kızlar inşallah dediğiniz gibi olur.bugün öğlenden bu yana kızımla başbaşayız.uyuyor arada uyanıp emiyor.biraz önce gazlandı feryat figan.eşim benden daha iyi gaz çıkarıyor allahtan:)şimdide uyuyor.akşam 8den sonra show başlar artık bizim evde.sanırım lohusalık hüznü denen şeyi yaşıyorum.hemde baya ağır.inşallah geçer.
canım benim hadi gözün aydın.artık korkmana gerek yok hiç.doktorum benimde vajinal bakmıştı.ilk 3 ay hiçbir zararı yok.hatta doğuma 1 hafta kala çatı kontrolünde alttan sıkı bir muayene yapmıştıda kızım hala gelmemişti:)o yüzden hiç korkma.zararlı olsa doktor yapar mı hiç.sen progestanına devam et bol bol ayaklarının altına yastık koy uzan.birde bolca su iç.
valla banada ver ver dediniz ama ben veremedim kiloları bakalım ne olacak halim ama şuan hiç kilo almamışım hatta geçen aya göre 1 kilo eksik geliyorum. kilo almayada çok elverişliyim bakalım ne olacak halim bence 20 hftaya 5 kilo çok değil yaa gayet iyi ama doktorun daha iyi bilir tabi.
pink merak ettim o ilacı.adını yazsanda bende doktoruma bir danışsam.bu arada hamilelik nasıl gidiyo.sesin hiç çıkmıyo son günlerde....
geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşirsin.kendine dikkat et...kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyordum geçen hafta kanama yaşadım ve hastanede yatmak zorunda kaldım bir düşük tehlikesi atlattık yani anlayacağınız annemler başka şehirde oldukları için eltimde kalıyorum kendi evimde değilim saolsun o bakıyor bana bir süre yatmam gerekiyor, internetede daha yeni kendime geldim bi bakayım dedim dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi öpüyorum.
bebişim buarada kaç kilo ile tamamladın hamileliği.
şimdi kaç kilon gitti.nasıl durumun karnın nasıl.
ben bu haftaya kadar 5 kilo aldım nasıl kızlar sizce.
pınk marla temsilci sizler ne durumdasınız kaç kilo aldınız ben çok mu almışım
21 kilo aldım toplamda.doğum sonrası 4 kilosu gitmişti.enterasan şekilde 2. gün hastaneden çıkarken şişliklerim artmış.aradaki fark 3 kiloya yakındı.neyse şuanda 14 kilom gitti.7 kilom kaldı.bu gidişle sıfır bedenede düşerim ben.iştah falan kalmadı.5 kilo senin için çok değil.genelde ilk aylarda hızlı kilo artışı oluyor.bebişim buarada kaç kilo ile tamamladın hamileliği.
ayyy senin takvimini sevsinler.canım benim senin için o kadar seviniyorumki anlatamam.allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin inşallah.valla banada ver ver dediniz ama ben veremedim kiloları bakalım ne olacak halim ama şuan hiç kilo almamışım hatta geçen aya göre 1 kilo eksik geliyorum. kilo almayada çok elverişliyim bakalım ne olacak halim bence 20 hftaya 5 kilo çok değil yaa gayet iyi ama doktorun daha iyi bilir tabi.
bugün nehiri cerraha götürdük.göbeğinin daha uzunca bir süre düşmeye niyeti yokmuş.küçük bir operasyonla acısız bir şekilde aldılar.pazartesi kontrolü var neden düşmediğini araştıracaklar.immun sistemde problem olursa düşmeme durumu oluyormuş.sanırım ben depresyona giriyorum.çıldırmama ramak kaldı.inşallah bişey çıkmaz.o bir kenara bende hastalandım.sağ göğsüm mastit oluyor sanırım.damar düğümlenmesi gibi bişey.süt birikiyor sanırım.ateşli titremeli hastalık geçiriyorum.göğsüme el dayanmıyor.sağlık ocğında ebeye gösterdim.pazartesi cerraha gitmişken göstericem ona.çünkü antibiotik tedavisi yapılıyormuş.işe yaramazsa operasyonla kesik açıp içeriyi boşaltıyorlarmış.dokunsanz ağlıyacak durumdayım anlıyacağınız.annem gitti.kabus yaşamaya başladım resmen.ne olur dua edin bize.hamileliğimde sesim çıkmıyordu doğurdum.şikayet etmekten size hal hatır bile soramıyorum.
