Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aaa bi uzak yol gemi kaptanı eşi daha gelmiş aramıza cerolunda eşi uzak yol gemi kaptanı ve daha karısının hamile halini göremedi Allahım en kısa zamanda kavuştursun onları hayırlısıyla. işiniz zor canım ama bi yandan da özlemek aşkı güçlendirir. Allahım hayırlısıyla iyileşip sağlıklı sıhhatli bi hamilelikle evladını kucağına almayı nasip etsin canım.

canım senle aramızda 2 gün var bende 25 ağustosta iğne olmuştum hala aklıma gelince gözlerimden yaşlar akıyor canım yüce rabbim bize en hayırlı şekilde verecek yavrularımızı ve sen ameliyatını olup çok çabuk iyileşeceksin ben canı gönülden hissediyorum bunu bu mübarek günlerde her duamda varsın canım aynı senin dualarında bizim olduğumuzu bildiğim gibi.

kizlar bisey danisicam benim ayaklarim surekli sis durumda.
cokta ayakta durmuyorum sicakta deil tatile geldik hava kapali.
neden sis normal mi sizce
hava degisiminden mi acaba ama 4gun oldu geleli.resmen 1numara buyuk terlik aldim o bile rahatsiz ediyor surekli ayaklarimi dikiyorm.
doktorumu aramak istemiyorum simdi bisey soyleyip cik gel der mi moralimi bozar cok pinpirikli oldugu icin herseye kuskulu bakiyor.
netten arastirdim cok normal yaziyor.bide gebelik zehirlenmesi olabilir diyor ama onunda baska belirtileri yaziyor sukur ki onlar yok.

hahaha hem psikolok hem kaptan esi konusucak soracak cok seylerimiz olacak desene.
cok zor bir durum allah bize sabir versin karamin dedigi gibi esim daha brni goremedi.
bebeginin cinsiyetini teli cekmedigi icin 2gun snra ogrendi aa kizlar anlatmadim size tel ceksin diye karaya yakin surmus gemiyi tel acti soyledim erkek diyeinanamadi cok sevindi hamile oldugumu soyledigimde bile bu kdr sevinmemisti .ne kdr zor dusunsenize cocugunun cinsiyetini bile herkesten 2gun snra ogreniyrsn.allahim en kiaa zamanda daha iyi isler nasip etsin.

karam cnm karnim cikti.12.haftaya kdr 3kilo almistim snra korkudan tarilmadi..
ama burda tatilde cok yiyorum annemler iyi bakiyor bize.
bide buranin meshur yiyecekleri var soylemek istemuyorum caninniz ceker :))
surekli yiyorum donunxe yiyemem diye.tahminim 3kilo daha almisimdir sortum dar gelmeye basladi :))
senin diyet nasil gidiyirmu yoksa gitmiyor mu

merhaba kızlar nasılsınız
uzun zamandır girmemiştim
varmı yeni gelişmeler

canım arkadasım maşallah bebeğin çok tatlı rabbim uzun ömürler versin ikinizede. gözlerim doldu bakmaya kıyamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tuz tüketirmisin çok.tuz ödem yapabilir canım.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Aynen zor bir iş. İlk bebeğimizde ne hamileliğimi görebildi ne de operasyonda burdaydı. Son olayda da şans eseri burdaydı ama ameliyattan çıkar çıkmaz gemiye döndü.Onlar için şans sanırım ne olduğunu anlamıyorlar bile, şaka gibi geliyor onlara...

benim diet gitmiyor canım dikkat edeyim dedikçe şişiyorum resmen yaaaa bu aralar kilolara takık durumdayım tam damarıma bastın yani güzelim. sen ye aş olsum oğluşuma ama tuz hiç yemesen kardır canım öyle hamilelik zehirlenmesi falan diye de aklına getirme hemen düşünme öyle şeyleri tuz yeme bakalım birkaç gün ne olacak.

cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende marincap alayım o zaman

güzel kalpli arkadaşım sende allaha emanet ol hayırlı ve güzel haberlerle dön inşallah bizimde dualarımız seninle hayırlısıyla sağlığına tez zamanda kavuşursun cnm inşallah.

Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm

Son düzenleme:

cnm tuz zaten yemezdim annemde yemekleri az tuzlu yapar hep.
tuzla alakali deil yani.sanirim havalardan.kacgundur hava kapali ayaklarim sis bugun gunes sicak tam tersi sis olmasi gerek masallah bugun iyiydi gecti sanrisam.
cnm bak mumkun oldugunca kilo ver hamile kalinca yersin.

Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm

korkma canım yaa vardır doktorunun bi bildiği hem acı duyarsan da bebeğini düşün bu film tüpteki yapışkanlığı da alıyor ve hamile kalmak kolaylaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…