canım evet sende sor bakalım baık yağına senınkı ne diyecek.
Sordum ben doktoruma. Günde 1-2 kapsül al dedi bir zararı olmaz dedi. 2 kapsül değil de bence 1 kapsül yeterli. Marincap kullanılabilecek balık yağlarından...
aa tamam canım bide ben sorayım bakalım ne diyecek. ne dedi doktorun başka muayene etti mi.
eeee titiz kadının hali başka oluyor bee hiç aklıma gelmemişti valla.
kızlar herkes iyi çok şükür temsilci ve selamet girmiyor ne zamandır kızlar okuyorsanız nerak ettim sizi. ben artık geldim iş güç de çok kalmadı kafamı da dağıttım biraz inşallah herşey yolunda gider benim içinde ve sohbetlerinize bende katılırım, şimdi size ben pek yardımcı olamıyorum ama ilerde siz bana yardımcı olacaksınız inşallah hepinizi çok çok öpüyorum.
benimhalaumudum var inşallah canım olacak bu sefer ben çok umutluyum.
sen nerdesin ya kayıpsın gene ortalarda yoksun .bi görünğyon bir kayboluyorsun
Kızlar hamileliginiz ilk zamanları ateşiniz varmıydı vücut sıcakmıydı.bir iki gündür sıcagım ama geçen gece hem sıcagım hemde üşüme geldi bana.
cnm benım ayaklarım cok üşüyordu ama ateşim varmıydı hatırlamıyorum ama kıştı ya ayaklarımın üşümesi normal o belirtimiydı bilmiyorum.
ama hamilelikte ates cıkar derler
aa tamam canım bide ben sorayım bakalım ne diyecek. ne dedi doktorun başka muayene etti mi.
Muayene etti; Recep Has anomali olarak hiperekojen barsak yazmış ona baktı. Öyle bir yapı yok gibi dedi, dert edilecek birşey değil bu dedi. Ama benim için önemli olan şimdilik zaten kistim. Bebek allaha emanet büyüyor. Kist içinde haftaya radyolog bakıcak emar çekilecek, kan tahlili tümör taraması falan yapılacak. Recep Has yaptırsan iyi olur ama büyük ihtimalle birşey çıkmaz demişti. Ben de doğumdan sonra ki durumu da netleştirmek adına bu tahlil ve emarı yaptırıcam bakalım. Doktorumda eylülde eşinin yanına gidiyor kocaeline. Ben yeni bir doktor bulmak zorundayım. Nasıl olacak nerde olacak bilmiyorum. Doğum için güvenebildiğim ne bir hastane ne de doktor var burda. Allaha emanet herşey :))
Bu arada bugün haberleri takip ettim sürekli doğum izni 6 aya çıkacak mı diye. Bu gidişle bize bile vurmayacak sanki. Kendimi artık 4 aya göre ayarlamaya başladım bile. Eğer dayanabilirsem 36. haftaya kadar işe gitmeyi düşünüyorum. Zaten doğum hastanesinin eczacısıyla dönüşümlü bakıcaz eczaneye öyle bir planlar var. Eğer doğurursam da aşağıya doğumhaneye iner doğururum heralde :))))
Karam sen nasılsın nerelerdesin? Önümüzde ki aya klomene başlıyor musun? Son durumlar nasıl??
uconn nerdesin canım ne dedi doktor.
doktordan snra gezmelere mi gittin yoksa doğurdun mu
Uconn nasılsın doktor muayenen nasıl geçti???
hiç aklımda olmasada sezeryanla sonuçlanıyor hamileliğim canım.perşembe günü inşallah kızıma kavuşuyorum:)
canım ben iyiyim pek giremiyorum bu aralar ama yoğunluk bitti çok şükür hem biraz uzaklaşmak iyi mi gelir acaba bu konulardan diyede düşünmedim dersem yalan olur biraz kafa dağıtmak istedim ama hepinizi o kadar çok merak ediyorum ve özlüyorum ki, aslında bende hamile olarak gelip sohbetlerinize katılmak istiyorum çünkü hiç bir fikrim olmadığı için yazacak bir şey bulamıyorum her gün şükğr ediyorum Allaha hamişlerimiz çoğaldı herşey yolunda gidiyor sayfamız bereketli hep böyle gitsin inşallah şuanda adetim gelmedi geçen mayıs 19 da olmuştum bi 10 gün daha bekleyip olmazsam doktora gidip söktürücü kullanıcam ve klomene başlayacağım canım aslında direk aşılama yapalım diyorum ama eşim kabul etmiyor.aa tamam canım bide ben sorayım bakalım ne diyecek. ne dedi doktorun başka muayene etti mi.
