Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Sen bu haftada 11 kilo aldıysan bana kesin diyet verilir ( Ben en iyisi tıpış tıpış gideyim sevgili diyestisyenime ((

Canim valla dikkat etmek gerekir diyetisyen bana asıl simdi kilo almaya başlayacaksın dedi son 2-3 ay cok kritik( ondan ben de temkinli davranmaya karar verdim.oyle sen hamilesin ye diyenlere sakin aldırış etme dedi.oyle yapmaya calisiyorum:))Sen de dikkat et bence canim:)

kızlar çok şükür iyim kanamam yok artık ama çok sık giremiyorum sizler ne alemdesiniz okuyamadım inşallah herkes iyidir hepiniziçok öpüyorum.

anladım canım tamam.yinede bir sorarım doktoruma..benimde iyi gidiyor çok şükür.bizim tekmelerde gayet iyi,insan tekme yediği için bu kadarmı mutlu olur.:))dün çok az hareket etmişti ama bugün iyi çok şkür..

geçmiş olsun canım..inşallah çabucak iyileşirsin.kendine dikkat et...

canım normalde zayıf bir insanım ve kilo almak istiyorum ama az kilo alıyorum sanırım.ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım.sadece 2kilo kaldı.şimdilikte 6 kilo almışım bakalım kaçla tamamlıycaamm.ama seninkide normal bence fazla değil...herşeyide kafana takma.ben bilmiyorum bile eşi nerde.bir sorun olsa zaten doktor kontrolde söyler...[/QUOTE]

ayy canım ben zayıf değilim normaldede kilolu bir insandım o yüzden çok kilo almam lazım zaten zor kilo veririrm.
senin 6 kilo bu zamana kadar süper yanı

ohh kiloların çoğu gitmiş azı kalmış kuzum benım çok uzuldum sıkıntıların varmış niye böyle oldun ya offff çok üzüldüm allahım acil sifalar versin en kısa zamanda bitanem.ohh nehirde şükür iyi.sende hemencecik iyi olucan.

çok geçmiş olsun.tek tüple hamile kalan arkadaşlarımız var biri temsilci mesela o yüzden hiçbirzaman umudunu yitirme allahım en kısa zamanda sana sağlıklı bebişler versin.ama göğüsle ilgili soruna bişey diyemicem reglinin hassaslığı olabılır mi

canım hiç moralini bozma benımde karnım 8 aylık gibi canım daha 3 aylıkken erkek mu kız mı dye yorumlar yapıyordu yolda görenler daha kucuk dıyorum 6 aylık zannettik diyorlardı benım çok gazım var ve hep şişim aman boşver milleti bende ik zamanlar sinirim bozuluyordu şimdi umurumda değil.ama kilo almak sinir bozucu bende bayramdan snra eski diyetisyenime gidicem en azından 2-3 kere çünkü uzak son ay gidemem.

canım çok geçmiş olsun allaha sukur atlattın zor kısmı şimdi iyileşme evrenıde en iyi şekilde atlatıcan allahım yardımcın olsun en kısa zamanda şifalar versin canım benım.

canım seninde haftana göre iyi değil mi 11 kilo bende gayet iyi bende önüne geçiyim bu durumun.
ama ben ilk zamanlar tatlı görmek istemesken ki tam bir tatlı kolikim şimdi tuzlu yerine sadece tatlıyla beslenebilirim.

kızlar çok şükür iyim kanamam yok artık ama çok sık giremiyorum sizler ne alemdesiniz okuyamadım inşallah herkes iyidir hepiniziçok öpüyorum.

ohh şükürler olsun ya bıdaha sorun yasamazssın bitanem

kızlar canlar ne oluyor böyle üstümüzde bir nazar hepimizde ayrı sorunlar allahım daha buyuk sorunlar vermesin.
en kısa zamanda hepimiz iyi olalım.
ben iyiyim çok şükür maşallah.hatta 2 gündür pıt pıt hareketleri hissediyorum çok derinden de gelse vuruyor sıpam :))
defne karam şimdiden söylüyorum 19.haftanın sonlarında hissettim erken hissetmeyi beklemeyın ve telaş etmeyın

evet canım yaaa gitmeden yapayım dedim gelince hemen okudum zaten mercimek kadar yok daha ağırlığı :) toplamda 12 kilo diyorsun yani inşallah canım bende çok elverişliyim kiloya toplam 12 kiloyla bitirirsem zil takıp oynarım artık.

