Benimde geç döllenmeydi. Betan da güzel artmış. Benimde 5- 5 buçuk haftalık dediklerinde betam 8000 di. Geç döllenme olduğu için tam gün hesaplanamamıştı. Ama sonradan gününü yakaladı şimdi sata göre hesaplıyoruz doğum tarihini. Progestan önlem amaçlı hep veriliyor zaten. Rahimi de destekliyor özellikle ilk üç ayda. Dualarımız seninle canım, allahın izniyle sen de bizim gibi sağ salim güzel bir gebelik geçireceksin. Pınar arkadaşımı da tebrik ediyorum. Hamilelik haberleri aldıkça mutlu oluyoruz bizde burda. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına. Benimhalaumudumvar, selamet, bahar ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlarımıza inşallah...
ay içimi inanılmaz rahatlattın.
peki seninde kese benim gibi
zor mu görmüşlerdi.insallah sağlıklı bir bebişim olur.
çok teşekkür ederim
Benimde geç döllenmeydi. Betan da güzel artmış. Benimde 5- 5 buçuk haftalık dediklerinde betam 8000 di. Geç döllenme olduğu için tam gün hesaplanamamıştı. Ama sonradan gününü yakaladı şimdi sata göre hesaplıyoruz doğum tarihini. Progestan önlem amaçlı hep veriliyor zaten. Rahimi de destekliyor özellikle ilk üç ayda. Dualarımız seninle canım, allahın izniyle sen de bizim gibi sağ salim güzel bir gebelik geçireceksin. Pınar arkadaşımı da tebrik ediyorum. Hamilelik haberleri aldıkça mutlu oluyoruz bizde burda. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına. Benimhalaumudumvar, selamet, bahar ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlarımıza inşallah...
çift kese demeyi isterdim.
.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü.çok şükür ki dış gebelik değil dedi.
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.
.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü.çok şükür ki dış gebelik değil dedi.
artış güzel dei.
evet canım ebebekten aldım indirimdeydi 55 liraydı.şimdi 80 falan galiba.indirimi takip et.birde bu tarz eşyaları alabildiğin en geç sürede alki bozulma falan olmasın.
o granürlü sabunların makineyi bozduğunuda okumuştum bikaçyerde.
bende enfeksiyon oldum sanırım.sarı kokulu akıntı gelmeye başladı.henüz adette olmadım.aylarca olmayanda varmış sanırım.3 ayı beklemeyip bende giderim kadın doğumcuma.ilaçlar işe yaradı demekki.ama bitir hepsini.geçti diye yarım bırakma.
Kızlar, hiç uykuda kolu uyuşan varmı. ? İki gündür ne tarafa yatsam o boşta olan kolum uyuşuyor, karıncalanarak kalkıyorum. Sağ kolumdada gündüzde sanki birazcık böyle karıncalanma hissi var gibi. Sizce neden olabilir, kalsiyum yada magnezyum kullanmıyorum ben şimdilik, onlardan olabilir mi, yada demir eksikliği felan mı yapar,,, Başına gelen yada bilgisi olan varmı?
artış güzel dei.
selam arkadaşlar
dış gebelik yaşadıktan ne kadar sonra hamile kaldınız bilgi verirmisiniz. ben mayıs 13 te kapalı ameliyat oldum doktor geçen ay için ok. dedi isterseniz başlayabilirsiniz dedi ama smear testinden sonra fitil antibiyotik falan verince ilaç kullandım diye cesaret edemedim bu ayda aynı cesaretim yok henüz.
Kollarda uyuşukluk değil de bu aralar bende genel bir uyuşukluk var. Normal de bir gün geçirdim halbuki. Sadece iş çıkışı birkaç mağaza gezip alışveriş yaptım öyle eve döndüm. Bir buçuk saat uyumuşum ama hala o kadar çok uykum var ve yorgunum ki anlatamam. Sanki bir kutu uyku ilacı içmiş gibiyim. Sen acaba uyuşan kolunun üstüne yattın mı? Ondan da olur öyle uyuşmalar. Özellikle sol kolum uyuşurdu benim. Şimdi her tarafa dönüyorum artık kendimi kısıtlamıyorum. Zaten sağıma dönünce ya da sırt üstü yatınca vücut izin vermiyor otomatik olarak. Ağrılar sancılar giriyor. Sol tarafa yatıp bacaklarımın arasına da yastık koyuyorum öyle uyuyorum.
Bugün bende dermoeczanemden birkaç emzirme ürünü aldım. Lansinoh un manuel göğüs pompası 34 lira şu anda piyasada 60 lira ve kampanyalı satan yerlerde en fazla 50 liraya düşürmüş. 100 liraya tamamladım siparişi. Lansinohun göğüs ucu kremi, göğüs pedini aldım. Bebişe saç fırçası ve rezene çayı aldım. Bir de ilk oyuncağı playgro nun renkli topunu aldım. Lansinohlar diğer yerlere ve piyasaya göre ucuza geldi diğerleri aynıydı. Evde göğüs pompasına baktım çok harika bir ürün çok kaliteli. Tabi şimdi süt olmadığı için deneyemedim ama elektrikli aletlere de gerek yok diye düşünüyorum...
kızlar unnodada lierac 50 tl
Ne bilim hayatım neyden oluyor benimki anlamadım üzerine yattığım kolumda değil her ikisindede oluşuyor uyuşukluk işin garip tarafı.. Zaten hamilelik bende uykusuzluk yaptı 3 aydır doğru düzgün uyumuyordum yeni uyumaya başladım bu seferde kolum uyuşuyor uyanıyorum sürekli ağrılı, karıncalanmalı, uyuşuk bir halde.. Hayırlara çıksın... Hamilelikte sık karşılaşılan bir şey dedi şimdi hemşiresiyle konuştum da kontrole gittiğmide doktorumla tekrar konuşacağım..
Cerol canım lierac ikili jeli bugün getirttim dün sipariş etmiştim gitti gidiyorda 74,50 tl ikilisi sen 50 ye alıyorum demiştin ya ihtiyacın varsa alabilirsin ordan... ikinci gün teslim ettiler.
kızlarrrr bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 572.52 iki gün önce 222 ydi doktor çok güzel dedi çarşamba günü gel kesene bakalım dedi inşallah o zamanda herşey yolunda olur
bende görmüştüm cnm ama orjinalmıdır o benı terettutde bıraktı hep
doktoruna bence sor canım benım üstüme yattığım kolum çünkü ondan olduğunu biliyorum
aa çok güzel bir haber bu maşallah.
şimdi zaman geçmez sana geçmiyor da zaten
pınar35 ve okkesa hayırlı olsun.tebrik ederim...
okkesa,benimkide 5.haftada zor görülmüştü hemde vajinal muayene ile ancak görüldü.çok küçüktü.kalp atışını duyana kadar bende korktum.doktorum 1hafta geç döllenmiş dedi.kese görüldüğüne göre kafana çok takma.dualarımız sizinle...
bende görmüştüm cnm ama orjinalmıdır o benı terettutde bıraktı hep
doktoruna bence sor canım benım üstüme yattığım kolum çünkü ondan olduğunu biliyorum
aa çok güzel bir haber bu maşallah.
şimdi zaman geçmez sana geçmiyor da zaten
kızlar nerelerdesiniz ben ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum yerimde duramıyorum ya çarşamba günü gelsin biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?