Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bende aynı düşüncedeyim kızlar benim geçenki aşılamamda 14.gününde 3,5 çıkmıştı negatif dediler ama o tutmuştu megerse.

cnm bende seni merak etmiştim bugün test günü olduğunu bildiğim için.hakkında hayırlısı olsun .inşllh geç döllenme olmuştur.olmadıysada üzülme sen sağlıklı ol da rabbim elbet verir birgün inşllh.sen daha yolun başındasın.15 gün önce arkadaşım dondurulmuş embriyolarını transfer ettirmişti.ve hamile kalmıştı.akşam düşük yapmış,çok üzüldüm.15 yıllık evli ve yıllardır uğraşıyorlar.hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...

Ucon evladın hayırlı ugurlu olsun yuvanıza.kızlar ya açık pembe peçeteye kan geldi az az.off

cnm eleviti bende kullanıyorum ben 1 hafta sonra onları kesip demir ve balık yağına başlıcam şu anlamda bitkisel dediler hani balık yağının dışı kapsülle çevrili ya o kapsulun bitkisel olduğunu jelatin içermediğini söylediler.

Merhaba
Ucon'cum Nehir kızımız hoşgelmiş dünyaya maşallahh tebrik ederim
Kızlar ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bebiş bu ayda yok ovülasyon testide kullanmıştım ama olmadı sanırım
Eşiminde kesin bu ay çektiriyoruz demesiyle (4aydır hep erteliyorum) rahim filmimi çektiricem
Biraz korkuyorum ama belirsizlikten iyidir

5 haftayı doldurduğum gün tüpüm patladı iç kanama geçirdim.acil ameliyata alındım açık ameliyat ve sol tüpüm alındı.dünyam yıkıldı sanmıştım ama hepsi geçti şükür.doktor 6ay korunma verdi.6ay sonra korunmayı bıraktım.ilk 3ay hamile kalamadım.sanırım soldan yumurtladığım için olmadı.4.ayda hamile kaldım çok şükür.şimdilik herşey yolunda.özel birşey yapmadım.rahim filmi çektirmedim.eğer 6ay hamile kalamasaydım düşünüyodum ama gerek kalmadı.sen ne zaman dış gebelik geçirdin açık ameliyatmı??doktor ne kadar korunma verdi??inşallah sende biran önce yaşarsın bu güzelliği...:))

Oyyyyy annesinin ve teyzelerinin güzeli gelmişmi sonunda.Şükürler olsun canım benim. Rabbim sağlıkla mutlu sona erdirdi.Tabiiki güzel olacak baksana 40 haftaya ancak hazırlandıda çıktı ortaya.Bak demedi deme senin bu kız çok süslü olacak.:) Canımm tekrar gözün aydın darısı hepimize inşallahhhh.

geçmiş olsuuunn.sonunda geldi beklenen güzel..senin ve hepimizin gözü aydııınn:))eminim çok güzeldir.öpüldünüüz canıımm..

bende kızıma ramazanda hamile kalmışım bayramdan sonra öğrenmiştim hamile olduğumu susuzlukla falan alakası yok takma kafanı böyle şeylere...sınavında başarılar canıım

canım beni hatırtla benimde 3ay olmamıştı artık çocuğum olmauacak diye krizlere girmeye başlamıştım.ama 4 ay sonra geldi prensesim.sende umudunu yitirme.rahim filminide erteleme.çektirenler var anestezi ile çok zor olmuyomuş sanırım...

benimhalaumudumvar üzülme canım biliyorum söylemesi kolay ama yapacak birşey yok canım herşey Allahtan elbet olacak zamanını bekliyor bizim için öyle avutalım kendimizi canım avutalım ki umudumuz yeşersin hiç bitmesin. bozma moralini.

mertan sanada çok geçmiş olsun canım ve topiğimize hoşgeldin burası uğrlu bi topik giren muhakkak evladına kavuşuyor hele bu aralar hamişlerimiz çoğunlukta çok şükür en kısa zamanda bizde bu duyguyu yaşayacağız muhakkak.

Bence erteleme canım daha fazla rahim filmini ve bir an önce çektir. Ağrıdan korkuyorsan benim kuzenim çektirdi. Sadece ilaç verilirken azıcık acıyor ama o kadar demişti. Korkma yani :)

Teşekkür ederim cevabın için cnm bende arada krizlere girmiyorum değil ne yalan söyliyim ama umudum hep var inşallah olacak,ben de aslında düşünüyorum ilk 6 ay deneyip sonramı çektirsem filmi diye ama sonradan bu fikirden vazgeçtim boşuna zaman kaybetmek istemiyorum tüplerimde bişey varsa erken öğrenmek benim için daha iyi olacak sanırım.Bende anestezili istiyorum bakalım doktorumu arıycam p.tesi randevu için

Hoşbulduk :) Allah hepimize yardım edecek ve teker teker alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah...

Bence erteleme canım daha fazla rahim filmini ve bir an önce çektir. Ağrıdan korkuyorsan benim kuzenim çektirdi. Sadece ilaç verilirken azıcık acıyor ama o kadar demişti. Korkma yani :)

Korksamda sanırım artık kar etmiycek eşimde bıktı kararsızlığımdan kolumdan tutup götürücek Allah'tan dış gebelik zamanında hiç aklımda kürtaj yokken aynı gün doktorun boş saati varmışta oldum yoksa onu da kara kara düşünürdüm. Ben de öyle duydum ya anestezili çektiricem ya da dijital çeken bi yer varmış orda çektiricem p.tesi dokturumu arıyıp konuşucam bakalım

Biz neler yaşadık canım inan bunun sonu iyi olacak. Gözünü karart Film sonrası biraz daha yoluna giriyormuş her şey.

canım ben anestezili çektirmiş biri olarak tavsiye ediyorum hem acı yok hemde kendini bilmediğin için psikolojin bozulmuyor yani ben o koltuktan korkuyorumda o yüzden öyle diyorum bazıları şiddetle karşı niye boşu boşuna anestezi alayım diyor tabi herkesin kendi bileceği iş ama ben bugün yine olsam anestezili olurdum.

Biz neler yaşadık canım inan bunun sonu iyi olacak. Gözünü karart Film sonrası biraz daha yoluna giriyormuş her şey.

Doğru söylüyosun canım yaşadıklarımızın yanında çok hafif kalır,gözümü kararttım çektiricem kesinn,inşallahh son yaşadığımız sıkıntı olur sonra gelsin yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…