Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Benimde gönlüm anesteziliden yana aslında çünkü ben normal muaynede bile çok geriliyorum film çekilirken rahat durmam kesin çekemezler o filmi İstanbulda anestezili çeken neresi var acaba benim doktorada danışıcam ama sanırım kendiside çekiyomuş tüp bebek doktoru olduğu için çektiren çoktur diye düşünüyorum

İçimde öyle bir his var ki güzel haberlerini pek yakında alıcaz

Ayy içimden bişey aktı yazını okuyunca valla zaten hassasım,inşallah canım inşallaahhh hepimizin güzel haberleri yakındır hem kendim için hem de burda bütünn bebiş isteyenler için dua ediyorum tabii bebeklerini bekleyen annelerimizde sağlıkla alsınlar kucaklarına diye dua ediyorum

Ne tarafta oturuyorsun canım, Anadolu mu Avrupa mı?

Avrupadayım cnm ben

Bak canım Fındıkzade de bir HSG merkezi doktoru şöyle bir cevap vermiş anestezi sorusuna: Ağrısız bir işlem için anesteziye gerek olmayacağı açıktır. Bir kadın, anestezi yapılmadan normal jinekolojik muayene olabiliyorsa, HSG incelemesini de anestezisiz yaptırabilir. Normal muayenenin bile mümkün olmadığı bazı kişilerde ise anestezi altında HSG incelemesi yapılabilir.

Bak bir de bu soru dikkatimi çekti. Bunu çok duymuştum ben: Rahim filminin tedavi edici etkisi var mı?

HSG bir tedavi yöntemi değil tanı yöntemidir. Tedavi amacıyla yapılmaz. Ancak yapılan araştırmalar rahim filmi çekilmesini takip eden aylarda hamile kalma olasılığının arttığını göstermektedir. Bunun nedeni tam olarak bilinmemekle beraber basınçlı sıvı verilen tüplerdeki küçük yapışıklıkların açıldığı veya bazı sümüksü tıkaçların süpürüldüğü gibi tezler ileri sürülmektedir.

Evet o fındıkzade deki sanırım dijital çeken,acısız diyolar benimde tercihim ya ordan yana ya da kendi doktorumda anesteziyle çekilmek bakalım p.tesi arıycam doktorumu ona göre karar vericem canım,teşekkür ederim

İnşallah iyi bir deneyim geçirirsin canım. Bizimle de paylaşırsın.

canim benim hatirladim simdi o lekelenmeni tamam.
balik yagini bende kullanmaya karar verdim.buarada benimde doktoruum 16.haftada eleviti biraktirdi ferrum fort verdi.
butun arkadaslarim hamileliklerinin sonuna kadar hatta dogumdn snra 6ay elevit kullanmislar neden kesti dedim sizinkilerde kesmis.
venim demirim hepte yuksektir.elevit icinde daha cok vitanemin var dimi.

cok gecmis olsun lutfen kendini birakma herseyde vardir bir hayir de.
arkadaslar soylemis ama bende soyliyim burda bircok arkadasimiz saglikli hamilr kaldi hele bizim umudumuz dodu nehirimiz.
bende gecen martta ilaclarla sonlandi 1sene korundum herseyin hayirlusi ama bu topik ugurludur.

Kızlar sonuç 1.2 adetim 3 temmuz.negatif dediler.adetimi beklicem.sizce umut var mı.

canim daha cok var ya gec dollenmeyse cikmaz ama olmassada umut kesme.
acaba o kanama yerlesme mi.ne kdr surdu.

benim gelinim dogmus yerim ben onu boyuda uzun olacak.
allahim uzun saglikli omur versin.darisi basimiza.

canim benim bence daha erken git doktorgit.insallah sinavin super gecer.buarada ozledim seni uzun zmndir muabbet edemiyoruz.

kizlar benim tatile gitme zamanimi buldunuz yazmissiniz bir auru sayfa oku oku sarjim bitti :))
canlar havada kotu ama degisiklik oldu iyi oldu.
heoinizi cok optum.telden yaziom harf eksikliklerininden dolayi kusura bakmayin.

benimhalaumudumvar nerelerde? Son durumun ne acaba?
Dünden beri bir ped anca ikinciyi taktım normala göre kanamam çok yogun degil ama kasık agrım var hiç olmazdım kasıklar sıcak.geçen senede aşılamada test günüm 3,5 çıkmıştı beta.ama üzerine adet olmuştum ama normalden azdı işte o ay hamile oldugumu ögrendim o megerse tutunmuş.buda öyle olsa keşke.birkaç güne beta baktırsam mı yine.psikolojim bozuldu geçen yıldan bu yana dış gebelikten.zaten normal yolla hamile kalamıyorum.allahın takdirine kaldım o nasip ederse olur.

Yani belli ki normal bir adet dönemi geçirmiyorsun. Çok takma ve akışına bırak canım. Umarım dediğin gibi iyi bir haberin belirtileridir. Beta için birkaç gün daha bekle istersen canım. Ve içini ferah tut emi...

Hmm anladım canım. Ama jelatinin neyden yapıldığının hiç önemi yok, önemli olan içindeki etken maddesidir. Eğer dışındaki jelatin balık yağını bozacak olsa o jelatini zaten kullanamazlar. Yok jelatin domuzdan falan yapıldığını düşünüyorsan hiç sanmıyorum. Çünkü domuzdan yapılan jelatin acaip pis kokuyor...
Bende eleviti kesicem, sadece demir hapı ve balık yağıyla devam edicem...

Canım bende hsg çekilmiş bir kişi olarak sana anestezisiz tavsiye ederim bazı durumlar hariç. Eğer ağrı eşiğin düşükse anestezi iyi bir fikir olabilir. Ben narkotik analjezik yaptırmıştım kendime. Yeşil reçeteli bir ağrı kesici. Sadece 3 sn acıdı, dayandım çok acı var dediğim anda hsg bitti. Doktor ağrı eşiğin ne kadar yüksekmiş dedi bana. Tabi o analjezik yaptırdığımı bilmiyordu. Eğer bulabilirsen contramal, ultramex, tradolex ampul tercih edebilirsin, hepsi aynı ilaç. Ama işte doktor bu ilacı yazması lazım kontrole tabi birde bu ilaçlar. Eğer bunlara ulaşamazsan dikloron iğne yaptırarakta hsg çekimine gidebilirsin. Ama ağrı kesici almadan kesinlikle hsg insani gelmiyor bana. Dayanabilirsen ağrı kesicili dayanamazsan anestezili olmalı...

Maşallah subanallahhhh... Allah nazarlardan sakınsın inşallah... Çabucak büyüsün, ağrıların sızıların bir an önce geçsin inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…