Herkese Merhaba,
Metathroksatı vurulmadan bir gün önce 977ydi hcg 4.günü 498 7. günü 289'e düştü. Hala takip etmem gerekiyor mu sizce? Kan aldırmaktan o kadar bıktım ki
sen tam benim kafadansın.bende cicili bicili çok farklı isimler istemiyorum.erkek olsaydı ali koyacaktık.kızımın adı zeynep zaten şimdi ikinciye karar veremiyoruz bir türlü.zehrada yiğenimin adı.haticeyi düşündüm ama pek cazip gelmedi.bu gidişle doğana kadar isimsiz kalacak kızım.yeni bir hastane bulmana sevindim diğer taraftan çok memnun değildin hatırladığım.inşallah sen normal doğum yaparsın...
canlar tatil bitti ve döndüm( çok güzel bir tatildi sorunsuz bitti şükür.
kızlar ben bebişi hala hissetmeye başlamadım sizler özellikle erkek bebişleri ne zaman hissetmeye başladınız.kacıncı haftada.
pink sen 19.haftamıydı.ben suan 17+5 deyim.
arkadaşlar, erkek isimleri arayanlar naçizane fikrimi söylemek istedim ben bu isimleri çok seviyorum.EYMEN EFE,YEKTA,BAHADIR,EGEMEN,ÖMER,YUSUF,MUSTAFA,BİLAL
kız isimleri;MELEK,MELİKE,ZEYNEP,NURSİMA,AYSİMA,GÜLSİMA,ELİF,RABİA,REYYAN
Geçmiş olsun canım senin yaşadığın daha zor. Allah sabrını versin . Bende pko şimdi dış gebelik riskim yüksek Osman hoca aşılama taraftarı ama ya olursa tekrardan diyorum. Sonrası tüp bebek ama benimde yumurtalarım cok aynı sıkıntıları yaşayabilirim. Allah yardımcımız olsun.
Canım ben 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım. Ama ilk hareketlerini ayırt etmek biraz zor. Özellikle barsak hareketleriyle karıştırılabiliyor. Böyle içimde birşey kayıyormuş gibi hissediyordum. Tekme şeklinde değildi. Sonra onlar pıt pıtlara dönüyor. Günler geçtikçe şiddetleniyor. Şimdi beni yerimden hoplatacak kadar şiddetli vuruyor. İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım. Sabah açtım ve bizimki hiç kımıldamıyordu. Kan verdikten sonra şekerli suyu içtim. Bu bir tekmeler atmaya başladı inanamazsın. Karnımı açsam görebileceğim kadar şiddetli vuruyordu. Lafımı böldürüyor bana insanların dediklerine konsantre olamıyorum bazen hareketlerinden. Biraz kendini dinle bakalım. Tatlı birşeyler ye uzan, elini karnına koy. O zaman daha iyi hissediliyor...
Bu arada benim şeker yüklemesi biraz sınırda çıktı gibi geliyor bana. Açlık şekerim 76 o iyi. Ama 50 gramlık şeker yüklemesinden bir saat sonra 146 çıktı. Doktora daha söylemedim. Temsilci senin değerlerin nasıl geldi??
Kizlar hepinize merhabalar..giremedim uzun zamandır tatildeydim yeni dondum.bu sıcaklar beni öldürecek hergün su icinde kalıyorum((
Uconn canim ya maşallah yapışık ikiz gıbi geziyormuşsun eminim zordur ama sevgisi bambaskadir 1-2 aylık olduktan sonra insallah daha da rahat edersin.ben de simdiden diyorum annem olmazsa herhalde yapamam:))
Cerol canim oglusunun ismi cok guzel ben hala kararsızım( bu arada ben 19.hafta gıbi hissettim ama o zaman da emin olamadım 20. haftada tam netleşti:)) iki hafta daha bekle az kaldi.simdi otururken resmen gobegim oynuyor üstümdeki giysiler oynuyor bazen huylaniyorum ve mesaneye baskı oluyor sanırım cok sık lavaboya çıkıyorum.
Marla canim ben 75 lük seker yüklemesi yaptırdım onda da çıkmadı cok sukur.50 likte 140 sinir diye biliyorum seninki de cok Yuksek degil bence biraz yediklerine dikkat etmen yeterli olacaktır.
Karam canim insallah en kısa zamanda bebeğine kavusup ismini koyacaksın Allah'ın izniyle..
Bu arada topigimize yeni katılan arkadaslarımız olmus.Hepinize teker teker gecmis olsun, sakin ümidinizi kaybetmeyin.yasadiklariniz kolay degil ben de bunu günlerce atlatamayanlardandim ama 3 ay korundum ve korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım Rabb'ime şükürler olsun.bol bol dua edin.
