Merhaba canım. Teşekkür ederim öncelikle. Her zaman hazırım size yardımcı olmaya. Eskiden bu tür sıkıntılar yaşayan danışanlarım olurdu. Sanırım artık daha hassas yaklaşıcam onlara.Benim 6 ay evvel 13 haftalık bebeğim karnımda oldu. Bir daha olmaz dedi doktor kiiii 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bebeğimin kesesi göründü yani dış gebelik olamazdı doktorlara göre. Hatta 4 doktor gördü beni. Hepsi sağlıklı bir gebelik dedi ama kanamalarım ve ağrım vardı. Eşim uzak yol kaptanı. O gün İzmit'e gelmişlerdi o da beni ziyarete geldi ki inanılmaz bir sancı. Kanama... Hemen hastaneye gittik. Dış gebeliği fark ettiler. İkiz gebelikmiş meğer. İç kanama başladı. Ameliyata alındım. Sol tüpüm ve bebekler alındı ameliyatla. Benim hikayem bu işte canım. 11. Haziranda oldum operasyonu. 3 hafta oldu yani. Şimdi dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. Doktorlarım 2 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin diyor ama risk devam ediyor biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun...
Merhaba canım. Teşekkür ederim öncelikle. Her zaman hazırım size yardımcı olmaya. Eskiden bu tür sıkıntılar yaşayan danışanlarım olurdu. Sanırım artık daha hassas yaklaşıcam onlara.Benim 6 ay evvel 13 haftalık bebeğim karnımda oldu. Bir daha olmaz dedi doktor kiiii 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bebeğimin kesesi göründü yani dış gebelik olamazdı doktorlara göre. Hatta 4 doktor gördü beni. Hepsi sağlıklı bir gebelik dedi ama kanamalarım ve ağrım vardı. Eşim uzak yol kaptanı. O gün İzmit'e gelmişlerdi o da beni ziyarete geldi ki inanılmaz bir sancı. Kanama... Hemen hastaneye gittik. Dış gebeliği fark ettiler. İkiz gebelikmiş meğer. İç kanama başladı. Ameliyata alındım. Sol tüpüm ve bebekler alındı ameliyatla. Benim hikayem bu işte canım. 11. Haziranda oldum operasyonu. 3 hafta oldu yani. Şimdi dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. Doktorlarım 2 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin diyor ama risk devam ediyor biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun...
kizlar bisey danisicam benim ayaklarim surekli sis durumda.
cokta ayakta durmuyorum sicakta deil tatile geldik hava kapali.
neden sis normal mi sizce
hava degisiminden mi acaba ama 4gun oldu geleli.resmen 1numara buyuk terlik aldim o bile rahatsiz ediyor surekli ayaklarimi dikiyorm.
doktorumu aramak istemiyorum simdi bisey soyleyip cik gel der mi moralimi bozar cok pinpirikli oldugu icin herseye kuskulu bakiyor.
netten arastirdim cok normal yaziyor.bide gebelik zehirlenmesi olabilir diyor ama onunda baska belirtileri yaziyor sukur ki onlar yok.
aaa bi uzak yol gemi kaptanı eşi daha gelmiş aramıza cerolunda eşi uzak yol gemi kaptanı ve daha karısının hamile halini göremedi Allahım en kısa zamanda kavuştursun onları hayırlısıyla. işiniz zor canım ama bi yandan da özlemek aşkı güçlendirir. Allahım hayırlısıyla iyileşip sağlıklı sıhhatli bi hamilelikle evladını kucağına almayı nasip etsin canım.
hahaha hem psikolok hem kaptan esi konusucak soracak cok seylerimiz olacak desene.
cok zor bir durum allah bize sabir versin karamin dedigi gibi esim daha brni goremedi.
