Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tamam canım dikkat edeceğim ramzanda geldi sayılır geçen ramazan kilo vermiştim inşallah yine veririm.

Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm

Mutlaka ağrı kesici iğne yaptır dikloron falan. Bir de tablette iç onunla beraber. Eğer bulursan dediğim gibi dikloron yerine narkotik analjezik yaptır(contramal, ultramex, tradolex lerden biri). Hastanede çekilirsen özelde falan doktor isteğiyle yaptırabilir. Sen gene dene şansını. İnşallah iyi geçer, tüplerin açık çıkar canım...

tamam canım dikkat edeceğim ramzanda geldi sayılır geçen ramazan kilo vermiştim inşallah yine veririm.

Karam gerçekten kilo çok önemli. Mutlaka hamileliğe zayıf girmeye bak. Ben şimdiden 8 kilo aldım doktor çok almışsın dedi ( Hatta doktorumun sekreteri aaa sizi tanıyamadım ne kadar kilo almışsınız demez mi? Çok hantallaştım, yataktan dönerken bile ahlaya vahlaya dönüyorum ((

dün bir sürü alıntı yaptım elektrikler kesildi.yazdıklarınızı görmeyipte cevap yazamadığım arkadaşlarım olursa kusuruma bakmayın kızlar.

korkma canım yaa vardır doktorunun bi bildiği hem acı duyarsan da bebeğini düşün bu film tüpteki yapışkanlığı da alıyor ve hamile kalmak kolaylaşıyor.
5 aydır çektiricem çektiricem hep korkudan erteledim ama artık kaçışım yok çektirmek zorundayım bi şekilde çekilicem ve biticek diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim canım ilaçların isimlerini not ettim.Medicalparkta çekilcek,kendi doktorum da söyliycem girmeden iğne yapmasını,inşallahhh iyi geçer tüplerde de problem yokturr,varsa da en azından sorunumu bilir ona göre hareket ederim diyorum böyle belirsiz beklemek çok zor

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzu. İnşallah canın hiç yanmaz ve sonucun iyi çıkar...
Amin cnm sağoll,inşallah inşallahh çok stresliyimmm

Yarın dogum günüm ve ben pekte mutlu degilim.bu ay umutla beklemiştim bebegim dogum günüm için süpriz olur diye.ayrıca dış gebelik olmasaydım yarın dogum yapacagım gündü.dogdugum gün anne olacaktım.nasipte yokmuş.depresyona mı ne giriyorum ben.boşluktayım sanki ne hediye ne kutlama istiyorum gerçi hoş birkaç gündür hiçbişey yapmak istemiyorum.hissizleştim.

Efendim tatlımmmm beni mi çağırdınnnn :) Canımın içisi benim ilk bebeğimin doğum günü evlilik yıldönümümüze ikinci bebekleriminkiyse benim doğum günüme denk gelecekti. Ama biz hayattayız değil mi? Ne kadar tehlikeli bir şey atlattığının ve çok güçlü olduğunu unutma canım. Bize rabbim yeni bir başlangıç nasip etti. Neden tadını çıkamıyorsun? Ve biraz aklından sil, biliyorum çok zor ama bunu yap. Bak sonra kendiliğinden sağlıkla nasıl geliyor bebiş. İyi ki doğdun canım. Yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirsin... Muahhhh :)

Bu arada çabuk doğum günü moduna geç bakiim genç bayan :) Yarın pastanın mumlarını hepimiz için güzel dileklerinle söndüreceksin. Ona göreeee!!!!

Bu arada çabuk doğum günü moduna geç bakiim genç bayan :) Yarın pastanın mumlarını hepimiz için güzel dileklerinle söndüreceksin. Ona göreeee!!!!

Güzel dileklerin için saol arkadaşım aklımdan atıcam bebek düşüncesini daral geldi zaten dogru söylüyosun.

