Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Herkese Merhaba,

Metathroksatı vurulmadan bir gün önce 977ydi hcg 4.günü 498 7. günü 289'e düştü. Hala takip etmem gerekiyor mu sizce? Kan aldırmaktan o kadar bıktım ki

Canım değerlerin düşme eğilimde görünüyor. Ama 289 gene de çok düşük bir değer değil. Doktor haftada bir isteyecektir bundan sonra ölçümleri. O yüzden bence 0 a yakın değeri görene kadar takip ettirmende fayda var derim. Hem senin de için rahat olur... Zaten böyle giderse sadece bir kere daha kan verirsin gibi geliyor bana...

İnşallah canım sende. Allah hepimize sağlıklı doğumlar, gebe kalmak isteyen arkadaşlarımıza da sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Benim hastanem devlet hastanesi, kadın doğumu ayrı bir binada ama bize bağlı. Geçen hafta geçici görevler kadın doğum hastanesinin eczanesinde çalıştım. Biraz ordakilerle tanışma imkanım oldu. Hepsi de tavsiye ediyor devleti ama manzara hiçte öyle demiyor. Hastane çoook kalabalık, her çeşit insan var. Doktoru ebesi hepsi bir yerden sonra tükeniyorlar. Orda çalışmama rağmen bana yeterince verimli olabileceklerine inanmıyorum. O yüzden özeli tercih edicem bakalım bir aksilik olmazsa. Aklıma başka bir isim gelirse seninle paylaşırım canım mutlaka. Çok güzel bir ismi olacak kızımızın inşallah :))

Canım ben 17 haftalıkken hissetmeye başlamıştım. Ama ilk hareketlerini ayırt etmek biraz zor. Özellikle barsak hareketleriyle karıştırılabiliyor. Böyle içimde birşey kayıyormuş gibi hissediyordum. Tekme şeklinde değildi. Sonra onlar pıt pıtlara dönüyor. Günler geçtikçe şiddetleniyor. Şimdi beni yerimden hoplatacak kadar şiddetli vuruyor. İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım. Sabah açtım ve bizimki hiç kımıldamıyordu. Kan verdikten sonra şekerli suyu içtim. Bu bir tekmeler atmaya başladı inanamazsın. Karnımı açsam görebileceğim kadar şiddetli vuruyordu. Lafımı böldürüyor bana insanların dediklerine konsantre olamıyorum bazen hareketlerinden. Biraz kendini dinle bakalım. Tatlı birşeyler ye uzan, elini karnına koy. O zaman daha iyi hissediliyor...

Bu arada benim şeker yüklemesi biraz sınırda çıktı gibi geliyor bana. Açlık şekerim 76 o iyi. Ama 50 gramlık şeker yüklemesinden bir saat sonra 146 çıktı. Doktora daha söylemedim. Temsilci senin değerlerin nasıl geldi??

canım hayırlısıyla allahın iziniyle efe eren olacak bizim.ben egemenide istedim ama uzun dediler.

cnm şuanda çok yeni yaşadın istersen bir sure bu konuyu düşünme deerım çok kolay değil biliyorum ama yaparsan daha iyi olur.
bak ben tam 1 sene kendi isteğimle korundum buurdakı arkdaşlarımız hamile kalınca cesaret geldi ve şu zamanda kadar 2 yada 3 kere dış gebelikgeçiren 3 yada 4 kışı var.bardağın dolu tarafından bakmayı öğrendik biz bu topikte.çok zorda olsa birbirimizin elinden tuttuk çıkardık aydınlığa.diğer topikler gibi değildir burası aynı şeyleri yaşamış eşinin annenin bile anlayamayacağı durumları bizler anlarız.ailemize bile anlatamadığımız duyguları paylaşır destek olur dualar okuruz.sende artık burdaysan bardağın dolu tarafına bakıp geleceğe topiğin adı gibi umutla bakıcaksın.bizler her zaman yanında olucaz.burda kımse hamile kaldı dıye ayrılmadı topikten yada bebeişi doğunca örneğin uconn :))

cnm benım öncelikle sanırım şekerin bira yüksek çıkmış.kesin benımde yüksek cıkıcak zaten ünsilin direncim var .ztn artık dikkat ediyorum yediklerime 5 kilo almışım şok oldum.
canım ya ne guzel17den beri hissediyorsun bende artık hayırlısıyla bir hissetsem.bugun tam 18 oldu.
dediğin gibi yapıyorum cıkolota yıyorum yatıyorum ama tık yok :)) benım oğluşum yaramaz değil bide utangaç belkide