Muayene etti; Recep Has anomali olarak hiperekojen barsak yazmış ona baktı. Öyle bir yapı yok gibi dedi, dert edilecek birşey değil bu dedi. Ama benim için önemli olan şimdilik zaten kistim. Bebek allaha emanet büyüyor. Kist içinde haftaya radyolog bakıcak emar çekilecek, kan tahlili tümör taraması falan yapılacak. Recep Has yaptırsan iyi olur ama büyük ihtimalle birşey çıkmaz demişti. Ben de doğumdan sonra ki durumu da netleştirmek adına bu tahlil ve emarı yaptırıcam bakalım. Doktorumda eylülde eşinin yanına gidiyor kocaeline. Ben yeni bir doktor bulmak zorundayım. Nasıl olacak nerde olacak bilmiyorum. Doğum için güvenebildiğim ne bir hastane ne de doktor var burda. Allaha emanet herşey :))
Bu arada bugün haberleri takip ettim sürekli doğum izni 6 aya çıkacak mı diye. Bu gidişle bize bile vurmayacak sanki. Kendimi artık 4 aya göre ayarlamaya başladım bile. Eğer dayanabilirsem 36. haftaya kadar işe gitmeyi düşünüyorum. Zaten doğum hastanesinin eczacısıyla dönüşümlü bakıcaz eczaneye öyle bir planlar var. Eğer doğurursam da aşağıya doğumhaneye iner doğururum heralde :))))
Karam sen nasılsın nerelerdesin? Önümüzde ki aya klomene başlıyor musun? Son durumlar nasıl??
uconn canım Allahtan hayırlısı ne ise o olsun en geç perşembeye gelecek miniğimiz çok şükür epidural sezeryan olacak değil mi? herşeyin gönlünce olsun canım.yok canım doğurmadım doğurmayada niyetim yok kızım daha kanala falan inmemiş.bu işin sonu zaten büyük ihtimal sezeryana çıkacakmış ama zaten bugün sezeryana karar verildi bile.perşembe öğlen kavuşucam kızıma inşallah.aşırı derecede heyecanlıyım.allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah.
canım ben iyiyim pek giremiyorum bu aralar ama yoğunluk bitti çok şükür hem biraz uzaklaşmak iyi mi gelir acaba bu konulardan diyede düşünmedim dersem yalan olur biraz kafa dağıtmak istedim ama hepinizi o kadar çok merak ediyorum ve özlüyorum ki, aslında bende hamile olarak gelip sohbetlerinize katılmak istiyorum çünkü hiç bir fikrim olmadığı için yazacak bir şey bulamıyorum her gün şükğr ediyorum Allaha hamişlerimiz çoğaldı herşey yolunda gidiyor sayfamız bereketli hep böyle gitsin inşallah şuanda adetim gelmedi geçen mayıs 19 da olmuştum bi 10 gün daha bekleyip olmazsam doktora gidip söktürücü kullanıcam ve klomene başlayacağım canım aslında direk aşılama yapalım diyorum ama eşim kabul etmiyor.
uconn canım Allahtan hayırlısı ne ise o olsun en geç perşembeye gelecek miniğimiz çok şükür epidural sezeryan olacak değil mi? herşeyin gönlünce olsun canım.
