Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn

ooo 2 hamilelik haberi birden.okkesa seni hatırladım.seninle aynı dönemlerde dış gebelik geçirmiştik sanırım.umarım bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın.değerlerin baya iyi gününe göre.kızlar ikinizde tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin inşallah.

yok cnm merak etme ben anladım herkesse yazdığını.
yaa deme bana öyle kasılmalar falan ya korkarım tabi panık ben su son 1 aydır 3 kere doktoru aradım 2 kere gittim artık utanıyorum kadını aramaya resmen :) ama benım doktorum hamilelikte agrı olamaz olmamalı dediği için her ağrıda arayasım geliyor :)
ayyy inşallah olmaz öyle kasılmalar bıçak saplamaları falan sizide sıkarım artık
canım nasıl mutlu oldum dışarı çıktın yalnız kendine geldin mi bide kuaföre git şöyle bakım yaptır iyhice kendine gelirsin :)
ben şahsen ılk hafta hemen kendimi kuaföre atıp saçlarımı kestircem suandaa sacım belimde resmen :)) ya ben nehirimi yerim ya kfa çevirmeler gülücükler ya bizim için koklayarak öp mis cennet kokulu maşallah suphanallah tutututut 41 kere nazarlardan koru oh nazar değmesin diye maşallahlarımıda yaptım.sende sureklı maşallah de en çok annnenin nazarı değermiş annem hep öyle der.[/QUOTE]
bu denemeydi.demekki 3 saat dayandığına göre saçımı boyatabilirimde.yalnız uyumazsa eşim alıp kuaföre getirmek zorunda kalabilir valla bizim cadıyı:)öperim şimdi gelinini.ay öpmeden falanda anlıyor artık hoşuna gidiyor resmen öpünce:)evet annenin nazarı çok değermiş.sürekli felak nas okuyorum.
benim doktorumda geçmeyen ağrı ve kanama tehlikelidir demişti.o yüzden ağrılara çok takılmadım uzun sürmediği sürece.bir 20. haftaydı sanırım çok ağrım var diye aramıştım birde 36 da doğum yapıyorum galiba diye aradım ama bizimki 40. haftada bile gelmedi kendi isteğiyle.ne korkmuştum erken doğum falan olurda küveze girer diye.
valla çiçek gibi bakıyorum kızıma gurur duyar herhalde:)geçen kayınvaliden bendeyken nehiri yıkadım sonra aldım önüme bir güzel kremleriyle masaj yaptım.üstünü giydirdim emzirdim yatırdım.kayınvalidem sen olmuşsun artık valla ne güzel bakıyorsun çocuğa ben bile bakamam senin gibi dedi.aldım onayı ondanda:)
ne yazıkki hamilelikte ve doğum sonrasında uzunca bir süre kabızlık sorunu söz konusu oluyor.sabahları aç karnına kaayısı yemeye çalış ve bol su iç.ben şuan rezil bir durumdayım normal doğum yapsam bu kadar hasar görürdüm herhalde.tuvalete gitmeye korkuyorum.gün sayıyorum şu nehir çabucak büyüsede sorunlarım azalsa diye.

aklıma geldikçe yazayım kızlar size fikir vermiş olurum.mesela bebek bakım ürünü yani şampuan pişik önleyici krem sabun vücut losyonu falan olarak bübchen diye bir marka kullanıyorum.çok memnun kaldım.kızım daha 2 aya yakındır bu sıcakta bir kez bile pişik olmadı.günde 2-3 sefer sürdüm pişik önleyici kremini.şampuanı vücut losyonu çok güzel kokuyor artı en önemlisi paraben içermiyor hiçbir ürünü.kesinlikle öneririm.

