Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar ben uykudan gözümü açamıyorum gece tuvalete gittiğimde peçeteye pembe bi akıntı geldi bu sabah doktorda aldığım soluğu tabi kan tahlili idrar tahlili yaptı zaten 15 gün sonra yapacaktık şimdi yapalım dedi idrarımda enfeksiyon çktı ama antibiyotik vermek istemiyorum şu an 15 gün sonra tekrarlayalım dedi progestana başlattı günde 3 tane iç dedi pembe leke hala geliyor ama çamaşırımı kirletmiyor sadece kurularken peçetede görünüyor. kesen düzgün telaş edecek birşey yok dedi sizce de normal mi kalp atışı için 26sında çağırdı daha erken olmaz mı dedim olmaz sen beni dinle dedi ben de tamam dedim. sizde de böyle birşey oldu mu kızlarr şuan rahatım ama içimde korku var yinede.

canım doktoruna güven yerleşme kanamsıdır belki veya enfeksiyondan dolayı orda bir tahriş falan söz konusu olabilir.kesen düzgünse zaten düşük gibi bir durumu aklına getirme.kalp atışı içinde sabret bakalım biraz.

midem bulanıyor başım dönüyor inan umrumda değil canım yaaa hamileyim olacak tabi diyorum ama akşam pembe lekeyi görünce istemeden telaşlandım tabi.

midem bulanıyor başım dönüyor inan umrumda değil canım yaaa hamileyim olacak tabi diyorum ama akşam pembe lekeyi görünce istemeden telaşlandım tabi.

Canım benim de bu zamanlarda pembe lekelenmem olmuştu. Hatta benim baya çamaşıra geçmişti. O halimle bana vajinal ultrason bile bakmışlardı. Dert etme normal bu tarz şeyler olabiliyor. Ama ilk üç ay herşeyine dikkat et canım. Doktorun al dediği tüm önlemleri al.

Canım bazen olabiliyor bu tür lekelenmeler ama sen yinede dikkat et.Ayaklarını yüksekte tutup dinlenmeye çalış canım. Kalp atımı için tedbirli davranıyor demekki doktorun sabret bakalım.

Kızlar herkese merhaba.Bende geçen haftayı mide ağrılarıyla geçirdim.Felakeetim bir insanın midesi kesintisiz 24 saat nasıl ağrır bilmiyorumki. Kendime gelmeye çalışıyorum hala beni mahvetti.Şükür cumadan beri daha hafif.Sınavım vardı birde haftasonu. Bende raporluyum p.tesinden itibaren.Kasık ağrılarım olunca dinlenerek geçircem biraz.Rabbim sorunsuz geçirtsin inşallah. Bebişim iyi şükür büyüyor yavaş yavaş teyzeleri.Rabbim hepsine sağlık versin inşallah.

Cerol tatildemisin? Dikkat et sıcaklara.

Uconn nehirimiz nasıl,düştümü göbeciği.Bazen geç düşebiliyor endişelenne.

Bahar, marla,pink,temsilci sizler nasılsınız kızlar.

Selametten haberi olan varmı?Ameliyat oldumu acaba.Rabbim bir an önce sağlık versin inşallah. Selamet girersen topğe durumunu bildir meraktayım canım.

Canan canım sen nasılsın,tatldemisin?

Son düzenleme:
eee dur daha ne ağrılar ne sıkıntılar.katlanıcaksın tabi annesi bu bebekler imanımızı gevretiyorlar.dün akşam cevap yazamadan bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım nehir hanım yüzünden devam ediyor mu bugünde kanaman?
düşmedi canım 18. gün bugü.doktor 3 hafta demişti ben 21. gün düşmezse gidelim doktora diyorum annem ve eşim bekle 1 hafta daha falan diyorlar.bakalım allahım uğraştırmasın.bebeğimin canı yanmadan düşürsün şu göbeği.dua edin lütfen...

