Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlarcgögüs ucum biraz kızarmış sanki yara gibi acıyor.Çatlıyor olabilirmi,daha erken değilmi? Siz ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız?

cnm hiçbilgim yok göğüs ucuna son aylar krem surunur uyarıcıdır göğüs ucu aman elleme erken doğum yada farklı seyleri tetiklermiş.benım kaşınırdı sadece.diger kızlar ne yorum getirecek bakalım.
buarada çatlak kremine ben 12haftada başladım lierac alabılırsın butikbebede ve limangoda kampanyası var 47 tl-50 tl ama ben su zamana kadar gebe mağazasından aldığım bitkisel kremi kullandım.22tl .şimdi hem lierac aldım hemde kendi kremimi kullanıcam .sabah birini aksam birini lierac pahalı cunku.o yüzden kampanyalardan al ben öyle yaptım canım.

ya bende o cd merak ediyorum kardeşim kameraya alacaktı almasına gerek yok o zaman dimi cd de görücez heryerini minnoşumun.
diğer topicde bir arkdaşda o pıtpıtlar hıçkırığıdır dedi bilmiyorum artık biran önce bende öyle dalgalandımda duruldum olma istiyorum :)))))))))))

Doktor zaten 10 hafta olana kadar ilişki yasağı koydu tatlım sen 9 ay koydun adam bırakacak beni :) şaka bi yana bu konuda çok anlayışlı sağ olsun. progestanı nasıl içiyorsun günde 2 demişti baştan sonra 3e çıkardı, aslında normali 3tür telaş etme sen dedi. demek oğluşumuzun ismi belli oldu efe beyler annesine ben burdayım anne demiş bence :)

canımmm benim, evet canım hatırlamaz mıyım hatırlıyorum tabi bak sende beni hiç unutma ki en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın dua etmediğim bir günüm yok sana meraklanma canım hepsi geçecek.

canımm sen hamilemisinnnnçok sevindim inanki mevlam sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda nasip etsin.ramazan bereketiyle geldi desene.dikkat et kendine ilk üç ay özellikle.ve inan herşey çok güzel olacak

canım vallaha zamanla zaten sizde yapamıcaksınız.içiniz rahat etmeyecek.eşimle biz baştan konuşmuştuk kesin 9 ay uzak olucaz diye sanırım bu sözü biraaz abarttık :))))))))
canım 100luk günde 3 kere 6-8 saat arayla alıyorum canım.şükür bana yan etkilerini yapmadı inşallah sanada yapmaz.
buarada kanaman geçti mi.sabah programında kadın doğum doktoru başta olan kanama aslında bebeğin tutunma çabasıdır dedi.ve doktorlar miğde bulantısını severmiş hamilelik hormonu iyi çalışıyor demekmiş.benım olmadı hiç :))
kanaman durdu mu ne zaman gidicen doktora bulantı var mı nasıl gidiyor ayy ne sordum bee
canım ismimiz belli oldu efe eren :)) ama efe dicez

canımm sen hamilemisinnnnçok sevindim inanki mevlam sağlıkla sıhhatle kucağına almanıda nasip etsin.ramazan bereketiyle geldi desene.dikkat et kendine ilk üç ay özellikle.ve inan herşey çok güzel olacak

evett canımm çok şükür hamileyim mevlam bu günleri gösterdi kucağımıza almayıda nasip edecek inşallah, senin az kaldı yakında kucağında okşayacaksın evladını.