canım Allah senden razı olsun sen benim ilk ışığımsın, şimdi moralin bozuk ya herşey üst üste geliir kov o kötü enerjiyi bakalım nehirimizinde hiç birşeyi yok annesinin parçasını bırakmak istemedi o kadar başka hiç birşeyi yok üzüntüden sitresten şişti göğsünde çok gecikmeden göster doktora öyle cerrahlık bi duruma gelmeden bakarlar onun çaresine üzülme sen. sen ne kadar iyi olursan nehirde o kadar iyi olacak ve emzirirken doktora giderken hep ELİF ALLAH MİM MUHAMMET SENDEN MEDET TEZ SELAMET de ben çok faydasını gördüm güzel Allahım şu mübarek günlerin hürmetine tez selamete çıkarsın seni.

canım taylan kümelinin kızı 30 kilo almış toplamda sağlıklı sıhhatli bi hamilelik yaşadım kilolarım hiç dert olmadı bana doğumdan sonra kısa bir sürede vermiş kiloları yani yeterki siz iyi olun kilolar gider tabi sen yine dikkatli ol öyle aklına kötü şeyler de getirme.

aleyküm selam benim güzel arkadaşım çok şükür atlatmışsın operasyonu bundan sonra hızla iyileşeceksin Allahın izniyle dualarımız seni yalnız bırakmaz zaten hiç eksik değilsin dualarımızdan canım benim.

evet canı ilacın adı gynoferon ama içeriğinde 0.35mg folik asit var ayrıca folik asit vermedi bende miktarına hiç bakmadım neyse evde folibol var geç kalmışta olsam içeyim ben cumaya kadar gidinede sorarım artık.

Ohhh maşallah tekmeler ufak ufak gelmeye başlamış bir tekme yiyelim diye bu kadarmı istekle beklenir dimi ya:) Gerçekten nazarmı değdi topiğimize. Herkes peş peşe hamile kaldı şükürler olsun ama ben kum döküyorum sizlerde ayrı sıkıntılar Rabbim yardımcımız olsun hepimiz iyi olalım inşallah...19 a daha çok ya daha o kadar bekliycez..Sağlıkla gelsinler inşallah.
i

Ve Aleyküm selam canım. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım Allahım yardımcın olsun.İnşallah bu günleride atlatacaksın ve sağlığına kavuşup evlatlarınada kavuşacaksın. Arkadaşımda senin gibi ameliyat oldu sonra Atom tedavisi oldu ve şimdi iki tane evlat sahibi oldu. Rabbim sanada önce sağlığını nasip etsin sonra evlatlarını inşallah.Allaha emanet ol canım...

Geçmiş olsun ablacım.bugünleride atlatıp evlatlarını kucağına alacağın günlerde yakındır inşallah rabbimin izniyle.

Önceden en büyük isteğimiz sağlıkla hayırla hamile kalabilmekti. Ama hamile kaldıktan sonra da herşey bitmiyormuş. Hatta herşey daha yeni başlıyormuş gibi geliyor artık bana. Bugün diyetisyene gittim. Acaip bir diyetim var artık. O kadar çok şey var ki diyette, ilk başta bu kadar şeyi nasıl yicem dedim kendime. Ama iyice okuyunca aslında miktarların çok az çeşidin çok olduğunu farkettim. Mesela bir öğlen yemeği 2 köfte büyüklüğünde et, 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık pilav yada makarna, yarım su bardağı kadar yoğurt ve 3 ince dilim kepek ekmek. Ama aralarda ara öğünler var toplamda 6 öğünüm var. Ve en acısı tatlı ve şekere dair hiçbirşey yok((
Kızlar bebek alışverişi yapıyorsanız e bebekte çok uyguna emzirme yastıkları, minderleri ve önlükleri var yeni düşmüş internete. Ben aldım bugün geldi kargoyla. Hepsi de çok güzel kaliteli ve çok ucuz. Ships baby de kampanya var. Prima bebek bezleri de 22 liraya düşmüş. Kargoyu bedavaya getirmek için bebek bezi de almıştım ama o da şimdi indirimde. Ben aldığımda 25 liraydı...

oooo hadi bakalım hayırlı olsun diyetin inşallah herşey istediğin gibi gider canım alışverişlerde başlamış ohh ne güzel bende sabırsızlanıyorum ama daha çok erken yaaaaa.

oooo hadi bakalım hayırlı olsun diyetin inşallah herşey istediğin gibi gider canım alışverişlerde başlamış ohh ne güzel bende sabırsızlanıyorum ama daha çok erken yaaaaa.

