kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn
merhaba anneler.bende 2 sene önce 2 dış gebelik
geçirip sağ tüpüm kapananlardanım.çok şükür şimdi hamileyim.
bu gün ilk kan testimi yaptırdım.hcg 5394 çıktı.ama hala temkinliyim.
sata göre 5+0 haftalığım yarın doktora gidicem insallah keseyi
yerli yerinde görürüm.
dua edin ne olur.zor günler geçirdik
insallah yüzümüz güler.
valla çiçek gibi bakıyorum kızıma gurur duyar herhalde:)geçen kayınvaliden bendeyken nehiri yıkadım sonra aldım önüme bir güzel kremleriyle masaj yaptım.üstünü giydirdim emzirdim yatırdım.kayınvalidem sen olmuşsun artık valla ne güzel bakıyorsun çocuğa ben bile bakamam senin gibi dedi.aldım onayı ondanda:)Uconn canim ohh maasallah hersey yoluna girmeye basladi eeee kizin senden 3 saat ayri kalmis kolay mi nasil özlemiştir seni ve memişlerini :) kiyamam ona. Annen gelinceye kadar dahada oturmus olacak hersey annen seninle gurur duyacak. Annelik dunyanin en guzel duygusu Allah bize de tüm istiyenlere de bu guyguyu yaşatsin insallah.
ne yazıkki hamilelikte ve doğum sonrasında uzunca bir süre kabızlık sorunu söz konusu oluyor.sabahları aç karnına kaayısı yemeye çalış ve bol su iç.ben şuan rezil bir durumdayım normal doğum yapsam bu kadar hasar görürdüm herhalde.tuvalete gitmeye korkuyorum.gün sayıyorum şu nehir çabucak büyüsede sorunlarım azalsa diye.Cerol canim ohhh afiyet olsun sana ama çok abartma yesil elma tatli istegini azaltiyor istiyorsan dene. Agrinda hemen gecer insallah canim bende cok tedirgin olmustum idrar tahlili sonuclarimdan ama doktorum birsey yok bol su iç deyince icim ferahladi ama bayram benim düzenimi kacirdikabiz oldum yine bol su da içemiyorum galiba artik duzene sokmam lazim burda. Karnimda kocaman çikti esim artik hamile oldugun belli diyor. Ben de alakasi yok o benim kendi göbegim diyorum.
bu denemeydi.demekki 3 saat dayandığına göre saçımı boyatabilirimde.yalnız uyumazsa eşim alıp kuaföre getirmek zorunda kalabilir valla bizim cadıyı:)öperim şimdi gelinini.ay öpmeden falanda anlıyor artık hoşuna gidiyor resmen öpünce:)evet annenin nazarı çok değermiş.sürekli felak nas okuyorum.
benim doktorumda geçmeyen ağrı ve kanama tehlikelidir demişti.o yüzden ağrılara çok takılmadım uzun sürmediği sürece.bir 20. haftaydı sanırım çok ağrım var diye aramıştım birde 36 da doğum yapıyorum galiba diye aradım ama bizimki 40. haftada bile gelmedi kendi isteğiyle.ne korkmuştum erken doğum falan olurda küveze girer diye.
valla çiçek gibi bakıyorum kızıma gurur duyar herhalde:)geçen kayınvaliden bendeyken nehiri yıkadım sonra aldım önüme bir güzel kremleriyle masaj yaptım.üstünü giydirdim emzirdim yatırdım.kayınvalidem sen olmuşsun artık valla ne güzel bakıyorsun çocuğa ben bile bakamam senin gibi dedi.aldım onayı ondanda:)
ne yazıkki hamilelikte ve doğum sonrasında uzunca bir süre kabızlık sorunu söz konusu oluyor.sabahları aç karnına kaayısı yemeye çalış ve bol su iç.ben şuan rezil bir durumdayım normal doğum yapsam bu kadar hasar görürdüm herhalde.tuvalete gitmeye korkuyorum.gün sayıyorum şu nehir çabucak büyüsede sorunlarım azalsa diye.
