amannn da aman erkeklerimiz çoğaldı valla canım yaa nedense bende hep kız geçiriyordum içimden ama erkekin geliyor aslan gibi :) canım ben de ömer eğmen ismini çok beğeniyorum birde arkadaşımın oğlu olacak doruk koyacaklar onuda pek beğendim senin gönlünün istediği olsun canım.
canımm yaa bende bandırmadayım bursa yakın kafama göre doktor bulamadım bayramdan sonra bursaya pembe mavi hastanesine gitmeyi düşünüyoruz nevin hanıma ama senin doktorun kim acaba benide kabul eder mi?
gözünaydın canım yarım kiloyu geçmiş senin kız baya baya adam olmuş maşallah.yolun yarısını geçmişsin bu arada.hadi az kaldı inşallah seninde.bugün kızımı gördüm çok mutluyum.600gr olmuş.çok şükür ikimizde iyiyiz.şeker yüklemesi yapılmıştı sonuçlar iyi çıktı.yaz geldi balık yiyemiyorum dedim doktor direk marincap yazdı.vitamine ve kan hapınada devam dedi..
topiğe yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize çok geçmiş olsun.
uconn nasıl oldun canım daha iyimisin?
ceroll tatilde peki karam nerelerde??
sağpl canım.darısı başına inşallah.olsun geçen ay olmazda bu ay olur bu ay olmaz bir dahaki aya olur.ama sonuçta inşallah olacak.bak ben uzun süre sıkıntı çektim.ama sonunda kavuştum meleğime.sende kavuşucaksın inşallah.Uconcum 41 kere maşallah bebeğin çok tatlı allah nazarlardan korusun analı babalı büyütsün. işlerimin yoğunluğundan uzun süre giremedim geçen ay hamileyim diye heveslendm ama malesef değilmişim umudumu yitirmedim bekliyorum hayırlısıyla gelcek bebeğim
tamam canım sen özelden yaz bana telini çok teşekkür ederim.Benim Dr umun yeri de pembe mavi yle aynı sırada.nevin hanım iyi hatta bende gitmeyi düşündüm ama o kadar zahmete girip başka bi yerden geliyorsan bence en iyisine gidip sonuçu daha önce olumlu hale getirmek daha mantıklı.gittiğim Dr Osman develioğlu kendisi Prof.boş yere oyalamıyor neyse onları söylüyor. Numarasını verebilirim görüş istersen.
selam kızlar...
eskisi kadar sık giremiyorum ama bakıyorumda siz benden daha tembelsiniz.2-3 sayfa anca birikmiş oluyor:)bizim ev kalabalık kayınvalidem annem ve kardeşim vardı.bugünde babam ve diğer kardeşim geliyor.ev şenlik alanı gibi.eşimle başbaşa kalmayı özledim ama bir taraftanda annem giderse ben bu kızla ne yaparım acaba diyorum.daha ne ninniden ne kucaktan ne sallamaktan anlıyor varsa yoksa meme.göğüslerimin ucu krem kullanmama rağmen yara oldu ve bu iştahlı kızla iyileşmeside mümkün değil.sabah akşam hala yapışık geziyoruz birbirimize.bu kadar istenen bir bebek olmasına rağmen lohusalık depresyonu nerdeyse solladı geçti beni.allah dedim bana bağlı birşey.ben bundan sonra ne yapacağım.ağlama krizleri falan fena oldum anneme dedim gitme bundan sonra bizimle kal:)gaz sancısı başladı mı nehirde iptal oluyorum ben.emerken süt boğazına falan kaçıyor geber,iyorum 10 snyede.aklıma pink ve cerol geliyor ben böyleysem onlar ne yapar acaba diye:)10 günde 11 kilo verdim koşturmacada.kaldı 9 kilo fazlalığım.dikiş acısı falan hak getire.baya baya iyileştim sayılır.zaten yatamadımki miniğim yüzünden:)bunlarıda anlatıyorum ki hazırlıklı olun herşeye diye:)
gözünaydın canım yarım kiloyu geçmiş senin kız baya baya adam olmuş maşallah.yolun yarısını geçmişsin bu arada.hadi az kaldı inşallah seninde.
sağpl canım.darısı başına inşallah.olsun geçen ay olmazda bu ay olur bu ay olmaz bir dahaki aya olur.ama sonuçta inşallah olacak.bak ben uzun süre sıkıntı çektim.ama sonunda kavuştum meleğime.sende kavuşucaksın inşallah.
