliyatım.akşama ayılınca eşimin telefonundan ona yazdırırım size:)allah hepinizden güzel dilekleriniz ve dualarınız için razı olsun.bende hepinize dua edicem inşallah.allah bu güzel duyguları hepinize en tez zamanda yaşatsın inşallah.hepinizi öpüyorum...
kızlar biliyorsunuz 2 hafta önce ankara numune hastanesine gitmiştim ordada biyopsi yapılmıştı.aslında dün öğrendiğim kadarıyla lenf bezlerime sıçramışmı diye biyopsi yapmışlar.ama dün doktorum aradı söylediğine göre yeterli sıvı alınamadığından sonuç yok dedi. bizde 2 haftadır boşu boşuna beklemişiz.birde diyorki tekrar ankaraya gidin.bizde tekrar biyopsi yapılacaksa siz yapın tekrar 3 hafta daha beklemiyelim. oda gerek yok ameliyat yapacak doktora not düşülür açmışken lenf bezlerinede bakar dedi.bizde bugün sevk yaptıramadığımız için tekrar ankaraya gidemedik.artık haftaya çarşambaya kaldı.konsey sadece çarşamba günleri toplanıyormuş.doktorda bizi dün akşam arayıp haber verince sevk alamadık doğal olarak bu nedenlede bugün gidemedik. haftaya inşallah gideceğiz.bakalım bu sefer bizi ney bekleyecek. doktorun dediğine göre tekrar biyopsi olmaz artık dosyamız heyete gireceğini beni ameliyat yapacak olan doktorum dosyamı alıp bana ameliyat için gün vereceğini söyledi.
annemde bana diyorki git özel bir hastanede ameliyatını ol.anneme diyorum kimseyitanımıyoruz hangi doktor iyi onuda bilmiyoruz. bu gittiğim endokrin uzmanı doktor ne derse onu yapıyoruz dedim. oda ankara numune hastanesindeki bütün cerrahların iyi olduğunu hangisi olursa olsun farketmez hepsinin iyi olduğunu söyledi.isim dahi vermedi .zatende seçme şansımız yokmuş.heyet toplandığında hangi doktor dosyamı alırsa o beni ameliyat edecemiş.artık kadere kısmet.
benim için dua edin kızlar inşallah rabbim hakkımda hayırlı olan doktoru nasip eder,inşallah rabbim gönlümden geçirdiğim gibi herşeyin olmasını nasip eder.sanki özel hastanede ameliyat olmuşum gibi gelişir inşallah herşey.doktorumda,hemşierlerde,kalacağım odada inşallah özel hastanede olmuşum gidi olur inşallah.
çok halsizim pek yazamıyorum.ama hep aklımdasınız,her zaman dualarımdasınız.rabbim inşallah herşeyi gönlünüze göre veriri.allaha emanet olun inşallah.
canım çoookk geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versin inş.herşey gönlüne göre olsun.unutmaki bunların hepsi bizim için birer imtihan.sende imtihanını kolaylıkla geçer sağlığına kavuşursun inş...
ay kızlar sizde beni ağlatıcaksınız.zaten benim musluklarda açık:)annem ve erkek kardeşim yanımda zaten.kız kardeşim gelemedi.babamda onu bırakamadığı için gelemedi.ancak 1 hafta sonra gelebilecekler.onun burukluğu var üstümde biraz.yarın birde ameliyatım.akşama ayılınca eşimin telefonundan ona yazdırırım size:)allah hepinizden güzel dilekleriniz ve dualarınız için razı olsun.bende hepinize dua edicem inşallah.allah bu güzel duyguları hepinize en tez zamanda yaşatsın inşallah.hepinizi öpüyorum...
canım benım hiç merak etme super bir dogum olacak.nehir sağlıkla cıkıcak gelinim benım.
bugun kesinleşti erkekim geliyorrrrrrrrrrrrrrr nehiri alırım oğlumaa şimdiden söyluyorum.
canım hastanenın sayfasına baktım bebek fotolarının koydukları yere guncel değil.olsa nehiri görürdük.
canım mutlaka haber ver bize eşine evet yazdır iyiyiz guzel geçti bile yazsan rahatlsak yeter. sonra uzun uzunnnn anlatırsın .canım doğuma girmeden butun dualarını et.bizler içinde unutma.allhım sağlıklaikinizde çıkın inşallah.
allahım bizlerede bugunleri nasip etsin.
buarada kızlar bugun bel ve karın ağrım vardı doktora söyledim progestoran verdi 100luk gunde 3 sefer .bir yan etkis yok dedi
MARLA nasıldır bu ilac .tedbir amaclı dedi .içicem artık ama huzursuz oldum inşallah tedbir amaclı içerim.ama doktor baktı etrafı temiz dedi.bir sorun yok tedbirimizi alalım dedi.