aklıma geldikçe yazayım kızlar size fikir vermiş olurum.mesela bebek bakım ürünü yani şampuan pişik önleyici krem sabun vücut losyonu falan olarak bübchen diye bir marka kullanıyorum.çok memnun kaldım.kızım daha 2 aya yakındır bu sıcakta bir kez bile pişik olmadı.günde 2-3 sefer sürdüm pişik önleyici kremini.şampuanı vücut losyonu çok güzel kokuyor artı en önemlisi paraben içermiyor hiçbir ürünü.kesinlikle öneririm.
demir hapı ve bebeğin baskı yapmasıda kabız yapıyor canım.bencede git kuaföre insan sacını bile fön çektirse ne kdr mutlu oluyor.
benım doktorumda aynı şeyi söyledi ağrı kısa surelıyse sorun yok ama 1 günden fazla sürerse sıkıntı var ve aşırı ağrı sorun dedi ama hamilelikte ağrı olmamalı özellikle bel ve karın ağrısı ikisi bir arada tehlikeliymiş.kanama zaten tehlikeli .allah korusun canım hiçbirini yaşamayalım.
ya sen bencede olmuşsun demekki 40 günden snra alışışıyor sen anlatırken gözümün önüne geldiniz nehirle onu yıkaman masaj yaoman giydirmen ayyy yerim sizi ya maşallah.allahım hepimize bu güzel duyguyu doya doya yaşatsın sağlıkla huzurla.
cnm ne yazıkkı kabızlıkta benım korkulu rüyam ki şu yaşıma kadar sadece 1 kere kabız olmuştum ama bu hamilelik beni tam kabız yaptı ya.haftada 2 kere çıkıyorum ancak.belkide ilaçlar sanırım balık hapı yaptı beni.15 gun daha içicem ondan snra balıklar gelsinnnn
sebametin bazı ürünleri paraben içeriyor diye okumuştum.o nedenle bübcheni tercih ettim.çantalı setini almıştım.şimdi çantasınıda kullanıyorum.pişik kremini eşim bile kullanıyor:)dalinin sıvı sabununu kullanıyorum.diğer granül sabunlarıda denemek istiyorum aslında.yumuşatıcı kullanmıyorum.zaten bütün herşeyini ütülüyorum.ewet cnm ben onu duydum hatta sorucaktım ne kullanıyorsun diye bu hafta alıyım diyorum bakım urunlerını.
sebamed nasıl peki.
bübchen alman markası dimi öyleyse iyidir kesin.hepsini mı bu marka aldın bide çamaşır deterjanı olarak sıvı deterjan mı yoksa hacışakırın yada dalinin granül sabunlusunu mu kuulanıyorsun .yumuşatıcı aldın mı 6 aya kadar kullanmayın diyor yumuşatıcı
bebek arabası ne marka aldın
canım ben doğumdan bir hafta sonra gittiğimde alttan bakmadı çünkü sezeryan olmuştum.doğumdan 3 ay sonra çağardı beni kontrol için ama genelde herkesin doktoru 40 ı çıkınca çağarıyormuş.belki daha çok erken ama aklıma gelmişken sorayım .40 günden snra kadın doğum doktoruna kontrole gidiliıyor sanırım alttan mı muayene ediyor acaba
aminn inşallah zaman nasıl geçicek bilmiyorumooo 2 hamilelik haberi birden.okkesa seni hatırladım.seninle aynı dönemlerde dış gebelik geçirmiştik sanırım.umarım bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın.değerlerin baya iyi gününe göre.kızlar ikinizde tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin inşallah.
kızlarrr bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum ama daha çok küçük kesem görünmedi benim için dua edin lütfennn
merhaba anneler.bende 2 sene önce 2 dış gebelik
geçirip sağ tüpüm kapananlardanım.çok şükür şimdi hamileyim.
bu gün ilk kan testimi yaptırdım.hcg 5394 çıktı.ama hala temkinliyim.
sata göre 5+0 haftalığım yarın doktora gidicem insallah keseyi
yerli yerinde görürüm.