çok şükür kanamam yok mide bulantısıda öyle abartılı değil sabah uyandığımda oluyor ama baş dönmesi var bende valla doktorum 26sında çağırdı ama ben 18i için devlet hastanesinden randevu aldım aile hekimim devlet hastanesinede görün araa özellerin işi belli olmaz ortada kalma ihtimalin var sonra devletteki doktor sen kimsin demesin sana dedi bende perşembe gideceğim en erken o zamana randevu alabildim ama ultrasona alır mı hiç bilmiyorum sanırım ultrason için gün veriyormuş şu kalp atımını bi duysam hayırlısıyla bi rahat nefes alacağım herkese söyleyeceğim ben hamileyim ben hamileyim diye :)

Slm Anneler ve Anne Adayları,

Ben 1 yıllık evliyim.6 Martta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
9 haftalıktı.durumu atlatabilmek için işe girdim.
4 aydır çalışıyorum. tekrar hamile kalmak çok istiyorum ama iş yerinde yeniyim diye uygun olur mu endişesindeyim.
Karam senin adına çok sevindim.allah kucağına almak nasip eder inşallah

çok geçmiş olsun .inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
3 aylık çalışma surecinden snra hamile kalabılıyorsun ve işveren seni çıkartamıyor diye biliyorum ama sen genede araştır.

canım baş dönmende açlıktantır yada tansıyon düşüyordur .başın donunce ölç bakalım tansiyon kaç ona göre biraz tuzlu ye ilk başlarda ödem şişkinlik çok olur ama tansiyonunda düşmesi iyi değil seni yorar ama tansıyon düşmesi hamilelikte normal cnm.
canım devlete git tabi ama bana kalırsa devletten ziyade başka özel hastane varsa onu tercih et derim.devlette doğum çok zor nasıl davrandıklarını biliyorum 20gun şahit oldum o yüzden tavsiye etmem ama özel yoksa bişey diyemem.

evett canımm çok şükür hamileyim mevlam bu günleri gösterdi kucağımıza almayıda nasip edecek inşallah, senin az kaldı yakında kucağında okşayacaksın evladını.

ewet canım mevlam izin verirse inş. az kaldı.ama inan günler çabuk geçiyor sende bir bakmışsın doğumhanedesin inş.

çok geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha, canım hamile kaldığında iş yeri seni çıkaramaz sen sigortalı çalışan birisin sonuçta tabi sözleşme şartlarında gebe kalmak durumunda iş akdinin feshi yoksa böyle bi madde var mıydı sözleşmende? birde bu biraz işyerinin insafına kalmış bi durum çıkarmak isterlerse başka bi sebep bulup çıkartırlar. hakkına hayırlısı neyse o olsun canım.

ewet canım mevlam izin verirse inş. az kaldı.ama inan günler çabuk geçiyor sende bir bakmışsın doğumhanedesin inş.

ayyy canım inşallah yaa şimdi diken üstündeyim şu 3 ayı bi atlatsam diyorum kalp atışlarını duysam karnım şişse falan işte herşey bir an önce olsun diyorum. sonrada rahat bırak kendini tadını çıkar herşey yolunda ve güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi.

malasef başka özel hastane yok canım bir tane tıp merkezi var tek kadın doğumcu çalışıyor gerçi ona da gidebilirim ama randevu almak çok zor bi gidip görelim devleti inan bende hiç gitmek istemiyorum. tansiyona bakayım ben bari sağol canım benim.

Canım şükür kanaman kesilmiş.Bunları duysanda hamileliiğin her döneminde bebeğimiz için endişelendiğimizden çokda keyfini çıkaramıyoruz aslında.Sağlıklı olsunda inşallah canım.Kalp atımını duymak bile çok büyük mutluluk.Sende duyacaksın inşallah canım pıt pıt değil bayaa güm güm olacak zamanla inşallahhhh.

Tamam canım bende bakayım o kreme o zaman.Daha şimdi erken sanırım. Bebe yağı felanda kullanmak gerekiyormu?

Canım bence kardeşinde kameraya alsın. Senin doktorun videoları nasıl olur bilmem ama bizimkiler kısa kısa. Benimde hiç aklıma gelmemişti kameraya almak. Hem kardeşin arada seninde görüntünü alır daha güzel hatıra olur sana :)) Hıçkırıkta olabilir belki ama ben onu hiç ayırt edemedim ya da bizimki hiç hıçkırmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…