Ucon canım dualarımı okudum rabbim hayırlı dogum nasip etsin kolaycacık evladına kavuş.
canım senden de cuma günü güzel haberleri alacağız inşallah.
canım benım dua ederiz tabikide allahım en kısa zamanda sağlık şifa versin canım benım yüreğin temiz senin en kısa zamanda iyi olacaksın bunu biliyoruz.
canım benım hiç merak etme super bir dogum olacak.nehir sağlıkla cıkıcak gelinim benım.
bugun kesinleşti erkekim geliyorrrrrrrrrrrrrrr nehiri alırım oğlumaa şimdiden söyluyorum.
canım hastanenın sayfasına baktım bebek fotolarının koydukları yere guncel değil.olsa nehiri görürdük.
canım mutlaka haber ver bize eşine evet yazdır iyiyiz guzel geçti bile yazsan rahatlsak yeter. sonra uzun uzunnnn anlatırsın .canım doğuma girmeden butun dualarını et.bizler içinde unutma.allhım sağlıklaikinizde çıkın inşallah.
allahım bizlerede bugunleri nasip etsin.
buarada kızlar bugun bel ve karın ağrım vardı doktora söyledim progestoran verdi 100luk gunde 3 sefer .bir yan etkis yok dedi
MARLA nasıldır bu ilac .tedbir amaclı dedi .içicem artık ama huzursuz oldum inşallah tedbir amaclı içerim.ama doktor baktı etrafı temiz dedi.bir sorun yok tedbirimizi alalım dedi.
Canim hayirli olsun oglusun:)) bugun bizim de kontrolumuz vardı hersey yolunda cok sukur oyle tatli olmuski masallah yüzünü gorsen eve gelene kadar ultrason kağıdına baktik:)) progestoran bana da bı doktor kullan demişti ama kendi doktorum baktığında hersey yolunda gerek yok demişti kullanmadım ben de..sen de bence eğer geçerse yarin agrilarin kullanma yine sen bilirsin canim.doktorlar tedbir amaçlı veriyor.dusugu falan da önlüyor diye duymuştum.agrilarin bir çırpıda gecsin insallah canim.
Ucon canım dualarımı okudum rabbim hayırlı dogum nasip etsin kolaycacık evladına kavuş.
canım benım dua ederiz tabikide allahım en kısa zamanda sağlık şifa versin canım benım yüreğin temiz senin en kısa zamanda iyi olacaksın bunu biliyoruz.
Canim hayirli olsun oglusun:)) bugun bizim de kontrolumuz vardı hersey yolunda cok sukur oyle tatli olmuski masallah yüzünü gorsen eve gelene kadar ultrason kağıdına baktik:)) progestoran bana da bı doktor kullan demişti ama kendi doktorum baktığında hersey yolunda gerek yok demişti kullanmadım ben de..sen de bence eğer geçerse yarin agrilarin kullanma yine sen bilirsin canim.doktorlar tedbir amaçlı veriyor.dusugu falan da önlüyor diye duymuştum.agrilarin bir çırpıda gecsin insallah canim.
canım ağrılarım geçti herhalde belimi üşüttüm ondan ağrıdı dun diye duşunuyorum gece cok sıcak oluyor üstümu ortmuyorum belkide ordan üşüttüm.karnımda geçti gazda olabılırdı .benım doktorumda ultrasonda baktı sorun yok gibi ama tatilede gidicen hareket halınde olucan içimiz rahat etsin kullan dedi canım .ben genede kullanıcam canım ne olur ne olmaz.
balık yağına gelince belki bende kullanmayabılırım ama alıcam genede balık yemediğim hafta 2 tane alırım.doktorumm haftada 3 dedi ben 2 alıcam :))
MARLA cnm balık hapını sordum ama çok önermedi kilolu cocuk olur sende kilo alırsın dedi.
omega3 veya başka bir ilac yazdı ama okuyamıyorum yarın eczaneye okutup yazarım canım sana .
uconn canım bu gece uyku yok sana ama mümkün olduunca uyamaya çalış canım süslü püslü git hastaneye hayatının en güzel duygusunu yaşayacaksın yarın hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme yarın gülerek gir ki gül yüzlü bi kızın olsun canım dualarımız seninle.
selamet canım Allah acil şifalar versin kalbinden geçirdiğin herşey hayırlısıyla senin olsun canım hepsi geçecek.
marla ben yumuta takibi yaptırdığımda 35 günde yumurtam olgunlaşmıştı o yüzden bi 10 gün daha beklemek istiyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum canım yaa.
cerolum oğluşun olacak kesin hadi bakalım isim arayışlarına başla artık.
Tatlım progestan önlem amaçlı da alınabilen bir ilaç. Progesteron içeriyor. Bizim burda kadın doğum asistanı arkadaş eşi hamileydi çalışıyor diye başlatmıştı öylesine sırf önlem amaçlı. Düşük tehdidinde de veriliyor ama gerçekten düşük tehdidi olsa zaten bunu değil crenon jel verirlerdi. Bende kanamam oldu diye bir süre kullanmıştım. Progestan bende çok uyku yapıyordu bir de sürekli ilaç içmek istemiyordum. O yüzden proluton depot kullanmıştım. Haftada bir kere bir iğne oluyorsun o kadar. Ama bence sırf ağrı için verilir mi bilmiyorum. Kanamalar geçince ben bırakmıştım iğneleri de. 3 haftadır iğne olmuyorum...
Balık yağı da aslında gıda takviyesi gibi düşünebilirsin. Ben balık ve ceviz tüketemediğim için kullanıyorum. Çocuğa bir zararı yok ama yararı olduğu düşünülüyor beyin gelişimi açısından...
Uconn doğum haberini sabırsızlıkla bekliyoruz canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?