Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bebişim buarada kaç kilo ile tamamladın hamileliği.
şimdi kaç kilon gitti.nasıl durumun karnın nasıl.
ben bu haftaya kadar 5 kilo aldım nasıl kızlar sizce.
pınk marla temsilci sizler ne durumdasınız kaç kilo aldınız ben çok mu almışım

valla banada ver ver dediniz ama ben veremedim kiloları bakalım ne olacak halim ama şuan hiç kilo almamışım hatta geçen aya göre 1 kilo eksik geliyorum. kilo almayada çok elverişliyim bakalım ne olacak halim bence 20 hftaya 5 kilo çok değil yaa gayet iyi ama doktorun daha iyi bilir tabi.

ooooo takvimlerde yapılmış hayırlı olsun kuzum aa balık burcu mu geliyor duygusal şey.
canım biz kilo verelim derken hamile kaldı zaten.doktorum kiloya takılmıyor cnm.bende ilk 3 ay 2 kilo verdim aldım verdim aldım 3 ayda çok değişti benımde.şişklik oluyor ztn bide.bundan snra zaten kilo hızlı alınıyormuş.söyle en fazla bundan snra 7 kilo yanı toplamda 12 kilo süper olur ya

pink merak ettim o ilacı.adını yazsanda bende doktoruma bir danışsam.bu arada hamilelik nasıl gidiyo.sesin hiç çıkmıyo son günlerde....

Canim ilacın adi folio..her doktorun uyguladığı farklı oluyor gerci..mesela benim doktorum balık hapı önermedi kimisi öneriyor iste farklı farklı..aslında hep takipteyim ama is güç derken yazmaya fırsatım olmuyor canim.hamilelik iyi gidiyor haftaya kontrolum var onu bekliyorum iste..tepiklemeler arttı bazen cok aşağıda hissediyorum tepikleri korkuyorum o zamanlar( insallah hersey yolundadir.senin nasil geçiyor canim?[/QUOTE]
anladım canım tamam.yinede bir sorarım doktoruma..benimde iyi gidiyor çok şükür.bizim tekmelerde gayet iyi,insan tekme yediği için bu kadarmı mutlu olur.:))dün çok az hareket etmişti ama bugün iyi çok şkür..

geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşirsin.kendine dikkat et...

canım normalde zayıf bir insanım ve kilo almak istiyorum ama az kilo alıyorum sanırım.ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım.sadece 2kilo kaldı.şimdilikte 6 kilo almışım bakalım kaçla tamamlıycaamm.ama seninkide normal bence fazla değil...herşeyide kafana takma.ben bilmiyorum bile eşi nerde.bir sorun olsa zaten doktor kontrolde söyler...

bugün nehiri cerraha götürdük.göbeğinin daha uzunca bir süre düşmeye niyeti yokmuş.küçük bir operasyonla acısız bir şekilde aldılar.pazartesi kontrolü var neden düşmediğini araştıracaklar.immun sistemde problem olursa düşmeme durumu oluyormuş.sanırım ben depresyona giriyorum.çıldırmama ramak kaldı.inşallah bişey çıkmaz.o bir kenara bende hastalandım.sağ göğsüm mastit oluyor sanırım.damar düğümlenmesi gibi bişey.süt birikiyor sanırım.ateşli titremeli hastalık geçiriyorum.göğsüme el dayanmıyor.sağlık ocğında ebeye gösterdim.pazartesi cerraha gitmişken göstericem ona.çünkü antibiotik tedavisi yapılıyormuş.işe yaramazsa operasyonla kesik açıp içeriyi boşaltıyorlarmış.dokunsanz ağlıyacak durumdayım anlıyacağınız.annem gitti.kabus yaşamaya başladım resmen.ne olur dua edin bize.hamileliğimde sesim çıkmıyordu doğurdum.şikayet etmekten size hal hatır bile soramıyorum.

