amin canım.seninde evlilik yıl dönümün kutlu olsun:)Maşallah subanallahhhh... Allah nazarlardan sakınsın inşallah... Çabucak büyüsün, ağrıların sızıların bir an önce geçsin inşallahhh...
ohhh kaynanadan aldık onayı:)subhanallah masallah oyyy ben yerim gelinimi cok guzel bir kiz.allahim nazarlardan korusun tututut masallah.
allahim bizlerede saglilla nasip etsin insallah.
canim agrilarin normal napican ama 2gune gecicek sabret.
prenseste emmis iste ohh ne guxel masallah rabbime atlatsin sira bizde.
dualarin icin cok saol canim.allah razi olsun.allah kabul etsin.
allahım bu güzel dualarının karşılığını sanada verir inşallah.ameliyat zor dediğin gibi ama gözün çocuğundan başka bişey görmeyince acılarıda sallamıyorsun.41 kere maşallah, nehir kızımıza; uconncum çok tatlı maşallah, Allah adı gibi uzun, sağlıklı, gürül gürül akan sular gibi uzun ömürler versin...
Canım ağrılar geçer bikaç güne, bence Allah sezeryan acısının dermanını veriyor, başka ameliyat olsan 10güne zor kendine gelinirken doğumdan sonra 2-3 güne geçecektir eminim...
sen yine de kendine de nehirciğe de çok iyi bak, öpüyorum ikinizide...
sağol canım benim.bu ay çok ümitlenmiştik ama kısmet değilmiş demekki.allahım biliyor onun güUcon kızın çok tatlı allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere.bende hep kızım olsun istemişimdir.sanırım bu ay olmadı benim.rabbim ne zaman ol derse o zaman nasip.eylüle kadar beklicem kendim öyle istedim.iki hakkım kaldı.onlarda olmazsa doktor tüp bebek diye hasta dosyama not yazdı.devlet destekliymiş.inşallah bi dahakine tutar yada rabbim kendiliginden nasip etse ne hoş ne güzel olur.
sende duygusallık tavanda bu aralar.bak bide doğurunca gör.hala baktıkça kızıma böğüre böğüre ağlayasım geliyor:)şu dikişlerle sandalyede oturup yazıyorum bunları vallaha bırakmadım sizi:)bende seni öptüm canımMaşallah kuzumuza. Valla gözlerim doldu ya. Allah analı babalı büyümesini hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin canım. İyi ki burdasın iyi ki bizleri yalnız bırakmadın. Ettiğin dualar içinde allah razı olsun canım. İnşallah tez zamanda ağrılarında geçer de kızınla daha rahat ilgilenirsin. Seni çoook öpüyoruz...
MAŞALLAH güzel kızımıza ne kadarda hanım hanımcık bi kız gelmiş teyzeleri yer onu. canımm Allah senden razı olsun bizede nasip etsin bu güzelliği inşallah. acılarında en kısa zamanda geçer inşallah canım kendinize çok iyi bakın zaten annen nasıl güzel bakıyordur size.
sende duygusallık tavanda bu aralar.bak bide doğurunca gör.hala baktıkça kızıma böğüre böğüre ağlayasım geliyor:)şu dikişlerle sandalyede oturup yazıyorum bunları vallaha bırakmadım sizi:)bende seni öptüm canım
Sorma ya bebeklere hiç dayanamıyorum. Kendim de zamanında bebek bakıcılığı yaptığım için böyle içimde değişik bir sevgi var. Hemen musluklar açılıveriyor. Ama ben doğumumda bu kadar duygusal olur muyum bilmiyorum. KV faktörü var malum. Gayet dominant dediğim dedik cinslerden. Annemde karışmayı pek sever ama daha anlayışlıdır tabi ki. Ben bir tek onlardan korkuyorum bana sevincimi yaşatmazlar diye özellikle kv den. Yeni doğum yapmış arkadaşlar da genelde bu durumlardan muzdaripler. Bende o kervanın yolcularından biri olucam gibi gözüküyor. Dua ediyorum bir aksilik olurda sevgili kv gelemesin diye(((
kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.dün evimize geldik.kızımla ve ağrılarımla uğraşmaktan ancak bugün vakit bulabildim yazmaya.ağrılarım çok olsada bebekle uğraşma derdine insan kendini unutuyor.3-4 gündür toplasanız 5-6 saat anca uyumuşumdur.sezeryana girerken çocuk doktoru 10 dk falan geç girdi ameliyata:)o esnada ellerim ayaklarım bağlı beklerken kalbim gümbür gümbür korkudan atarken tek tek hepinizin adını andım.hamile olanlara sağlıkla doğum yapmalarını bebek bekleyenlerede tez zamanda hamile kalmalrını dua ettim.allahım kabul etsin inşallah.benimhalaumudumvar inşallah gelen kan yerleşme kanamasıdır canım.
