Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok geçmiş olsun... 35 40 güne kadar sürebilirmiş maalesef...İlk gebeliğin miydi? Betahcg sonuçların nasıl?

Çok geçmiş olsun... 35 40 güne kadar sürebilirmiş maalesef...İlk gebeliğin miydi? Betahcg sonuçların nasıl?
İlk gebelikti ve aşîlama ile hamile kaldım. Dr kontrolündeydim sürekli o yüzden şanslıyım. 17 çıktı ilk sonra 78 çıktı. 17değeri yaptırdığım gün cumaydı. Pazar kanamam başladı düşürdüm sandım Dr aradım Pazartesi tekrar test yapalım dedi ve 78 çıktı sonra ultrason da baktı. Değerim az olduğu için keseyi göremedik tabi ama rahim kalınlığıma falan baktı ve dış gebelik teşhisi koydu. Çok zormuş hamile kaldığıma bile sevinemedim. Dr um dış gebelik olma ihtimalinin arttığını söyledi. Direk tüpe geçelim dedim ama o aşılama taraftarı ne yapacağımı bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım,yaşadıkların çok zor şeyler biliyoruz hepimiz şu an böyle düşünmen çok normal ama 3 reglini bi geçir bak içinde yeniden kıpırtılar oluyor,bende ocakta geçirdim dış gebelik şimdi korunmayı bırakalı 2 ay oldu bu ay işte rahim filmi çektiricem bakalım tüpçükler görevlerini yapıyolarmı,inşallah seninde hcg bi an önce sıfırlanır

Bu kadar kısa zamanda nasıl anlamış anlamadım kese 1.500 de görünür diyorlar düşükle dış gebeliğin bile ayrımı zormuş sürekli betahcg takibi yapmak gerekiyormuş. Benim değerlerim 462-690-965-977 ydi. Sonra iğne yapıldı 498'e düştü. Şehir dışında bir doktor arkadaşım var bence düşük yaptın çünkü iğneden sonra bu kadar kısa zamanda düşmez dedi neye inanacağımı şaşırdım. Bir sonraki sefere artıyormuş ihtimal asıl sinir bozucu olan o gerçekten ve yaklaşık 6 ay korunmak zorundayım bir daha olursa bir altı ay daha poffffff......

Bence biraz dinlenip güç toplamak lazım sonra pozitif düşenerek hayata devam:) ben yogaya başlamayı düşünüyordum zaten sanırım en kısa zamanda bu düşüncemi gerçekleştireceğim...

Rahim kalınlaşmamış anladığım kadarıyla,benim rahimde kalınlaşmıştı hatta bebeği besliycek gibi demişti doktor bi de o yüzden kürtaj oldum..Kürtajdan sonrada 34.gün regl oldum canım

Çok teşekkür ederim. Hepimiz için bu süreç bir an önce biter inşallah. Bende toparlandıktan sonra bikaç ay deneyip çektireceğim filmi inşallah. Regli olmaya başlayıp normal hayatıma bi dönsem rahatlayacağım. İnşallah sizlerin hayırlı haberlerinizi alınca daha mutlu ve umutlu olacağım :)

Ben Prof a gidiyorum işinde çok uzman. Rahim kalınlığıma baktı 3.13 tü bebek asla tutunamaz dedi. Ona güveniyorum çünkü ne dediyse çıktı canım

İnşallah canım,bence de bikaç ay deneyip öyle çektir filmi burda bıraktığı ilk ay hamiş olan çok arkadaşımız oldu inşallah seninde gerek kalmaz rahim filmine bebişin konar göbeğine.Reglim benim 34.gün geldi ama ben kürtajda oldum,ayrıca değerin hızlı düştüğü için düşük yaptığını söyleyen doktora istinaden bende kürtjdan sonra parça patalojiye gitti rahimde bebek çıkmadı,değerimde 838 di 3 gün öncesi kürtajdan 3 gün sonra iğneyi oldum çünkü pataloji raporunu bekledik ve iğneden 6 gün sonra değerim 7,41 di

Karam branca ursului yi bulabildin mi.ben bugün tesadüf bu konuyu okudum seninde yorumunu gördüm.kullanan hamile kalıyor mu gerçekten.

yok canım yaaa bulamadım bende bi ara çok heveslendim ama yapmadım hayıt suyu denedim ama gerçekten adetimi düzene koydu tadı kötü ama olsun bebek için değer dedim hamile dersen kalamadım sonra moralim bozuldu içmedim ama hala evde var bir şişe keşke devam etseydim diyorum.