aynen canım seni geçtim bile.
annemler arkadaşlarım şaşırıyor .ki onlara size söylediğim bazı telaşlarımı söylemiyorum.arkadaşlarım bana vurdumduymaz derlerdi senın gıbı olsak derlerdi o yüzden suan şoktalar.ama bir arkdaşım çok güzel bir yorum yaptı .yalnız başına hamile olmak seni mutlaka etkilecekti ve buda panık olmana sebep oldu bir şey olsa eşin yok nasıl başa çıkarım telaşın var dedi mantıklı geldi bazen bu acıdan duşunudugum oluyor.bakalım eşim gelince nasıl olucam :)) ınşallah geçicidir çünkü efe doğduktan snra böyle olursam kendime tahammül edemem doktora giderim.işallah geçer.

ya bir psikoloğumuz vardı buarada nereye gitti yardıma gelsin bana :=)))))))))))))

haklısın canım rahat olmazsam bebişte içerde huzursuz olur.
gideceğimde perinotolog sadece ayrıntılı yapıyor alanında uzmanmış bakalım daha karar veremedim kaçıncı hafta gidiceğime .
çünkü 22.hafta bayram 23 geçmi olur bilemiyorum 21 de gitsem kalp 22 de tamamlanıyormuş.
cd veriyorlar ya canım o cd nasıl bişey iç organları baktığı heryeri mi gösteriyor

canım aman sakın benim gibi panik olma sende birtane benden yeter.ama kan görünce insan panık oluyor.eşinle ilişki olmadı dimi ilişki sonrası kan olur dıye okumuştum.bence uzun bir sure ara verin.hatta 9 ay :))canım telaş etme çünkü ilk zamanlar olabılıyor bu durumlar yerleşme olabılır farklı bir şey olur doktorun kanama alanı görmediğine göre sorun yok ama sen aman ağır kaldırma uzanma eğilme.bol bol dinlen.bak bende 20gundur progestran içiyorum.bir zararıda yokmuş ılacın.
canım uykudan yorgunluktan gözünü açamazsın ılk 13-15 hafta kadar sonra eski haline döneceksin.ben gece 2-3 de yatarken 10da uykum geliyordu gözümü uykudan başka bişey görmüyordu.sende uyu dınlen bebişim.

yok canım tatilden dödüm gecen hafta 9 gunluktu bitti :))kardeşim çalışmasa kalırdık ama işe gidicek onuda tek bırakamam o benı hiç bırakmadı sağolsun.
senın kac haftalık oldu takvım yap artık görelim sende takip edersin keyıflı oluyor.
ağrılar dışında nasıl bakalım.kaç cm oldu

canlar biraz önce dışardan yorgun eve gelmiştim yatağa yattım sırt ustu dınlenmeye göbek deliğimin ordan derinden sanki kalp atıyor gibi pıpıpıt 1 dk kadar kardeşim elini koydu hissetti sol tarafıma bişey dayandı gibi oldu böyle mi oluyor kızlar efe bey hissettirdi mi kendini annesine sizce

canım haberi daha yeni okudum,inanki o kadar çok sevindimki rabbime hamdolsun dualarımızı kabul etti. hatırlarsan sana inşallah bu ramazandada hamile olursun demiştim, rabbime binlerce şükürler olsun hamdolsun sana bu müjdeyi verdi. rabbim inşallah diğer kardeşlerimede bu duyguları yaşamayı nasip eder. rabbim dua ettiğim listedeki arkadaşlardan tek tek bu müjdeyi almayı nasip ediyor. şimdiki sırada benimhalaumudumvar ve ada kardeşim ver.inşallah onlardanda bu haberi almayı nasip eder rabbim. gerçekten diyorum.listemdeki isimler her geçen gün azalıyor buda beni çok mutlu ediyor hamdolsun.

rabbim inşallah hayırlı,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip eder.,inşallah hayırlı bir evlat olur esenciğim.

hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallah. serapcığım daha ameliyat olmadım canım. 10 gün önce ankaraya gitmiştim hatırlarsan ameliyatı yapacak cerrah belli oldu. doç.dr. mete dolapçı yapacak.oda yıllık izindeymiş bugün dönü sanırım. bizde yarın yani 16 temmuzda gideceğiz artık hemen yatırırmı günmü verir bilmiyorum. ameliyatta yapılacaklarda belli oldu,

santral boyun diseksiyonu, komple tiroid bezinin çıkartılması , birde ektopik bir doku nun çıkarılması yazıyordu kağıtta.

inanıyorum.sizlerin duasıyla herşey hayırlısıyla geçecek,rabbim bu günleri bir anı olarak hatırlayıp tebessüm etmemizi nasip edecek inşallah.

hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.hepinizi tek tek her gece dualarımdasınız,hamile kardeşlerimde,bebek isteyen kardeşlerimde .hepinizi allaha emanet ediyorum. kendinize çok çok iyi bakın inşallah.

canımm benimmen kısa zamanda iyi olacaksın bizlere güzel haberler vericen belkide 2 güzel haberle gelirsin ama önce senin sağlığın iyi olman başta önemli.sen iyi olucan kı bebiş gelsin ::)))
canım dualarımız seninle.allahım acilm şifalar versin.

Canım Rabbim şu mübarek günlerde sıkıntılarından kurtarsın seni, şifanı versin... en kısa zamanda sağlığına kavuştursun ve sırada saydığın tüm arkadaşlarımla birlikte sanada evladını versin inşallah... Önce sağlığın şu an, sonrkasında bebişin inşallah. Rabbim herşeyini yoluna koysun... Ya Şafi adı hürmetine şifanı versin... Amin... Amileyat öncesi haber verde dua edelim inşallah canım..

Canım mesajına cevap yazmıştım ama senin mesajın içine geçmiş bir halde çıkmış düzeltmede yaptırmadı..

Canım annelik duygusu insanı böyle yapıyor endişelenme bebeğini kucağına alınca geçecek tabii bu seferde ucon gibi göbeği ağlaması felan çıkacak ama ne yapalım böyle büyüyecek. Midem ağrıdığında doktora bile götüremediler beni süründüm yerlerde gitmedim ilk gece ya yanlış bişi yaparlarda bebeğime zarar verirlerse acilde diye.. İnsan kendi acısını görmüyor ona bişi olmasında diye.. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza Rabbimiz esirgesin onlarıda... Canım benimki büyüdü azıcık teyzesi.:)) 3 cm e yaklaştı:)) 9+5 olduk bugün inşallah... Takvim daha yapmadım üç ayı doldurayım ondan sonra demiştim dahada yapmadım bakalım ikinci hafta kontorülünede gideyimde inşallah ondan sonra belki yaparım, Rabbim esirgesin inşallah sağlıkla doğsun hepsi... İkili taramaya kaçıncı haftada girdiniz siz, benim kontrole gittiğmide 11.hafta olacak doktorum ikili tarama felanda yapalımda sonra kontrolleri bir aya çıkarırız dedi acaba gittiğimde yapacak mı ki ikili taramayı. Sadece kan alıp ense kalınlığımı ölçülüyor taramada..

demiştim..:)

canım inşallah zamanla geçicek kendimi kontrol etmeye çalışıyorum artık benı rahatsız etme boyutuna geçti çünkü.
bende öyle 3 yaı geçsinde takvim yapım diyordum ama erken yaptım kızların yoğun isteğine engel olamadım :)))insan ister istemez korkuyor haklısın canım.ooo maşallah 2 hafta kaldı 3 ayın bıtmesıne maşallah.canım benım doktorum tam 12+0da yaptı özellikle istedi ama 11 de yapanlar var yapabılır.önce doktorun ense kalınlığını ölçüyor ,burun kemiği varmı yok mu ona bakılıyor.olması gerekiyor o haftada.snra kan veriyorsun ama bizim doktorumuz hem kendı ölçtü hemde daha gelişmiş bir cihaz için radyolojiye gönderdi 4 boyutlu olçumde olsun diye ama her doktor yapmıyr olabılır.ztn ense kalınlığı sorun yoksa kan sonucuda yüksek ihtimal güzel çıkar.ben ondada bayağı bir telaş etmiştim ama allah şükür temiz çıktı.