İnşallah canım bizde senin hamilelik haberini almayı çok isteriz. Ama senin adetin gene çok gecikmiş. İstersen 10 gün bekleme ama yine de sen bilirsin. Ben en fazla 35. güne kadar dayanabilmiştim. Aşılamayı hemen düşünmene gerek yok. Benim durumumu biliyorsun klomenle de sonuç alınabiliyor. Hem ucuz hem etkili bir tedavi. Aşılama biraz daha masraflı biraz daha ileri ki aşamaya giriyor. Hem klomenle adetin de düzene girer bu kadar uzamaz, daha rahat edersin diye düşünüyorum...
yok canım doğurmadım doğurmayada niyetim yok kızım daha kanala falan inmemiş.bu işin sonu zaten büyük ihtimal sezeryana çıkacakmış ama zaten bugün sezeryana karar verildi bile.perşembe öğlen kavuşucam kızıma inşallah.aşırı derecede heyecanlıyım.allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah.
Ayy ucon saatler kaldı canım yavruna kavuşmana şu an o kadar duygulandım ki.seni kendime o kadar yakın hissettim ki aylarca.bende dış gebelik geçirmeseydim temmuz başında dogumum olcaktı.allah sana hayırlı dogumlar nasip etsin arkadaşım yavrunu doya doya kokla.bu gece sana bol bol dua okucam kenzul arş okucam,yasin,amme,tebareke.sen ve bebegin için kolay dogumun olsun diye..cuma da benim kader günüm.bunları yazarken o kadar duygulandım ki aglıyorum dayanamadı gözlerim.benim için dua edermisin cumaya güzel haberlerle geleyim gözlerimin yaşı dinsin benimde.kızlar sizlerde dualarınızı esirgemeyin.ucon,selamet abla bahar abla karam cerol serap defne marla,allah hepinizden razı olsun
canlar 2gundur annemdeyim cok okuyamadim sizi goz gecirdim.
uconn canim hayirli dogumlar olsun ikinizde saglikla cikin dualarimiz seninle canim nehiri bizim icin kokla umudumuz bizim
musait olunca iyi oldugunu yaz bize.
kızlar biliyorsunuz 2 hafta önce ankara numune hastanesine gitmiştim ordada biyopsi yapılmıştı.aslında dün öğrendiğim kadarıyla lenf bezlerime sıçramışmı diye biyopsi yapmışlar.ama dün doktorum aradı söylediğine göre yeterli sıvı alınamadığından sonuç yok dedi. bizde 2 haftadır boşu boşuna beklemişiz.birde diyorki tekrar ankaraya gidin.bizde tekrar biyopsi yapılacaksa siz yapın tekrar 3 hafta daha beklemiyelim. oda gerek yok ameliyat yapacak doktora not düşülür açmışken lenf bezlerinede bakar dedi.bizde bugün sevk yaptıramadığımız için tekrar ankaraya gidemedik.artık haftaya çarşambaya kaldı.konsey sadece çarşamba günleri toplanıyormuş.doktorda bizi dün akşam arayıp haber verince sevk alamadık doğal olarak bu nedenlede bugün gidemedik. haftaya inşallah gideceğiz.bakalım bu sefer bizi ney bekleyecek. doktorun dediğine göre tekrar biyopsi olmaz artık dosyamız heyete gireceğini beni ameliyat yapacak olan doktorum dosyamı alıp bana ameliyat için gün vereceğini söyledi.
annemde bana diyorki git özel bir hastanede ameliyatını ol.anneme diyorum kimseyitanımıyoruz hangi doktor iyi onuda bilmiyoruz. bu gittiğim endokrin uzmanı doktor ne derse onu yapıyoruz dedim. oda ankara numune hastanesindeki bütün cerrahların iyi olduğunu hangisi olursa olsun farketmez hepsinin iyi olduğunu söyledi.isim dahi vermedi .zatende seçme şansımız yokmuş.heyet toplandığında hangi doktor dosyamı alırsa o beni ameliyat edecemiş.artık kadere kısmet.
benim için dua edin kızlar inşallah rabbim hakkımda hayırlı olan doktoru nasip eder,inşallah rabbim gönlümden geçirdiğim gibi herşeyin olmasını nasip eder.sanki özel hastanede ameliyat olmuşum gibi gelişir inşallah herşey.doktorumda,hemşierlerde,kalacağım odada inşallah özel hastanede olmuşum gidi olur inşallah.
