Doğru söylüyosun canım yaşadıklarımızın yanında çok hafif kalır,gözümü kararttım çektiricem kesinn,inşallahh son yaşadığımız sıkıntı olur sonra gelsin yaramazlar
Benimde gönlüm anesteziliden yana aslında çünkü ben normal muaynede bile çok geriliyorum film çekilirken rahat durmam kesin çekemezler o filmi İstanbulda anestezili çeken neresi var acaba benim doktorada danışıcam ama sanırım kendiside çekiyomuş tüp bebek doktoru olduğu için çektiren çoktur diye düşünüyorumcanım ben anestezili çektirmiş biri olarak tavsiye ediyorum hem acı yok hemde kendini bilmediğin için psikolojin bozulmuyor yani ben o koltuktan korkuyorumda o yüzden öyle diyorum bazıları şiddetle karşı niye boşu boşuna anestezi alayım diyor tabi herkesin kendi bileceği iş ama ben bugün yine olsam anestezili olurdum.
İçimde öyle bir his var ki güzel haberlerini pek yakında alıcaz
Benimde gönlüm anesteziliden yana aslında çünkü ben normal muaynede bile çok geriliyorum film çekilirken rahat durmam kesin çekemezler o filmi İstanbulda anestezili çeken neresi var acaba benim doktorada danışıcam ama sanırım kendiside çekiyomuş tüp bebek doktoru olduğu için çektiren çoktur diye düşünüyorum
Ne tarafta oturuyorsun canım, Anadolu mu Avrupa mı?
Avrupadayım cnm ben
Bak canım Fındıkzade de bir HSG merkezi doktoru şöyle bir cevap vermiş anestezi sorusuna: Ağrısız bir işlem için anesteziye gerek olmayacağı açıktır. Bir kadın, anestezi yapılmadan normal jinekolojik muayene olabiliyorsa, HSG incelemesini de anestezisiz yaptırabilir. Normal muayenenin bile mümkün olmadığı bazı kişilerde ise anestezi altında HSG incelemesi yapılabilir.
Evet o fındıkzade deki sanırım dijital çeken,acısız diyolar benimde tercihim ya ordan yana ya da kendi doktorumda anesteziyle çekilmek bakalım p.tesi arıycam doktorumu ona göre karar vericem canım,teşekkür ederim
İnşallah iyi bir deneyim geçirirsin canım. Bizimle de paylaşırsın.
Canım benim 6. haftada lekelenmem olmuştu o zaman başlattılar progestana. Yan etkilerinden rahatsız olunca prolutona döndük. 13. hafta civarı son dozu vurulduktan 3 gün sonra (iş yerinden ki stresli ortamında etkisi olduğunu düşünüyorum) kıpkırmızı kanama oldu. Ne az ne de çok denilecek miktarda. Bir süre de geçmedi yani akşam başladı azalarak gece bitti. Doktora gitmiştim acile bebekte kanama alanı göremediler. Bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu ama prolutona devam kararı verdiler. O gün yaptılar bir doz sonra 4 doz daha yazdılar. Her hafta onları vuruldum. Biteli 3 hafta falan oluyor işte. Şimdi allaha şükür tekrar bir kanama yaşamadım 5 ayı deviriyoruz bakalım :))
Balık yağını bende akşamları alıyorum. Daha doğrusu bütün ilaçlarımı yatmadan alıyorum. Çünkü demir hapı çok iştah açıyor. Diğerlerini de unuturum diye hepsini gece alıyorum. Bir de demir hapları benim boğazımda biraz tahriş yaptı. Tükürdüğüm zaman bakır renkli kan geliyor özellikle sabahları. Tabi ilacı gece alınca sabahına böyle bir rahatsızlıkla karşılaşıyorum. Bebek için mecbur artık katlanıcaz bakalım...
MERHABA arkadaşlar. Uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. Dış gebeliği yeni yaşayan kimse var mı acaba aranızda? Ya da yaşamış ve tekrar sağlıklı bir hamilenik yaşayan? Biraz umutsuz ama her şeye rağmen inançlıyım. Tecrübelerinizi öğrenirsem çok daha rahat edicem. Doktorların verdiği bilgilerden daha önemli olduğunu düşünüyorum tecrübelerinizin...
Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.
kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.