sezeryan zormuş kızlar sonu bebekle ilgilenme açısından berbat.2 gün bebeğim ememedi beni sütüm olmasına rağmen.zavallım sudan çıkmış balık gibiydi.şükür 3. gün tuttu göğsümü.annem olmasaydı yanmıştım.doğurabiliyorsanız normal doğurun kızlar.4. günüm ve ağrılarım daha kötü hastanede sürekli ağrı kesici serumları iğneleri dayadılar eve gelince yandım:)
oyyy maşallah çok tatlı bir bebek nehirimiz.rabbim ne güzel yaratmış,mis gibide kokuyordur şimdi o.bizim yerimizede kokla ve öp cnm.en zor kısmı atlattın hayırlısıyla,artık bundan sonra gün gün daha iyi olursun inşllh cnm.normal doğum sezeryana göre daha kolay.doğum sancısı çekiyorsun ama doğumdan sonra rahat oluyorsun.ben normal doğum yaptım ve çok şükür hemen ayağa kalktım.neyse cnm çok şükür kurtuldun.rabbim en kısa zamanda yaralarını iyileştirsin inşllh.doğum masasında bizleri unutmayıp dua ettiğin için allah razı olsun,allah kabul etsin inşllh
bu arada MERTAN kardeşimiz hoşgeldin topiğimize,rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh.bende dışgebelikten sonra depresyona girdim,psikiyatriye gittim ve 3 aydır antidepresan kullanıyorum.eylüle kadar devam edicekmişim.topiğimizde bir psikolog olması bizim için çok iyi oldu:),keşke dış gebelik olmasaydı,ama rabbimin takdiri,madem sende yaşadın ve aramızdasın artık kafamıza takılanları sorarark seni bol bol bunalttırız,özellikle ben:))sen ne zaman dış gebelik geçirdin,iğne tedavisimi oldun ,ameliyatmı?sanada çok geçmiş olsun rabbim o günlerin tekrarını yaşatmasın inşllh....
benim kayınvalide karışıyor arada ama karıştırmıyorum:)annem çok yardımcı sağolsun.günlerdir benim uyuduğum kadar anca uyku uyumuştur herhalde.dün ilk defa bebeğimle gece boyunca ben ilgilendim ve çok mutlu oldum.şuanda bende lohusa depresyonu falan yok.çok istenen bir bebek olduğu için sanırım.sende oğlunu bu kadar hasretle beklerken kötü günler yaşıyacağını sanmıyorum.bırak tıka kulağını dış seslere bebeğinle ilgilen.sende duygusallık tavanda bu aralar.bak bide doğurunca gör.hala baktıkça kızıma böğüre böğüre ağlayasım geliyor:)şu dikişlerle sandalyede oturup yazıyorum bunları vallaha bırakmadım sizi:)bende seni öptüm canım
Sorma ya bebeklere hiç dayanamıyorum. Kendim de zamanında bebek bakıcılığı yaptığım için böyle içimde değişik bir sevgi var. Hemen musluklar açılıveriyor. Ama ben doğumumda bu kadar duygusal olur muyum bilmiyorum. KV faktörü var malum. Gayet dominant dediğim dedik cinslerden. Annemde karışmayı pek sever ama daha anlayışlıdır tabi ki. Ben bir tek onlardan korkuyorum bana sevincimi yaşatmazlar diye özellikle kv den. Yeni doğum yapmış arkadaşlar da genelde bu durumlardan muzdaripler. Bende o kervanın yolcularından biri olucam gibi gözüküyor. Dua ediyorum bir aksilik olurda sevgili kv gelemesin diye(((
teşekkür ederim canım benim allah sanada nasip etsin inşaallah en tatlısından.her geçen gün daha iyi gibiyim ama normal doğum içimde kaldı:)sen inşallah 2.sinide normal doğurursun zira sezeryanı pek önermiyorum:)oyyy maşallah çok tatlı bir bebek nehirimiz.rabbim ne güzel yaratmış,mis gibide kokuyordur şimdi o.bizim yerimizede kokla ve öp cnm.en zor kısmı atlattın hayırlısıyla,artık bundan sonra gün gün daha iyi olursun inşllh cnm.normal doğum sezeryana göre daha kolay.doğum sancısı çekiyorsun ama doğumdan sonra rahat oluyorsun.ben normal doğum yaptım ve çok şükür hemen ayağa kalktım.neyse cnm çok şükür kurtuldun.rabbim en kısa zamanda yaralarını iyileştirsin inşllh.doğum masasında bizleri unutmayıp dua ettiğin için allah razı olsun,allah kabul etsin inşllh
bu arada MERTAN kardeşimiz hoşgeldin topiğimize,rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh.bende dışgebelikten sonra depresyona girdim,psikiyatriye gittim ve 3 aydır antidepresan kullanıyorum.eylüle kadar devam edicekmişim.topiğimizde bir psikolog olması bizim için çok iyi oldu:),keşke dış gebelik olmasaydı,ama rabbimin takdiri,madem sende yaşadın ve aramızdasın artık kafamıza takılanları sorarark seni bol bol bunalttırız,özellikle ben:))sen ne zaman dış gebelik geçirdin,iğne tedavisimi oldun ,ameliyatmı?sanada çok geçmiş olsun rabbim o günlerin tekrarını yaşatmasın inşllh....