21 kilo aldım toplamda.doğum sonrası 4 kilosu gitmişti.enterasan şekilde 2. gün hastaneden çıkarken şişliklerim artmış.aradaki fark 3 kiloya yakındı.neyse şuanda 14 kilom gitti.7 kilom kaldı.bu gidişle sıfır bedenede düşerim ben.iştah falan kalmadı.5 kilo senin için çok değil.genelde ilk aylarda hızlı kilo artışı oluyor.
ayyy senin takvimini sevsinler.canım benim senin için o kadar seviniyorumki anlatamam.allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin inşallah.
bebişim buarada kaç kilo ile tamamladın hamileliği.
Canım, ne güzel hayırlı haberler almışsın , gözün aydın
kötü bişi sölememiş anladığım kadarıyla. sadece önlem olarak vermiş
eğer vaktin varsa bi kaç doktora daha danışabilirsin.muayne için
ilk zamanlar bebek çok küçük olduğu için tam anlamıyla bilgi vermio doktorlar
bende kendi doktorumdan memnun değildim bana hiç açıklama yapmamıştı.progestan verdi bunu kullan kanaman artarsa gel demişti
sabahında evde kendim düşük yapmıştım zaten.2 tane hap kullandım kullanmadım yani
bide bana haftaya gel bi daha bakarız kalp atışı varmı diye demişti.çok kafa karıştıroyor bazıları
kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyordum geçen hafta kanama yaşadım ve hastanede yatmak zorunda kaldım bir düşük tehlikesi atlattık yani anlayacağınız annemler başka şehirde oldukları için eltimde kalıyorum kendi evimde değilim saolsun o bakıyor bana bir süre yatmam gerekiyor, internetede daha yeni kendime geldim bi bakayım dedim dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi öpüyorum.
canım ben folibol değilde gynfenol kullanıyorum bu yeterli olur mu peki canım benim kan tahlilim idrar tahlilim hemogramım ve kanda pıhtılaşma bakıldı özelde idrarda enfeksiyon görüldü fakat doktor antibiyotik vermeyeceğim şu anda çünkü lekelenmen olduğu için bu sonucun böyle çıkması normal 15 gün sonra tekrarlayacağız ama ağrın sancın olursa gel dedi çok şükür öyle ağrım falan yok idrar yaparken yanma vardı ama geçti çok şükür bol su işe yarıyor yani, doktorun odasındaki ultrasonla baktı kendi dedi zaten bunda göremeyebiliriz göremezsek aşağıya ultrason odasına göndereceğim seni dedi ama gerek kalmadı çok şükür yanlız dün yorulmuşum belim flan kudurdu gece ağrıdan. şimdi devlet hastanesindeki doktor iğneyi 1 kere vurulacak dedi ve ayın 5inde çağırdı beni. özeldeki doktor kalp atımı için zaten haftaya cuma çağırdı zaten idrar tahlili yapacağım dedi ama senin dediğin torch tahlilini soracağım muhakkak canım çok teşekkür ederim ben bugün aile hekimime gider anlatır ve iğnemi olurum o zaman progstanıda bırakırım.
bugün nehiri cerraha götürdük.göbeğinin daha uzunca bir süre düşmeye niyeti yokmuş.küçük bir operasyonla acısız bir şekilde aldılar.pazartesi kontrolü var neden düşmediğini araştıracaklar.immun sistemde problem olursa düşmeme durumu oluyormuş.sanırım ben depresyona giriyorum.çıldırmama ramak kaldı.inşallah bişey çıkmaz.o bir kenara bende hastalandım.sağ göğsüm mastit oluyor sanırım.damar düğümlenmesi gibi bişey.süt birikiyor sanırım.ateşli titremeli hastalık geçiriyorum.göğsüme el dayanmıyor.sağlık ocğında ebeye gösterdim.pazartesi cerraha gitmişken göstericem ona.çünkü antibiotik tedavisi yapılıyormuş.işe yaramazsa operasyonla kesik açıp içeriyi boşaltıyorlarmış.dokunsanz ağlıyacak durumdayım anlıyacağınız.annem gitti.kabus yaşamaya başladım resmen.ne olur dua edin bize.hamileliğimde sesim çıkmıyordu doğurdum.şikayet etmekten size hal hatır bile soramıyorum.