CEROL alıntı yaptım ama silinmiş seninki.kızımı saklıyorum oğluna.hem oğlan küçük kız büyük olunca zengin olurlarmış:)
bu arada ben 20. haftada hissetmeye başladım kızımın hareketlerini.acele etme.daha erkende olabilir daha geçte olabilir.
selam kızlar...
eskisi kadar sık giremiyorum ama bakıyorumda siz benden daha tembelsiniz.2-3 sayfa anca birikmiş oluyor:)bizim ev kalabalık kayınvalidem annem ve kardeşim vardı.bugünde babam ve diğer kardeşim geliyor.ev şenlik alanı gibi.eşimle başbaşa kalmayı özledim ama bir taraftanda annem giderse ben bu kızla ne yaparım acaba diyorum.daha ne ninniden ne kucaktan ne sallamaktan anlıyor varsa yoksa meme.göğüslerimin ucu krem kullanmama rağmen yara oldu ve bu iştahlı kızla iyileşmeside mümkün değil.sabah akşam hala yapışık geziyoruz birbirimize.bu kadar istenen bir bebek olmasına rağmen lohusalık depresyonu nerdeyse solladı geçti beni.allah dedim bana bağlı birşey.ben bundan sonra ne yapacağım.ağlama krizleri falan fena oldum anneme dedim gitme bundan sonra bizimle kal:)gaz sancısı başladı mı nehirde iptal oluyorum ben.emerken süt boğazına falan kaçıyor geber,iyorum 10 snyede.aklıma pink ve cerol geliyor ben böyleysem onlar ne yapar acaba diye:)10 günde 11 kilo verdim koşturmacada.kaldı 9 kilo fazlalığım.dikiş acısı falan hak getire.baya baya iyileştim sayılır.zaten yatamadımki miniğim yüzünden:)bunlarıda anlatıyorum ki hazırlıklı olun herşeye diye:)
gözünaydın canım yarım kiloyu geçmiş senin kız baya baya adam olmuş maşallah.yolun yarısını geçmişsin bu arada.hadi az kaldı inşallah seninde.
sağpl canım.darısı başına inşallah.olsun geçen ay olmazda bu ay olur bu ay olmaz bir dahaki aya olur.ama sonuçta inşallah olacak.bak ben uzun süre sıkıntı çektim.ama sonunda kavuştum meleğime.sende kavuşucaksın inşallah.
CEROL alıntı yaptım ama silinmiş seninki.kızımı saklıyorum oğluna.hem oğlan küçük kız büyük olunca zengin olurlarmış:)
bu arada ben 20. haftada hissetmeye başladım kızımın hareketlerini.acele etme.daha erkende olabilir daha geçte olabilir.
sen tam benim kafadansın.bende cicili bicili çok farklı isimler istemiyorum.erkek olsaydı ali koyacaktık.kızımın adı zeynep zaten şimdi ikinciye karar veremiyoruz bir türlü.zehrada yiğenimin adı.haticeyi düşündüm ama pek cazip gelmedi.bu gidişle doğana kadar isimsiz kalacak kızım.yeni bir hastane bulmana sevindim diğer taraftan çok memnun değildin hatırladığım.inşallah sen normal doğum yaparsın...Teşekkür ederim canım. Bende koyduğum isimden çok memnunum. Koyabildiğim için şanslıyım aslında çünkü herkesin istediği gibi cicili bicili bir isim değil ama anlamı büyük. İçim rahat bu açıdan...