21 kilo aldım toplamda.doğum sonrası 4 kilosu gitmişti.enterasan şekilde 2. gün hastaneden çıkarken şişliklerim artmış.aradaki fark 3 kiloya yakındı.neyse şuanda 14 kilom gitti.7 kilom kaldı.bu gidişle sıfır bedenede düşerim ben.iştah falan kalmadı.5 kilo senin için çok değil.genelde ilk aylarda hızlı kilo artışı oluyor.
ayyy senin takvimini sevsinler.canım benim senin için o kadar seviniyorumki anlatamam.allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin inşallah.

Ayyy canım ya gerçekten zor başladın anneliğe. Hamileliği ayrı zor, bebiş doğunca ayrı zor.Annelerin hakkı bu yüzden ödenmez işte.Allahım yardımcın olsun canım ya. Göğsün neden şiştiki, enfeksiyonmu aldı. Emziremiyorsundurda böyle olunca. Rabbim yardım etsin canım, tüm sıkıntıların gitsin hemende, bebişinle olmanın mutluluğuna var artık.

kızlar mı deyim anneler mi bilemedim sanırım çoğunuz anne olma şansını yakalamışsınız ne güzel benim iki tane düşüğüm bir tane dış gebeliğim oldu ve sağ tüpümü aldılar zaten pkos tedavisi görerek hamile kalmıştım iki yıllık evliyim çok istiyorum ama nasip işte olmayınca yapacak bşy yok:2: size sormak istediğim benm gibi olup hamile kalan var mı bide göğüslerim sırayla sancı yapıyo bir haftadr sağ yapıyodu bugün sola geçti yeni adet olmuştum anlamadım bşy var diye korkmaya başlıyorum neden olur ki başına böyle bşy gelen var mı cevaplarsanız sevinirim :2:

Cerolcum benim halim içler acısı ya, benimde psikolojim bozuldu artık. Bu hafta itibariyle toplam 10 kilo aldım. Yüzüm vücudum değil ama karnım 8 aylık hamile gibi şiş durumda ki henüz 5.5 aylığım. Dün bir arkadaşımızın dışarda iftar daveti vardı. Orda beni görenler doğum yakın heralde dediler hep bana. Bende yooo daha 3.5 ay var dedim çok şaşırdılar. Bugünde bir bebek mağazasına gittim neler var fiyatlar neler diye. Kadının biri yanıma geldi, pardon dedi bebeğiniz kız mı dedi. Bende yoo erkek dedim. Karnım yayvan duruyormuş halbuki bence gayet sivri. Kadın tahminlere devam etti 8 aylık hamilesiniz dimi dedi. Hayır dedim gene. Kadın 7 aylık kız bebeğe hamileymiş ve karnı benimkinden küçük ama vücut olarak benden yapılıydı. Ya benim karnıma neler oluyor böyle ben normal değil miyim acaba?? Yemin ediyorum kafayı yicem. Göbeğim benden 1 metre önden gidiyor. Bir hafta sonra bebeğin suyunun ölçümü yapılcak. İnşallah bir aksilik çıkmaz ya. Pazartesi hemen diyetisyene gidip hamile diyetine başlıcam. Böyle giderse benim sonum iyi değil (( Hamileyim diye herşeyi yemeyin, ben bundan baya bir sıkıntı çektim. Hamileliğin sonunu yatakta geçirmek istemiyorum ((

Canım maalesef bir gebelik düşükle sonuçlanacaksa zaten bunu hiçbir ilaç önleyemez. Dış gebelikte de öyle; hiçbir tedavisi yok. Teşhisi koydu mu gebeliği sonlandırmak için önüne iki seçenek koyuyor ya ameliyat ya iğne. Gebeliği kurtaramıyorlar ki. Aynı şekilde de düşüklerde de öyle. Ama bazı durumlarda dışardan destek vermenin faydalı olduğunu söylüyorlar. Allah neyi takdir etmişse o olur. O kadar kanama görüp hamile olduğunu anlayamayanlar sonra da sağlıklı doğuranlar bile var. İlaçlar belki etkili ama yine de kısmette ne varsa o yaşanıyor. Allah hepimize hayırlısını versin canım...

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın kanaman falan var mı? Kendine çok dikkat et, dualarımız seninle..

