bende bir an önce duymak istiyorum cerolum yaa bugün doktor günü demek gelince yaz bebişini görünce rahatlarsın şimdi benimde cuma günü Allahım gidip görsek ahatlayacağım yaaa nasıl geçecek kız bu günler ben biraz normale dönmek telaşımı atmak istiyorum.
ahh canım bende senın haftalarında biran önce duysam diyordum zaman cabuk geçiyor ama zor geçiyormuş gibi geliyor şuanda sana.ben önce su 12 haftayı bi atlatsam diyordum sonra cinsiyetini bir öğrensek sonra hareketler şimdide artık 38.haftalara gelsek diyorum.nasıl gidiyor bulantın falan var mı canım iş yapmıosun dimi dinlenıyorsun
Son neler yazılmış diye bakayım dedim herkes hamile bebekler konuşuluyor valla bu konu başlığı altında bu shbeti görmek beni çok mutlu ediyorr :):):)
Belki hatırlarsanız geçen ay dış gebelik geçirdim ve iğne vurulalı 25 gün oldu fakat hala az da olsa kahve akıntılar geliyor ve kasıklarımda ağrı oluyor normal mi bilemiyorum. Beta hcgyi en son geçen hafta ölçtürdüm 100 çıktı 900lerden indi buraya doktorum ölçtürmene gerek yok dedi bende o kadar bıktım ki kan vermekten gitmedim bir daha ne zaman normala dönebileceğim sizce?
Uzun bir süre çocuk düşünmem diyordum sizleri okuyunca bi heveslendim yine ama altı ay beklemem gerekiyormuş poffff
evet canım yaa artık bizim telaş hiç bitmeyecek doğduğunda da bitmiş olmayacak hatta herşey yenibaşlıyor olacak ucondan biliyoruz artık :) birtek sabahları midem bulanıyor sonra rahatım ablamda 2 aydan sonra başlamış ona benzersem benimde öyle olur progestan yüzünden çok uyuyordum ama şimdi o da geçti iş falan yapmıyorum şöyle üstten bi süpürge o da haftada bir olmadı bayramdan sonra kadın falan alırım artık zaten bayramdan sonra eşim izinli kısa bi tatil yapar geliriz. eeee sen bugün doktora gitmedin mi siz ne alemdesiniz asıl yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
ohh ne güzel bitmiş demek ama ben olsam bir kere daha kan tahlili yaptırırdım benım doktorum 70 de olsa riskin var demişti.
bence 6 ay uzun bir süreç 3ay yeterli cnm.çünkü ben 1 sene korkumdan korundum ama keşke 3 ay korunsaymışım neyse herseyde hayır var şükürler olsun.allahım en kısa zamanda senide bebek muabbeti içinde görmeyi nasip etsin:))
cnm yapma süpürge bak kanamanda oldu allah korusun şu 3 aya kadar eşin annen yardım etsin.
canım doktor randevularımı ben aksama alıyorum ya kardeşim işten çıkınca gidiyoruz.ilk kez beklemedim hemen aldırlar şaşırdık 335 gram olmuş sıpam bana az geldi ya sizce nasıl 23 cm herşey yolunda dedi ama progestan devam et dedi magnezyum ve demir içicem vitamin vermedi vitanemini yiceklerden alıcaksın dedi.bebeğib eşini sordum rahmın zaten yukarı cıkıcak çıkarken oda ona yapışık yukarı cıkıcak ayrı değil dedi.
Kizlar bugun doktor kontrolum var.insallah hersey yolundadir.dualarinizi eksik etmeyin nolur..
Kizlar bugun doktor kontrolum var.insallah hersey yolundadir.dualarinizi eksik etmeyin nolur..
ayy güzel haberlerle gel bakalım buyumuş mu bebiş bakalım kaç kilo oldu.
ya kızlar bende dun çok yoruldum çocuklu msafirim vardı yatılı ilk kez ev sildim toparladım falan dünden beri hareketleri yok arasıra olamayabılır mı yada yorulunca olur mu böyle bişey.[/QUOTE
Canim ilk hissettiğin zamanlar hergün farketmeyebilirsin bende de oyle oluyordu sirt ustu yatinca hissediyordum ama bazen de hic hissetmiyordum.dedigin gıbi yorulunca cok hissedilmiyor.merak etme oglusumuz gayet iyidir.bu sefer benim kontrol bana cok uzun geldi( Çok merak ediyorum Allah korusun simdi de erken dogum korkusu başladı ( daha hic birsey hazır degil Rabbim hepimize zamanında saglikla kucağımıza almamızı nasip etsin.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin sıpa büyüdü artık sen de eskisi gibi pinpirikli değilsin çok şükür her şey yolundadır meraklanma sen. bugün benimde kontrolüm var bana da dua edin kızlar şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz ve her isteyen evlatlarına hayırla sağlıkla kavuşsun inşallah.