Bizim kız isimleri de hazırdı :) Zeynep ve zehra. Bir aralar haticeyi düşünmüştüm ama ondan vazgeçtik. Kız olsaydı adı kesin zeynep yada zehraydı...
Bende dün farklı bir özel hastaneye gittim doğum açısından değerlendirmek için. Doktor tanıdıktı ve hastane sinek avlıyordu diyebilirim. Benim için cennet gibi :) Çünkü burdaki özel hastaneler devletten daha beter olduğu için. Diğer özeller muayene ücreti 15-25 lira alıyor burası 80 lira alıyordu sebebi bu. Doktor kapısında bir saat oturmaktansa insan gibi muamele görüp doktordan max. yararlanmak için değer bir ücret oldu artık benim için. Doğumhanesini gezdim bir tane ebesi vardı tam anne gibi :) Son 3 ayda toplam 2 tane normal doğum yapmışlar, genelde sezeryan yapıyorlar. Tabi buranın halkı normal doğum için evini tercih ediyor ya da devlette doğuruyor. Ameliyat olacağı zaman hastaneye gidiyor. Ama ilginç birşey benim doktorum normalci çıktı. O açıdanda çok mutluyum. Beni muayene etti, bizimki kıpır kıpır kollar bacaklar yerinde durmuyordu. 460 g. 22 cm olmuşuz. Suyu biraz fazla gibi dedi doktor bizim ailede de şeker öyküsü olunca benim yükleme testini öne aldı. Bende bu hafta yaptırıcam canım. Umarım benimki de iyi çıkar.
canım iyi olmana sevindim.bu aralar seni hiç topikte göremiyorum merak ettim.malesef hala isme karar veremedik..canım ben bu hafta misafir akınına uğradım o yüzden giremedim uconnda prensesle ilgileniyor malum cerolda tatilde herkes iyi çok şükür sende de haberler güzel isim arayışları sürüyor mu kesinleştirdiniz mi kızımızın ismini?
aaa canım hayırlı olsun ne güzel paşalar çoğalıyor şimdiden söyleyeyim nehir benım gelinim :)))
canım bende ilk kız istiyordum ama zamaan geçtikce içimde erkek isteği daha fazla arttı ve doktor erkek değince çok sevindim eşime diorum zaten kız olana kadar devam :))) allahım sağlık versin cinsiyet hiç sorun değil.hem erkekler annelerine düşkün kızlar babalarına :)))
canım bizim eşimle benım ismimize uygun hemde hep istediğimiz isim eren olacak.bide ben efe istiyorum her ikiside olacak sanırım daha kararlaştırmadık.
ama ben poyraz,rüzgar ,egemen isimlerinide çok beğeniyorum.
ayyy senin kızını yerim maşallah kocaman olmuş annesi.canım banada balık yağı verdi ama ben hala başlamadım kilo yapacak diye korkuyorum ama bebiş için alıcam bugun başlıcam .
canlar tatil bitti ve döndüm( çok güzel bir tatildi sorunsuz bitti şükür.
kızlar ben bebişi hala hissetmeye başlamadım sizler özellikle erkek bebişleri ne zaman hissetmeye başladınız.kacıncı haftada.
pink sen 19.haftamıydı.ben suan 17+5 deyim.
amin inşallah.evet bende dış gebelik geçirdim..Allah tamamına erdirsin...Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh...Sizde mi dış gebelik geçirmiştiniz?
aslında karnımızdayken en rahat günlerimizi geçiriyoruz.ama bebeğimizi görmek koklamak kucaklamak için sabırsızlanıyoruz..kucağımıza aldıktan sonrada her dönemde yeni bir sıkıntı..ee anne olmak kolay değil.yoksa cennet annelerin ayağı altında olmazdı:))gaz sancıları başladı demek.yaklaşık 3ay sürüyo gaz sancısı.şimdi çocuğu düşünmekten kendi ağrılarını unutursun ama dikkat et kendine.havalar sıcak diye sakın ceryanda kalma.ayağınıda üşütme sonra dikişler zor iyileşiyo.çorapsız gezme derim.göğüslerinin ucunda tahin yağı sürmeni tavsiye ederim..ya teyzesi benim kızda baya büyümüş:))Allah sana ve bebeğine iyilik versin canım.kocamaaaaaaaaan öptüüüm sizi..selam kızlar...