Ben Prof a gidiyorum işinde çok uzman. Rahim kalınlığıma baktı 3.13 tü bebek asla tutunamaz dedi. Ona güveniyorum çünkü ne dediyse çıktı canım

Peki şimdi ne yapmanı öneriyor Yani neden olmuş ona göre dış gebelik yorum yaptı mı ya da film çektir araştıralım dedi mi yoksa benimki gibi hiç araştırma tekrarlarsa mı araştıralım dedi

merhaba canım aramıza hoşgeldin burada hep beraber atlatacağız hiç meraklanma sen aramızda bir çok arkadaşımız hamile onlar hamile kaldıkça umutlarımız dahada çoğalıyor.

canım adet işine gelince burada herkes farklı şeyler yaşadı farklı günlerde adet oldu o yüzden iyi olmaya bak ve adeti çok takma kafana ben iğneden 10 gün sonra kanamam oldu ben adet değil bu diye korktum doktor iç kanama geçiriyor olabileceğimi söyleyince hastaneye aldılar çok şükür ki iç kanama falan değil bildiğin adetti hemde beta değerim 1500 ün üzerindeydi betam sıfırlandıktan 40 gün sonra tekrar adet oldum sen şuanda dinlen kendine gel hiç birşeyi takma kafana.tekrart geçmiş olsun canım.

kızlar kese 1500 de kese hala yoksa dış gebelik teşhisi konuyor ama illa 1500e kadar beklenmesi çok tehlikeli eğer beta düzenli bi şekilde katlayarak ilerlemiyorsa bi terslik olmuş oluyor ve teşhis konuyor. dış gebeliğin sebebine gelince tam bir muamma net bi nedeni yok malasef keşke olsada bizde onu hiç yapmasak doktor sadace talihsizlik bir neden arayıp üzme kendini diyor. yani kızlar dış gebeliği geçirip unutup önümüze umutla bakacağız....

:):) umut doldu içim...Etrafımda kimse yaşamadğı için değil %1 , milyonda bir de bana denk gelmiş gibi hissediyordum:) teşekkür ederim desteğiniz için

Başak ve betül zaman herşeyin ilacı kızlar.ben iç kanama geçirip ameliyat olmuştum.hamile oldugumt sadece 2 gün yaşadım.6 haftalıktım.bende aşılama sonrası dış gebelik yaşadım ilk aşılamamdı.aradan bunca ay geçti gebe kalamadım sebepsiz infertiliteyim.aşılama yaptırdım tutmadı bu ay.neyse sıkmayalım canımızı.biz büyük bir aileyiz aramıza hoş geldiniz tekrardan.

Peki şimdi ne yapmanı öneriyor Yani neden olmuş ona göre dış gebelik yorum yaptı mı ya da film çektir araştıralım dedi mi yoksa benimki gibi hiç araştırma tekrarlarsa mı araştıralım dedi

Rahim filmini bana yazıyla rapor etmişlerdi bende öyle göstermiştim Dr a. Ama dış gebelik olunca %80 tüpleriminpürüzlü olduğunu söyledi bende dün hastaneden filmi aldım bidaha gittiğimde göstericem. Benim annemde dış gebelik geçirmişti biz küçükken hiç Dr a gitmediği için fark edilmedi ve bebek 6 aylıkken sezeryan olmuştu hayal meyal hatırlıyorum

İnsallah birşey yoktur sadece şanssızlıkdır başımıza gelen. Doktor ne kadar beklemeni söyledi tekrar hamilelik için benim doktorum en az 4 ay mümkünse 6 ay dedi...

kızlar size bişey sorucam..yarın doktor kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak.sabah aç karnamı gitmem gerekiyor??yardım lütfen..

kızlar size bişey sorucam..yarın doktor kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak.sabah aç karnamı gitmem gerekiyor??yardım lütfen..

kaç saatlik şeker yüklemesi?? bana 3 saatlik yapılmıştı ve kesinlikle aç olman gerekiyor...ilk açlık şekerini ölçecekler kan alıp sonra sana şekerli su içirecekler ve 1 saat bekleyeceksin hatta oda iste uzanman için,sonra bir daha kan alacaklar yine 1 saat bekleyeceksin derken bu işlem 3 saat sürecek:) galiba açken ani bayılma ya da tansiyon düşmen baş dönmesi el ayak titremesi ve göz kararması var sende?? bende onlar vardı daa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…