Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ahh canım bende senın haftalarında biran önce duysam diyordum zaman cabuk geçiyor ama zor geçiyormuş gibi geliyor şuanda sana.ben önce su 12 haftayı bi atlatsam diyordum sonra cinsiyetini bir öğrensek sonra hareketler şimdide artık 38.haftalara gelsek diyorum.nasıl gidiyor bulantın falan var mı canım iş yapmıosun dimi dinlenıyorsun

Son neler yazılmış diye bakayım dedim herkes hamile bebekler konuşuluyor valla bu konu başlığı altında bu shbeti görmek beni çok mutlu ediyorr :):):)

Belki hatırlarsanız geçen ay dış gebelik geçirdim ve iğne vurulalı 25 gün oldu fakat hala az da olsa kahve akıntılar geliyor ve kasıklarımda ağrı oluyor normal mi bilemiyorum. Beta hcgyi en son geçen hafta ölçtürdüm 100 çıktı 900lerden indi buraya doktorum ölçtürmene gerek yok dedi bende o kadar bıktım ki kan vermekten gitmedim bir daha ne zaman normala dönebileceğim sizce?

Uzun bir süre çocuk düşünmem diyordum sizleri okuyunca bi heveslendim yine ama altı ay beklemem gerekiyormuş poffff

evet canım yaa artık bizim telaş hiç bitmeyecek doğduğunda da bitmiş olmayacak hatta herşey yenibaşlıyor olacak ucondan biliyoruz artık :) birtek sabahları midem bulanıyor sonra rahatım ablamda 2 aydan sonra başlamış ona benzersem benimde öyle olur progestan yüzünden çok uyuyordum ama şimdi o da geçti iş falan yapmıyorum şöyle üstten bi süpürge o da haftada bir olmadı bayramdan sonra kadın falan alırım artık zaten bayramdan sonra eşim izinli kısa bi tatil yapar geliriz. eeee sen bugün doktora gitmedin mi siz ne alemdesiniz asıl yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

ohh ne güzel bitmiş demek ama ben olsam bir kere daha kan tahlili yaptırırdım benım doktorum 70 de olsa riskin var demişti.
bence 6 ay uzun bir süreç 3ay yeterli cnm.çünkü ben 1 sene korkumdan korundum ama keşke 3 ay korunsaymışım neyse herseyde hayır var şükürler olsun.allahım en kısa zamanda senide bebek muabbeti içinde görmeyi nasip etsin:))

cnm yapma süpürge bak kanamanda oldu allah korusun şu 3 aya kadar eşin annen yardım etsin.
canım doktor randevularımı ben aksama alıyorum ya kardeşim işten çıkınca gidiyoruz.ilk kez beklemedim hemen aldırlar şaşırdık 335 gram olmuş sıpam bana az geldi ya sizce nasıl 23 cm herşey yolunda dedi ama progestan devam et dedi magnezyum ve demir içicem vitamin vermedi vitanemini yiceklerden alıcaksın dedi.bebeğib eşini sordum rahmın zaten yukarı cıkıcak çıkarken oda ona yapışık yukarı cıkıcak ayrı değil dedi.

oooo çok iyi neresi az kızım ne güzel büyümüş herşey de yolunda çok şükür valla çok sevindim demir ilacı bende içiyorum bakalım az kaldı cuma bende göreceğim inşallah herşey yolundadır.

Kizlar bugun doktor kontrolum var.insallah hersey yolundadir.dualarinizi eksik etmeyin nolur..

ayy güzel haberlerle gel bakalım buyumuş mu bebiş bakalım kaç kilo oldu.

ya kızlar bende dun çok yoruldum çocuklu msafirim vardı yatılı ilk kez ev sildim toparladım falan dünden beri hareketleri yok arasıra olamayabılır mı yada yorulunca olur mu böyle bişey.

Kizlar bugun doktor kontrolum var.insallah hersey yolundadir.dualarinizi eksik etmeyin nolur..

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım senin sıpa büyüdü artık sen de eskisi gibi pinpirikli değilsin çok şükür her şey yolundadır meraklanma sen. bugün benimde kontrolüm var bana da dua edin kızlar şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz ve her isteyen evlatlarına hayırla sağlıkla kavuşsun inşallah.