sen tam benim kafadansın.bende cicili bicili çok farklı isimler istemiyorum.erkek olsaydı ali koyacaktık.kızımın adı zeynep zaten şimdi ikinciye karar veremiyoruz bir türlü.zehrada yiğenimin adı.haticeyi düşündüm ama pek cazip gelmedi.bu gidişle doğana kadar isimsiz kalacak kızım.yeni bir hastane bulmana sevindim diğer taraftan çok memnun değildin hatırladığım.inşallah sen normal doğum yaparsın...
canım iyi olmana sevindim.bu aralar seni hiç topikte göremiyorum merak ettim.malesef hala isme karar veremedik..
eren ismide çok güzel benimde sevdiğim isimlerden.yiğenimin adı.çok tatlı bir çocuk.eminim senin oğlunda öyle olur.bebeği 2hafta içinde hissetmeye başlarsın ...
amin inşallah.evet bende dış gebelik geçirdim..
aslında karnımızdayken en rahat günlerimizi geçiriyoruz.ama bebeğimizi görmek koklamak kucaklamak için sabırsızlanıyoruz..kucağımıza aldıktan sonrada her dönemde yeni bir sıkıntı..ee anne olmak kolay değil.yoksa cennet annelerin ayağı altında olmazdı:))gaz sancıları başladı demek.yaklaşık 3ay sürüyo gaz sancısı.şimdi çocuğu düşünmekten kendi ağrılarını unutursun ama dikkat et kendine.havalar sıcak diye sakın ceryanda kalma.ayağınıda üşütme sonra dikişler zor iyileşiyo.çorapsız gezme derim.göğüslerinin ucunda tahin yağı sürmeni tavsiye ederim..ya teyzesi benim kızda baya büyümüş:))Allah sana ve bebeğine iyilik versin canım.kocamaaaaaaaaan öptüüüm sizi..
Benim Dr umun yeri de pembe mavi yle aynı sırada.nevin hanım iyi hatta bende gitmeyi düşündüm ama o kadar zahmete girip başka bi yerden geliyorsan bence en iyisine gidip sonuçu daha önce olumlu hale getirmek daha mantıklı.gittiğim Dr Osman develioğlu kendisi Prof.boş yere oyalamıyor neyse onları söylüyor. Numarasını verebilirim görüş istersen.
ooo nehir hnm cazgır mı cıktı .alsın ondan gazları babasına versin :)))
heyttt be kilolarda verildi maşallah çoğu gitmiş azı kalmış desene darısı başımıza inşallah.
canım sorma ben o durumları hep duşunuyorum nasıl yaparım bebişle nasıl tek kalıcam diye korkuyorum panık ınsan oldum kendımı şu sıralar kontrol etmeye çalışıyorum biraz olsun başardım ama boğazına sut kacırırsam kesın kes bende ağlama krızıne girerim herhalde.
hastanede ilk gece kimle kaldım eşinle mi annenle mi canım ben şimdi onu duşunuyorum.eşimle kalsam bakamayız falan .
aneztezi mi aldın yoksa epidural mı oldun canım.
bana sakla nehirimi yicem onu bizim için kokla bol bol.
ay biran önce hissetmek istiyorum canım ya neyse 2 hafta daha dayanıyım.