çok halsizim pek yazamıyorum.ama hep aklımdasınız,her zaman dualarımdasınız.rabbim inşallah herşeyi gönlünüze göre veriri.allaha emanet olun inşallah.
hayırlısı olsun cnm.rabbim sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşllh.yazmasamda hergün iki dk.girip sen doğurdunmu diye bakıyorum:)dualarımız seninle,fırsat bulduğun ilk anda bizi haberdar et cnm...bu arada doğuma girerken bize dua edermisin ,o an dualar geri çevrilmezmiş...
SERAP cnm kalp atışlarını duymuşsun.çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşllh...
BENİMHALAUMUDUMVAR bu ay hayırlısıyla senin gebelik haberini bekliyoruz inşllh cnm...
Hayırlısı olsun uconncum. Önemli sağ salim bebeğine kavuşman. Sezeryanın en iyi tarafı bebeğin ne zaman geleceğini biliyor olman. Herşeyini güzel güzel hazırlar, için ferah gidersin. Hayırlı haberlerini beklicez canım ilk müsait olduğun zamanda...
canım ben iyiyim pek giremiyorum bu aralar ama yoğunluk bitti çok şükür hem biraz uzaklaşmak iyi mi gelir acaba bu konulardan diyede düşünmedim dersem yalan olur biraz kafa dağıtmak istedim ama hepinizi o kadar çok merak ediyorum ve özlüyorum ki, aslında bende hamile olarak gelip sohbetlerinize katılmak istiyorum çünkü hiç bir fikrim olmadığı için yazacak bir şey bulamıyorum her gün şükğr ediyorum Allaha hamişlerimiz çoğaldı herşey yolunda gidiyor sayfamız bereketli hep böyle gitsin inşallah şuanda adetim gelmedi geçen mayıs 19 da olmuştum bi 10 gün daha bekleyip olmazsam doktora gidip söktürücü kullanıcam ve klomene başlayacağım canım aslında direk aşılama yapalım diyorum ama eşim kabul etmiyor.
uconn canım Allahtan hayırlısı ne ise o olsun en geç perşembeye gelecek miniğimiz çok şükür epidural sezeryan olacak değil mi? herşeyin gönlünce olsun canım.
kızlar hepinize teşekkür ederim.yarın hastaneden yazmaya çalışırım.doğuma girmeden hepinize dua edicem inşallah.
selamet aklımdayken yazayım özel hastaneyi aklından sil.senin durumunda en iyi üniversite hastaneleridir.ankara ya da gazi üniversitesi hastanesine gitmeni öneririm.
canım çoookk geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versin inş.herşey gönlüne göre olsun.unutmaki bunların hepsi bizim için birer imtihan.sende imtihanını kolaylıkla geçer sağlığına kavuşursun inş...kızlar biliyorsunuz 2 hafta önce ankara numune hastanesine gitmiştim ordada biyopsi yapılmıştı.aslında dün öğrendiğim kadarıyla lenf bezlerime sıçramışmı diye biyopsi yapmışlar.ama dün doktorum aradı söylediğine göre yeterli sıvı alınamadığından sonuç yok dedi. bizde 2 haftadır boşu boşuna beklemişiz.birde diyorki tekrar ankaraya gidin.bizde tekrar biyopsi yapılacaksa siz yapın tekrar 3 hafta daha beklemiyelim. oda gerek yok ameliyat yapacak doktora not düşülür açmışken lenf bezlerinede bakar dedi.bizde bugün sevk yaptıramadığımız için tekrar ankaraya gidemedik.artık haftaya çarşambaya kaldı.konsey sadece çarşamba günleri toplanıyormuş.doktorda bizi dün akşam arayıp haber verince sevk alamadık doğal olarak bu nedenlede bugün gidemedik. haftaya inşallah gideceğiz.bakalım bu sefer bizi ney bekleyecek. doktorun dediğine göre tekrar biyopsi olmaz artık dosyamız heyete gireceğini beni ameliyat yapacak olan doktorum dosyamı alıp bana ameliyat için gün vereceğini söyledi.
annemde bana diyorki git özel bir hastanede ameliyatını ol.anneme diyorum kimseyitanımıyoruz hangi doktor iyi onuda bilmiyoruz. bu gittiğim endokrin uzmanı doktor ne derse onu yapıyoruz dedim. oda ankara numune hastanesindeki bütün cerrahların iyi olduğunu hangisi olursa olsun farketmez hepsinin iyi olduğunu söyledi.isim dahi vermedi .zatende seçme şansımız yokmuş.heyet toplandığında hangi doktor dosyamı alırsa o beni ameliyat edecemiş.artık kadere kısmet.