dua edin ne olur.zor günler geçirdik
insallah yüzümüz güler.
cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde keseni görüp kalp atımını duyarsın sonrada hamileliğin tadını çıkarırsın bol bol dua et kese 1500 e ulaştıktan sonra gözükür hemen telaşlanma olumlu iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
cnm sana hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla keseni görürsün bu arada çift kese görürsen şaşırma :) beta değerine göre, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini mutlaka yaz bize keseyi görünce.
merhaba.
bende 6 ay önce dış gebelik yaşadım şimdi tekrardan bebiş düşünüyoruz ve çok da istiyorum ne olur sizce
ilk önce geçmiş olsun arkadaşım hepimiz yaşadık bu durumu çok şükür burdaki hemen hemen herkes tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kaldı inşallah sende çar çabucak hamile kalırsın.
demir hapı ve bebeğin baskı yapmasıda kabız yapıyor canım.
dua edin bebeğiniz banyoyu sevsin yoksa çok fena.bizimki bayılıyor her akşam yaptırıyoruz eşimle birlikte.
sebametin bazı ürünleri paraben içeriyor diye okumuştum.o nedenle bübcheni tercih ettim.çantalı setini almıştım.şimdi çantasınıda kullanıyorum.pişik kremini eşim bile kullanıyor:)dalinin sıvı sabununu kullanıyorum.diğer granül sabunlarıda denemek istiyorum aslında.yumuşatıcı kullanmıyorum.zaten bütün herşeyini ütülüyorum.
canım ben doğumdan bir hafta sonra gittiğimde alttan bakmadı çünkü sezeryan olmuştum.doğumdan 3 ay sonra çağardı beni kontrol için ama genelde herkesin doktoru 40 ı çıkınca çağarıyormuş.
merhaba.
bende 6 ay önce dış gebelik yaşadım şimdi tekrardan bebiş düşünüyoruz ve çok da istiyorum ne olur sizce
demir hapı uzun zamandır kullanıyorum yapmamıştı başta amann alıştım artık napıyım hayır kilomu etkilio ona uyuz oluyorum :))
aa çantalı çok mantıklı bak bende öyle çantalı bişey istiyordum nerden aldın peki onu ebebekten falan mı.
ya bana arkadaşlarım hep granurlu al ilk 3 ay 6 ay falan dediler daha sağlıklıymış cildi bide hassas olursa sıvı olanlar zarar verebilir dedi ama sen artık sıvıyı denemişssin demekki nehirin hassaslığı yok .
bende ondan soredum hep duyuyorum 40ında gideni dıkışlerım iyileşmiş falan diyorlardı arkdaşlar ordan hatırladımda sana sordum canım.
buarada benım gibi biride enfeksiyon oldu ya artık demekki gerçekten kaçınılmaz diyorum :) iç çmaaşırlarını 90 da yıkar utuler günde 3 kere çamaşır değiştiren ben bile olduysam demekki bu tıtızlıkle alakalı değil.teyzemde geliyim çamaşırlarını kaynatalım kazanımı getiriyim dedi yooook dedim titizlikten daha çok olması diye .dun gece içtim ilacı sanırım işe yaradı daha bir kere kasık ağrım oldu kalktığımdan beri.
çok geçmiş olsun .hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.umudunu kaybetme burda ilaçla düşürülende ameliyat olup tek tüple hamile kalanlarımızda var .allah hayırlısıyla sağlıkla versin yeterki sen dua et gerisinı allaha bırak.o ne zaman isterse o zaman olacak.
demir hapı uzun zamandır kullanıyorum yapmamıştı başta amann alıştım artık napıyım hayır kilomu etkilio ona uyuz oluyorum :))
aa çantalı çok mantıklı bak bende öyle çantalı bişey istiyordum nerden aldın peki onu ebebekten falan mı.
ya bana arkadaşlarım hep granurlu al ilk 3 ay 6 ay falan dediler daha sağlıklıymış cildi bide hassas olursa sıvı olanlar zarar verebilir dedi ama sen artık sıvıyı denemişssin demekki nehirin hassaslığı yok .
