Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ay içimi inanılmaz rahatlattın.
peki seninde kese benim gibi
zor mu görmüşlerdi.insallah sağlıklı bir bebişim olur.
çok teşekkür ederim

ay içimi inanılmaz rahatlattın.
peki seninde kese benim gibi
zor mu görmüşlerdi.insallah sağlıklı bir bebişim olur.
çok teşekkür ederim

Canım sen doktorun dediğine takılma. Ben van da yaşıyorum. 5- 5 buçuk haftalıkken istanbuldaydım. Ordaki doktorum çok güzel sağlıklı hamilesin hiçbir sorunun yok dedi. Tabi ilk haftalarda olan düşüklerden de bahsetti doğal seleksiyon olayı. Onlar önemli değil yani doktorun yaklaşımı çok güzeldi. Bir hafta sonra vana geldik. Hafif lekelenmem olmuştu hemen gece gittik doktora. O da demez mi senin kesen çok büyük, içinde embriyo yok, boş gebelik gibi duruyor diye; tuttu satıma göre hesapladı öyle de olunca 7 buçuk haftalık oluyordu ama ultrasona göre 6+0 dım yani. O günü nasıl sabah yaptım bilmiyorum. Ertesi günü kendi çalıştığım hastanenin doktoruna gittim tam 15 saat sonra kalp atımını gördük. Ki kalp atımı için bir hafta sonrasınaydı randevum. Tesadüf oldu :)) Doktorların yaklaşımları da çok farklı o yüzden özellikle bu dönemde kötü yorumları duyma. Kese var mı var. Dua edelim şimdi kalp atımı için. Kalbini içini hep ferah tut. Seni rahatlatan güvendiğin bir doktor seç mutlaka...

teşekkür ederim herkese ben çok heyecanlıyım yarın tekrar doktora gidicem kan değerlerime bakılcak inşallah normal artış olmuştur

çok şükür kesen görünmüş canım inşallah kalp atımını da duyacaksın ve allahın izniyle hiçbişey olmucak bebişine içini ferah tut

cnm iyi düşün iyi olsun eğer alttan bakmadıysa zor görmesi normal ama sonuçta görmüş dikkat et kendine bu aralar çok ayakta kalma yorma kendinide geç döllenme olması yüksek ihtimal olabilir progestan önlem amaçlı kullanmayı ihmal etme inşallah rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

selam arkadaşlar
dış gebelik yaşadıktan ne kadar sonra hamile kaldınız bilgi verirmisiniz. ben mayıs 13 te kapalı ameliyat oldum doktor geçen ay için ok. dedi isterseniz başlayabilirsiniz dedi ama smear testinden sonra fitil antibiyotik falan verince ilaç kullandım diye cesaret edemedim bu ayda aynı cesaretim yok henüz.

üşüttünmmü acaba taşa basma canım aman dikkat et test yaptır bence sende.
canım ilaç tek gece kullanımlık bir ilaç ama sanırım geçti dünde vardı kasık ağrılarım ama allaha sukur bugun hiç olmadı olmasında zatn çok zor bir ağrıymış.yarın tekrardan idrar testi yaptırıcam bakalım geçmiş mi.

cnm benımde kolum uyuşuyor ama ben üstüne yattığım kolum uyuşuyor sureklı sola yattığımdan solum uyuşuyor ondan sonrada sağa dönüyorum bu bir süre sonra sağda uyuşuyor vücut ağırlaştı kollar kaldırmıyor artık :))

cnm bence geç döllenmedir .o bebek sağlıla gelecek annesine sen hep dua et olumlu duşun.

çok geçmiş olsun ben iğne oldum 1 sene kendi isteğimle korundum 2.ayda oldu.
burda herkesin farklı zamanlarda oldu kimseyle kendini kıyaslama herkesın farklı bir bünyesi var canım allah ne zaman isterse o zaman olur.

