cnm iyiz çok şükür evde değildim o yüzden çok sık giremiyordum internetim yoktu şimdi evdeyim artık bol bol yazarız maşallah senin miniğinede sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah cnm bende ilk aylarda zayıflamıştım bile mide bulantım çok olmuştu şimdi 17+5 teyim 3 kilo aldım gaz problemi normal cnm ya bir çok gebelikte yaşanıyor bu durum bende 12. haftadan sonra sürmeye başladım çatlak kremini karnım çıkmasada ben yinede sürdüm. güzel haberlerini bekliyoruz içini ferah tut her şey yolunda inşallah merak etme :)
canım ya benımde bugun kasıklarıma arada agrı gıdıyor ama aşırı değil bu haftakı değişikliklere baktığımda kasık ağrısı olabılır diyor rahım buyudugunden ama diğer geçtiğimiz aylarda da diyordu hiç yaşamamıştım bugun sabah kalktığımdan beri 10-15dk arayla hafif ağrı oluyor gidiyor doktorada busıralar cok tel açtım çekiniyorum artık offf normaldır inşallah.başladım gene pınpırıklenmeye uzun zamandır yapmıyordum ama :)
canım benımde ilk 3 ay cnm pek bişey istemiyordu sadece meyve ve sebze ki ben et obur biriyim et köfte hiç istemedi canım ama söyle 16 .haftadan snra canın herşeyi bir istemeye başlıyor anlatamam ayıptır söylemesi su yaşıma kadar eski kaşarı hiç sevmezdim 2 haftadır kahvaltıda aksam gelip gidip ağzıma atıyorum miğdemi bastırıyor tuzlutuzlu hoşuma gidiyor :))
toplamda 21 kilo almıştım ben kızlar.13 kilosu gitti 47 günde.8 kilosu kaldı.hala kıyafetlerime giremiyorum.bugün kot alıyım dedim ama nehir izin vermedi aceleyle 1-2 bişey denedim bizimki ağlayınca doğru emzirme odasına:)zaten denediklerimde hiç hoşuma gitmedi.sezeryandan ötürü göbeğim kaldı bi,raz.diyette yapamam.sütü etkiliyor dikişlerden dolayı sporda yapamıyorum henüz.
krem soran arkadaşlar lieraacı 3. aydan itibaren her akşam kullandım.yanında bulduğum bütün krem ve yağlarıda sürdüm.arap yağı bol bulmuş misali.şükür hiçççç çatlağım yok.ama kocaman bir dikiş izim var:)onun içinde doktor krem verdi.parmak kadar krem 15 gr 37 lira:)sürmeye korkuyorum ama onuda 6 aya kadar falan kullanmayı öneriyorlar.
toplamda 21 kilo almıştım ben kızlar.13 kilosu gitti 47 günde.8 kilosu kaldı.hala kıyafetlerime giremiyorum.bugün kot alıyım dedim ama nehir izin vermedi aceleyle 1-2 bişey denedim bizimki ağlayınca doğru emzirme odasına:)zaten denediklerimde hiç hoşuma gitmedi.sezeryandan ötürü göbeğim kaldı bi,raz.diyette yapamam.sütü etkiliyor dikişlerden dolayı sporda yapamıyorum henüz.
krem soran arkadaşlar lieraacı 3. aydan itibaren her akşam kullandım.yanında bulduğum bütün krem ve yağlarıda sürdüm.arap yağı bol bulmuş misali.şükür hiçççç çatlağım yok.ama kocaman bir dikiş izim var:)onun içinde doktor krem verdi.parmak kadar krem 15 gr 37 lira:)sürmeye korkuyorum ama onuda 6 aya kadar falan kullanmayı öneriyorlar.
oooo senin ki süper 18 haftada 3 kilo hiç birşy değil ben kesin çok kilo alırım biraz kaçırsam bana kilo olarak döner şimdi birde hareketlerim yavaşlaı iyice hantal hissediyorum kendimi şimdiden, doktorum izin verirse yürüyüşlere başlayacağım haftaya gerçi yürümek bile beni yoruyor umarım geçer
cnm boşver yürümeyi felan inan kilo bir şekilde verilir sen sağlıkla bebişi büyütmeye bak doğumdan sonra bol bol yürürüz koşarız yüzeriz bir şekilde kurtuluruz kilodan, benim doktorum bana her şeyi ye sadece hamur işi ve ekmekten uzak kalmaya çalış dedi ve bol su tüketmek önemli, sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşamları ekmek yemek yerine pilav, makarna felan işte ara öğünlerde de meyve ve fındık, ceviz, badem ( bunlarıda abartmadan hepsi toplasan bir avuç ancak oluyor) geçen kontrolümde bebiş maşallah 16 haftalıktı gittim 18 haftayla uyumlu çıktı doktor teyzesi yediklerin bebişe yaramış dedi :) inşallah yediklerimiz hep bebişlerimize yarar bize değil :) ben son aylardan çok korkuyorum o zamanlar çok kilo alınıyomuş ama dikkat edebildiğimiz kadar edeceğiz artık.