Bende dis gebelik gecirdim.simdi hamileyim cok sukur
ya kızlar bende dun çok yoruldum çocuklu msafirim vardı yatılı ilk kez ev sildim toparladım falan dünden beri hareketleri yok arasıra olamayabılır mı yada yorulunca olur mu böyle bişey.[/QUOTE
Canim ilk hissettiğin zamanlar hergün farketmeyebilirsin bende de oyle oluyordu sirt ustu yatinca hissediyordum ama bazen de hic hissetmiyordum.dedigin gıbi yorulunca cok hissedilmiyor.merak etme oglusumuz gayet iyidir.bu sefer benim kontrol bana cok uzun geldi( Çok merak ediyorum Allah korusun simdi de erken dogum korkusu başladı ( daha hic birsey hazır degil Rabbim hepimize zamanında saglikla kucağımıza almamızı nasip etsin.
canım ama 1 haftadır cok yoğun hissediyordum dünden beri belki 2 kere falan oynamıştır.
ama deme bende 30lu haftalarda erken doğum korkusu mu yaşıcam :)) bi o eksikti
gecende size söylemedim kızıcaksınız diye acaba rahım açılması olsa nasıl anlarımı taktım kafama ama erken atlattım :)
nasıl geçti kontrolün cnm.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin sıpa büyüdü artık sen de eskisi gibi pinpirikli değilsin çok şükür her şey yolundadır meraklanma sen. bugün benimde kontrolüm var bana da dua edin kızlar şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz ve her isteyen evlatlarına hayırla sağlıkla kavuşsun inşallah.
canım nasıl geçti anlatsana.artık kimse girmez yazmaz oldu tıopiğe.uconn doğurdu herkes gitti
canım ama 1 haftadır cok yoğun hissediyordum dünden beri belki 2 kere falan oynamıştır.
ama deme bende 30lu haftalarda erken doğum korkusu mu yaşıcam :)) bi o eksikti
gecende size söylemedim kızıcaksınız diye acaba rahım açılması olsa nasıl anlarımı taktım kafama ama erken atlattım :)
nasıl geçti kontrolün cnm.
canım nasıl geçti anlatsana.artık kimse girmez yazmaz oldu tıopiğe.uconn doğurdu herkes gitti
geldim canım herşey yolunda çok şükür pıt pıtlarıda duyduk bugün güzel bi gün geçirdik, valla biz de korkular telaşlar hiç bitmeyecek artık doğumdan sonra da hep telaşlanacağız. Allah böyle tatlıtelaşlar versin yinede. bana diyorsun ama bak kendin temizlik yapıyorsun dikkat et kendine.
geldim canım herşey yolunda çok şükür pıt pıtlarıda duyduk bugün güzel bi gün geçirdik, valla biz de korkular telaşlar hiç bitmeyecek artık doğumdan sonra da hep telaşlanacağız. Allah böyle tatlıtelaşlar versin yinede. bana diyorsun ama bak kendin temizlik yapıyorsun dikkat et kendine.
ohh ne güzel maşallahh allahım hep böyle sağlıkla devam etsın hepimiz zamanında sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım bereketleriyle gelsin minnoşlar .
kızz sence cinsiyeti ne bence erkek ama ben su zamana kadar hiçbir tahmini tuturamadım ben erkek diyosam emin ol kızdır :)))))
gerçi sağlığıyla gelsin farketmez bak bana kız istiyordum erkek oldu ama sanki erkek istiyormuşum gibi havalara uçtum ayırımı olmuyor hakkatten.ayy kızlar oğluşuma bir takımlar alldım.askılı pantolon kot gömelk baklavalı hırka tam erkek yaptım inşallah olurda mevlutta gıydırırım 3 aylık için gerçi.
canm ya ben senden gaz aldımda yaptım yoksa elimi surmedım ilk kez vileda yaptım bidahada yapmam kımse gelmesin doğurana kadar(
ya kızlar bende dun çok yoruldum çocuklu msafirim vardı yatılı ilk kez ev sildim toparladım falan dünden beri hareketleri yok arasıra olamayabılır mı yada yorulunca olur mu böyle bişey.
Canım erken doğumu hiç düşünüp canını sıkma. Her zaman olumlu pozitif ol. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım. Önümüzdeki aya yavaş yavaş hazırlanırsın artık. Bende eylülde hazırlanmayı düşünüyorum. Beşiğini kalan eşyaları o zaman alıcam. Hastane çantamı da eylülde yapmayı düşünüyorum, içim rahat olsun diye...
kızlar benimde ev sahibim geldi.bizi evden çıkarıyo.kurban bayramına kadar müsade diyo.kurban bayramında doğum yapıcam diyorum.daha çok zaman var diyooo..canım sıkkın.şu halimde nasıl ev taşıyacaksam.İnşallah hepimiz ev sahibi oluruzda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?