Kizlar hepinize merhabalar..giremedim uzun zamandır tatildeydim yeni dondum.bu sıcaklar beni öldürecek hergün su icinde kalıyorum((
Uconn canim ya maşallah yapışık ikiz gıbi geziyormuşsun eminim zordur ama sevgisi bambaskadir 1-2 aylık olduktan sonra insallah daha da rahat edersin.ben de simdiden diyorum annem olmazsa herhalde yapamam:))
Cerol canim oglusunun ismi cok guzel ben hala kararsızım( bu arada ben 19.hafta gıbi hissettim ama o zaman da emin olamadım 20. haftada tam netleşti:)) iki hafta daha bekle az kaldi.simdi otururken resmen gobegim oynuyor üstümdeki giysiler oynuyor bazen huylaniyorum ve mesaneye baskı oluyor sanırım cok sık lavaboya çıkıyorum.
Marla canim ben 75 lük seker yüklemesi yaptırdım onda da çıkmadı cok sukur.50 likte 140 sinir diye biliyorum seninki de cok Yuksek degil bence biraz yediklerine dikkat etmen yeterli olacaktır.
Karam canim insallah en kısa zamanda bebeğine kavusup ismini koyacaksın Allah'ın izniyle..
Bu arada topigimize yeni katılan arkadaslarımız olmus.Hepinize teker teker gecmis olsun, sakin ümidinizi kaybetmeyin.yasadiklariniz kolay degil ben de bunu günlerce atlatamayanlardandim ama 3 ay korundum ve korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım Rabb'ime şükürler olsun.bol bol dua edin.

oo tatillere gidilip gelinmiş hiç haberimiz yok.nasıl geçti demicem mutlaka güzeldir.
canım seni hatırlıyorum hatta telaş etmiştin ben niye hissetmiyorum diye sen telaş etmesen aklıma gelmese kesin bende ederdim seni duşunup sabrediyorum.isim konusu cok zor biz erenı çok önceden istiyorduk efeyi ben çok istiyordum biz evlenmeden erkek ismi hazırdı.ama anlamı cok önemli çok ince araştır .

buarada sen ne zmn detaylı usg yaptırdın kaçıncı haftada.sankı uconn 23.hafta yada 24.haftada en uygunu demişti.uconn nerdesin yevrummm nehir hnmdan bize fırsat kalmıyor

Ben bugün rahim filmimi çektirdim kızlar anesteziye doktorumu ikna edip aldım,iyki de almışım ama sonuçlar benim için pek iç açıcı çıkmadı maalesef iki tüptede geçiş var normal ama sol tüpte kıvrımlaşma varmış bu ne demek bilmiyorum doktorun ameliyatı vardı soramadım yarın arıyacak beni ayrıca benim rahim üstten çok az basık yani hafif kalp şeklindeymiş doktorum fazla değil dedi ama yinede düşük,erken doğum falan riskleri varmış

Canım inşallah doktorun daha iyi şeyler söyler. Bu durumlar umarım ciddi sorunlara yol açmaz...

