Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

uconn nerdesin canım ne dedi doktor.
doktordan snra gezmelere mi gittin yoksa doğurdun mu

yok canım doğurmadım doğurmayada niyetim yok kızım daha kanala falan inmemiş.bu işin sonu zaten büyük ihtimal sezeryana çıkacakmış ama zaten bugün sezeryana karar verildi bile.perşembe öğlen kavuşucam kızıma inşallah.aşırı derecede heyecanlıyım.allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah.

hiç aklımda olmasada sezeryanla sonuçlanıyor hamileliğim canım.perşembe günü inşallah kızıma kavuşuyorum:)

Hayırlısı olsun uconncum. Önemli sağ salim bebeğine kavuşman. Sezeryanın en iyi tarafı bebeğin ne zaman geleceğini biliyor olman. Herşeyini güzel güzel hazırlar, için ferah gidersin. Hayırlı haberlerini beklicez canım ilk müsait olduğun zamanda...

cerol kelebeğim geldim artık günde en az birkere girerim sen başladın tabi tatil hazırlığına sende çok giremiyorsun iyisiniz değil mi anım ne zaman doktor kontrolün?

hayırlısı olsun cnm.rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşllh.yazmasamda hergün iki dk.girip sen doğurdunmu diye bakıyorum:)dualarımız seninle,fırsat bulduğun ilk anda bizi haberdar et cnm...bu arada doğuma girerken bize dua edermisin ,o an dualar geri çevrilmezmiş...
SERAP cnm kalp atışlarını duymuşsun.çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşllh...
BENİMHALAUMUDUMVAR bu ay hayırlısıyla senin gebelik haberini bekliyoruz inşllh cnm...

herkese selam.epeydir giremiyordum.aslında ara ara okumaya çalışıyorum ama pek yorgun,halsizim kolumu dahi kaldıramıyorum,o nedenlede yazamıyorum.ama sizleri özledim.

uconn cum seni çok merak etmiştim sanırımdoğum yarın.inşallah hayırlısıyla,sağlıkla,problemsiz bir şekilde doğum yapar nehirini kucağına alırsın.inşalllahda çok çabuk toparlanıp bebeğinle güzel güzel vakit geçirirsin.

serapçığım çok sevindim kalp atımınıda duymuşsun inşallah darısı hayısrlısıyla sağlıkla doğumunada olur.inşallah hayırlı bir evlat olur.

cerol gözünaydın canım rabbim bir erkek evlat nasip etmiş inşallah hayırlısıyla sağlıklada doğurmakda nasip olur.

cbdefne,marla,pink,temsilci ve ismini hatırlamadığım hamile olan kardeşlerim rabbim hamileliğinizi kolay,sağlıklı geçirmeyi nasip etsin inşallah çok kolay,sağlıklada doğum yapıp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

karam,benimhalaumudumvar,ada,bahar,cimcimesultan ve ismini hatırlamadığım bebek isteyen bütün kardeşlerimede inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip eder.

kızlar biliyorsunuz 2 hafta önce ankara numune hastanesine gitmiştim ordada biyopsi yapılmıştı.aslında dün öğrendiğim kadarıyla lenf bezlerime sıçramışmı diye biyopsi yapmışlar.ama dün doktorum aradı söylediğine göre yeterli sıvı alınamadığından sonuç yok dedi. bizde 2 haftadır boşu boşuna beklemişiz.birde diyorki tekrar ankaraya gidin.bizde tekrar biyopsi yapılacaksa siz yapın tekrar 3 hafta daha beklemiyelim. oda gerek yok ameliyat yapacak doktora not düşülür açmışken lenf bezlerinede bakar dedi.bizde bugün sevk yaptıramadığımız için tekrar ankaraya gidemedik.artık haftaya çarşambaya kaldı.konsey sadece çarşamba günleri toplanıyormuş.doktorda bizi dün akşam arayıp haber verince sevk alamadık doğal olarak bu nedenlede bugün gidemedik. haftaya inşallah gideceğiz.bakalım bu sefer bizi ney bekleyecek. doktorun dediğine göre tekrar biyopsi olmaz artık dosyamız heyete gireceğini beni ameliyat yapacak olan doktorum dosyamı alıp bana ameliyat için gün vereceğini söyledi.

annemde bana diyorki git özel bir hastanede ameliyatını ol.anneme diyorum kimseyitanımıyoruz hangi doktor iyi onuda bilmiyoruz. bu gittiğim endokrin uzmanı doktor ne derse onu yapıyoruz dedim. oda ankara numune hastanesindeki bütün cerrahların iyi olduğunu hangisi olursa olsun farketmez hepsinin iyi olduğunu söyledi.isim dahi vermedi .zatende seçme şansımız yokmuş.heyet toplandığında hangi doktor dosyamı alırsa o beni ameliyat edecemiş.artık kadere kısmet.

benim için dua edin kızlar inşallah rabbim hakkımda hayırlı olan doktoru nasip eder,inşallah rabbim gönlümden geçirdiğim gibi herşeyin olmasını nasip eder.sanki özel hastanede ameliyat olmuşum gibi gelişir inşallah herşey.doktorumda,hemşierlerde,kalacağım odada inşallah özel hastanede olmuşum gidi olur inşallah.