bencede git kuaföre insan sacını bile fön çektirse ne kdr mutlu oluyor.
benım doktorumda aynı şeyi söyledi ağrı kısa surelıyse sorun yok ama 1 günden fazla sürerse sıkıntı var ve aşırı ağrı sorun dedi ama hamilelikte ağrı olmamalı özellikle bel ve karın ağrısı ikisi bir arada tehlikeliymiş.kanama zaten tehlikeli .allah korusun canım hiçbirini yaşamayalım.
ya sen bencede olmuşsun demekki 40 günden snra alışışıyor sen anlatırken gözümün önüne geldiniz nehirle onu yıkaman masaj yaoman giydirmen ayyy yerim sizi ya maşallah.allahım hepimize bu güzel duyguyu doya doya yaşatsın sağlıkla huzurla.
cnm ne yazıkkı kabızlıkta benım korkulu rüyam ki şu yaşıma kadar sadece 1 kere kabız olmuştum ama bu hamilelik beni tam kabız yaptı ya.haftada 2 kere çıkıyorum ancak.belkide ilaçlar sanırım balık hapı yaptı beni.15 gun daha içicem ondan snra balıklar gelsinnnn

ewet cnm ben onu duydum hatta sorucaktım ne kullanıyorsun diye bu hafta alıyım diyorum bakım urunlerını.
sebamed nasıl peki.
bübchen alman markası dimi öyleyse iyidir kesin.hepsini mı bu marka aldın bide çamaşır deterjanı olarak sıvı deterjan mı yoksa hacışakırın yada dalinin granül sabunlusunu mu kuulanıyorsun .yumuşatıcı aldın mı 6 aya kadar kullanmayın diyor yumuşatıcı
bebek arabası ne marka aldın

belki daha çok erken ama aklıma gelmişken sorayım .40 günden snra kadın doğum doktoruna kontrole gidiliıyor sanırım alttan mı muayene ediyor acaba

demir hapı ve bebeğin baskı yapmasıda kabız yapıyor canım.
dua edin bebeğiniz banyoyu sevsin yoksa çok fena.bizimki bayılıyor her akşam yaptırıyoruz eşimle birlikte.
sebametin bazı ürünleri paraben içeriyor diye okumuştum.o nedenle bübcheni tercih ettim.çantalı setini almıştım.şimdi çantasınıda kullanıyorum.pişik kremini eşim bile kullanıyor:)dalinin sıvı sabununu kullanıyorum.diğer granül sabunlarıda denemek istiyorum aslında.yumuşatıcı kullanmıyorum.zaten bütün herşeyini ütülüyorum.
belki daha çok erken ama aklıma gelmişken sorayım .40 günden snra kadın doğum doktoruna kontrole gidiliıyor sanırım alttan mı muayene ediyor acaba
canım ben doğumdan bir hafta sonra gittiğimde alttan bakmadı çünkü sezeryan olmuştum.doğumdan 3 ay sonra çağardı beni kontrol için ama genelde herkesin doktoru 40 ı çıkınca çağarıyormuş.

aminn inşallah zaman nasıl geçicek bilmiyorum

kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn

cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde keseni görüp kalp atımını duyarsın sonrada hamileliğin tadını çıkarırsın bol bol dua et kese 1500 e ulaştıktan sonra gözükür hemen telaşlanma olumlu iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

cnm sana hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla keseni görürsün bu arada çift kese görürsen şaşırma :) beta değerine göre, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini mutlaka yaz bize keseyi görünce.

merhaba.
bende 6 ay önce dış gebelik yaşadım şimdi tekrardan bebiş düşünüyoruz ve çok da istiyorum ne olur sizce

merhaba.
bende 6 ay önce dış gebelik yaşadım şimdi tekrardan bebiş düşünüyoruz ve çok da istiyorum ne olur sizce

ilk önce geçmiş olsun arkadaşım hepimiz yaşadık bu durumu çok şükür burdaki hemen hemen herkes tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kaldı inşallah sende çar çabucak hamile kalırsın.

ilk önce geçmiş olsun arkadaşım hepimiz yaşadık bu durumu çok şükür burdaki hemen hemen herkes tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kaldı inşallah sende çar çabucak hamile kalırsın.