Selamün aleyküm kızlar. ben geldim. 16 temmuzda hastaneye yatışım yapıldı. kan tahlilleri, kalp ekg ,akciğer filmi çeildi sonra 17 temmuz sabah 8.30 da ameliyatım oldu. tiroid bezlerimi ve lenf bezlerimi aldılar.19 temmuz cuma günü de taburcu oldum. 4 gün kaldım hastanede.şuan konuşamıyorum.sesim pek çıkmıyor,yutkunmakda zorlanıyorum. birde boğazımda balgam oluştu boğazımda dikiş var öksüremiyorum bu sefer ağrı çekiyorum.bu balgam birde ne zaman kafamı yastığa koysam geliyor.bu nedenle uykuyıda unuttum.doktor hergün 3 litre sıvı tüketeceksin dedi. şuanda tiroid bezlerim olmadığı için dışarıdan ilaç almam lazım ama onuda vemiyorlar pataloji sonucunu bekliyorlar. 3 hafta sonra çıkar dediler. bu süre içinde tsh değerim yükselecekmiş daha sonra atom tedavisi yapılacak dediler.tsh değerim yükseleceği için sersem sersem aptal gibi dolaşacakmışım.şuanda zaten kafamı tutamıyorum. rabbim yardımcımız olsun. şuanda çok boynumu tutamıyorum.sonra tekrar yazamaya çalışırım.ameliyat olduğumu haber vermek için yazdım.allah razı olsun hepinizden,dualarınızla çok şükür daha iyiyim.hepinizi allaha emanet ediyorum.
kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyordum geçen hafta kanama yaşadım ve hastanede yatmak zorunda kaldım bir düşük tehlikesi atlattık yani anlayacağınız annemler başka şehirde oldukları için eltimde kalıyorum kendi evimde değilim saolsun o bakıyor bana bir süre yatmam gerekiyor, internetede daha yeni kendime geldim bi bakayım dedim dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi öpüyorum.
Canim ben suan tam 11 kilo aldımbebişim buarada kaç kilo ile tamamladın hamileliği.
21 kilo aldım toplamda.doğum sonrası 4 kilosu gitmişti.enterasan şekilde 2. gün hastaneden çıkarken şişliklerim artmış.aradaki fark 3 kiloya yakındı.neyse şuanda 14 kilom gitti.7 kilom kaldı.bu gidişle sıfır bedenede düşerim ben.iştah falan kalmadı.5 kilo senin için çok değil.genelde ilk aylarda hızlı kilo artışı oluyor.
ayyy senin takvimini sevsinler.canım benim senin için o kadar seviniyorumki anlatamam.allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin inşallah.
Selamün aleyküm kızlar. ben geldim. 16 temmuzda hastaneye yatışım yapıldı. kan tahlilleri, kalp ekg ,akciğer filmi çeildi sonra 17 temmuz sabah 8.30 da ameliyatım oldu. tiroid bezlerimi ve lenf bezlerimi aldılar.19 temmuz cuma günü de taburcu oldum. 4 gün kaldım hastanede.şuan konuşamıyorum.sesim pek çıkmıyor,yutkunmakda zorlanıyorum. birde boğazımda balgam oluştu boğazımda dikiş var öksüremiyorum bu sefer ağrı çekiyorum.bu balgam birde ne zaman kafamı yastığa koysam geliyor.bu nedenle uykuyıda unuttum.doktor hergün 3 litre sıvı tüketeceksin dedi. şuanda tiroid bezlerim olmadığı için dışarıdan ilaç almam lazım ama onuda vemiyorlar pataloji sonucunu bekliyorlar. 3 hafta sonra çıkar dediler. bu süre içinde tsh değerim yükselecekmiş daha sonra atom tedavisi yapılacak dediler.tsh değerim yükseleceği için sersem sersem aptal gibi dolaşacakmışım.şuanda zaten kafamı tutamıyorum. rabbim yardımcımız olsun. şuanda çok boynumu tutamıyorum.sonra tekrar yazamaya çalışırım.ameliyat olduğumu haber vermek için yazdım.allah razı olsun hepinizden,dualarınızla çok şükür daha iyiyim.hepinizi allaha emanet ediyorum.
Canim ben suan tam 11 kilo aldım( iki hafta once diyetisyene gittim şeker, tatlı,un,tuz,yagli yiyecekler..vs..daha bir suru seyi kesti (( iki haftadır uyguluyorum 1 kilo aldım sık sık ama az yiyorum.her 2-3 saatte bir ara ogun ceviz,sut,meyve falan yiyorum.bakalim kac kilo ile kapaticam:))Senin kilon gayet guzel sakin kafana takma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?