Son düzenleme:

Amin canim insallah..dedigin gıbi eskisi gıbi pimpirikli degilim ama bu hamilelikte stres bitmiyor gercekten rahat olmak cok onemli..bugun ikimizde hayirli haberlerle geliriz insallah canim.

Son düzenleme:

İlk zamanlar ben haftada 2-3 kez falan hissediyordum hergün değildi. Sonradan sıklaşıyor. Sormayın benimde başıma neler geldi. Evimi güvercin biti bastı. En üst kattayım ve mutfağımın havalandırma deliklerinden birine güvercin yuva yapmıştı. Balkondakiler gitti diye sevinirken delikteki güvercin bitli çıkmasın mı. Deliğin her yerinden mutfağımın içine gelmişler. O kadar ufaklar ki bende maalesef geç farkettim malum işten eve gelince de mutfakla falan çok ilgilenemiyordum. Sinek ilaçları, çamaşır suları kar etmedi. Güvercin gitti deliği tıkadım etrafına da bant yapıştırdım, biter sandım. Gene aynı bitler duvardan aktılar. Hemde perdelerime kornişte hep yuva yapmışlar. Baktım hala aynı, sinirimden oturdum ağladım. İnternette ne kadar bulabildiğim ilaçlama firması varsa aradım. Hemen ertesi sabaha tüm evi ilaçlattım. Artık banyodan bile çıkıyorlardı. Bitler üzerimde yürüyordu, en son gün oturduğum yerden 8-10 tane öldürdüm üzerimden. Birde hayvan kan emiyor. Duvarlarım hep kan. Ayrıca kollarımda bacaklarımda hep yaralar oldu. Bebeğe enfeksiyon geçiririm diye ödüm koptu. Neyseki ilaçlama sayesinde hepsinden kurtuldum şükürler olsun. Hayatımda böyle birşey görmedim ben. Bu hafta mahvoldum anlayacağınız. İlaç çok kuvvetli birşeymiş etkisi bir ay sürüyormuş. Bugün evi temizlettim, ilaç sıkılan yerleri özellikle sildirmedim. Pencerelerin çerçevelerini duvarları falan. Bütün mutfağı baştan aşağıya döktüm herşeyi yıkayıp duruladım. Ama bendeki yorgunluğu tarif edemem. Ayaklarımın altını hissetmiyordum bir ara. Ve bebişim hiç oynamadı tabi ki bu yorgunluğa. Bende kadınlar gittikten sonra hemen birşeyler yedim uzandım. Ancak o zaman hissedebildim. Temizlik yapacaksanız mutlaka birilerini tutun tek başınıza girişmeyin. Çok yorucu oluyor. Artık eski performans kalmıyor ilerleyen zamanlarda. Daha bir ay önce bir solukta çıktığım merdivenleri şimdi çıkarken son merdivenlerde bacaklarımın tutmadığını hissediyorum...
Karam sen özellikle dikkat et, çünkü ilk üç ay bebeğimin yerleşimi için çok önemli. Bebek iyice yerleştikten sonra biraz daha hareketlenebilirsin. Ama bir süre sonra vücudun zaten seni engellemeye başlıyor. Alınan kilolar ve hormonların etkisiyle daha çabuk yoruluyorsun. Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin....

Kötü ev sahibini kiracısını ev sahibi yaparmış canım. İnşallah sizde ev sahibi olursunuz. Bizim bir arkadaşımızda 6-7 aylık hamileyken ev taşımıştı. Ama onlar kendi isteğiyle taşındılar. Sonrada güzel güzel vaktinde normal doğum yaptı. Ailelerden yardım isteyin. Evden eve nakliyat var, temizlikçiler tut mutlaka. Sen kendini çok zorlama, hatta mümkünse hiçbirşeye elini sürme. Allah herşeyin hayırlısını versin canım...

çünkü hala hamile kalamadım pko var sağ tüpüm gitti ve çok çabalıyorum uğraşıyorum allahıma yalvarıyorum bana da bi evlat nasip etsin diye 5 gün önce 3. ve son aşılamam yapıldı buda olmazsa tüp bebekrabbim bana sabır versin
allah rızası için dua edin bu ayın hürmetine bana da sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…