cnm tuz zaten yemezdim annemde yemekleri az tuzlu yapar hep.
tuzla alakali deil yani.sanirim havalardan.kacgundur hava kapali ayaklarim sis bugun gunes sicak tam tersi sis olmasi gerek masallah bugun iyiydi gecti sanrisam.
cnm bak mumkun oldugunca kilo ver hamile kalinca yersin.
Ben de randevumu aldım kızlar rahim filmi için haftaya çarşamba saat 2 de :18: anestezisiz çekicem dedi doktorum :18:
Korkuyoruumm
tamam canım dikkat edeceğim ramzanda geldi sayılır geçen ramazan kilo vermiştim inşallah yine veririm.
cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende marincap alayım o zaman
inşallah sende yakında kavuşacaksın canım.sende doğumda o zaman bize dua edersin:)allah razı olsun cnm o durumda bizim için dua ettiğin için
allahım esirgesin 41 kere maşallah kuzuuuuummmm çok tatlı bu yaaaa :)))) cnm benim allah bağışlasın çok tuhaf oldum inan hep burda hamileyken sohbet ettik karnındaki prenses buymuş demek allahım esirgesin rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah bol bol felak ve nas oku tatlım bu prenses çok güzel maşallah :)))
çok teşekkür ederim canım.allah sanada kısmet edecek inşallah aarkadaşım.canım arkadasım maşallah bebeğin çok tatlı rabbim uzun ömürler versin ikinizede. gözlerim doldu bakmaya kıyamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bak ya gebelik zehirlenmesi demiş şimdide.gebelik zehirlenmesi senin haftalarında başlamıyor canım.28. haftadan sonra hatta çoğu doğuma yakın patlak verir.seninki sıcak hava,tuz ve yorgunluk nedeniyle olmuştr.kizlar bisey danisicam benim ayaklarim surekli sis durumda.
cokta ayakta durmuyorum sicakta deil tatile geldik hava kapali.
neden sis normal mi sizce
hava degisiminden mi acaba ama 4gun oldu geleli.resmen 1numara buyuk terlik aldim o bile rahatsiz ediyor surekli ayaklarimi dikiyorm.
doktorumu aramak istemiyorum simdi bisey soyleyip cik gel der mi moralimi bozar cok pinpirikli oldugu icin herseye kuskulu bakiyor.
netten arastirdim cok normal yaziyor.bide gebelik zehirlenmesi olabilir diyor ama onunda baska belirtileri yaziyor sukur ki onlar yok.
kokladım geldim:)canım benim bizim içinde kokla meleğimizi azıcık büyüsün totosunu da ısıttıracağım
maşaallllaaaahhh,tebarekallah,subhanallaaaah...Allah nazarlardan saklasın analı babalı büytmek nasip olsun canım.sezeryan çok zor ben her zaman diyorum size,ama kızını kucağına almışınya o sezeryan ağrılarının hepsini unutursun.15gün dişini sık canım,baya rahatlarsın 15gün sonra ama 6ay dikkat etmen lazım.canım ikinizinde iyi olmasına çok sevindim Allah acil şifalar versin.bizi dualarında unutmamışın Allah razı olsun.bizde seni unutmadık sana hep dua ettik...
allah razı olsun canım dualarınız için.sayenizde kolay bir iyileşme süreci yaşıyorum:)her geçen gün dahada iyi gibi hissediyorum kendimi.bugün pansumanım yapıldı sargı bezi çıktı.
canım uconn um çok sevindim sağlıkla doğum yapıp nehirimizi kucağına almışsın,rabbim böyle bir melek nasip etmiş hamdolsun.rabbim nazarlardan korusun,hayırlı bir evlat olsun inşallah.bundan sonrasında inşallah çabuk toparlanıp ayağa kalkarsın,bebeğinle daha güzel vakit geçirirsin.rabbim herşeyi gönlündekilerden güzelleriyla karşılaştırsın inşallah. seni ve nehirimizi allaha emanet ediyorum.kendine ve nehirimize çok çok iyi bak canım.
canım benim güzel duaların için çok teşekkür ederim allah sanada nasip etsin inşallah.
5 aydır çektiricem çektiricem hep korkudan erteledim ama artık kaçışım yok çektirmek zorundayım bi şekilde çekilicem ve biticek diye düşünüyorum.korkma canım yaa vardır doktorunun bi bildiği hem acı duyarsan da bebeğini düşün bu film tüpteki yapışkanlığı da alıyor ve hamile kalmak kolaylaşıyor.