Ben bugün rahim filmimi çektirdim kızlar anesteziye doktorumu ikna edip aldım,iyki de almışım ama sonuçlar benim için pek iç açıcı çıkmadı maalesefiki tüptede geçiş var normal ama sol tüpte kıvrımlaşma varmış bu ne demek bilmiyorum doktorun ameliyatı vardı soramadım yarın arıyacak beni ayrıca benim rahim üstten çok az basık yani hafif kalp şeklindeymiş doktorum fazla değil dedi ama yinede düşük,erken doğum falan riskleri varmış
kızlarrrrrr bana dua edin ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM, dün gece beta baktırdım 4400 çıktı ama daha sevinemedim bugün saat 15.20 de randevum var ne olur bana dua edin bu sefer herşey yolunda gitsinnnnnn. cerolllll uconnnnn duydunuz mu beni hu huuuu
hee ii bari ama herkeste ayni etkiyi gostermez ztn bende o aptallasmadn korkuyorum.arkadasim cok garipti konusmasi hareketleri ondn sordum .
dusun ne kdr agrin varmis gozun gormemis amann gecti bitti cok sukur masallah allahim ayirmasin nazarlardn korusun sizi.
sen o aciyla kizini cirkin gordun ama benim gelinim cok guzel kiz olacak bir suru genci pesinden kosturacak ama bizim alicaz onu :))))
buarada detayli ultrason icin en uygun hafta 23.hafta mi demistin herseyi o zmn mi olusuyordu.23+3 de yaptirsam mi yoksa 22+3 ona gore randecu alcm cumartesi alicam cunku.
kızlarrrrrr bana dua edin ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM, dün gece beta baktırdım 4400 çıktı ama daha sevinemedim bugün saat 15.20 de randevum var ne olur bana dua edin bu sefer herşey yolunda gitsinnnnnn. cerolllll uconnnnn duydunuz mu beni hu huuuu
Canım ben 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım. Ama ilk hareketlerini ayırt etmek biraz zor. Özellikle barsak hareketleriyle karıştırılabiliyor. Böyle içimde birşey kayıyormuş gibi hissediyordum. Tekme şeklinde değildi. Sonra onlar pıt pıtlara dönüyor. Günler geçtikçe şiddetleniyor. Şimdi beni yerimden hoplatacak kadar şiddetli vuruyor. İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım. Sabah açtım ve bizimki hiç kımıldamıyordu. Kan verdikten sonra şekerli suyu içtim. Bu bir tekmeler atmaya başladı inanamazsın. Karnımı açsam görebileceğim kadar şiddetli vuruyordu. Lafımı böldürüyor bana insanların dediklerine konsantre olamıyorum bazen hareketlerinden. Biraz kendini dinle bakalım. Tatlı birşeyler ye uzan, elini karnına koy. O zaman daha iyi hissediliyor...
Bu arada benim şeker yüklemesi biraz sınırda çıktı gibi geliyor bana. Açlık şekerim 76 o iyi. Ama 50 gramlık şeker yüklemesinden bir saat sonra 146 çıktı. Doktora daha söylemedim. Temsilci senin değerlerin nasıl geldi??
oooo yaz başında daha 2. kez tatil ne güzel.bende istiyorummmmmmm:))))Kizlar hepinize merhabalar..giremedim uzun zamandır tatildeydim yeni dondum.bu sıcaklar beni öldürecek hergün su icinde kalıyorum((
Uconn canim ya maşallah yapışık ikiz gıbi geziyormuşsun eminim zordur ama sevgisi bambaskadir 1-2 aylık olduktan sonra insallah daha da rahat edersin.ben de simdiden diyorum annem olmazsa herhalde yapamam:))
Cerol canim oglusunun ismi cok guzel ben hala kararsızım( bu arada ben 19.hafta gıbi hissettim ama o zaman da emin olamadım 20. haftada tam netleşti:)) iki hafta daha bekle az kaldi.simdi otururken resmen gobegim oynuyor üstümdeki giysiler oynuyor bazen huylaniyorum ve mesaneye baskı oluyor sanırım cok sık lavaboya çıkıyorum.
Marla canim ben 75 lük seker yüklemesi yaptırdım onda da çıkmadı cok sukur.50 likte 140 sinir diye biliyorum seninki de cok Yuksek degil bence biraz yediklerine dikkat etmen yeterli olacaktır.
Karam canim insallah en kısa zamanda bebeğine kavusup ismini koyacaksın Allah'ın izniyle..
Bu arada topigimize yeni katılan arkadaslarımız olmus.Hepinize teker teker gecmis olsun, sakin ümidinizi kaybetmeyin.yasadiklariniz kolay degil ben de bunu günlerce atlatamayanlardandim ama 3 ay korundum ve korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım Rabb'ime şükürler olsun.bol bol dua edin.
Doktorumla görüştüm kızlar bu benim dış gebelik sorunu tüplerden değil dedi ikiside çalışıyomuş sol tüp biraz daha yavaş ama yinede çalışıyo sorun yok dedi rahim konusu canımı sıkıyo işte onuda salı günü görüşücez olmazsa histereskopiyle düzeltçekmiş rahmi büyük ihtimallede düzelir dedi bakalım bu operasyonunda artıları ve eksileri varmış ona göre karar vericez yani benim sorun büyük ölçüde tüplerden değil,tüpler açık
halayda çekiyorum:)
Doktorumla görüştüm kızlar bu benim dış gebelik sorunu tüplerden değil dedi ikiside çalışıyomuş sol tüp biraz daha yavaş ama yinede çalışıyo sorun yok dedi rahim konusu canımı sıkıyo işte onuda salı günü görüşücez olmazsa histereskopiyle düzeltçekmiş rahmi büyük ihtimallede düzelir dedi bakalım bu operasyonunda artıları ve eksileri varmış ona göre karar vericez yani benim sorun büyük ölçüde tüplerden değil,tüpler açık
22. hafta en uygunu canım.kalp gelişimi o hafta tamamlanıyormuş.daha fazlada geciktirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?