doğum çizgisi herkeste olmaz benim bildiğim yüzde 30 unda oluyormuş bayanların.hiç heveslenme ben biran önce geçsin istiyorum ama daha baya belirgin duruyor.1 yılı falan buluyormuş.
oooo senin ki süper 18 haftada 3 kilo hiç birşy değil ben kesin çok kilo alırım biraz kaçırsam bana kilo olarak döner şimdi birde hareketlerim yavaşlaı iyice hantal hissediyorum kendimi şimdiden, doktorum izin verirse yürüyüşlere başlayacağım haftaya gerçi yürümek bile beni yoruyor umarım geçer
ohhh afiyet olsun yarasın kuzuma bugün bende çok şiştiğimi hissettim eve kaç kilo döneceğim acaba bende hep tuzlu yemek istiyorum aslında çok midem bulanmıyor ama dediğin gibi tuzlu şeyler midemi bastırıyor. eeee sen erkek doğuracaksın canın tatlı istemiyor mu kız?
cnm çok iyi vermişsin yinede kısa zamanda nehir hanımın tatlı cadılığı işe yarıyor en azından kiloların gidiyor :) öp bizim yerimize fıstığı
cnm boşver yürümeyi felan inan kilo bir şekilde verilir sen sağlıkla bebişi büyütmeye bak doğumdan sonra bol bol yürürüz koşarız yüzeriz bir şekilde kurtuluruz kilodan, benim doktorum bana her şeyi ye sadece hamur işi ve ekmekten uzak kalmaya çalış dedi ve bol su tüketmek önemli, sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum öğle ve akşamları ekmek yemek yerine pilav, makarna felan işte ara öğünlerde de meyve ve fındık, ceviz, badem ( bunlarıda abartmadan hepsi toplasan bir avuç ancak oluyor) geçen kontrolümde bebiş maşallah 16 haftalıktı gittim 18 haftayla uyumlu çıktı doktor teyzesi yediklerin bebişe yaramış dedi :) inşallah yediklerimiz hep bebişlerimize yarar bize değil :) ben son aylardan çok korkuyorum o zamanlar çok kilo alınıyomuş ama dikkat edebildiğimiz kadar edeceğiz artık.
canım kaç kilo bebiş
emzirmek kilo verdiriyormuş.benimki 2 katı emdiği için 2 katı hızla verdim:)emzirdikçe iştah çok yerinde oluyor.bolca yiyorumda diyet sırası falan değil:)annem eylül başında gelecek canım.daha çok yeni canım benim senin kız seni yordu kilolar hızlı gitti eminim o 8 kilo da gidecek ama biraz iyileş nehir sütten kesilsin öyle bu arda annen gelmedi mi daha?
cnm çok iyi vermişsin yinede kısa zamanda nehir hanımın tatlı cadılığı işe yarıyor en azından kiloların gidiyor :) öp bizim yerimize fıstığı
kilo gittide şekil bozukluğu var işte doğumdan kaynaklı.onuda anca spor paklar.bu arada hamilelikte karbonhidratı abartmayın yeter.onun dışında yiyin için valla.can boğazdan gelir.özellikle ceviz badem ve balık çok faydalı.kayınvalidem yediklerinin hakkını vermiş bu kız diyor:)daha doğduğu ilk günden başını sağdan sola çevirebiliyordu bizimki.omeganın faydaları.bebeğin sinir sistemi gelişimine çok faydalıymış.oooo senin ki süper 18 haftada 3 kilo hiç birşy değil ben kesin çok kilo alırım biraz kaçırsam bana kilo olarak döner şimdi birde hareketlerim yavaşlaı iyice hantal hissediyorum kendimi şimdiden, doktorum izin verirse yürüyüşlere başlayacağım haftaya gerçi yürümek bile beni yoruyor umarım geçer
aaa olmasın o zaman ben illaki olacak zannediyordum.
canım ne güzel gitmiş kilolar 8 kilo bişey değil ya onuda 2 aya verirsin canım ztn kış geldi boşverrrr :))
ama o krem çok pahalıymış ya ama dıkışler için önemli
canım benım ilk 3 ay sadece tuzlu istedi tatlı yesem sankı midem bulanacak gibi gelirdi hiç yiyemezdim ama 3 aydan snra bir tatlı yiyorum sorma butun gun tatlı ver doymam her haftasonu sufle mutlaka hergun 2-3 çikolotalı gofretım var :)) aralardaki nutellaları saymıyorum :)) ama midem yanıyor benım çok o yüzden tatlı dışında eski kaşar mideme iyi geliyor .
