oo tatillere gidilip gelinmiş hiç haberimiz yok.nasıl geçti demicem mutlaka güzeldir.
canım seni hatırlıyorum hatta telaş etmiştin ben niye hissetmiyorum diye sen telaş etmesen aklıma gelmese kesin bende ederdim seni duşunup sabrediyorum.isim konusu cok zor biz erenı çok önceden istiyorduk efeyi ben çok istiyordum biz evlenmeden erkek ismi hazırdı.ama anlamı cok önemli çok ince araştır .
buarada sen ne zmn detaylı usg yaptırdın kaçıncı haftada.sankı uconn 23.hafta yada 24.haftada en uygunu demişti.uconn nerdesin yevrummm nehir hnmdan bize fırsat kalmıyor
kızlarrrrrr bana dua edin ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM, dün gece beta baktırdım 4400 çıktı ama daha sevinemedim bugün saat 15.20 de randevum var ne olur bana dua edin bu sefer herşey yolunda gitsinnnnnn. cerolllll uconnnnn duydunuz mu beni hu huuuu
oooo yaz başında daha 2. kez tatil ne güzel.bende istiyorummmmmmm:))))
anneler olmadan olmuyor vallaha.dün annem erken yattı başı ağrıyor diye.bizimkide akşam 7den gece 1 e kadar gözünü kırpmadı.kollarım koptu sinirlerim bozuldu.eşim başedemiyor daha bebekle.2 dk sonra ağlıyor kucağında o da korkup kucağıma atıyor:)annem gidince ben ne yapıcam bilmem.
Canim valla tatil planı birden cikti dedigin gıbi cok guzel gecti:)) telaş yapma beni aklına getir doğru yapıyorsun:))) zaten hissettikten sonra hersey rutine giriyor pek takmiyorsun artık:))) canim benim doktorum doç. ve perinatoloji uzmanı yani genelde burada ayrıntılı ultrason icin onu tercih ediyorlar.ben 16. haftadan itibaren her gittigimde detaylı ultrason baktiölçtü biçti:))) cok sukur hersey yolunda..ama bir kere gidildiğinde uzmana sanırım 22-23. hafta en uygun zamanlar diye biliyorum.
aynen bende öyle düşünüyorum hissettikten sonra daha rahat olurum.ama şu sıralar şükür maşallah diyim kendıme nazar değdirmiyim pek panık değilim gerçi şükür panık olacak bişeyimde yok :)))
sen o konuda şanslısın tabi her seferinde bakması daha güzel her ordanı geliştiğinde yenıden bakar.
bende perinatoloji uzmanına gidicem buldum herkes çok memnun .ama kafam karıştı kendi doktorum 23-24 haftalar dedi.her yerde 22.haftaya kadar diyor.22.haftam bayram zaten bende 23+3 de gitsem geç mi olur acaba
aynen bende öyle düşünüyorum hissettikten sonra daha rahat olurum.ama şu sıralar şükür maşallah diyim kendıme nazar değdirmiyim pek panık değilim gerçi şükür panık olacak bişeyimde yok :)))
sen o konuda şanslısın tabi her seferinde bakması daha güzel her ordanı geliştiğinde yenıden bakar.
bende perinatoloji uzmanına gidicem buldum herkes çok memnun .ama kafam karıştı kendi doktorum 23-24 haftalar dedi.her yerde 22.haftaya kadar diyor.22.haftam bayram zaten bende 23+3 de gitsem geç mi olur acaba
kızlarrr geldim 5 hafta 6 günlükmüş miniğim keseyi hemen gördük çok şükür 2 hfta sonra kalp atışları için çağırdı o zamana kadar sizden başka kimseye söylemeyeceğim siz benim canımsınız sizlerin duası olmasa ne yapardım ben Allah hepinizden razı olsun güzel en kısa zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu.
bu arada 2 hafta kalp atışını duymak için uzun gldi bana sizce nasıl?