Maşallahhhhhhhhhh sübhanallahhhhhhhhhh...Ayy yerim ben onu yaa.. Rabbim esirgesinnn, çok tatlııı bişi bu yaaa.. Ayy gözümden sakındım inan, Rabbim nazarlardan korusun, annesiii yaa..Allahım herkesin bebişiyle birlikte uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.. Rabbim anneli babalı bir güzel ömür versin Nehirine inşallah. amin...
sağol canım benim.seninkide en az bu kadar tatlı olacak inşallah.sağlıklı olsunlarda normali sezeryanı insan herşeye katlanıyor şükür.başka bir ameliyat olsa mümkün mü yataktan çıkmak ama ben şuanda briçok şeyi yapabiliyorum şükür.Canım benim sezeryan benimde hiç düşündüğüm bişi değil ama bu pıhtılaşma yüzünden belkide sezeryana alacak doktorum bilmiyorum ama.. Beklermi sonuna kadar düşündürücü. Ama artık önemli olan benimde sağlıkla bebeğimi kucağıma almak oldu inan sezeryan yada normal diye düşünmüyorum bile, sağlıkla doğsunda bebişlerimiz. Ne yapalım sonrasında birazda anneler, kayınvalideler, kocalar bize baksınlar napalım.. Rabbim bebişine uzun sağlıklı güzel bir ömür versin sizinle birlikte inşallah. Doğumdada bizi unutmamış saymışsın isimlerimizi canım benim Allahım razı olsun inşallahhhh... Hepimize tek tek nasip etsin bu güzel anları ve mutlu sonlarını..
amin....sağol canım benim daha güzeli senin olacak inşallah.az kaldı seninde yavruna kavuşmana.allah herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu.Uconn canim perşembeden beri merak içindeydim haftasonu ufak bir tatil yaptık gelir gelmez baktım:)) maşallah subhanallah bu nasil bir melek boyle:)) Allah'ım nazarlardan saklasın bu kızı:)) Allah anali babali büyütsün canim benim:)) yuvanızda saglikla, mutlulukla, huzurla büyütün insallah..bizlere de dua ettigin icin cok cok tesekkur ederiz canim.darisi basımıza olsun insallah..Rabbim bu guzel duyguyu herkese tattırsın.
Merhaba canım. Teşekkür ederim öncelikle. Her zaman hazırım size yardımcı olmaya. Eskiden bu tür sıkıntılar yaşayan danışanlarım olurdu. Sanırım artık daha hassas yaklaşıcam onlara.Benim 6 ay evvel 13 haftalık bebeğim karnımda oldu. Bir daha olmaz dedi doktor kiiii 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bebeğimin kesesi göründü yani dış gebelik olamazdı doktorlara göre. Hatta 4 doktor gördü beni. Hepsi sağlıklı bir gebelik dedi ama kanamalarım ve ağrım vardı. Eşim uzak yol kaptanı. O gün İzmit'e gelmişlerdi o da beni ziyarete geldi ki inanılmaz bir sancı. Kanama... Hemen hastaneye gittik. Dış gebeliği fark ettiler. İkiz gebelikmiş meğer. İç kanama başladı. Ameliyata alındım. Sol tüpüm ve bebekler alındı ameliyatla. Benim hikayem bu işte canım. 11. Haziranda oldum operasyonu. 3 hafta oldu yani. Şimdi dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. Doktorlarım 2 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin diyor ama risk devam ediyor biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun...
benim kayınvalide karışıyor arada ama karıştırmıyorum:)annem çok yardımcı sağolsun.günlerdir benim uyuduğum kadar anca uyku uyumuştur herhalde.dün ilk defa bebeğimle gece boyunca ben ilgilendim ve çok mutlu oldum.şuanda bende lohusa depresyonu falan yok.çok istenen bir bebek olduğu için sanırım.sende oğlunu bu kadar hasretle beklerken kötü günler yaşıyacağını sanmıyorum.bırak tıka kulağını dış seslere bebeğinle ilgilen.