bebeginin cinsiyetini teli cekmedigi icin 2gun snra ogrendi aa kizlar anlatmadim size tel ceksin diye karaya yakin surmus gemiyi tel acti soyledim erkek diyeinanamadi cok sevindi hamile oldugumu soyledigimde bile bu kdr sevinmemisti .ne kdr zor dusunsenize cocugunun cinsiyetini bile herkesten 2gun snra ogreniyrsn.allahim en kiaa zamanda daha iyi isler nasip etsin.
karam cnm karnim cikti.12.haftaya kdr 3kilo almistim snra korkudan tarilmadi..
ama burda tatilde cok yiyorum annemler iyi bakiyor bize.
bide buranin meshur yiyecekleri var soylemek istemuyorum caninniz ceker :))
surekli yiyorum donunxe yiyemem diye.tahminim 3kilo daha almisimdir sortum dar gelmeye basladi :))
senin diyet nasil gidiyirmu yoksa gitmiyor mu
Hmm anladım canım. Ama jelatinin neyden yapıldığının hiç önemi yok, önemli olan içindeki etken maddesidir. Eğer dışındaki jelatin balık yağını bozacak olsa o jelatini zaten kullanamazlar. Yok jelatin domuzdan falan yapıldığını düşünüyorsan hiç sanmıyorum. Çünkü domuzdan yapılan jelatin acaip pis kokuyor...
Bende eleviti kesicem, sadece demir hapı ve balık yağıyla devam edicem...
allah razı olsun cnm o durumda bizim için dua ettiğin içinkızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.dün evimize geldik.kızımla ve ağrılarımla uğraşmaktan ancak bugün vakit bulabildim yazmaya.ağrılarım çok olsada bebekle uğraşma derdine insan kendini unutuyor.3-4 gündür toplasanız 5-6 saat anca uyumuşumdur.sezeryana girerken çocuk doktoru 10 dk falan geç girdi ameliyata:)o esnada ellerim ayaklarım bağlı beklerken kalbim gümbür gümbür korkudan atarken tek tek hepinizin adını andım.hamile olanlara sağlıkla doğum yapmalarını bebek bekleyenlerede tez zamanda hamile kalmalrını dua ettim.allahım kabul etsin inşallah.benimhalaumudumvar inşallah gelen kan yerleşme kanamasıdır canım.
sezeryan zormuş kızlar sonu bebekle ilgilenme açısından berbat.2 gün bebeğim ememedi beni sütüm olmasına rağmen.zavallım sudan çıkmış balık gibiydi.şükür 3. gün tuttu göğsümü.annem olmasaydı yanmıştım.doğurabiliyorsanız normal doğurun kızlar.4. günüm ve ağrılarım daha kötü hastanede sürekli ağrı kesici serumları iğneleri dayadılar eve gelince yandım:)
allahım esirgesin 41 kere maşallah kuzuuuuummmm çok tatlı bu yaaaa :)))) cnm benim allah bağışlasın çok tuhaf oldum inan hep burda hamileyken sohbet ettik karnındaki prenses buymuş demek allahım esirgesin rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah bol bol felak ve nas oku tatlım bu prenses çok güzel maşallah :)))
bu sitede bulunan güzel kardşlerim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.rabbim gönlünüzden her ne geçiriyorsanız daha güzelini daha hayırlısını nasip etsin inşallah.
hamile olan cerol,temsilci,pink,marla,cbdefne,serap isminihatırlamdığım bütün güzel kardeşlerime rabbim hayırlı sağlıklı hamileliklerini geçirmeyi yine sağlıkla hayırla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
benimhalaumudumvar kardeşim,rabbim senin için hakkında en hayırlı olanı nasip eder inşallah.üzülme,vakti saati gelince rabbim sana en iyi,en güzelini,en hayırlısını nasip edecek inşallah.
karam inşallah bu ramazanda sağlıklı bir hamilelik seni bekliyordur.inşallah herşey gönlündekilerden de güzel olur.
ada,bahar kardeşlerim inşallah rabbim sizlerede en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı nasip eder.