cnm bende osman hocaya gidiyorum.sanırım seni bursaA.R.T. topiğinde görmüştüm.sende dış gebelik geçirmişsin.çok geçmiş olsun.bende tüp bebek tedavisinden sonra dış gebelik geçirdim.çok şükür iğne tedavisi ile atlattım.sana katılıyorum ,osman hoca işinin ehli bir doktor.bende çok memnun kaldım.önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum.KARAM bursada bir doktor düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim.bütün tedavi boyu boyunca herşeyinle o ilgileniyor.akşamları tlf da biraz asabi oluyor:)ama onuda idare ediyoruz artık,gülü seven dikenine katlanır dimi...
dayan canım benim dayan az kaldı ondan sonra oğlum bi rahat dur uyutmuyorsun beni der det yakınırsın bize :)
canım benimde hep hayalimdeki isim eren biliyor musun ama eşim kesinlikle istemiyor eşimin adı da evren, kız olsada koyalım diyorum ben hem anlamıda çok güzel esen evren eren olacağız ama eşim olmaz diyor amannnn sanki bebek var da kavga ediyoruz işte diyorum ben de.
canım benim bizde seni öpüyoruz teyzesi:)tamam canım sen özelden yaz bana telini çok teşekkür ederim.
oyyy eşime okudum yazdıklarını güldük eyvah yandık desene diyor geçecek canım bir 40. çıksa bi gazı geçse derken emeklemeye hatta yürümeye başalyacak miniğimiz sende bu günlerin zorluğunu unutacaksın aslında seni kalabalıkta yoruyordur herkes gittikten sonra düzenini oturtursun canım. Allah kolaylık versin ikinizide koklaya koklaya öpüyorum.
aslında çokta cazgır değil ama o dünyaya bende ona adaptasyon sürecindeyiz.çocuğun tanıdığı tek şey memem:)ilk başlarda daha çok emme isteği oluyormuş.zamanla alışıyormuş düzene.dün akşam 7den gece 3 e kadar yapışık ikiz gibi gezdik bu sıcakta.senin annen aynı şehirde başın sıkışsa gelir hemen.benim farklı şehirde ölüyorum desem 6-7 saate anca gelir:)ben genel anestezi oldum canım.epidural istemiştim ama anestezi uzmanı panikatağımın olduğunu öğrenince epidurali önermedi.bende pişman olmadım.nehir 20 dkda ben ondan 40 dk sonra çıktım ameliyattan en son ben gördüm babasının ağlayışlarını kaçırdım ama toplamda 1 saat içinde bebeğimi emzirebildim pek beceremesekte:)ooo nehir hnm cazgır mı cıktı .alsın ondan gazları babasına versin :)))
heyttt be kilolarda verildi maşallah çoğu gitmiş azı kalmış desene darısı başımıza inşallah.
canım sorma ben o durumları hep duşunuyorum nasıl yaparım bebişle nasıl tek kalıcam diye korkuyorum panık ınsan oldum kendımı şu sıralar kontrol etmeye çalışıyorum biraz olsun başardım ama boğazına sut kacırırsam kesın kes bende ağlama krızıne girerim herhalde.
hastanede ilk gece kimle kaldım eşinle mi annenle mi canım ben şimdi onu duşunuyorum.eşimle kalsam bakamayız falan .
aneztezi mi aldın yoksa epidural mı oldun canım.
bana sakla nehirimi yicem onu bizim için kokla bol bol.
ay biran önce hissetmek istiyorum canım ya neyse 2 hafta daha dayanıyım.
gazını benden başka evde herkes çıkarabiliyor ben bir türlü beceremiyorumsen tam benim kafadansın.bende cicili bicili çok farklı isimler istemiyorum.erkek olsaydı ali koyacaktık.kızımın adı zeynep zaten şimdi ikinciye karar veremiyoruz bir türlü.zehrada yiğenimin adı.haticeyi düşündüm ama pek cazip gelmedi.bu gidişle doğana kadar isimsiz kalacak kızım.yeni bir hastane bulmana sevindim diğer taraftan çok memnun değildin hatırladığım.inşallah sen normal doğum yaparsın...
canım iyi olmana sevindim.bu aralar seni hiç topikte göremiyorum merak ettim.malesef hala isme karar veremedik..
