Bende aynı düşüncedeyim kızlar benim geçenki aşılamamda 14.gününde 3,5 çıkmıştı negatif dediler ama o tutmuştu megerse.
Evet 3 aydan sonra başlanıyor. Hatta ben bir de multivitamin başlamıştım elevit diye. Ama doktor kesebilirsin ona ihtiyacın yok artık dedi en son gittiğimde. Demir önemli, kan değerine bile bakmadan veriyorlar hemen. Ben balık yağında marincap kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum. Bence hepsi aynı işlevi görüyor. Solgar vb. takviye ürünler üreten firmalar hep biraz daha fiyatlandırır böyle şeyleri. Hiç gerek yok piyasada daha uygunları varken. Bir de böyle yok doğal ürün yok bitkisel diye kendilerine piyasada yer ediniyorlar. O balık yağı kapsülüne kim bitkisel diyor bilmiyorum balık yağı balıktan elde edilir:)) Solgarında envay çeşit ürünü var yani. Ama bir çoğu piyasa amaçlı kar amaçlı ürünler. O yüzden alternatifleri de varken bu tarz ürünlere yönlenmeyin derim. Para tuzağı bana göre...
Allah tamamına erdirsin canım. Öyle bir mutluluk doldu ki içim anlatamam. Bana biraz anlatır mısın? Yani tüpün nasıl alındı, ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldın, rahim filmi vs çekildin mi ya da özel bir şey yaptın mı hamilelik öncesi... İnan benim için çok önemli bunlar... HERKES BU GÜZELLİĞİ YAŞASIN İNŞALLAH BİR AN ÖNCE...
kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.
kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.
canım bugün 39. günüm 9 gün geçti temmuzun 8. oruca kalkacağız ya ben 7si gibi giderim doktora klomene başlarım diyorum geçen ramazanda hamileydim belki bu ramazan sağlıklı hamileliğim olur biraz da korkuyorum acaba çok susuz mu kaldım ondan mı dış gebelik oldu diyorum ama alakası yokmuş gelde bana anlat bunu. yarın ehliyet sınavım var dua edin bana kızlar.
canım beni hatırtla benimde 3ay olmamıştı artık çocuğum olmauacak diye krizlere girmeye başlamıştım.ama 4 ay sonra geldi prensesim.sende umudunu yitirme.rahim filminide erteleme.çektirenler var anestezi ile çok zor olmuyomuş sanırım...Merhaba
Ucon'cum Nehir kızımız hoşgelmiş dünyaya maşallahh tebrik ederim
Kızlar ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bebiş bu ayda yokovülasyon testide kullanmıştım ama olmadı sanırım
Eşiminde kesin bu ay çektiriyoruz demesiyle (4aydır hep erteliyorum) rahim filmimi çektiricem
Biraz korkuyorum ama belirsizlikten iyidir
Merhaba
Ucon'cum Nehir kızımız hoşgelmiş dünyaya maşallahh tebrik ederim
Kızlar ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bebiş bu ayda yokovülasyon testide kullanmıştım ama olmadı sanırım
Eşiminde kesin bu ay çektiriyoruz demesiyle (4aydır hep erteliyorum) rahim filmimi çektiricem
Biraz korkuyorum ama belirsizlikten iyidir
Teşekkür ederim cevabın için cnm bende arada krizlere girmiyorum değil ne yalan söyliyim ama umudum hep var inşallah olacak,ben de aslında düşünüyorum ilk 6 ay deneyip sonramı çektirsem filmi diye ama sonradan bu fikirden vazgeçtim boşuna zaman kaybetmek istemiyorum tüplerimde bişey varsa erken öğrenmek benim için daha iyi olacak sanırım.Bende anestezili istiyorum bakalım doktorumu arıycam p.tesi randevu içincanım beni hatırtla benimde 3ay olmamıştı artık çocuğum olmauacak diye krizlere girmeye başlamıştım.ama 4 ay sonra geldi prensesim.sende umudunu yitirme.rahim filminide erteleme.çektirenler var anestezi ile çok zor olmuyomuş sanırım...
mertan sanada çok geçmiş olsun canım ve topiğimize hoşgeldin burası uğrlu bi topik giren muhakkak evladına kavuşuyor hele bu aralar hamişlerimiz çoğunlukta çok şükür en kısa zamanda bizde bu duyguyu yaşayacağız muhakkak.
Bence erteleme canım daha fazla rahim filmini ve bir an önce çektir. Ağrıdan korkuyorsan benim kuzenim çektirdi. Sadece ilaç verilirken azıcık acıyor ama o kadar demişti. Korkma yani :)
Teşekkür ederim cevabın için cnm bende arada krizlere girmiyorum değil ne yalan söyliyim ama umudum hep var inşallah olacak,ben de aslında düşünüyorum ilk 6 ay deneyip sonramı çektirsem filmi diye ama sonradan bu fikirden vazgeçtim boşuna zaman kaybetmek istemiyorum tüplerimde bişey varsa erken öğrenmek benim için daha iyi olacak sanırım.Bende anestezili istiyorum bakalım doktorumu arıycam p.tesi randevu için
Korksamda sanırım artık kar etmiycek eşimde bıktı kararsızlığımdan kolumdan tutup götürücekAllah'tan dış gebelik zamanında hiç aklımda kürtaj yokken aynı gün doktorun boş saati varmışta oldum yoksa onu da kara kara düşünürdüm. Ben de öyle duydum ya anestezili çektiricem ya da dijital çeken bi yer varmış orda çektiricem p.tesi dokturumu arıyıp konuşucam bakalım
Biz neler yaşadık canım inan bunun sonu iyi olacak. Gözünü karartFilm sonrası biraz daha yoluna giriyormuş her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?