teşekkür ederim canım benim allah sanada nasip etsin inşaallah en tatlısından.her geçen gün daha iyi gibiyim ama normal doğum içimde kaldı:)sen inşallah 2.sinide normal doğurursun zira sezeryanı pek önermiyorum:)
sağol canım benim.seninkide en az bu kadar tatlı olacak inşallah.sağlıklı olsunlarda normali sezeryanı insan herşeye katlanıyor şükür.başka bir ameliyat olsa mümkün mü yataktan çıkmak ama ben şuanda briçok şeyi yapabiliyorum şükür.
amin....sağol canım benim daha güzeli senin olacak inşallah.az kaldı seninde yavruna kavuşmana.allah herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu.
canım uconn um çok sevindim sağlıkla doğum yapıp nehirimizi kucağına almışsın,rabbim böyle bir melek nasip etmiş hamdolsun.rabbim nazarlardan korusun,hayırlı bir evlat olsun inşallah.bundan sonrasında inşallah çabuk toparlanıp ayağa kalkarsın,bebeğinle daha güzel vakit geçirirsin.rabbim herşeyi gönlündekilerden güzelleriyla karşılaştırsın inşallah. seni ve nehirimizi allaha emanet ediyorum.kendine ve nehirimize çok çok iyi bak canım.
bu sitede bulunan güzel kardşlerim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.rabbim gönlünüzden her ne geçiriyorsanız daha güzelini daha hayırlısını nasip etsin inşallah.
hamile olan cerol,temsilci,pink,marla,cbdefne,serap isminihatırlamdığım bütün güzel kardeşlerime rabbim hayırlı sağlıklı hamileliklerini geçirmeyi yine sağlıkla hayırla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
benimhalaumudumvar kardeşim,rabbim senin için hakkında en hayırlı olanı nasip eder inşallah.üzülme,vakti saati gelince rabbim sana en iyi,en güzelini,en hayırlısını nasip edecek inşallah.
karam inşallah bu ramazanda sağlıklı bir hamilelik seni bekliyordur.inşallah herşey gönlündekilerden de güzel olur.
ada,bahar kardeşlerim inşallah rabbim sizlerede en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı nasip eder.
güzel kardeşlerim ben yarın ankraya gidiyorum.belki ameliyat olurum belkide ameliyat tarihi alıp ger gelirim bilemiyorum.hepinizi allaha emanet ediyorum.
bu sitede bulunan güzel kardşlerim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.rabbim gönlünüzden her ne geçiriyorsanız daha güzelini daha hayırlısını nasip etsin inşallah.
hamile olan cerol,temsilci,pink,marla,cbdefne,serap isminihatırlamdığım bütün güzel kardeşlerime rabbim hayırlı sağlıklı hamileliklerini geçirmeyi yine sağlıkla hayırla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
benimhalaumudumvar kardeşim,rabbim senin için hakkında en hayırlı olanı nasip eder inşallah.üzülme,vakti saati gelince rabbim sana en iyi,en güzelini,en hayırlısını nasip edecek inşallah.
karam inşallah bu ramazanda sağlıklı bir hamilelik seni bekliyordur.inşallah herşey gönlündekilerden de güzel olur.
ada,bahar kardeşlerim inşallah rabbim sizlerede en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı nasip eder.
güzel kardeşlerim ben yarın ankraya gidiyorum.belki ameliyat olurum belkide ameliyat tarihi alıp ger gelirim bilemiyorum.hepinizi allaha emanet ediyorum.
maşaallllaaaahhh,tebarekallah,subhanallaaaah...Allah nazarlardan saklasın analı babalı büytmek nasip olsun canım.sezeryan çok zor ben her zaman diyorum size,ama kızını kucağına almışınya o sezeryan ağrılarının hepsini unutursun.15gün dişini sık canım,baya rahatlarsın 15gün sonra ama 6ay dikkat etmen lazım.canım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim Allah acil şifalar versin.bizi dualarında unutmamışın Allah razı olsun.bizde seni unutmadık sana hep dua ettik...
canım bende senle aynı duayı ediyorum:))kızımı kucağıma hayırla bir alsaydım hiç kimse umrumda değil onlarada katlanıcaz birazcık napalım:))sende duygusallık tavanda bu aralar.bak bide doğurunca gör.hala baktıkça kızıma böğüre böğüre ağlayasım geliyor:)şu dikişlerle sandalyede oturup yazıyorum bunları vallaha bırakmadım sizi:)bende seni öptüm canım
selametcim çoook geçmiş olsun.Allah herşeyi gönlüne göre versin.önce sağlığına kavuş sonrada bebek müjdesi verirsin canım inşallah.senin için bugün yasin okuycam.başka arkadaşlarda okur belki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?