Gerçekten mertan çok güzel yazmışsın. Bebeğin ne zaman geleceği belli mi hiç. Bak ben akrep burcu istemedim allah bana akrep burcu bir bebek gönderiyor. Hem de öyle bir akrep ki 40. haftanın bitimi tam akrep burcunun ortası. Allahtan hep hayırlısını isteyelim canım. Bende sonradan anladım ki akrep falan hepsi hikaye. Özel günlere de çok takılma. Allah inşallah hayırlısıyla sana da nasip edecek canım...

benimhalaumudumvar dogum gunun simdiden kutlu olsun.allahim yeni yasinda sana saglik,saglikli bebisler,mutluluk hUzur para versin.
ama ne olur uzulme bak cnm hepimiz bebisimizin ozel gunlerde bize gelmesini istedik ama o ne zmn isterse o zmn gelicek.bak bende cok istedim evlilik yildonumumde olsun esimin dogum gununde olsun ama hicbiri deil.
marla akrep istememis akrep olacak (esim akrep bence super bi cocuk olacak ) benim yay burcu hix aklima gelmezdi aralik hic sevmedigim bir ay hem soguk hemde dis gebelikte hamile kaldigim ay ama suanda aralik en sevdigim ay oldu biran once aralik gelsin istiyorum hayirlisiyla. kis mevsimini hic sevmem.ne olur boyle dusunme yeterki saglikli olsun zamani onemli olmasin cnm benim.allahim en kisa zamanda sana ve tum bebek isteyen arkadaslarima bebisler versin cifter cifter hayirlisiyla.

Karam branca ursului yi bulabildin mi.ben bugün tesadüf bu konuyu okudum seninde yorumunu gördüm.kullanan hamile kalıyor mu gerçekten.

Doğum günün kutlu olsunnn canım,bugünün tadını çıkar bence üzülme diyorum ama elde değil biliyorum bazen bende senin gibi hissediyorum hatta bu aralar tam da öyleyim ama dik durmak zorundayız değilmi yoksa bebişlerimiz geldiğinde psikolojisi bozuk anne istemezler

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

17 haziranda evde yaptığım test pozitif çıktı, 20 haziranda kanama başladı arada bir sürü doktor ve 29 haziranda dış gebelik iğnesi.... Çok mutsuzum işe güce verdim kendimi ama korkularımdan kurtulamadım bir daha olursa endişesi herkes moralini bozma diyor ama kolay mı... Benim gib birçok kişi olduğunu okumak biraz güçlendirdi beni hele tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlar benim için kahramanlar şu an :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh... Biraz içimi dökmek istedim.. Doktorlar sebebini araştırmana gerek yok dediler geeçekten öyle mi?

Öncelikle merhaba canım, hoşgeldin Sefa getirdin. Geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın. Evet araştırılması gerekmiyor. Sebebi genellikle daha geçirilmiş operasyonlar (apandisit vs) sonrası yaşanan enfeksiyonlar oluyor canım. Düşünmemek en iyisiünkü tamamen şans bundan sonrası. İyi düşün iyi olsun emi :) biz varız bundan sonra her gelişmeyi paylaşıyoruz burdan. Kendine daha iyi bak ve unut yaşadıklarını

Okurken gözlerim doldu desem.... Ama sonra tebessüme döndü :) Teşekkür ederim bu sıcak karşılama için...Cumartesi tekrar betahcg vereceğim umarım düşmüş çıkar ve en azından normal günlerime geri dönemeye başlarım...

Geçmiş olsun. Şu an aynı süreçlerden geciyorum bende dün iğne oldu.benimde kanamam vardı adet gibi kanama sonrası test yaptığınızda gene yüksek çıktı ve dış gebelik teşhisi kesin kondu. Ama aklıma takılan adetim ne zaman gelecek zaten düzensizdi.şimdi ne olacak? Dr um 1 ayı bira geçebilir dedi ama bilmiyorum .

Genelde 35 gün sonra tekrar adet görülüyor canım. 40 güne de çıkabilir bu süre. Bunlara çok takılmayın emi. Sadece kendinize iyi bakın ki sonraki bebeğimize haksızlık olmasın :) sağlıklı annelere ihtiyaçları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…