bende ondan soredum hep duyuyorum 40ında gideni dıkışlerım iyileşmiş falan diyorlardı arkdaşlar ordan hatırladımda sana sordum canım.
buarada benım gibi biride enfeksiyon oldu ya artık demekki gerçekten kaçınılmaz diyorum :) iç çmaaşırlarını 90 da yıkar utuler günde 3 kere çamaşır değiştiren ben bile olduysam demekki bu tıtızlıkle alakalı değil.teyzemde geliyim çamaşırlarını kaynatalım kazanımı getiriyim dedi yooook dedim titizlikten daha çok olması diye .dun gece içtim ilacı sanırım işe yaradı daha bir kere kasık ağrım oldu kalktığımdan beri.
çok geçmiş olsun .hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.umudunu kaybetme burda ilaçla düşürülende ameliyat olup tek tüple hamile kalanlarımızda var .allah hayırlısıyla sağlıkla versin yeterki sen dua et gerisinı allaha bırak.o ne zaman isterse o zaman olacak.
cnm çok şükür sağlıkla sıhhatle daha nice haftalarını görürüz inşallah sonunda da mutlu sona ulaşırız inşallah... 2 hafta sonra cinsiyetinide öğrenirsin artık isim düşünmeye başlarsın, ben oğluşuma hala içime sinen bir isim bulamadım. cnm ben 3. aydan itibaren kullanmaya başladım ama lierac değil elancyl diye bir çatlak önleyici kullanıyorum eczaneden 65 liraya aldım sabah akşam sürüyosun benim çok yakın bir arkadaşım kullanmış bunu çok memnun kalmış ama lieractanda çok memnun olanlar var, ben adanada olduğum için havalar çok sıcak gün içinde bir kaç kez duşa girmek gerekiyor o aralarda da bebe yağı sürüyorum inşallah çatlağımız olmaz.
Ben mustela almıştım. Bir tüp alsan inan ki yeter öyle 3 tüpe falan gerek yok bence. Ama her yerime sürerim sabah akşam bol bol dersen 2 tüp bile yeter bence. Ben bu konuda biraz üşengecim sadece karnıma gece yatarken sürüyorum. Onun bile faydasını gördüm şu anda bir tane bile çatlağım yok :)) Dermoeczanem ya da eczanemizde sitelerini takip ediyorum ben sürekli. Orda hem dışarıya göre daha uygun oluyor hem de güvenli yani. Tavsiye ederim kesinlikle...
ayyy ne gzel ya maşallah sana 3lu testini falan yaptırdın mı.
canım ben 12.haftada başladım cnm ben 50 tl 100ml alıyorum 1 tanesini nettten.senin bulduğun gayet iyimış dışarda eczanelerde 80 tl 100ml.ben bide gratisten palmers marka çatlak kremi aldım sabah lierac akşam palmers suruyorum .
cinsiyetini ne hissediyorsun ne zaman gidicen doktora söyler belki buaralar
cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde keseni görüp kalp atımını duyarsın sonrada hamileliğin tadını çıkarırsın bol bol dua et kese 1500 e ulaştıktan sonra gözükür hemen telaşlanma olumlu iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
cnm sana hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla keseni görürsün bu arada çift kese görürsen şaşırma :) beta değerine göre, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini mutlaka yaz bize keseyi görünce.
Kızlar, hiç uykuda kolu uyuşan varmı. ? İki gündür ne tarafa yatsam o boşta olan kolum uyuşuyor, karıncalanarak kalkıyorum. Sağ kolumdada gündüzde sanki birazcık böyle karıncalanma hissi var gibi. Sizce neden olabilir, kalsiyum yada magnezyum kullanmıyorum ben şimdilik, onlardan olabilir mi, yada demir eksikliği felan mı yapar,,, Başına gelen yada bilgisi olan varmı?
çift kese demeyi isterdim.
.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü.çok şükür ki dış gebelik değil dedi.
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?