Doktorumla görüştüm kızlar bu benim dış gebelik sorunu tüplerden değil dedi ikiside çalışıyomuş sol tüp biraz daha yavaş ama yinede çalışıyo sorun yok dedi rahim konusu canımı sıkıyo işte onuda salı günü görüşücez olmazsa histereskopiyle düzeltçekmiş rahmi büyük ihtimallede düzelir dedi bakalım bu operasyonunda artıları ve eksileri varmış ona göre karar vericez yani benim sorun büyük ölçüde tüplerden değil,tüpler açık

kızlarrrrrr bana dua edin ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM, dün gece beta baktırdım 4400 çıktı ama daha sevinemedim bugün saat 15.20 de randevum var ne olur bana dua edin bu sefer herşey yolunda gitsinnnnnn. cerolllll uconnnnn duydunuz mu beni hu huuuu

allahım allahım inanamıyorum.bak oynuycam demiştim:))))

sessiz sessiz geldi senin haber.bu ay ümitsiz değilmiydin sen ya.çok sevindim çok mutlu oldum canım ya akşama hemen yaz lütfen meraktan çatlarım.kesinlikle bu seferki normalllllll inşallah.

22. hafta en uygunu canım.kalp gelişimi o hafta tamamlanıyormuş.daha fazlada geciktirme.

Canım inşallah bi sorun yoktur. Herşey gönlünce olsun.tüm bebek isteyenlerin tez zamanda hayırlı evlatları olsun

benimde 142 idi sanırım.doktor 100 mglık istemişti sonra.ama şükür o normal çıktı.canım bu arada 23. hafta şeker testi için erken bir tarih.25. hatta 26-27 en uygun tarihler demişti doktorum bana.daha erken haftalarda yanılma ihtimali olabiliyormuş.

oooo yaz başında daha 2. kez tatil ne güzel.bende istiyorummmmmmm:))))
anneler olmadan olmuyor vallaha.dün annem erken yattı başı ağrıyor diye.bizimkide akşam 7den gece 1 e kadar gözünü kırpmadı.kollarım koptu sinirlerim bozuldu.eşim başedemiyor daha bebekle.2 dk sonra ağlıyor kucağında o da korkup kucağıma atıyor:)annem gidince ben ne yapıcam bilmem.

canım benim kuzenin rahimi tersti 2 tane bebeği var maşallah.kalp şeklinde ve huni tarzında rahimlerde oluyormuş.onlarda ya operasyonla düzeltiliyor ya da operasyona bile gerek kalmadan hallediliyor.haziran annelerinde vardı senin gibi sorunu olup çocuğunu doğuranlar.lütfen moralini bozma.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen nediyorsun karammm ayyy ınanmıcaksın ama resmen ağlıyorum ayyy ne yazıcam bilmiyorum.
coooooooooooooooookk sevindim inanılmaz mutlu oldum .ohhh şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn.
ayy hemen haber verrrrrrr

halayda çekiyorum:)

ooohh ohhh bende çekiyorum halayımıı .ayy gerçekten inanamıyorum kardeşime soyledm oda cok sevindi sizleri arada anlaıyorum ordan tanıyor.ayyy mart yada nısan doğumlu benım burcumdan mı olacak karam doktor muhtemel doğum zmnı verir bakalım ne zaman olacak ayyyyyyyyyyyyyy alllahım sana şükürler olsun.diğer arkadaşlarımada en kısa zamanda bu mutluluğu yaşat yarabbim.
karam ne olur doktoradan çıkar çıkmaz yazzzzzzzzzz cepten nerden yazarsan yaz

canım rahımı bence cok kafana takma .arkdaşım hamle olduğunda öğrendi kalp şeklinde olduğunu doktoru hiçbirsorun teşkıl etmez demişti ve sadece 3 gun erken geldi bebiş ve hayatımda gördüğüm en rahat en sorunsuz hamileydi.ne bulantı ne ağrı hiç sorunu olmadı allahım hepimize sağlıklı rahat güzel hamilelikler nasip etsin

22. hafta en uygunu canım.kalp gelişimi o hafta tamamlanıyormuş.daha fazlada geciktirme.

canım tamam o zmn bende 22.haftanın içine alıyım randevumu.sağol bebişim.
nehirim hala uzuyor mu annesini 6 aylık izin onaylanmadı dimi ben o zmnlar tatildeyim tv izlemedim ne durumda se başlıcan mı izin bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…