çok halsizim pek yazamıyorum.ama hep aklımdasınız,her zaman dualarımdasınız.rabbim inşallah herşeyi gönlünüze göre veriri.allaha emanet olun inşallah.

canlar 2gundur annemdeyim cok okuyamadim sizi goz gecirdim.
uconn canim hayirli dogumlar olsun ikinizde saglikla cikin dualarimiz seninle canim nehiri bizim icin kokla umudumuz bizim
musait olunca iyi oldugunu yaz bize.

Ayy ucon saatler kaldı canım yavruna kavuşmana şu an o kadar duygulandım ki.seni kendime o kadar yakın hissettim ki aylarca.bende dış gebelik geçirmeseydim temmuz başında dogumum olcaktı.allah sana hayırlı dogumlar nasip etsin arkadaşım yavrunu doya doya kokla.bu gece sana bol bol dua okucam kenzul arş okucam,yasin,amme,tebareke.sen ve bebegin için kolay dogumun olsun diye..cuma da benim kader günüm.bunları yazarken o kadar duygulandım ki aglıyorum dayanamadı gözlerim.benim için dua edermisin cumaya güzel haberlerle geleyim gözlerimin yaşı dinsin benimde.kızlar sizlerde dualarınızı esirgemeyin.ucon,selamet abla bahar abla karam cerol serap defne marla,allah hepinizden razı olsun

canlar 2gundur annemdeyim cok okuyamadim sizi goz gecirdim.
uconn canim hayirli dogumlar olsun ikinizde saglikla cikin dualarimiz seninle canim nehiri bizim icin kokla umudumuz bizim
musait olunca iyi oldugunu yaz bize.

canım çoookk geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versin inş.herşey gönlüne göre olsun.unutmaki bunların hepsi bizim için birer imtihan.sende imtihanını kolaylıkla geçer sağlığına kavuşursun inş...

işallah sende güzel haberlerle gelirsin..dualarımız seninle de....

uconn, canım sayılı gün geçti bitti işte, Allah'ın izniyle yarın bu saatlerde nehir kucağında olacak...Şuan o kadar heyecanlıyım ki sanki kardeşim yada çok yakın arkadaşım doğum yapacakmış gibi hissediyorum...Benim de musluklar açıldı 'benim hala umudum var' gibi :)))
nehir bebek benim umudum eminim burada paylaşımlarda bulunan tüm arkadaşların umudu, bu yüzden ona ve kendine çok iyi bak...
Sanırım daha fazla yazamıyacağım, her şey gönlünüzce olsun, Allah bir avazda kurtarsın diyip noktayı koymak istiyorum...

selamet canım, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun...
canım; özel hastanelerin adı var sadece, bence sen doktoruna güveniyorsan devlette de olsa hiç sorun olmaz, sen umudunu kaybetme yeter ki...
yalnız sana nacizane bir öneri, biz geçmiş zaman şimdi hala oluyormu bilmiyorum ama annemle çapaya gidiyorduk, annemin bi rahatsızlığı yüzünden, neyse 1 yıla yakın gittik geldik her seferinde doktorlar değişiyor, birinin tedavisini diğeri beğenmiyor...Derken gözüme bir yazı takıldı, hocalara özel muayene yaptırılabiliyormuş, o zamanın parası çok da değildi ama hatırlamıyorum şimdi, gittik hemen randevu aldık sonucunda çok güzel sonuç aldık...
Sende bu tarz birşeyler varmı diye araştırabilirsin, ne bileyim internetten servisteki konuyla ilgili doktorların tez çalışmalarını, yayınlarını falan araştırabilirsin...

ucon cnm okuyunca ben bile heyecanlandım demek yrn geliyor nehir hanım. cnm ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkın inşallah doğumdan allah kızını sana seni kızına ikinizide eşine bağışlasın inşallah dualarım seninle cnm :))

selamet cnm benim çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir an önce şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah dualarımız seninle cnm benim hayırlısıyla iyi bir doktora denk gelirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…