MERHABA arkadaşlar. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. Dış gebeliği yeni yaşayan kimse var mı acaba aranızda? Ya da yaşamış ve tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşayan? Biraz umutsuz ama her şeye rağmen inançlıyım. Tecrübelerinizi öğrenirsem çok daha rahat edicem. Doktorların verdiği bilgilerden daha önemli olduğunu düşünüyorum tecrübelerinizin...
Bugün bi arkadaşımız dogum yaptı canım.umudunu yitirme.
cnm aynen tedbir amaclı dedi belim ağrıyor bende kullanmaya karar verdim allah sukur karnım ağrımıyor.
senın hangin ara kanaman oldu ya ben hıc hatırlamıyorum.
canım ezcaneye sorudm you plus omega3 vermiş doktor .eczasıda aksam yatmadan al kilo yapmaz iştah acar dedi.bende belki tatilde balık yerim diye almadım şimdi.senınkiyle aynı fiyattı.
Yitirmemeye çalışıyorum ama son 6 ayda 3 bebeğimi kaybettim. Ben psikoloğum, doktoruma da söyledim artık hastalarıma bile yardımcı olabileceğime inanmıyorum. Çok yıprattı beni bu süreç. Doktorum tüm bu olumsuzluklara rağmen rahim filmi istemedi ve tüpümü almasına rağmen 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. En azından bu biraz umutlandırıyor beni... Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Yitirmemeye çalışıyorum ama son 6 ayda 3 bebeğimi kaybettim. Ben psikoloğum, doktoruma da söyledim artık hastalarıma bile yardımcı olabileceğime inanmıyorum. Çok yıprattı beni bu süreç. Doktorum tüm bu olumsuzluklara rağmen rahim filmi istemedi ve tüpümü almasına rağmen 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. En azından bu biraz umutlandırıyor beni... Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.
çok geçmiş olsun.eminim bir gün sende bu yaşadıklarını unutacaksın.şu an çok morale ihtiyacın var sadece.psikologmuşun sen daha iyi bilirsin hepsini.benimde tek tüpüm yok şu an 5 aylık hamileyim.ben de bir daha çocuğum olmayacak diye korkuyordum ama o stresli günleri hiç yaşamamış gibiyim şu an.hepimiz yıprandık ama burda teselli bulduk.şu an bu topikte bir çok kişi hamile.sakın umutsuz olma.bir gün sende bize müjde verirsin inş...
kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.[/QA
Allah Nehir bebeğe de size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... Hep gülün... SEVGİLER...
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.
MERHABA arkadaşlar. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. Dış gebeliği yeni yaşayan kimse var mı acaba aranızda? Ya da yaşamış ve tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşayan? Biraz umutsuz ama her şeye rağmen inançlıyım. Tecrübelerinizi öğrenirsem çok daha rahat edicem. Doktorların verdiği bilgilerden daha önemli olduğunu düşünüyorum tecrübelerinizin...
Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.
Canım benim 6. haftada lekelenmem olmuştu o zaman başlattılar progestana. Yan etkilerinden rahatsız olunca prolutona döndük. 13. hafta civarı son dozu vurulduktan 3 gün sonra (iş yerinden ki stresli ortamında etkisi olduğunu düşünüyorum) kıpkırmızı kanama oldu. Ne az ne de çok denilecek miktarda. Bir süre de geçmedi yani akşam başladı azalarak gece bitti. Doktora gitmiştim acile bebekte kanama alanı göremediler. Bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu ama prolutona devam kararı verdiler. O gün yaptılar bir doz sonra 4 doz daha yazdılar. Her hafta onları vuruldum. Biteli 3 hafta falan oluyor işte. Şimdi allaha şükür tekrar bir kanama yaşamadım 5 ayı deviriyoruz bakalım :))
Balık yağını bende akşamları alıyorum. Daha doğrusu bütün ilaçlarımı yatmadan alıyorum. Çünkü demir hapı çok iştah açıyor. Diğerlerini de unuturum diye hepsini gece alıyorum. Bir de demir hapları benim boğazımda biraz tahriş yaptı. Tükürdüğüm zaman bakır renkli kan geliyor özellikle sabahları. Tabi ilacı gece alınca sabahına böyle bir rahatsızlıkla karşılaşıyorum. Bebek için mecbur artık katlanıcaz bakalım...
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.
marla cnm dünde benim kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktor banada balık yağı ve demir hapı yazdı 1 hafta sonra başlıcam 3 ay tam bitince. cnm birde bana solgar markanın bitkisel kapsül olduğunu söylediler ama tabi diğerlerine göre daha pahalı sen hangi marka kullanıyosun sonuçta hepsi aynı işlevi görmüyomu yani marka farkı bi sorun olur mu?
karam bebişim senin kaç gun oldu reglinin uzerınden temmuz bası olurum herhalde dıyordun.
ben yarın sabah yazllıga gidiyorum artık cepten giricem harfler cıkmassa simdiden özür canlar kısa öz yazarım genede öptüm sizi iyi bakın kendınızeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?