Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bugün bi arkadaşımız dogum yaptı canım.umudunu yitirme.

Bugün bi arkadaşımız dogum yaptı canım.umudunu yitirme.

Yitirmemeye çalışıyorum ama son 6 ayda 3 bebeğimi kaybettim. Ben psikoloğum, doktoruma da söyledim artık hastalarıma bile yardımcı olabileceğime inanmıyorum. Çok yıprattı beni bu süreç. Doktorum tüm bu olumsuzluklara rağmen rahim filmi istemedi ve tüpümü almasına rağmen 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. En azından bu biraz umutlandırıyor beni... Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.

Canım benim 6. haftada lekelenmem olmuştu o zaman başlattılar progestana. Yan etkilerinden rahatsız olunca prolutona döndük. 13. hafta civarı son dozu vurulduktan 3 gün sonra (iş yerinden ki stresli ortamında etkisi olduğunu düşünüyorum) kıpkırmızı kanama oldu. Ne az ne de çok denilecek miktarda. Bir süre de geçmedi yani akşam başladı azalarak gece bitti. Doktora gitmiştim acile bebekte kanama alanı göremediler. Bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu ama prolutona devam kararı verdiler. O gün yaptılar bir doz sonra 4 doz daha yazdılar. Her hafta onları vuruldum. Biteli 3 hafta falan oluyor işte. Şimdi allaha şükür tekrar bir kanama yaşamadım 5 ayı deviriyoruz bakalım :))
Balık yağını bende akşamları alıyorum. Daha doğrusu bütün ilaçlarımı yatmadan alıyorum. Çünkü demir hapı çok iştah açıyor. Diğerlerini de unuturum diye hepsini gece alıyorum. Bir de demir hapları benim boğazımda biraz tahriş yaptı. Tükürdüğüm zaman bakır renkli kan geliyor özellikle sabahları. Tabi ilacı gece alınca sabahına böyle bir rahatsızlıkla karşılaşıyorum. Bebek için mecbur artık katlanıcaz bakalım...

çok geçmiş olsun.eminim bir gün sende bu yaşadıklarını unutacaksın.şu an çok morale ihtiyacın var sadece.psikologmuşun sen daha iyi bilirsin hepsini.benimde tek tüpüm yok şu an 5 aylık hamileyim.ben de bir daha çocuğum olmayacak diye korkuyordum ama o stresli günleri hiç yaşamamış gibiyim şu an.hepimiz yıprandık ama burda teselli bulduk.şu an bu topikte bir çok kişi hamile.sakın umutsuz olma.bir gün sende bize müjde verirsin inş...

Canım burda hepimiz maalesef dış gebelik tecrübesini yaşamış insanlarız. Arkadaşlarımız teker teker hamile kaldılar çok şükür. Sırasıyla birbirmizin haberlerini bekliyoruz hergün. Destek olmaya çalışıyoruz, yaşadıklarımızı paylaşıp dertlerimizi azaltmaya çalışıyoruz.
Ameliyatla bir tüpünü aldılarsa mutlaka diğer tüpün açık olup olmadığına bakmışlardır zaten, o yüzden gerek görmemiş olabilir hsg'ye. Burda tek tüple hamile kalmış arkadaşımızda var temsilci...
İnşallah allah hepimizin gönlüne göre verir hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamızı nasip eder.

Hepinize çok teşekkür ederim tabi ki aşıcaz hep birlikte bunları. Ben de her geçen gün daha iyi oluyorum. Sizlerle çok daha iyi olacağıma eminim...