Çok teşekkür ederim canım ilaçların isimlerini not ettim.Medicalparkta çekilcek,kendi doktorum da söyliycem girmeden iğne yapmasını,inşallahhh iyi geçer tüplerde de problem yokturr,varsa da en azından sorunumu bilir ona göre hareket ederim diyorum böyle belirsiz beklemek çok zorMutlaka ağrı kesici iğne yaptır dikloron falan. Bir de tablette iç onunla beraber. Eğer bulursan dediğim gibi dikloron yerine narkotik analjezik yaptır(contramal, ultramex, tradolex lerden biri). Hastanede çekilirsen özelde falan doktor isteğiyle yaptırabilir. Sen gene dene şansını. İnşallah iyi geçer, tüplerin açık çıkar canım...
Amin cnm sağoll,inşallah inşallahh çok stresliyimmmHadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzu. İnşallah canın hiç yanmaz ve sonucun iyi çıkar...
Yarın dogum günüm ve ben pekte mutlu degilim.bu ay umutla beklemiştim bebegim dogum günüm için süpriz olur diye.ayrıca dış gebelik olmasaydım yarın dogum yapacagım gündü.dogdugum gün anne olacaktım.nasipte yokmuş.depresyona mı ne giriyorum ben.boşluktayım sanki ne hediye ne kutlama istiyorum gerçi hoş birkaç gündür hiçbişey yapmak istemiyorum.hissizleştim.
Yarın dogum günüm ve ben pekte mutlu degilim.bu ay umutla beklemiştim bebegim dogum günüm için süpriz olur diye.ayrıca dış gebelik olmasaydım yarın dogum yapacagım gündü.dogdugum gün anne olacaktım.nasipte yokmuş.depresyona mı ne giriyorum ben.boşluktayım sanki ne hediye ne kutlama istiyorum gerçi hoş birkaç gündür hiçbişey yapmak istemiyorum.hissizleştim.
Bu arada çabuk doğum günü moduna geç bakiim genç bayan :) Yarın pastanın mumlarını hepimiz için güzel dileklerinle söndüreceksin. Ona göreeee!!!!
Efendim tatlımmmm beni mi çağırdınnnn :) Canımın içisi benim ilk bebeğimin doğum günü evlilik yıldönümümüze ikinci bebekleriminkiyse benim doğum günüme denk gelecekti. Ama biz hayattayız değil mi? Ne kadar tehlikeli bir şey atlattığının ve çok güçlü olduğunu unutma canım. Bize rabbim yeni bir başlangıç nasip etti. Neden tadını çıkamıyorsun? Ve biraz aklından sil, biliyorum çok zor ama bunu yap. Bak sonra kendiliğinden sağlıkla nasıl geliyor bebiş. İyi ki doğdun canım. Yeni yaşın sana dilediğin tüm güzellikleri getirsin... Muahhhh :)
İyi ki doğdun benimhalaumudumvar17 :) Doğum günün kutlu olsun. Mumlarını üflerken bizi de unutmaa
Herkese merhaba,
17 haziranda evde yaptığım test pozitif çıktı, 20 haziranda kanama başladı arada bir sürü doktor ve 29 haziranda dış gebelik iğnesi....Çok mutsuzum işe güce verdim kendimi ama korkularımdan kurtulamadım bir daha olursa endişesi herkes moralini bozma diyor ama kolay mı... Benim gib birçok kişi olduğunu okumak biraz güçlendirdi beni hele tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlar benim için kahramanlar şu an :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh... Biraz içimi dökmek istedim.. Doktorlar sebebini araştırmana gerek yok dediler geeçekten öyle mi?
Öncelikle merhaba canım, hoşgeldin Sefa getirdin. Geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın. Evet araştırılması gerekmiyor. Sebebi genellikle daha geçirilmiş operasyonlar (apandisit vs) sonrası yaşanan enfeksiyonlar oluyor canım. Düşünmemek en iyisiünkü tamamen şans bundan sonrası. İyi düşün iyi olsun emi :) biz varız bundan sonra her gelişmeyi paylaşıyoruz burdan. Kendine daha iyi bak ve unut yaşadıklarını
Herkese merhaba,
17 haziranda evde yaptığım test pozitif çıktı, 20 haziranda kanama başladı arada bir sürü doktor ve 29 haziranda dış gebelik iğnesi....Çok mutsuzum işe güce verdim kendimi ama korkularımdan kurtulamadım bir daha olursa endişesi herkes moralini bozma diyor ama kolay mı... Benim gib birçok kişi olduğunu okumak biraz güçlendirdi beni hele tekrar hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlar benim için kahramanlar şu an :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh... Biraz içimi dökmek istedim.. Doktorlar sebebini araştırmana gerek yok dediler geeçekten öyle mi?
Geçmiş olsun. Şu an aynı süreçlerden geciyorum bende dün iğne oldu.benimde kanamam vardı adet gibi kanama sonrası test yaptığınızda gene yüksek çıktı ve dış gebelik teşhisi kesin kondu. Ama aklıma takılan adetim ne zaman gelecek zaten düzensizdi.şimdi ne olacak? Dr um 1 ayı bira geçebilir dedi ama bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?