Hepimize geçmiş olsun inş.çok istiyorum 2 aydır bişi olmadı ama umutluyum olıcak inş.doktor kontrolü için gittim tekrar düşündüğümde ameliyat olduğun için %2 oran buda her hamilelikte olan bi oran dedi tedavi edilmiş olsaydı tekrarlama olabilirdi dedi buda çok umutlandırdı beni her adetimde üzülüorum ama rabbim bilir vericeği zamanı rabbim bebek isteyen herkese versin inş.

demir hapı uzun zamandır kullanıyorum yapmamıştı başta amann alıştım artık napıyım hayır kilomu etkilio ona uyuz oluyorum :))
aa çantalı çok mantıklı bak bende öyle çantalı bişey istiyordum nerden aldın peki onu ebebekten falan mı.
ya bana arkadaşlarım hep granurlu al ilk 3 ay 6 ay falan dediler daha sağlıklıymış cildi bide hassas olursa sıvı olanlar zarar verebilir dedi ama sen artık sıvıyı denemişssin demekki nehirin hassaslığı yok .
bende ondan soredum hep duyuyorum 40ında gideni dıkışlerım iyileşmiş falan diyorlardı arkdaşlar ordan hatırladımda sana sordum canım.
buarada benım gibi biride enfeksiyon oldu ya artık demekki gerçekten kaçınılmaz diyorum :) iç çmaaşırlarını 90 da yıkar utuler günde 3 kere çamaşır değiştiren ben bile olduysam demekki bu tıtızlıkle alakalı değil.teyzemde geliyim çamaşırlarını kaynatalım kazanımı getiriyim dedi yooook dedim titizlikten daha çok olması diye .dun gece içtim ilacı sanırım işe yaradı daha bir kere kasık ağrım oldu kalktığımdan beri.

merhaba.

çok geçmiş olsun .hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.umudunu kaybetme burda ilaçla düşürülende ameliyat olup tek tüple hamile kalanlarımızda var .allah hayırlısıyla sağlıkla versin yeterki sen dua et gerisinı allaha bırak.o ne zaman isterse o zaman olacak.

teşekkür ederim cnm çok sağol amin inş.rabbim hayırlısını versinde versinde geç versin.

evet canım ebebekten aldım indirimdeydi 55 liraydı.şimdi 80 falan galiba.indirimi takip et.birde bu tarz eşyaları alabildiğin en geç sürede alki bozulma falan olmasın.
o granürlü sabunların makineyi bozduğunuda okumuştum bikaçyerde.
bende enfeksiyon oldum sanırım.sarı kokulu akıntı gelmeye başladı.henüz adette olmadım.aylarca olmayanda varmış sanırım.3 ayı beklemeyip bende giderim kadın doğumcuma.ilaçlar işe yaradı demekki.ama bitir hepsini.geçti diye yarım bırakma.

Aminn canım inşallah, Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Doğumlarınıda sağlıkla, kolay bir şekilde yapmamızı nasip etsin inşallah... Canım haftaya kontrolüm. Sanırım cinsiyetini göreceğiz inşallah. Krem konusunda lierac çok kullanan olmuş onu sipariş ettim bakalım.

Bende iki tüp bir arada varmış onu sipariş ettim. Bencede bir süre kullanayım yetmezse sonra alırım alıp elimde kalmasın boşyere.

Canım benim doktorum üçlü test istemedi. İkili testin gayet iyi çıktı dörtlüyü yaparız direk dedi. Haftaya kontrolüm var ve sonrasında 4 lü yü yapacak sanırım. Cinsiyet konusunda ise ben hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum ama bakalım ne çıkacak bahtımıza.:) Rabbim sağlıkla versinde hiçç önemli değil cinsiyeti ilk bebek nasıl olsa. Kayınpederim o gün diyor ki belki kız olurrr, merakla bekliyor. Herkesin kayınvalide sorar bizde kayınpeder daha meraklı bebeğe. İlk torun, birde çocuklarının hepsi erkek kız istiyor adam belliki..:) Hayırlısı bakalım..