Günler haftalar o kadar çabuk geçiyor ki bir bakıcaksın sende kendini bebek alışverişinin içinde bulmuşsun. Ben şimdi bebek beşiği ve yatağı konusunda karar veremiyorum. Araştırmaktanda düşünmektende baya bir sıkıldım. Hem sağlıklı olsun hem uçuk kaçık fiyatlı olmasın hem evime sığsın neler istiyorum neler. Ama biri tutsa öbürünü tutturamıyorum. Valla napcam bilmiyorum.....

kızlar 2 gündür yazdıklarınıza alıntı yapıyorum.cevapları yazarken başlıyor bizim kız cırlamaya kalkıyorum bilgisayar başından.bugün hastaneye gittik göbeği iyileşme sürecindeymiş.çarşamba devlet hastanesine yönlendirdiler kan pıhtılaşma bağışıklık sistemi gibi şeylerin testi için.allahım inşallah iyi sonuçlar almamızı nasip eder.benim göğsümde iyileşme sürecindeymiş.antibiotik verdi doktor ama tekrar şiddetlenirse içi dedi.şimdilik ilacıda almıycam.hastaneden geldiğimizden bu yana yani saat 3 falandı bizim cadı gözünü kırpmadı.ağlamaktan kendinide benide helak etti.biraz sakinleştide babasına verdim.şimdide babasının kucağındayken bişeyler yazayım dedim.kusura bakmayın.alıntı yapamıyorum.selamet geçmiş olsun canım.allah şifa versin.atom tedavisi babam için kolaydı tek zor yanı diyet kısmıydı.inşallah sende kolayca atlatırsın bu zor günleri.allah tez zamanda şifa arkasındanda bebek nasip etsin sana canım.marla sanırım şekerin yüksek çıkmış diyet yaptığına göre yazılanları tam okuyamadımda.hamilelikte diyet zordur elbet ama neyseki yarıyı geçtin hamileliğinin.cerol sonunda duymuşsun pıt pıtları.görürsün sen daha sonraki aylarda o pıtpıtlar nasıl patpat olup canını yakıyor:)hepinizi öpüyorum.iyi geceler....

Canım hoşgeldin. İyileşme sürecinde olmanıza çok sevindim. Herşey daha da güzel olacak inşallah. Ben diyete çok kilo aldığım için başladım maalesef. Haftaya bebeğin suyunun ölçümü yapılacak ve fazla çıkarsa 100 lük yükleme testi tekrarlanacak. Bende onları bekliyorum... Çok sık giremesende seni buralarda görmek çok güzel :)) Kendine nehire dikkat et, arada yine bizleri unutma :))

ohhh be bak herşey iyiye gidiyor sonuçlarda iyi çıkar meraklanma sen, bizde seni öptük canım benim.

SELAMET:çok çok geçmiş olsun.şu mübarek günler hürmetine rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin inş.sonrada bize bebek müjdeleri ver inş...
canım bende hamileliğin başlarında 2 defa kum geçirdim.ayrıca böbrekte taş var hala duruyo.arada sancıyooo..bol bol bol su iç..Allah iyilik versin

aman da aman.nehir kızımızın annesi şikayete başlamış:))Allah bebeğinede sanada iyilik versin inş.aslında anne karnındaki günler en rahat günlerimiz.sonrada küçük bebeklik rahat.büyüdükçe yeni sorunlar çıkıyo:))ama bizim burda büyüklerin söylediği bir laf vardır:Allah şikayetinden geri koymasın!!

kızlar benimde ev sahibim geldi.bizi evden çıkarıyo.kurban bayramına kadar müsade diyo.kurban bayramında doğum yapıcam diyorum.daha çok zaman var diyooo..canım sıkkın.şu halimde nasıl ev taşıyacaksam.İnşallah hepimiz ev sahibi oluruzda .....

ayy ccanım benım iyileşin anneli kızlı sıkıntı yaşadınız kıyamam sıze.inşallah iyice iyi olursunuz hemencecik .
hayatım pıt pıtlar artık derinden değil oldukça hissedilir hatta gece wc ye kalktığımda uykuya dalmam zor oluyor pıt pıtlardan ama çok keyıflı onu hissetmek ama kasıklarımda hissediyorum göbek bölgesinde arada hissediyorum bu yukarıda değil demek mi acaba
gerçi bugun 1ay sonrasında bebişimi görme günümüz doktora sorucam aşağıda mı yukarıda mı

ayyy bu halde ev değiştireceksin şimdi neyse canım yaa belki de daha hayırlı olur yeni evin abimin eşi 8 aylık hamileydi ev taşınırken birden sancılandı onu hastaneye doğuma aldılar halamlarda evi taşıdı o bebeğiyle beraber girdi yeni evine yani neler oluyor sen dertlenme hayırlısı neyse o olsun.

bende bir an önce duymak istiyorum cerolum yaa bugün doktor günü demek gelince yaz bebişini görünce rahatlarsın şimdi benimde cuma günü Allahım gidip görsek ahatlayacağım yaaa nasıl geçecek kız bu günler ben biraz normale dönmek telaşımı atmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…