Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canim valla tatil planı birden cikti dedigin gıbi cok guzel gecti:)) telaş yapma beni aklına getir doğru yapıyorsun:))) zaten hissettikten sonra hersey rutine giriyor pek takmiyorsun artık:))) canim benim doktorum doç. ve perinatoloji uzmanı yani genelde burada ayrıntılı ultrason icin onu tercih ediyorlar.ben 16. haftadan itibaren her gittigimde detaylı ultrason bakti ölçtü biçti:))) cok sukur hersey yolunda..ama bir kere gidildiğinde uzmana sanırım 22-23. hafta en uygun zamanlar diye biliyorum.

Ayyy canim benim masalllah...cok sevindim ya hayirli haberlerle don insallah:))) valla bu haber super geldi cok mutlu oldum.:)))

Sen de nehirinle yapacaksın tatilin en güzelini:))) atican onu suya ohhh ye onu bizim yerimize:)) biraz daha büyüyüp ele kola gelince daha rahat olur bakımı canim ama uykusuzluk gercekten zor oluyormuş çevremdekiler bol bol uyu diyor:)) esine de yazık adam ne yapsın bız anlamıyoruz onlar hepten korkuyorlar:)) zor kısmı atlattın maşallah canim bundan sonra hepimiz guzel günler görelim insallah..

aynen bende öyle düşünüyorum hissettikten sonra daha rahat olurum.ama şu sıralar şükür maşallah diyim kendıme nazar değdirmiyim pek panık değilim gerçi şükür panık olacak bişeyimde yok :)))
sen o konuda şanslısın tabi her seferinde bakması daha güzel her ordanı geliştiğinde yenıden bakar.
bende perinatoloji uzmanına gidicem buldum herkes çok memnun .ama kafam karıştı kendi doktorum 23-24 haftalar dedi.her yerde 22.haftaya kadar diyor.22.haftam bayram zaten bende 23+3 de gitsem geç mi olur acaba

Ayy yemin ederim çok sevindim.esen anlamadin mi anacım hiç bişey kendinde.belirti falan.kaç haftalık oluyo canlar ben pek anlamıyorumda.darısı bizlere artık.kaç gün günün geçti bu arada.rabbim hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin.

Ohh maşallah canim panik olacak birsey yok hersey yolunda Allah'ın izniyle:)) yok canim gec olmaz bence o aralar da yaptırdılar Ekim anneleri grubunda da.hem daha da gelişmiş olur minik paşamız:)))

karammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kelebeğimmmmm nerdesin çatladım ya pc başında bekliyom iş guç yapamaz oldum hadi çıkmadın mı doktordan.

benımhalaumudumvar canım darısı başına inşallah en kısa zamanda.gecen ay biliyorsun çatlama iğnesi olmuştu karam bu ayı doğal yöntemlerle tamamlıcaktı gelecek ay klomen ve çatlatma iğnesi olacaktı.ama ben bu ay hiç umursamadık ya kendiside boşverdi üstüne düşmedi şükür oldu.hepinize doğal yollarla en kısa zamanda hamilelik diliyorum rabbimden ve hep dua ediyorum sizlere.
canım esenın reglisi düzenli değil o yüzden kaç haftalık bilemez ultrasonda bebişi gördüktn snra doktor söylicek artık.ama değere göre 5 haftalık falan

Ohh maşallah canim panik olacak birsey yok hersey yolunda Allah'ın izniyle:)) yok canim gec olmaz bence o aralar da yaptırdılar Ekim anneleri grubunda da.hem daha da gelişmiş olur minik paşamız:)))

kızlarrr geldim 5 hafta 6 günlükmüş miniğim keseyi hemen gördük çok şükür 2 hfta sonra kalp atışları için çağırdı o zamana kadar sizden başka kimseye söylemeyeceğim siz benim canımsınız sizlerin duası olmasa ne yapardım ben Allah hepinizden razı olsun güzel en kısa zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu.

bu arada 2 hafta kalp atışını duymak için uzun gldi bana sizce nasıl?

uconnn cerolll benim sevgi kelebeklerim bende geldim halaya hadi happa

Ohhhh maşallah cok sukur Rabbime..canim ya cok sevindim.bu aralar aldigimiz en guzel haberdi.kalp atisi icin normal canim beni de 8. haftaya girerken çağırmıştı daha net duyalım diye..kendine dikkat et bundan sonra:))

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canm. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

benimhalaumudumvar canım ben adetim bitince 15 gün hayıt suyu içtim bu ay ve sadace 1 hafta geç ovulasyon olmuş benim için mucize yani sende dene canım göğüsleri şişiriyor biraz ama olsun o kadacık benim bu aydan hiç umudum yoktu bir kere bile bebeği düşünerek ilişkiye girmedim eşimle demek ki düşünmemek kafaya takmamak çok önemliymiş canım en kısa zamanda senin haberlerinide alacağız hayırlısıla.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanamıyoooooooooooooooooruuuuuuummmmmm :)))) şükürler olsun ayyyyyy karam inan bana tahmin edemeyeceğin kadar çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına alacağın günleride göstersin inşallah inananılmaz çok sevindim :))))))))) heyoooooooooooo

darısı bekleyen herkese olsun inşallah en kısa zamanda.