Uconnn sen artık bencede olmuşsun, demekki kolay alışılıyor anneliğe içgüdüsel bişi diyorum ben bu annelik duygusu ya. Farklı bir şey karnındayken benimsiyorsun doğunca hep onunlaymışsın gibi oluyor demekki. Rabbim sağlıkla güzel günler nasip etsin inşallah..

Yeni hamile olan arkadaşlarım, Rabbim sağlıkla inşallah hamileliklerinizin devam etmesini sağlasın. iyi haberleriniz gelsin hep inşallah.

Kızlar, hiç uykuda kolu uyuşan varmı. ? İki gündür ne tarafa yatsam o boşta olan kolum uyuşuyor, karıncalanarak kalkıyorum. Sağ kolumdada gündüzde sanki birazcık böyle karıncalanma hissi var gibi. Sizce neden olabilir, kalsiyum yada magnezyum kullanmıyorum ben şimdilik, onlardan olabilir mi, yada demir eksikliği felan mı yapar,,, Başına gelen yada bilgisi olan varmı?

çift kese demeyi isterdim.
.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü.çok şükür ki dış gebelik değil dedi.
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.

Kollarda uyuşukluk değil de bu aralar bende genel bir uyuşukluk var. Normal de bir gün geçirdim halbuki. Sadece iş çıkışı birkaç mağaza gezip alışveriş yaptım öyle eve döndüm. Bir buçuk saat uyumuşum ama hala o kadar çok uykum var ve yorgunum ki anlatamam. Sanki bir kutu uyku ilacı içmiş gibiyim. Sen acaba uyuşan kolunun üstüne yattın mı? Ondan da olur öyle uyuşmalar. Özellikle sol kolum uyuşurdu benim. Şimdi her tarafa dönüyorum artık kendimi kısıtlamıyorum. Zaten sağıma dönünce ya da sırt üstü yatınca vücut izin vermiyor otomatik olarak. Ağrılar sancılar giriyor. Sol tarafa yatıp bacaklarımın arasına da yastık koyuyorum öyle uyuyorum.
Bugün bende dermoeczanemden birkaç emzirme ürünü aldım. Lansinoh un manuel göğüs pompası 34 lira şu anda piyasada 60 lira ve kampanyalı satan yerlerde en fazla 50 liraya düşürmüş. 100 liraya tamamladım siparişi. Lansinohun göğüs ucu kremi, göğüs pedini aldım. Bebişe saç fırçası ve rezene çayı aldım. Bir de ilk oyuncağı playgro nun renkli topunu aldım. Lansinohlar diğer yerlere ve piyasaya göre ucuza geldi diğerleri aynıydı. Evde göğüs pompasına baktım çok harika bir ürün çok kaliteli. Tabi şimdi süt olmadığı için deneyemedim ama elektrikli aletlere de gerek yok diye düşünüyorum...

Benimde geç döllenmeydi. Betan da güzel artmış. Benimde 5- 5 buçuk haftalık dediklerinde betam 8000 di. Geç döllenme olduğu için tam gün hesaplanamamıştı. Ama sonradan gününü yakaladı şimdi sata göre hesaplıyoruz doğum tarihini. Progestan önlem amaçlı hep veriliyor zaten. Rahimi de destekliyor özellikle ilk üç ayda. Dualarımız seninle canım, allahın izniyle sen de bizim gibi sağ salim güzel bir gebelik geçireceksin. Pınar arkadaşımı da tebrik ediyorum. Hamilelik haberleri aldıkça mutlu oluyoruz bizde burda. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına. Benimhalaumudumvar, selamet, bahar ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlarımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…