eren ismide çok güzel benimde sevdiğim isimlerden.yiğenimin adı.çok tatlı bir çocuk.eminim senin oğlunda öyle olur.bebeği 2hafta içinde hissetmeye başlarsın ...
amin inşallah.evet bende dış gebelik geçirdim..
aslında karnımızdayken en rahat günlerimizi geçiriyoruz.ama bebeğimizi görmek koklamak kucaklamak için sabırsızlanıyoruz..kucağımıza aldıktan sonrada her dönemde yeni bir sıkıntı..ee anne olmak kolay değil.yoksa cennet annelerin ayağı altında olmazdı:))gaz sancıları başladı demek.yaklaşık 3ay sürüyo gaz sancısı.şimdi çocuğu düşünmekten kendi ağrılarını unutursun ama dikkat et kendine.havalar sıcak diye sakın ceryanda kalma.ayağınıda üşütme sonra dikişler zor iyileşiyo.çorapsız gezme derim.göğüslerinin ucunda tahin yağı sürmeni tavsiye ederim..ya teyzesi benim kızda baya büyümüş:))Allah sana ve bebeğine iyilik versin canım.kocamaaaaaaaaan öptüüüm sizi..
Herkese Merhaba,
Metathroksatı vurulmadan bir gün önce 977ydi hcg 4.günü 498 7. günü 289'e düştü. Hala takip etmem gerekiyor mu sizce? Kan aldırmaktan o kadar bıktım ki
Herkese Merhaba,
Metathroksatı vurulmadan bir gün önce 977ydi hcg 4.günü 498 7. günü 289'e düştü. Hala takip etmem gerekiyor mu sizce? Kan aldırmaktan o kadar bıktım ki
canım benim bizde seni öpüyoruz teyzesi:)
inşallah canım seninde yanacağın günler gelecek:)
aslında çokta cazgır değil ama o dünyaya bende ona adaptasyon sürecindeyiz.çocuğun tanıdığı tek şey memem:)ilk başlarda daha çok emme isteği oluyormuş.zamanla alışıyormuş düzene.dün akşam 7den gece 3 e kadar yapışık ikiz gibi gezdik bu sıcakta.senin annen aynı şehirde başın sıkışsa gelir hemen.benim farklı şehirde ölüyorum desem 6-7 saate anca gelir:)ben genel anestezi oldum canım.epidural istemiştim ama anestezi uzmanı panikatağımın olduğunu öğrenince epidurali önermedi.bende pişman olmadım.nehir 20 dkda ben ondan 40 dk sonra çıktım ameliyattan en son ben gördüm babasının ağlayışlarını kaçırdım ama toplamda 1 saat içinde bebeğimi emzirebildim pek beceremesekte:)
gazını benden başka evde herkes çıkarabiliyor ben bir türlü beceremiyorum2 gün önce başladım ağlamaya ben bu çocuğa yalnız bakamıycam diye:)annemde 2 gündür çekti elini ayağını bundan sonra herşeyini sen yapıcan diye.göbeği hala düşmedi göbek bakımını yapamıyordum canını acıtıcam diye annem yapıyordu artık yapmıyor bana kaldı:)banyo hiç yaptıramamıştım.dün ilk kez yaptırmak zorunda kaldım ter su içinde kalsamda becerdim allahtan benim balığım suyu seviyorda çok ağlamıyor.cennet gerçekten anaların ayakları altındaymış 10 günde anladım.
4. gün çoğu zaman değerler yükselirdi bile.maşallah senin düşmüş çok iyi.ama değerlerin 5 in altına düşene kadar ölçüm yaptırmalısın.