Evet 3 aydan sonra başlanıyor. Hatta ben bir de multivitamin başlamıştım elevit diye. Ama doktor kesebilirsin ona ihtiyacın yok artık dedi en son gittiğimde. Demir önemli, kan değerine bile bakmadan veriyorlar hemen. Ben balık yağında marincap kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum. Bence hepsi aynı işlevi görüyor. Solgar vb. takviye ürünler üreten firmalar hep biraz daha fiyatlandırır böyle şeyleri. Hiç gerek yok piyasada daha uygunları varken. Bir de böyle yok doğal ürün yok bitkisel diye kendilerine piyasada yer ediniyorlar. O balık yağı kapsülüne kim bitkisel diyor bilmiyorum balık yağı balıktan elde edilir:)) Solgarında envay çeşit ürünü var yani. Ama bir çoğu piyasa amaçlı kar amaçlı ürünler. O yüzden alternatifleri de varken bu tarz ürünlere yönlenmeyin derim. Para tuzağı bana göre...
canım bugün 39. günüm 9 gün geçti temmuzun 8. oruca kalkacağız ya ben 7si gibi giderim doktora klomene başlarım diyorum geçen ramazanda hamileydim belki bu ramazan sağlıklı hamileliğim olur biraz da korkuyorum acaba çok susuz mu kaldım ondan mı dış gebelik oldu diyorum ama alakası yokmuş gelde bana anlat bunu. yarın ehliyet sınavım var dua edin bana kızlar.
Dünden beri bir ped anca ikinciyi taktım normala göre kanamam çok yogun degil ama kasık agrım var hiç olmazdım kasıklar sıcak.geçen senede aşılamada test günüm 3,5 çıkmıştı beta.ama üzerine adet olmuştum ama normalden azdı işte o ay hamile oldugumu ögrendim o megerse tutunmuş.buda öyle olsa keşke.birkaç güne beta baktırsam mı yine.psikolojim bozuldu geçen yıldan bu yana dış gebelikten.zaten normal yolla hamile kalamıyorum.allahın takdirine kaldım o nasip ederse olur.benimhalaumudumvar nerelerde? Son durumun ne acaba?
cnm eleviti bende kullanıyorum ben 1 hafta sonra onları kesip demir ve balık yağına başlıcam şu anlamda bitkisel dediler hani balık yağının dışı kapsülle çevrili ya o kapsulun bitkisel olduğunu jelatin içermediğini söylediler.
Evet o fındıkzade deki sanırım dijital çeken,acısız diyolar benimde tercihim ya ordan yana ya da kendi doktorumda anesteziyle çekilmek bakalım p.tesi arıycam doktorumu ona göre karar vericem canım,teşekkür ederim
canim benim hatirladim simdi o lekelenmeni tamam.
balik yagini bende kullanmaya karar verdim.buarada benimde doktoruum 16.haftada eleviti biraktirdi ferrum fort verdi.
butun arkadaslarim hamileliklerinin sonuna kadar hatta dogumdn snra 6ay elevit kullanmislar neden kesti dedim sizinkilerde kesmis.
venim demirim hepte yuksektir.elevit icinde daha cok vitanemin var dimi.
Evet tatlım vitamin var, herşey var. Demirde var. Hatta burdaki doktorum bana demir vermemişti elevitin içinde var zaten diye. Ama istanbuldaki yetmez o demir dedi. Hem elevit hem demir vermişti. Elimde bir miktar daha elevit var. Onlarda bitince bırakıcam bakalım...
kızlarr dün yazamadım. Doğumum sorunsuz ge
çti.nehir 3135 gr 50 cm doğdu.görenler çok güzel bir kız olduğunu söylüyor.2gündür 2saat anca uyudum.ayrıntılsrı sonra yazarım.yarın dabah hastaneden çıkıcam inşallah.hepinizi öpüyorum.[/QA
Allah Nehir bebeğe de size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... Hep gülün... SEVGİLER...
ayyyy cnm allah bağışlasın eminim görenlerin söylediği kadar çok güzel bir kızdır minik nehircik :))) adıyla yaşasın minik prenses...
Ayyy canım ya çok mutlu oldum. Ben iki tane sezeryan izlemiştim ikisinde de ağlamıştım mutluluktan. Allah adıyla yaşatsın, hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evlat olsun inşallah canım. Ayrıntılarını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz de seni çok öpüyoruz canım :))))
kuzumuzz hoşgeldiiiiiii cennet kokar o şimdi annesine çok güzel bir kız olduğunada adım gibi eminim Allahım sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler versin meleğimize. sana da çok geçmiş olsun canım evladınızla mutlu bi ömür sürün inşallah.
cnm hadi gözünüz aydın,güle güle büyütün nehirinizi.rabbim sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir hayat nasip etsin bebeğine ve size.darısı diğer hamişlerimizin başına inşllh...