Karamcım takvimin hayırlı olsun canım, çok yakışmış :)) Kullandığın ilacın için folik asit var mı? Gynoferon diye bir ilaç var o da demir ilacı, folik asit yok içinde. Haftaya cuma doktora gittiğinde sorarsın canım...

Canım geçmiş olsun göbişiniz. Korkma ya inşallah birşey çıkmayacak allahın izniyle bebeğinde de sende de. Hamilelikte anne olmakta zormuş gerçekten. Dualarımız seninle canım...

Selamün aleyküm kızlar. ben geldim. 16 temmuzda hastaneye yatışım yapıldı. kan tahlilleri, kalp ekg ,akciğer filmi çeildi sonra 17 temmuz sabah 8.30 da ameliyatım oldu. tiroid bezlerimi ve lenf bezlerimi aldılar.19 temmuz cuma günü de taburcu oldum. 4 gün kaldım hastanede.şuan konuşamıyorum.sesim pek çıkmıyor,yutkunmakda zorlanıyorum. birde boğazımda balgam oluştu boğazımda dikiş var öksüremiyorum bu sefer ağrı çekiyorum.bu balgam birde ne zaman kafamı yastığa koysam geliyor.bu nedenle uykuyıda unuttum.doktor hergün 3 litre sıvı tüketeceksin dedi. şuanda tiroid bezlerim olmadığı için dışarıdan ilaç almam lazım ama onuda vemiyorlar pataloji sonucunu bekliyorlar. 3 hafta sonra çıkar dediler. bu süre içinde tsh değerim yükselecekmiş daha sonra atom tedavisi yapılacak dediler.tsh değerim yükseleceği için sersem sersem aptal gibi dolaşacakmışım.şuanda zaten kafamı tutamıyorum. rabbim yardımcımız olsun. şuanda çok boynumu tutamıyorum.sonra tekrar yazamaya çalışırım.ameliyat olduğumu haber vermek için yazdım.allah razı olsun hepinizden,dualarınızla çok şükür daha iyiyim.hepinizi allaha emanet ediyorum.

ve aleyküm selam kardeşim..bende seni merak ediyordum.çok geçmiş olsun.rabbim şu mübarek ramazan ayının hürmetine acil şifalar versin sana ve tüm hastalara.inşllh patoloji sonucunda temiz çıkar cnm.rabbim yar ve yardımcın olsun.kendini iyi hissettiğin zaman hastalar risalesini okumanı tavsiye edrim.dualarımız seninle.sende bizleri dualarında unutma cnm....

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine... Yat dinlen yorma sakin kendini..dualarim seninle..

Canim ben suan tam 11 kilo aldım( iki hafta once diyetisyene gittim şeker, tatlı,un,tuz,yagli yiyecekler..vs..daha bir suru seyi kesti(( iki haftadır uyguluyorum 1 kilo aldım sık sık ama az yiyorum.her 2-3 saatte bir ara ogun ceviz,sut,meyve falan yiyorum.bakalim kac kilo ile kapaticam:))Senin kilon gayet guzel sakin kafana takma:))

Son düzenleme:

Canim kıyamam ya..uzme sakin kendini hic birsey çıkmayacak sonucunda Allah'ın izniyle..bir arkadasımında göğsünde sut oyle birikti şişti bu gogus pompasiyla çıkardılar boşalttılar icini sonra normale dondü canim.insallah sikintisiz birşekilde atlatacaksin.annelik gercekten cok zormus (dualarımız seninle..

Canim cok buyuk gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin.insallah bugünler geçecek guzel günler cok yakında canim..dualarımız seninle..

Aleyküm selam canım. Allah tez zamanda şifanı versin inşallah. Senden haber aldık ya bu da yeter. Kendini çok fazla yorma. Şu 3 hafta zor geçecek gibi gözüküyor ama inşallah bunları da atlatacaksın canım. Kendine çok dikkat et, dualarımız seninle...

Sen bu haftada 11 kilo aldıysan bana kesin diyet verilir ( Ben en iyisi tıpış tıpış gideyim sevgili diyestisyenime ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…