çok geçmiş olsun çok güzel düşmüş.sımdı her hafta aynı gun degerın sıfır olana kadar takip yaptırman gerekiyor.çünkü degerin 50-70 de olsa risk devam ediyor.
aneztezi sonrası nasıl oldun o aptal gibi olma durumu oldu mu sende.
canım benım ne güzel ama yapışık ikiz gibi olmakta ne güzel duygu dimi
canım sanırım bu durumu çoğu kşi yaşıyor arkadaşlarımada sordum aynı durumu yaşamışlar bakamıcam korkusu ama baş başa kalınca çokta güzel baklılıyormuş.
bende öyle aptallaşma durumu olmadı.sadece ameliyathanede ayılırken ilk mide bulantım oldu söyledim hemen iğne vurdular geçti.birde ilk ayılınca acayip bir ağrı vardı allahtan ağrı kesiciler var kısa süre sonra acım dindi.eşim odama çıkarılırken nehirin fotoğraflarını gösterdi.çokta güzel değilmiş demişim:)gözüm ağrıdan kızımı falan görmedi o an:)bebek odasından aramışlar bebek çok ağlıyor annesi emzirsin ayıldıysa demişler.o yüzden biz kızımla hemen kavuştuk birbirimize.ikiz gibi olmak güzel bir duyguda göğüslerim çok acıyor artık.moralim çok bozuldu bu duruma.
ayy canım inşallah olacak canım bunu çok iyi biliyoruz.ben her duamda dua edıyorum birazdan gene okucam allah kabul ederse.
ayy canım benım sizde eren koyun eşin niye beğenmiyor iki isim koyun bir senin isstediğin birde eşinin o zmn kavga olmaz :))
sizinde isimler çok uyuyormuş ne güzel bizim kerem ceren eren :))))))))
Saol canım gecti gitti. Dış gebelikten sonra hamile kalabildin mi bide normal gebelik mi dış gebelik mi oldu.
Geçmiş olsun canım senin yaşadığın daha zor. Allah sabrını versin . Bende pko şimdi dış gebelik riskim yüksek Osman hoca aşılama taraftarı ama ya olursa tekrardan diyorum. Sonrası tüp bebek ama benimde yumurtalarım cok aynı sıkıntıları yaşayabilirim. Allah yardımcımız olsun.ben tüp bebek tedavisi görüyordum.tüp bebek yaptırdığım ay dış gebelik oldum.şimdi dinlenme sürecindeyim.daha doğrusu yaşadığım sıkıntılardan dolayı depresyona girdim.tüp bebek tedavisi sırasında pko olduğum için çok yumurta oluştu.yumurtalıklar ve karın içinde su toplandı.(OHSS deniliyor)çok sıkıntı çektim.karnım davul gibi şişti.hareket etmekte ve nefes almakta zorlandım.sonrasındada dış gebelik oldu.zor günlerdi,çok şükür geçti.ama o yaşadıklarım depresyonu tetiklemiş.şimdi antidepresan kullanıyorum.bu yüzden korunuyoruz.psikiyatri doktoru eylüle kadar kullanacaksın dedi.eylülde dondurulmuş embriyolarım var ,onları transfer ettirecem nasip olursa.
bu arada herkezin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar.rabbim bu mübarek günleri en güzel şekilde değrelendirmeyi nasip etsin nişlhh.Ey bizim sahibimiz! biliyoruzki duamız olmasa, yanında hiç bir kıymetimiz yok. Sen bizleri her zaman sana kulluk eden, sana el açan, sana secde eden kullarından eyle!
İçimizde türlü sıkıntılara düçar ollmuş kardeşlerimiz var. Onlara yardım et, rahmetinle muamele et, yüklerini artırma Rabbim!
Çocuğu olmayan kardeşlerimize hayırlı evlatlar, evlenemeyenlere hayırlı eşler, rızık darlığı çekenlerin yuvalarına bereket, hastalara acil şifalar ihsan eyle! Namazlarını aksatan kardeşlerimize, namazlarında devamlı olabilmeleri için, azim ve irade lutfet, şeytanın vesveselerinden cümlemizi koru Allahım!
Gerek dünyanın her yerinde, gerek ülkemizde çeşitli dertlerle, sıkıntılarla mücadele eden cümle kardeşlerimize de yardım et Rabbim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?