benim için dua edin kızlar inşallah rabbim hakkımda hayırlı olan doktoru nasip eder,inşallah rabbim gönlümden geçirdiğim gibi herşeyin olmasını nasip eder.sanki özel hastanede ameliyat olmuşum gibi gelişir inşallah herşey.doktorumda,hemşierlerde,kalacağım odada inşallah özel hastanede olmuşum gidi olur inşallah.
çok halsizim pek yazamıyorum.ama hep aklımdasınız,her zaman dualarımdasınız.rabbim inşallah herşeyi gönlünüze göre veriri.allaha emanet olun inşallah.
işallah sende güzel haberlerle gelirsin..dualarımız seninle de....Ayy ucon saatler kaldı canım yavruna kavuşmana şu an o kadar duygulandım ki.seni kendime o kadar yakın hissettim ki aylarca.bende dış gebelik geçirmeseydim temmuz başında dogumum olcaktı.allah sana hayırlı dogumlar nasip etsin arkadaşım yavrunu doya doya kokla.bu gece sana bol bol dua okucam kenzul arş okucam,yasin,amme,tebareke.sen ve bebegin için kolay dogumun olsun diye..cuma da benim kader günüm.bunları yazarken o kadar duygulandım ki aglıyorum dayanamadı gözlerim.benim için dua edermisin cumaya güzel haberlerle geleyim gözlerimin yaşı dinsin benimde.kızlar sizlerde dualarınızı esirgemeyin.ucon,selamet abla bahar abla karam cerol serap defne marla,allah hepinizden razı olsun
ayyy ucoonn canım ya çok duygulandım.yarın öğlen demek kızına kavuşuyorsun.ayy mis gibi kokar şimdi..eminim şuan çok heyecanlısındır.muhtemelen gecede uyuyamazsın ama uyumaya çalış dinlen..yazarım demişin ama yarın yazamazsın bence akşama anca kendine gelirsin hem kızını kucağına alınca yarın bizi hatırlamazsın:))ama doğuma girmeden ve masada bizi unutma hepimize dua et noluur.Allah yardımcın olsun canım..inşallah ameliyatın kolay geçer yaraların hemen iyileşir.yaa bu arada annenler gelmedimi senin daha.kim bakacak sana doğumdan sonra??kimse yoksa biz geliriz sana bakmaya:)...kızlar hepinize teşekkür ederim.yarın hastaneden yazmaya çalışırım.doğuma girmeden hepinize dua edicem inşallah.
selamet aklımdayken yazayım özel hastaneyi aklından sil.senin durumunda en iyi üniversite hastaneleridir.ankara ya da gazi üniversitesi hastanesine gitmeni öneririm.
kızlar biliyorsunuz 2 hafta önce ankara numune hastanesine gitmiştim ordada biyopsi yapılmıştı.aslında dün öğrendiğim kadarıyla lenf bezlerime sıçramışmı diye biyopsi yapmışlar.ama dün doktorum aradı söylediğine göre yeterli sıvı alınamadığından sonuç yok dedi. bizde 2 haftadır boşu boşuna beklemişiz.birde diyorki tekrar ankaraya gidin.bizde tekrar biyopsi yapılacaksa siz yapın tekrar 3 hafta daha beklemiyelim. oda gerek yok ameliyat yapacak doktora not düşülür açmışken lenf bezlerinede bakar dedi.bizde bugün sevk yaptıramadığımız için tekrar ankaraya gidemedik.artık haftaya çarşambaya kaldı.konsey sadece çarşamba günleri toplanıyormuş.doktorda bizi dün akşam arayıp haber verince sevk alamadık doğal olarak bu nedenlede bugün gidemedik. haftaya inşallah gideceğiz.bakalım bu sefer bizi ney bekleyecek. doktorun dediğine göre tekrar biyopsi olmaz artık dosyamız heyete gireceğini beni ameliyat yapacak olan doktorum dosyamı alıp bana ameliyat için gün vereceğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?