yok yok kabak gibi ortadan kiye ayrılmak güzel olmuyor çizgin falan olmasın:)cnm çok iyi vermişsin yinede kısa zamanda nehir hanımın tatlı cadılığı işe yarıyor en azından kiloların gidiyor :) öp bizim yerimize fıstığı
canım kaç kilo bebiş
8 kilo çok değil ama kıyafetlerin içine giremiyorum ben.2 hafta sonra işe başlıycam kısa bir süreliğine.seminerde gidip gelicem 2-3 saat.o zaman okulda giyecek kıyafetim yok:)
buarada kızlar 1 haftadır çok wc ye gidiyorum 20dk da bir .ama hamilelikten birde çok su içiyorum diye dıkkatımı çekmemişti.
ama dun kasıklarım ağrıyınca sabah idrar testi yaptırdım az bakteri çıktı doktorumu aradım monurol şase diye bir antibiyotik verdi gece yatarken alıcakmışım bir gece .sizde oldu mu böyle bişey kasık ağrım geçer mi yarına bu ilacı içince.arada bıçak sağması gibi oluyor dun azdı bugun biraz daha fazla oldu
ben fitil tarzı bir antibiotik kullanmıştım 4.veya 5. ayımda falandı.ağrı yapar tabi.birde hep söylüyorum.yine söylüycem:)son trimesterde bol bol ama bol bol ağrı yaşayabilirsin.bıçak gibi batmalar.kasılmalar(ki başlayınca sen panik yapmadan nasıl durucaksın)bebeğin hareketleri,vajinana doğru saplanan ağrılar,adet tarzı kramplar çok ama çok normal.
emzirmek kilo verdiriyormuş.benimki 2 katı emdiği için 2 katı hızla verdim:)emzirdikçe iştah çok yerinde oluyor.bolca yiyorumda diyet sırası falan değil:)annem eylül başında gelecek canım.
kilo gittide şekil bozukluğu var işte doğumdan kaynaklı.onuda anca spor paklar.bu arada hamilelikte karbonhidratı abartmayın yeter.onun dışında yiyin için valla.can boğazdan gelir.özellikle ceviz badem ve balık çok faydalı.kayınvalidem yediklerinin hakkını vermiş bu kız diyor:)daha doğduğu ilk günden başını sağdan sola çevirebiliyordu bizimki.omeganın faydaları.bebeğin sinir sistemi gelişimine çok faydalıymış.
aaa olmasın o zaman ben illaki olacak zannediyordum.
canım ne güzel gitmiş kilolar 8 kilo bişey değil ya onuda 2 aya verirsin canım ztn kış geldi boşverrrr :))
ama o krem çok pahalıymış ya ama dıkışler için önemli
canım benım ilk 3 ay sadece tuzlu istedi tatlı yesem sankı midem bulanacak gibi gelirdi hiç yiyemezdim ama 3 aydan snra bir tatlı yiyorum sorma butun gun tatlı ver doymam her haftasonu sufle mutlaka hergun 2-3 çikolotalı gofretım var :)) aralardaki nutellaları saymıyorum :)) ama midem yanıyor benım çok o yüzden tatlı dışında eski kaşar mideme iyi geliyor .
yok yok kabak gibi ortadan kiye ayrılmak güzel olmuyor çizgin falan olmasın:)
8 kilo çok değil ama kıyafetlerin içine giremiyorum ben.2 hafta sonra işe başlıycam kısa bir süreliğine.seminerde gidip gelicem 2-3 saat.o zaman okulda giyecek kıyafetim yok:)
ben fitil tarzı bir antibiotik kullanmıştım 4.veya 5. ayımda falandı.ağrı yapar tabi.birde hep söylüyorum.yine söylüycem:)son trimesterde bol bol ama bol bol ağrı yaşayabilirsin.bıçak gibi batmalar.kasılmalar(ki başlayınca sen panik yapmadan nasıl durucaksın)bebeğin hareketleri,vajinana doğru saplanan ağrılar,adet tarzı kramplar çok ama çok normal.