Allah tamamına erdirsin canım. Öyle bir mutluluk doldu ki içim anlatamam. Bana biraz anlatır mısın? Yani tüpün nasıl alındı, ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldın, rahim filmi vs çekildin mi ya da özel bir şey yaptın mı hamilelik öncesi... İnan benim için çok önemli bunlar... HERKES BU GÜZELLİĞİ YAŞASIN İNŞALLAH BİR AN ÖNCE...

kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.

ayyyy cnm allah bağışlasın eminim görenlerin söylediği kadar çok güzel bir kızdır minik nehircik :))) adıyla yaşasın minik prenses...

arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle burda hepimiz yaşadık maalesef dış gebeliği ama çok şükür şuan bir çoğumuz hamile kaldık yeniden... 3 ay korunma sürecin oluyo ondan sonra bırakabilirsin korunmayı diye öneriyolar doktorlar. hiç bir zamanda umudunu yitirme iyi düşünki iyi durumlarla karşılaş inşallah bir an önce sağlığına tam anlamıyla kavuşup seninde hamile kaldığın haberlerini duyarız burdan :)) sonrada bu yazdıklarına tekrar dönüp bakarsın karnında bebeğini okşarken :)))

Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.

cnm ilk olarak hakkında hayırlısı olsun diyelim ama adet gününü beklemelisin diye düşünüyorum bazen erken sonuç çıkmayabiliyomuş.

marla cnm dünde benim kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktor banada balık yağı ve demir hapı yazdı 1 hafta sonra başlıcam 3 ay tam bitince. cnm birde bana solgar markanın bitkisel kapsül olduğunu söylediler ama tabi diğerlerine göre daha pahalı sen hangi marka kullanıyosun sonuçta hepsi aynı işlevi görmüyomu yani marka farkı bi sorun olur mu?

Ayyy canım ya çok mutlu oldum. Ben iki tane sezeryan izlemiştim ikisinde de ağlamıştım mutluluktan. Allah adıyla yaşatsın, hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evlat olsun inşallah canım. Ayrıntılarını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz de seni çok öpüyoruz canım :))))

Evet 3 aydan sonra başlanıyor. Hatta ben bir de multivitamin başlamıştım elevit diye. Ama doktor kesebilirsin ona ihtiyacın yok artık dedi en son gittiğimde. Demir önemli, kan değerine bile bakmadan veriyorlar hemen. Ben balık yağında marincap kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum. Bence hepsi aynı işlevi görüyor. Solgar vb. takviye ürünler üreten firmalar hep biraz daha fiyatlandırır böyle şeyleri. Hiç gerek yok piyasada daha uygunları varken. Bir de böyle yok doğal ürün yok bitkisel diye kendilerine piyasada yer ediniyorlar. O balık yağı kapsülüne kim bitkisel diyor bilmiyorum balık yağı balıktan elde edilir:)) Solgarında envay çeşit ürünü var yani. Ama bir çoğu piyasa amaçlı kar amaçlı ürünler. O yüzden alternatifleri de varken bu tarz ürünlere yönlenmeyin derim. Para tuzağı bana göre...

Bende aynı düşüncedeyim kızlar benim geçenki aşılamamda 14.gününde 3,5 çıkmıştı negatif dediler ama o tutmuştu megerse.

kuzumuzz hoşgeldiiiiiii cennet kokar o şimdi annesine çok güzel bir kız olduğunada adım gibi eminim Allahım sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler versin meleğimize. sana da çok geçmiş olsun canım evladınızla mutlu bi ömür sürün inşallah.

canım bugün 39. günüm 9 gün geçti temmuzun 8. oruca kalkacağız ya ben 7si gibi giderim doktora klomene başlarım diyorum geçen ramazanda hamileydim belki bu ramazan sağlıklı hamileliğim olur biraz da korkuyorum acaba çok susuz mu kaldım ondan mı dış gebelik oldu diyorum ama alakası yokmuş gelde bana anlat bunu. yarın ehliyet sınavım var dua edin bana kızlar.

benimhalaumudumvar daha 6 gün var adetine dur bakalım bekleyelim biraz bene umut var gibi ama olmazsada sakın kahretme kendine madem çıktık bu yola olana kadar pes etmek yok.

cnm hadi gözünüz aydın,güle güle büyütün nehirinizi.rabbim sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir hayat nasip etsin bebeğine ve size.darısı diğer hamişlerimizin başına inşllh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…