uconnn cerolll benim sevgi kelebeklerim bende geldim halaya hadi happa
Hayırlısı olsun canm. Allah kucağına almayı da nasip etsin.kızlarrr geldim 5 hafta 6 günlükmüş miniğim keseyi hemen gördük çok şükür 2 hfta sonra kalp atışları için çağırdı o zamana kadar sizden başka kimseye söylemeyeceğim siz benim canımsınız sizlerin duası olmasa ne yapardım ben Allah hepinizden razı olsun güzel en kısa zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu.
kızlarrr geldim 5 hafta 6 günlükmüş miniğim keseyi hemen gördük çok şükür 2 hfta sonra kalp atışları için çağırdı o zamana kadar sizden başka kimseye söylemeyeceğim siz benim canımsınız sizlerin duası olmasa ne yapardım ben Allah hepinizden razı olsun güzel en kısa zamanda herkese nasip etsin bu duyguyu.
Ohhhh maşallah cok sukur Rabbime..canim ya cok sevindim.bu aralar aldigimiz en guzel haberdi.kalp atisi icin normal canim beni de 8. haftaya girerken çağırmıştı daha net duyalım diye..kendine dikkat et bundan sonra:))
oooohhh ohhh halaya gelin halayaaaa allahıma şükürler olsun .şuandaki mutluluğunu tahmın edebiliyorum ayakların yerden kesik durumda :))))))
canım 2 hafta bencede fazla ben dayanamadım 10 gun snra gitmiştim.6+3de kalp atışını görmüştük ama herkesde aynı olmuyor.sen şimdi yarın 6 hafta olucan bence 10 gun snra git hemde kontrol sürenden faydalanmış olursun.
ewet sakın kimseye söyleme .
anlatsana eşin ne dedi nasıl kan vermeye gittin annenlere söylediniz mi ya anlat biraz.
kardeşim geldi yemek yiyip geliyorum
canım görümcemle oğlu bendeydi ben artık şişlik gaz tavan durumda hala adet yok eşime kan verelim yarında doktora gideyimd söktürücü ilaç versin dayanamayacağım bu şişliğe dedim, iş çıkışı gidip kan verdik eve geldik sonuçlara netten baktık ben eşime sen bak dedim o kadar umudum yok yani ben namaz kılıyordum tam bitti eşim bağırdı aşkııııımmm diye o an anladım birşey olduğunu koşa koşa girdim içeri 4400 aşkım dedi tabi ben başladım ağlamaya sarıldık tamam şimdi sevinmek te yok üzülmekte dedik bu gün oktora giderken arabamı beni taşıdı ben mi bilmiyorum. doktorum değeri öğrenince çak bakalım oldu bu iş dedi ultrasona aldı işte burda dedi emen ohh be benimde moralim yerine geldi enerjim arttı dedi çok mutlu oldum 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi bir problem yok değilmi kanama falan oldu mu dedi hayır dedim o zaman progestana gerek yok dedi sadece gynoferon verdi günde 1 tane 10 haftaya kadar cinsel ilişki önermiyorum ben dedi tamam dedik görümcemi de tembihledik kimseye söylemek yok diye söylemez zaten. şimdi bakalım yemek düzeni oturtmam lazım nasl besleniyorsunuz yardım edin bana. Allahım inşallah tatlı aş ermem şeker problem olur bende.
çin takviminde erkek rus takviminde kız diyor hesaplamalarımıza göre 1 haziranda olmuş ama sonuçta 31 mayısta olabilir mayıs kız haziran erkek diyor Allahım eli ayağı düzgün aklı bütün sağlıklı sıhhatli olsun da hiç farketmez... amanınnnn çok yazmışım bee
canım rahımı bence cok kafana takma .arkdaşım hamle olduğunda öğrendi kalp şeklinde olduğunu doktoru hiçbirsorun teşkıl etmez demişti ve sadece 3 gun erken geldi bebiş ve hayatımda gördüğüm en rahat en sorunsuz hamileydi.ne bulantı ne ağrı hiç sorunu olmadı allahım hepimize sağlıklı rahat güzel hamilelikler nasip etsin
canım tamam o zmn bende 22.haftanın içine alıyım randevumu.sağol bebişim.
nehirim hala uzuyor mu annesini 6 aylık izin onaylanmadı dimi ben o zmnlar tatildeyim tv izlemedim ne durumda se başlıcan mı izin bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?