amanın herkesten alıntı yaptım ama nasıl olduysa birbirine girmiş:)azıcık uğraşın anlamak için:)
bu arada bugün sütümü sağdım ve 3 saatliğine nehiri babasına bırakıp dışarı çıktım.kendime bir pantolon bir tişört aldım.pazara uğradım.alışveriş yaptım.ve bu kadarcık sıradan işler bile beni mest etti:)bizimkilere gelince nehir uyumuş 2 saatten fazla.ağlayarak uyanınca bizimki panik olup kaptığı gibi babannesine götürmüş.sağdığım sütü vermişler.ama bizzimkini paklamamış.ee ağız keyfi yapıcak daha çocuk.eve girdiğimde ağlıyordu:)kucağıma aldım.yavrum nasıl mutlu oldu.gözlerinin içi gülmüş.ne yaptınız siz bu çocuğa dedim:)boğazladık diyor eşim.kızım bana acayip bağlandı.1 haftadır gülücükler saçmaya başladı.hafiften agular başladı.ben konuştukça kuş gibi açıyor ağzını elinden gelse neler diyecekte beceremiyor yavrum.allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.çok zor ama tarifi olamayacak kadar güzel ve kuvvetli bir duygu aynı zamanda.
yok cnm merak etme ben anladım herkesse yazdığını.
yaa deme bana öyle kasılmalar falan ya korkarım tabi panık ben su son 1 aydır 3 kere doktoru aradım 2 kere gittim artık utanıyorum kadını aramaya resmen :) ama benım doktorum hamilelikte agrı olamaz olmamalı dediği için her ağrıda arayasım geliyor :)
ayyy inşallah olmaz öyle kasılmalar bıçak saplamaları falan sizide sıkarım artık
canım nasıl mutlu oldum dışarı çıktın yalnız kendine geldin mi bide kuaföre git şöyle bakım yaptır iyhice kendine gelirsin :)
ben şahsen ılk hafta hemen kendimi kuaföre atıp saçlarımı kestircem suandaa sacım belimde resmen :)) ya ben nehirimi yerim ya kfa çevirmeler gülücükler ya bizim için koklayarak öp mis cennet kokulu maşallah suphanallah tutututut 41 kere nazarlardan koru oh nazar değmesin diye maşallahlarımıda yaptım.sende sureklı maşallah de en çok annnenin nazarı değermiş annem hep öyle der.
kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn
sağol canım beta değerim 222 son adetim 14 temmuzdu iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırcam sevincimi sizinle paylaşmak istedim tek tüple çok umutsuzdum ama çok şükür olduaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim.allahım sağlıkla gelsin tutunsun inşallah.
beta değerin kaç regliye göre kaç haftalıksın
kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn
Ohhh hadi hayirlisi olsun canim beta degerin daha dusuk 1500 olsun o zaman insallah hemencecik goreceksiniz keseyi dualarimiz seninle ve bebis isteyen herkesle.
inşallah canım inşallahhh gerçekten artık bu sayfanın uğurlu geldiğine inanıyorum ben işimden dolayı çok fazla yazamıyodum ama hep sizleri okuyodum çok şükür rabbim yeniden bu duyguyu yaşattı inşallah sonu da hayırlı olur sağlıkla kucağıma alırım korkumdan kimseye diyemedim sizinle paylaştım ilk dualarınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ahh canim artik korkularin hiç geçmeyecek bende hamile kalinca ögrendim bunu kimseye soylememekle iyi etmişsin herkes sorunca insan daha da panik oluyor nasilsin bu sefer hersey yolunda mi falan eminim iyi niyetlerinden ama insan tedirgin soyluyor iyiyim herşey yolunda diye. Ben kalp atişlarini duyduğumda soyledim sadece aileye şimdi bayram nedeyle cogu akraba da öğrenmiş oldu eğer bayram olmasa dahada söylemezdim.
sağol canım beta değerim 222 son adetim 14 temmuzdu iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırcam sevincimi sizinle paylaşmak istedim tek tüple çok umutsuzdum ama çok şükür oldu
laboquick gebelik testiyle evde yaptım önce pozitif çıktı sonra yorumlarını okudum çok moralim bozuldu genelde pozitif çıkıyomuş kanda çıkmıyomuş diye ama çok şükür kanda da çıktı
merhaba anneler.bende 2 sene önce 2 dış gebelik
geçirip sağ tüpüm kapananlardanım.çok şükür şimdi hamileyim.
bu gün ilk kan testimi yaptırdım.hcg 5394 çıktı.ama hala temkinliyim.
sata göre 5+0 haftalığım yarın doktora gidicem insallah keseyi
yerli yerinde görürüm.
dua edin ne olur.zor günler geçirdik
insallah yüzümüz güler.
Cerol canim ohhh afiyet olsun sana ama çok abartma yesil elma tatli istegini azaltiyor istiyorsan dene. Agrinda hemen gecer insallah canim bende cok tedirgin olmustum idrar tahlili sonuclarimdan ama doktorum birsey yok bol su iç deyince icim ferahladi ama bayram benim düzenimi kacirdikabiz oldum yine bol su da içemiyorum galiba artik duzene sokmam lazim burda. Karnimda kocaman çikti esim artik hamile oldugun belli diyor. Ben de alakasi yok o benim kendi göbegim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?