Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım benım dua ederiz tabikide allahım en kısa zamanda sağlık şifa versin canım benım yüreğin temiz senin en kısa zamanda iyi olacaksın bunu biliyoruz.

Son düzenleme:
MARLA cnm balık hapını sordum ama çok önermedi kilolu cocuk olur sende kilo alırsın dedi.
omega3 veya başka bir ilac yazdı ama okuyamıyorum yarın eczaneye okutup yazarım canım sana .

uconn canım bu gece uyku yok sana ama mümkün olduunca uyamaya çalış canım süslü püslü git hastaneye hayatının en güzel duygusunu yaşayacaksın yarın hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme yarın gülerek gir ki gül yüzlü bi kızın olsun canım dualarımız seninle.

selamet canım Allah acil şifalar versin kalbinden geçirdiğin herşey hayırlısıyla senin olsun canım hepsi geçecek.

marla ben yumuta takibi yaptırdığımda 35 günde yumurtam olgunlaşmıştı o yüzden bi 10 gün daha beklemek istiyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum canım yaa.

cerolum oğluşun olacak kesin hadi bakalım isim arayışlarına başla artık.

Ucon canım dualarımı okudum rabbim hayırlı dogum nasip etsin kolaycacık evladına kavuş.

Canim buyuk gun geldi:)) valla hepimiz heyecanlıyız seninle:)) Rabbim saglikla ,sihhatle kucağına almayı nasip etsin insallah Nehir hanımı:)) kolay doğumların olsun insallah.. Bizlere dua et doguma girerken:) bizim de butun dualarımız seninle canim..

Canım Allahım kolaylıklar versin inşallah, sağ salim, sağlıkla yaparsın doğumunu, sonrasındada ağrın sızın olmaz inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun... Dualarımız seninle..

Ucon canım dualarımı okudum rabbim hayırlı dogum nasip etsin kolaycacık evladına kavuş.

canım yarınnnnn cok guzel haberler vericeksin.bugun umudumuz nehir doğuyorrrrrrrrrrrrrrrr ve hepimize şans getirdi getirmeyede devam edecek.dualarımız sizlerle.

Günaydın kızlar işe gidiyorum bugün uconun dogumuna az kaldı.gelince okucam.

MARLA cnm balık hapını sordum ama çok önermedi kilolu cocuk olur sende kilo alırsın dedi.
omega3 veya başka bir ilac yazdı ama okuyamıyorum yarın eczaneye okutup yazarım canım sana .

Tatlım progestan önlem amaçlı da alınabilen bir ilaç. Progesteron içeriyor. Bizim burda kadın doğum asistanı arkadaş eşi hamileydi çalışıyor diye başlatmıştı öylesine sırf önlem amaçlı. Düşük tehdidinde de veriliyor ama gerçekten düşük tehdidi olsa zaten bunu değil crenon jel verirlerdi. Bende kanamam oldu diye bir süre kullanmıştım. Progestan bende çok uyku yapıyordu bir de sürekli ilaç içmek istemiyordum. O yüzden proluton depot kullanmıştım. Haftada bir kere bir iğne oluyorsun o kadar. Ama bence sırf ağrı için verilir mi bilmiyorum. Kanamalar geçince ben bırakmıştım iğneleri de. 3 haftadır iğne olmuyorum...
Balık yağı da aslında gıda takviyesi gibi düşünebilirsin. Ben balık ve ceviz tüketemediğim için kullanıyorum. Çocuğa bir zararı yok ama yararı olduğu düşünülüyor beyin gelişimi açısından...
Uconn doğum haberini sabırsızlıkla bekliyoruz canım......

Kesinlikle haklısın canım. Sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın. Hakkında hayırlısı olsun canım, hayırlısıyla sağlıkla senin de hamilelik haberini almak nasip olsun inşallah :))

cnm aynen tedbir amaclı dedi belim ağrıyor bende kullanmaya karar verdim allah sukur karnım ağrımıyor.
senın hangin ara kanaman oldu ya ben hıc hatırlamıyorum.
canım ezcaneye sorudm you plus omega3 vermiş doktor .eczasıda aksam yatmadan al kilo yapmaz iştah acar dedi.bende belki tatilde balık yerim diye almadım şimdi.senınkiyle aynı fiyattı.

karam bebişim senin kaç gun oldu reglinin uzerınden temmuz bası olurum herhalde dıyordun.
ben yarın sabah yazllıga gidiyorum artık cepten giricem harfler cıkmassa simdiden özür canlar kısa öz yazarım genede öptüm sizi iyi bakın kendınızeeeeeeeeeeee

MERHABA arkadaşlar. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. Dış gebeliği yeni yaşayan kimse var mı acaba aranızda? Ya da yaşamış ve tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşayan? Biraz umutsuz ama her şeye rağmen inançlıyım. Tecrübelerinizi öğrenirsem çok daha rahat edicem. Doktorların verdiği bilgilerden daha önemli olduğunu düşünüyorum tecrübelerinizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…