kızlar size bişey sorucam..yarın doktor kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak.sabah aç karnamı gitmem gerekiyor??yardım lütfen..
İnsallah birşey yoktur sadece şanssızlıkdır başımıza gelen. Doktor ne kadar beklemeni söyledi tekrar hamilelik için benim doktorum en az 4 ay mümkünse 6 ay dedi...
Merhaba canım. Teşekkür ederim öncelikle. Her zaman hazırım size yardımcı olmaya. Eskiden bu tür sıkıntılar yaşayan danışanlarım olurdu. Sanırım artık daha hassas yaklaşıcam onlara.Benim 6 ay evvel 13 haftalık bebeğim karnımda oldu. Bir daha olmaz dedi doktor kiiii 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bebeğimin kesesi göründü yani dış gebelik olamazdı doktorlara göre. Hatta 4 doktor gördü beni. Hepsi sağlıklı bir gebelik dedi ama kanamalarım ve ağrım vardı. Eşim uzak yol kaptanı. O gün İzmit'e gelmişlerdi o da beni ziyarete geldi ki inanılmaz bir sancı. Kanama... Hemen hastaneye gittik. Dış gebeliği fark ettiler. İkiz gebelikmiş meğer. İç kanama başladı. Ameliyata alındım. Sol tüpüm ve bebekler alındı ameliyatla. Benim hikayem bu işte canım. 11. Haziranda oldum operasyonu. 3 hafta oldu yani. Şimdi dikişlerimin iyileşmesini bekliyorum. Doktorlarım 2 ay korun sonra tekrar hamile kalabilirsin diyor ama risk devam ediyor biliyorsunuz. Allah yardımcımız olsun...
Korunma süreci olacak mı dediğimde hayır dedi bi dahaki adette aşılamaya devam ederiz dedi bi aydan uzun sürebilir adetinin gelmesi dedi o kadar.
kızlar size bişey sorucam..yarın doktor kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak.sabah aç karnamı gitmem gerekiyor??yardım lütfen..
kızlar bugün bende ikili testim için gittim benim miniğim pek bi edepsiz çıktı açtı bacaklarını cinsiyetinide gösterdi doktor % 90 erkek dedi 1 ay sonra tam net belli olur dedi sanırım benim minik prensim olucak :)) bende kendimi kız olacağına öyle bi kaptırmışımki bi tuhaf oldum :)) hani cinsiyet ayrımı felan yapmıyorum elbette ama ne biliym işte hayırlısıyla sağlıkla doğsunda kız erkek farketmez elbet.
cerol ve pink ne isimler düşündünüz kızlar ben hiç erkek ismi düşünmemiştim aklınızda olan isimlerden yazarsanız çok memnun olurum en azından biraz fikrim oluşsun:)))
kızlar tabiki herkesin fikrine açığım isim konusunda birbirimize yardımcı olalım.
Tam benim kafadan doktormuş :))) Yaklaşımını beğendim gerçekten...
Ben bursadanım. Dr um da sadece sorunlu olanları kabul ediyor. Ve hamile kaldığında risk yoksa öğrencilerine gönderiyo ya da tercihi sana bırakıyor. 3. Dr um ve çok memnunum
kaç saatlik şeker yüklemesi?? bana 3 saatlik yapılmıştı ve kesinlikle aç olman gerekiyor...ilk açlık şekerini ölçecekler kan alıp sonra sana şekerli su içirecekler ve 1 saat bekleyeceksin hatta oda iste uzanman için,sonra bir daha kan alacaklar yine 1 saat bekleyeceksin derken bu işlem 3 saat sürecek:) galiba açken ani bayılma ya da tansiyon düşmen baş dönmesi el ayak titremesi ve göz kararması var sende?? bende onlar vardı daa....
cnm benimde babamda şeker var diye şeker testi yapmışlardı biraz yüksek çıkınca daha bugün şeker yüklemesi yapıldı ve aç karnına gidiyosun önce açken kan alınıyo sonra doktorun söylediği miktarda şekerli su içiyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyosun.
teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için.doktor söylemişti ama hatırlamıyorum.bende internette öyle okudum marlacımda emin olmak için yaptıranlara sorayım dedim.tamam aç gidiyim...limonumuda hazırladım.Canım benim şeker yükleme zamanım gelmediğinden tam bilmiyorum ama bugün internette onunla ilgili birşeyler okumuştum. 1 saatlik bir yüklemeden bahsediyordu. Sana yükleme yapmadan önce kan şekerini ölçüyorlar ondan sonra şekerli su içiriyorlar. 1 saat sonra tekrar ölçüm yapıyorlar. Bence her ihtimale karşı aç git. Hem açlık kan şekerine de baktırmış olursun. Bir de burdaki forumlarda kızlar yanınızda limonda götürün şekerli suya sıkarsınız diyorlar. Sonucu değiştirmiyormuş. Şekerli su insanın içini çok bayıyor diyorlar. Limon sıkınca limonata gibi oluyormuş :)) Denenebilir bence...