Yok öyle üzerine yatmaktan kaynaklanan bir uyuşma değil aksine üzerine yattığım değilde boşta kalan taraf daha çok uyuşuyor ve karıncalanıyor. Dolaşım bozukluğumu oldu anlamadım ki, kalsiyum, magnezyum felan eksikliğinden olabilir diye yazmışlar nette.. Siz bunları kullandınız mı ben daha başlamadım sadece elevit kullanıyorum. İçinde de az miktarda var kalsiyum magnezyum. Bende hep sağa yatan biriyimdir ama hamileler için sol tarafa yatmak rahatlatırmış diye okuyunca sola yatayım dedim o gün oldu ne olduysa solu sevmedi benim vücut.. Anlamadın ki, gece uyuşuk uyanıyorum kolumu sallıyorum açıyorum biraz uyuşukluğunu sabahda sağ kolumda ağrıyla kalkıyorum hayır olsun... Doktorumla bir konuşayım bakalım..

Ne bilim hayatım neyden oluyor benimki anlamadım üzerine yattığım kolumda değil her ikisindede oluşuyor uyuşukluk işin garip tarafı.. Zaten hamilelik bende uykusuzluk yaptı 3 aydır doğru düzgün uyumuyordum yeni uyumaya başladım bu seferde kolum uyuşuyor uyanıyorum sürekli ağrılı, karıncalanmalı, uyuşuk bir halde.. Hayırlara çıksın... Hamilelikte sık karşılaşılan bir şey dedi şimdi hemşiresiyle konuştum da kontrole gittiğmide doktorumla tekrar konuşacağım..

Cerol canım lierac ikili jeli bugün getirttim dün sipariş etmiştim gitti gidiyorda 74,50 tl ikilisi sen 50 ye alıyorum demiştin ya ihtiyacın varsa alabilirsin ordan... ikinci gün teslim ettiler.

pınar35 ve okkesa hayırlı olsun.tebrik ederim...
okkesa,benimkide 5.haftada zor görülmüştü hemde vajinal muayene ile ancak görüldü.çok küçüktü.kalp atışını duyana kadar bende korktum.doktorum 1hafta geç döllenmiş dedi.kese görüldüğüne göre kafana çok takma.dualarımız sizinle...

kızlarrrr bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 572.52 iki gün önce 222 ydi doktor çok güzel dedi çarşamba günü gel kesene bakalım dedi inşallah o zamanda herşey yolunda olur

bende görmüştüm cnm ama orjinalmıdır o benı terettutde bıraktı hep
doktoruna bence sor canım benım üstüme yattığım kolum çünkü ondan olduğunu biliyorum

kızlarrrr bugün kan tahlili yaptırdım sonucum 572.52 iki gün önce 222 ydi doktor çok güzel dedi çarşamba günü gel kesene bakalım dedi inşallah o zamanda herşey yolunda olur

aa çok güzel bir haber bu maşallah.
şimdi zaman geçmez sana geçmiyor da zaten

sorma valla hiç geçmiyor zaman bir an önce o gün gelsin istiyorum

teşekkür ederim.sende insallah sağ sağlim alırsın kucağına.
haftaya gel dedi bakalım doktor insallah duyarım.

Canım sipariş geldi eczane olarak orjinal kutusunda geldi. Doktora p.tesi gidecegim inşallah sorarım canım.

kızlar nerelerdesiniz ben ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum yerimde duramıyorum ya çarşamba günü gelsin biran önce

kızlar nerelerdesiniz ben ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum yerimde duramıyorum ya çarşamba günü gelsin biran önce

canım bundan sonra hep öyle kese görücen gene bitmicek heyecan bu seferde bebeği ve kalp atışlarını görme stresı hep bir heyecan var bak bende yarın detyalı ultrasona gidicem çoook heyecanlıyım oğluşumu renkli görcem.inşallah sağlığıda yerinde ve güzel haberlerle gelicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…