oooohhh ohhh halaya gelin halayaaaa allahıma şükürler olsun .şuandaki mutluluğunu tahmın edebiliyorum ayakların yerden kesik durumda :))))))
canım 2 hafta bencede fazla ben dayanamadım 10 gun snra gitmiştim.6+3de kalp atışını görmüştük ama herkesde aynı olmuyor.sen şimdi yarın 6 hafta olucan bence 10 gun snra git hemde kontrol sürenden faydalanmış olursun.
ewet sakın kimseye söyleme .
anlatsana eşin ne dedi nasıl kan vermeye gittin annenlere söylediniz mi ya anlat biraz.
kardeşim geldi yemek yiyip geliyorum

canım görümcemle oğlu bendeydi ben artık şişlik gaz tavan durumda hala adet yok eşime kan verelim yarında doktora gideyimd söktürücü ilaç versin dayanamayacağım bu şişliğe dedim, iş çıkışı gidip kan verdik eve geldik sonuçlara netten baktık ben eşime sen bak dedim o kadar umudum yok yani ben namaz kılıyordum tam bitti eşim bağırdı aşkııııımmm diye o an anladım birşey olduğunu koşa koşa girdim içeri 4400 aşkım dedi tabi ben başladım ağlamaya sarıldık tamam şimdi sevinmek te yok üzülmekte dedik bu gün oktora giderken arabamı beni taşıdı ben mi bilmiyorum. doktorum değeri öğrenince çak bakalım oldu bu iş dedi ultrasona aldı işte burda dedi emen ohh be benimde moralim yerine geldi enerjim arttı dedi çok mutlu oldum 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi bir problem yok değilmi kanama falan oldu mu dedi hayır dedim o zaman progestana gerek yok dedi sadece gynoferon verdi günde 1 tane 10 haftaya kadar cinsel ilişki önermiyorum ben dedi tamam dedik görümcemi de tembihledik kimseye söylemek yok diye söylemez zaten. şimdi bakalım yemek düzeni oturtmam lazım nasl besleniyorsunuz yardım edin bana. Allahım inşallah tatlı aş ermem şeker problem olur bende.

çin takviminde erkek rus takviminde kız diyor hesaplamalarımıza göre 1 haziranda olmuş ama sonuçta 31 mayısta olabilir mayıs kız haziran erkek diyor Allahım eli ayağı düzgün aklı bütün sağlıklı sıhhatli olsun da hiç farketmez... amanınnnn çok yazmışım bee

Hayıt suyunu hazır mı aldın kendin mi kaynatıp içtin nasıl yaptın canım.acıymış biraz tadi sanırım takmamak lazım ilişkiyi ben öyle hamile kalmıştım.banada duanı esirgeme esen.umutlarım tükendi tükenecek sanki rabbim bana yardımcı olsun.

canım demekki kafadan fikri atınca oluyormuş .ayy ne güzel nasıl sevindiniz bizde burda sevindik. canım benım rusda cinde tutuyor sen bence hazırana bak mayıs olmaz .cnm 12.haftaya kadar çokta beslenıcem diye kendini paralama.
yemiceklerin daha önemli aslında bitki cayları içme ,soğan sarımsak ,maydonoz,sucuk salam,şarkuteri ürünleri yani,oruc tutma bebişe yazık su çok önemli ,balık dip balıkları yenmıcek,peynır yoğurt pastorıize olacak,çok fazla cay yada kahve içme acık ve limonlu cay iç ben neredeyse hiç içmiyorum ama zaten aram yoktu acı yeme,çiğköfte,et ve tavuk ve yumurta çok pişmiş yicen çiğ olmayacak.ve çıplak elle elleme eldiven tak.bakterilere karşı,sebzeleri zaten yıkıyorsundur ama artık 2 kat öenli yıka.dışarda yediklerine dikkat et.atıyorum döner yicen çok pişmiş olsun diye özellikle belirt.
hergun 2 bardak sut peynır yoğurt ceviz badem fındık meyve .balık hafta 2 gun ama şimdi mevsımı değil yemesende olur 3 ay bence.
buarada yarın sabah aç karnına tartıl bakalım :))
kabızlık olacak onun için mutlaka hersabah kayısı şimdiden ye kabız olmasanda ye hemde faydalı.
hadi soruların olursa herzaman burdayız.ayy sakın temizlik yapma bitti artık.hayatımın en pis zamanını yaşıyorum hafta 1 süpürülüyor ama bebiş için dayanılıyor

akşamları fena gündüzleri melek benim kızım ama bir çok çocuğa oranla uslu bir bebek maşallah.banyo yaparken kafasına su dökerken bile ağlamıyor bayılıyor soyunmaya ve banyoya:)
6 aylık izin maalesef onaylanmadı canım.o kadarda şanslı olamazdım zaten:)bu yıl çalışmıycam canım.benden başka kimse yok kızıma bakacak.annem burda olsaydı 4-5 aydan sonra başlayabilirdim.

ohhhh çok şükür rahatladım canım ya.hadi gözünaydın.çok iyi böyle öğrenmen.gün saymadın kese falan görmek için.2 hafta bencede çok geç.1 hafta sonra falan kalp atışını duyarsınız canım.eşinde ne sevinmiştir kim bilir.seninde gelecek rezil olacağın günler demiştim dün:)bak geliyor bile.darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…