bende senin gibi düşünüyorum örnek şahsiyetlerin isimlerini sahabe hanımların isimlerini koymak istiyorum ben hala karar veremedim.sizin isminizi çok beğendim...banada güzel kız isimleri söyleyin ...İşte benim koymak istediğim erkek isimleri; ömer, yusuf, selim, emre... Önceden barış ismini çok severdim ama eşim istemedi. Sonradan araştırdıkça hayatlarıyla örnek olmuş kişilerin isimlerini koymanın daha iyi olacağını düşündüm dini açıdan. Ama benim dış gebelikten kalma adağım zaten vardı. Benimkinin adı hamza olacak inşallah :))
İşte benim koymak istediğim erkek isimleri; ömer, yusuf, selim, emre... Önceden barış ismini çok severdim ama eşim istemedi. Sonradan araştırdıkça hayatlarıyla örnek olmuş kişilerin isimlerini koymanın daha iyi olacağını düşündüm dini açıdan. Ama benim dış gebelikten kalma adağım zaten vardı. Benimkinin adı hamza olacak inşallah :))
Ben bursadanım. Dr um da sadece sorunlu olanları kabul ediyor. Ve hamile kaldığında risk yoksa öğrencilerine gönderiyo ya da tercihi sana bırakıyor. 3. Dr um ve çok memnunum
Betül sana iğne yapmadılar sanırım (Metathroksat) bana da 6 ay çok uzun geliyorrrr...:):)
teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için.doktor söylemişti ama hatırlamıyorum.bende internette öyle okudum marlacımda emin olmak için yaptıranlara sorayım dedim.tamam aç gidiyim...limonumuda hazırladım.
bende senin gibi düşünüyorum örnek şahsiyetlerin isimlerini sahabe hanımların isimlerini koymak istiyorum ben hala karar veremedim.sizin isminizi çok beğendim...banada güzel kız isimleri söyleyin ...
kızlar bugün bende ikili testim için gittim benim miniğim pek bi edepsiz çıktı açtı bacaklarını cinsiyetinide gösterdi doktor % 90 erkek dedi 1 ay sonra tam net belli olur dedi sanırım benim minik prensim olucak :)) bende kendimi kız olacağına öyle bi kaptırmışımki bi tuhaf oldum :)) hani cinsiyet ayrımı felan yapmıyorum elbette ama ne biliym işte hayırlısıyla sağlıkla doğsunda kız erkek farketmez elbet.
cerol ve pink ne isimler düşündünüz kızlar ben hiç erkek ismi düşünmemiştim aklınızda olan isimlerden yazarsanız çok memnun olurum en azından biraz fikrim oluşsun:)))
kızlar tabiki herkesin fikrine açığım isim konusunda birbirimize yardımcı olalım.
canımm yaa bende bandırmadayım bursa yakın kafama göre doktor bulamadım bayramdan sonra bursaya pembe mavi hastanesine gitmeyi düşünüyoruz nevin hanıma ama senin doktorun kim acaba benide kabul eder mi?Korunma süreci olacak mı dediğimde hayır dedi bi dahaki adette aşılamaya devam ederiz dedi bi aydan uzun sürebilir adetinin gelmesi dedi o kadar.
bugün kızımı gördüm çok mutluyum.600gr olmuş.çok şükür ikimizde iyiyiz.şeker yüklemesi yapılmıştı sonuçlar iyi çıktı.yaz geldi balık yiyemiyorum dedim doktor direk marincap yazdı.vitamine ve kan hapınada devam dedi..
topiğe yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize çok geçmiş olsun.
uconn nasıl oldun canım daha iyimisin?
ceroll tatilde peki karam nerelerde??
bugün kızımı gördüm çok mutluyum.600gr olmuş.çok şükür ikimizde iyiyiz.şeker yüklemesi yapılmıştı sonuçlar iyi çıktı.yaz geldi balık yiyemiyorum dedim doktor direk marincap yazdı.vitamine ve kan hapınada devam dedi..
topiğe yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize çok geçmiş olsun.
uconn nasıl oldun canım daha iyimisin?
ceroll tatilde peki karam nerelerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?