güzel kardeşlerim ben yarın ankraya gidiyorum.belki ameliyat olurum belkide ameliyat tarihi alıp ger gelirim bilemiyorum.hepinizi allaha emanet ediyorum.
hahaha hem psikolok hem kaptan esi konusucak soracak cok seylerimiz olacak desene.
cok zor bir durum allah bize sabir versin karamin dedigi gibi esim daha brni goremedi.
bebeginin cinsiyetini teli cekmedigi icin 2gun snra ogrendi aa kizlar anlatmadim size tel ceksin diye karaya yakin surmus gemiyi tel acti soyledim erkek diyeinanamadi cok sevindi hamile oldugumu soyledigimde bile bu kdr sevinmemisti .ne kdr zor dusunsenize cocugunun cinsiyetini bile herkesten 2gun snra ogreniyrsn.allahim en kiaa zamanda daha iyi isler nasip etsin.
Cerolcum senin eşin hangi hatta ve hangi şirkette çalışıyor. Kaptanlar tanırlar birbirlerini. Muhtemelen tanışıyordur bizimkilerde :)
Cerolcum senin eşin hangi hatta ve hangi şirkette çalışıyor. Kaptanlar tanırlar birbirlerini. Muhtemelen tanışıyordur bizimkilerde :)
canim benim esim uzak yol ehliyetli 2.kaptan ama uzak yola benle tanistigindn beri gidemiyor yollamiyorum
genelde karadeniz akdeniz calisiyor.ama bu sefer resmen uzak yol gibi oldu.3aydir akdenizdeler gelmediler bu tarafa.
cnm sirket adini unuttum evde yaziyor bende tatildeyim :))
piyasa kucuk muhtemelen taniyabilirler.
senin esin suvari mi sninki hangi hatta.
canim benim esim uzak yol ehliyetli 2.kaptan ama uzak yola benle tanistigindn beri gidemiyor yollamiyorum
genelde karadeniz akdeniz calisiyor.ama bu sefer resmen uzak yol gibi oldu.3aydir akdenizdeler gelmediler bu tarafa.
cnm sirket adini unuttum evde yaziyor bende tatildeyim :))
piyasa kucuk muhtemelen taniyabilirler.
senin esin suvari mi sninki hangi hatta.
Aynen canım. Benimki de 2. kaptan :) 10 ayımız kaldı hizmetimizin bitmesine. Ben de yollamadım baya:) Şu an o da Karadeniz'de artık pek buralarda olmuyor seferler. Türkiye bağlantılı deniyor ama maşallah baya kalıyorlar. Tatilden dönünce bak bakalım içimden bir his tanışıyorlar diyor :) İyi tatillerrr...
Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm
Aynen canım. Benimki de 2. kaptan :) 10 ayımız kaldı hizmetimizin bitmesine. Ben de yollamadım baya:) Şu an o da Karadeniz'de artık pek buralarda olmuyor seferler. Türkiye bağlantılı deniyor ama maşallah baya kalıyorlar. Tatilden dönünce bak bakalım içimden bir his tanışıyorlar diyor :) İyi tatillerrr...
cnm bizim hizmet gecen sene bitti ama biz tr ehliyeti almicaz.gurcu yada daha cok gecerli olan son zmnlarda neyse onu alicaz bu yaz birlikte gidip alicaktik seneyede paradan alamayiz artik ondan snraki seneye kaldiinsallah kocam karada guzel bir is bulurda ehliyet cekmecede durur..siz tc ehliyetimi alicaksiniz.
benim diet gitmiyor canım dikkat edeyim dedikçe şişiyorum resmen yaaaa bu aralar kilolara takık durumdayım tam damarıma bastın yani güzelim. sen ye aş olsum oğluşuma ama tuz hiç yemesen kardır canım öyle hamilelik zehirlenmesi falan diye de aklına getirme hemen düşünme öyle şeyleri tuz yeme bakalım birkaç gün ne olacak.
Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?