Canım o cd çok harika birşey. Bizimkinde 10 a yakın videosu var kısa kısa. Videoların yarısı 4 boyutlu. Bir o kadar da fotoğrafımız var. Tabi fotoğrafların bir kısmı bölgesel yerlerini gösteriyor. Sadece kafası olan sadece omurgası olan falan... Çok eğlenceli oluyor onları seyretmek :))
O hissettiğin kesin bebektir bence. Benimde sağıma soluma bir dayanıyor göbeğimin bir tarafı diğer tarafına göre tümsek oluyor bariz bir şekilde. Ama düzenli pıt pıt atmalar kan damarlarından kaynaklanıyor. Bebeğinki daha düzensiz rastgele pıt pıt oluyor. Bundan sonra hazırlıklı ol hareketleri artarak gelecek. Bende geçen gün resmen göbeğimin dalgalandığını gördüm inanılmaz birşeydi. Ya kolu ya bacağıydı ayırt edemedim ama göbek deliğimin altından bir meksika dalgası yaptı yani :))) Şimdide tekrar yakalayabilmek için akşamları yemekten sonra açıp göbeğimi seyrediyorum eşim alay ediyor artık benle :)))))))

Takvim güzel oluyor ya. Ben kalp atımı görüldükten sonra hemen yapmıştım. Kötü şeyler aklına getirme, allaha emanet bebeişlerimiz. Benimkinin ense kalınlığına 11. haftalıkken bakmıştık, 11+4 tü sanırım. 1.7 çıkmıştı doktor bir sorun yok dedi. Ama ultrason cihazı çok önemli bu ölçümde. İyi bir cihaz olmalı çünkü çok hassas bir ölçüm, yanılma ihtimalleri yüksek oluyor.

canım kaç gündür giremiyorum kusura bakma yeni okuyabildim.açlık 76 50lik yüklemeden 1 saat sonra 88 çıktı benimki.uconunda biraz yüksek çıkmıştı yediklerine dikkat edince düzelmişti hatırladığım sende yediklerine dikkat et...

karraaamm canııım bu ne güzelll haber.ay nasıl mutlu oldum.ama en son ben öğrendim yaaa(inşallah sağlokla kucağına alırsın acnım...çok ama çooookkk sevindiiiiiim.

kızlar size bişey sorcam şimdi şükürler olsun bizim 2li testimiz temiz çıktı.doktor gerek görmedi 3lu 4luyu.
sizce yaptırmalımıyım pink temsilci uconn marla sizler yaptırdınız mı
canım ben sadece 3lü test yaptırdım.onuda yaptırmayacaktım ne çıkarsa çıksın benim bebeğim dedim.doktorda seni neyin beklediğine hazırlıklı olursun dedi.sadece 3lü yaptırıdm.

Evet bende seviyorum bu takvim işini.Allahım esirgesin inşallah hepsini,kötü şey getirmek değilde ne bilimm sanırım daha fazla dayanamam ve yaparım bende:) 11+1 oluyorum bende kontrolde ama yaparmı bilmem.Aç mı gidilecek o gün acaba kan felan için? Cihazları yeni ama bilmiyorumki.İnşallah herşeycyolunda gider.

Kızlarcgögüs ucum biraz kızarmış sanki yara gibi acıyor.Çatlıyor olabilirmi,daha erken değilmi? Siz ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…