Ucon evladın hayırlı ugurlu olsun yuvanıza.kızlar ya açık pembe peçeteye kan geldi az az.off
Merhaba
Ucon'cum Nehir kızımız hoşgelmiş dünyaya maşallahh tebrik ederim
Kızlar ben korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bebiş bu ayda yokovülasyon testide kullanmıştım ama olmadı sanırım
Eşiminde kesin bu ay çektiriyoruz demesiyle (4aydır hep erteliyorum) rahim filmimi çektiricem
Biraz korkuyorum ama belirsizlikten iyidir
Oyyyyy annesinin ve teyzelerinin güzeli gelmişmi sonunda.Şükürler olsun canım benim. Rabbim sağlıkla mutlu sona erdirdi.Tabiiki güzel olacak baksana 40 haftaya ancak hazırlandıda çıktı ortaya.Bak demedi deme senin bu kız çok süslü olacak.:) Canımm tekrar gözün aydın darısı hepimize inşallahhhh.
geçmiş olsuuunn.sonunda geldi beklenen güzel..senin ve hepimizin gözü aydııınn:))eminim çok güzeldir.öpüldünüüz canıımm..
bende kızıma ramazanda hamile kalmışım bayramdan sonra öğrenmiştim hamile olduğumu susuzlukla falan alakası yok takma kafanı böyle şeylere...sınavında başarılar canıım
canım beni hatırtla benimde 3ay olmamıştı artık çocuğum olmauacak diye krizlere girmeye başlamıştım.ama 4 ay sonra geldi prensesim.sende umudunu yitirme.rahim filminide erteleme.çektirenler var anestezi ile çok zor olmuyomuş sanırım...
canim benim hatirladim simdi o lekelenmeni tamam.
balik yagini bende kullanmaya karar verdim.buarada benimde doktoruum 16.haftada eleviti biraktirdi ferrum fort verdi.
butun arkadaslarim hamileliklerinin sonuna kadar hatta dogumdn snra 6ay elevit kullanmislar neden kesti dedim sizinkilerde kesmis.
venim demirim hepte yuksektir.elevit icinde daha cok vitanemin var dimi.
cok gecmis olsun lutfen kendini birakma herseyde vardir bir hayir de.
arkadaslar soylemis ama bende soyliyim burda bircok arkadasimiz saglikli hamilr kaldi hele bizim umudumuz dodu nehirimiz.
bende gecen martta ilaclarla sonlandi 1sene korundum herseyin hayirlusi ama bu topik ugurludur.
canim daha cok var ya gec dollenmeyse cikmaz ama olmassada umut kesme.
acaba o kanama yerlesme mi.ne kdr surdu.
benim gelinim dogmus yerim ben onu boyuda uzun olacak.
allahim uzun saglikli omur versin.darisi basimiza.
canim benim bence daha erken git doktorgit.insallah sinavin super gecer.buarada ozledim seni uzun zmndir muabbet edemiyoruz.
kizlar benim tatile gitme zamanimi buldunuz yazmissiniz bir auru sayfa oku oku sarjim bitti :))
canlar havada kotu ama degisiklik oldu iyi oldu.
heoinizi cok optum.telden yaziom harf eksikliklerininden dolayi kusura bakmayin.
kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.dün evimize geldik.kızımla ve ağrılarımla uğraşmaktan ancak bugün vakit bulabildim yazmaya.ağrılarım çok olsada bebekle uğraşma derdine insan kendini unutuyor.3-4 gündür toplasanız 5-6 saat anca uyumuşumdur.sezeryana girerken çocuk doktoru 10 dk falan geç girdi ameliyata:)o esnada ellerim ayaklarım bağlı beklerken kalbim gümbür gümbür korkudan atarken tek tek hepinizin adını andım.hamile olanlara sağlıkla doğum yapmalarını bebek bekleyenlerede tez zamanda hamile kalmalrını dua ettim.allahım kabul etsin inşallah.benimhalaumudumvar inşallah gelen kan yerleşme kanamasıdır canım.
sezeryan zormuş kızlar sonu bebekle ilgilenme açısından berbat.2 gün bebeğim ememedi beni sütüm olmasına rağmen.zavallım sudan çıkmış balık gibiydi.şükür 3. gün tuttu göğsümü.annem olmasaydı yanmıştım.doğurabiliyorsanız normal doğurun kızlar.4. günüm ve ağrılarım daha kötü hastanede sürekli ağrı kesici serumları iğneleri dayadılar eve gelince yandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?