teşekkür ederiz teyzeleri.öperim sizin için meleğimi.bir görseniz agular başladı.resmen benle sohbet ediyor keyfi yerinde oldumu:)
cerol canım annenin dediği kabızlığı bizzat ben yaşıyorum.resmen her gün tuvaletten sonra şükür bugünde geçti diyorum.gelinin sokaklarda vaalla efeye söyleme:)o bizi hastane hastane gezdiren göbeğinden öperim canım.artık öpebilirim yani:)
Canım valla depresiftim şu son birkaç gün ama bugün daha iyiyim. Alışveriş mevzusunda gereğinden fazla boğuldum. Bir yerden sonra sıkmaya başladı. Bugün hiçbir yere bakmadım alışverişten uzak durdum, şu anda süperim :))canım seni bir depresif gördüm yapma böyle ya hiç alışkın değilim senin bu hallerine sen rahat biriydin ya bir silkelen bebişim kendine gelll .yapma böyle kendini yıpratıyorsun sadece .bak ben yatak almıcam çilekten alıyorum bebek odasını kendileri veriyorlarmış hiç sormadım ne marka diye sadece bebekler için ortopedik mi diye sordum o kadar eğer onlarda vermeselerdi gidip yataştan idaştan alıcaktım farketmez nerden olduğu önemli olan yarıortepedik olması o kadar düşünme .
bak benim alışverişe eşim karışamıyor bile ki aslına bakarsan karışmaması hoşuma gidiyor çünkü onlara kalsa herşey gereksiz.hemde kendi zevkime göre .ben eşim gelmeden alışverişi bitirmek istiyorum .sadece Fenerıumdan alacaklarımızı bırakıcam onları o alsın hevesi gitsin diye.boşver alışveriş kadın işi hemde zevkli keyıflı hale dönüştür canım .chiccoyuda al sen kurtul ver siparişini sen hem onu kullanmışssın hemde begendın çift yönlü olmasın ne olacak canım.ztn ana kucağını ters koyuyorsun ılk 6 ay zaten bebek sana bakıcak.ondan sonra dışarı syretsin.sana ikiz diyorlar dün annemle parti malzemleri satan bir dukkana girdik hastane odası için bişeyler bakmaya kadın demez mi doğum yakın herhalde şeker sıparışını verin isterseniz dedi bende artık demiyorum daha 3 var diye evet yakın daha karar veremedim diyorum:)36 haftalık arkadaşım var aynada baktık aynıyız :))))))
Canım valla depresiftim şu son birkaç gün ama bugün daha iyiyim. Alışveriş mevzusunda gereğinden fazla boğuldum. Bir yerden sonra sıkmaya başladı. Bugün hiçbir yere bakmadım alışverişten uzak durdum, şu anda süperim :))
Bugün sevgili doktorum izinden döndü bende soluğu yanında aldım. Sağolsun içimi rahatlattı. Yani değişen birşey yok hatta suyun indeksi 240 çıktı bebeğin kilosu 1600 gram çıktı. Haftasonuna göre daha da kötü bir tablo ama beni hiç panikletmedi. Daha kötü örnekleri anlatarak nasıl sağlıklı doğum yaptıklarını anlattı. Rahat ol moralini bozma falan dedi. Terapi gibi oldu yani :)) Ama böyle giderse sezeryan için gün alıcam. 30 ekimi düşünüyorum hayırlısıyla. Gidişatımız bu yönde bakalım. Hem doktorum ekim sonuna kadar burda sonra eş durumundan ayrılıcak. Ona da ameliyatımı yaptırırım temiz temiz. Tabi bu planların hepsi son anda değişebilir de hiçbirşeyin garantisi yok. Bebişim 3 günde 100 gram almış. Tosuncuk olacak galiba :)))
cerol cnm 340 gr olmuşuz teyzesi 18+5 iz normalde ultrasona göre 21+1 çıktı maşallah bu arada isim konusunda hala çok kararsızım tam anlamıyla içime sinen bir isim bulamadım henüz oğluşum diye seviyorum şu an için :) kızlar isim konusunda fikirlerinize açığım
karam cnm ben 16. haftada hissettim çukulatalı pasta yemiştim yrm saat sonra uzanmaya gittim elim karnımdaydı pıt diye bişey attı ben emin olamadım o dönem eltimde kalıyodum onunda 2 tane çocuğu var onu çağırdım elini karnıma koydu evet bu bebek dedi :)sonrasında da kendimi dinlediğim sessiz zamanlarda hissediyordum, şimdi maşşallah oturduğum yerdede hissettiriyor kendini çok güzel bir duygu rabbim sanada yaşatacak inşallah ve için biraz daha olsun rahat oluyor doktora çok fazla gitmek istemiyosun.
serap nerde onun dün kontrolü vardı naptı ki acaba bebişimizin cinsiyetini öğrendi mi ki çok merak ediyorum.
aaa süper cnm tabi ya moralini yüksek tut aman iyi rahatlattı seni.
amann elim doğumlu mu olacak bebişimiz.
sezeryan olursa 10gun önceye mi alıyorlar.
canım bende cesaret edebilirsem bu hafta edemessem haftaya kesin seker yüklemesine gidicem ama bişey sorucam 50 lık kaç saat sürüyor bide ac gidicem suda mı içmicem ya su içmeden nasıl dururum bu sıcakta
kızlar sizce 30 ağustosda Eminönü açıkmıdır.
pazar günleri kapalı onu biliyorumda
Ben ekim istiyorum ondan. Yoksa doktor 39 haftalıkken yapalım dedi 1 kasım da yaparız dedi. Bende 30 ekim yapsak olur mu dedim olur dedi. 37 haftalıktan sonra herhangibir zamanda yapılabilir aslında. Çünkü bebek terme girmiş oluyor. Yani doğuma hazır oluyor. Bana zaten normal için 26 ekim-9 kasım aralığını vermişlerdi. Annem 29 ekimde yanıma geliyor ertesi günü de sezeryanı olurum diye planladım öylesine. Ama ne olacağı belli olmaz tabi allah hayırlısını versin inşallah. Ama şimdiki gidişatla 40 ından sonra bekleyemeyiz sanırım. Her geçen gün daha da sıkıştırıyor beni daha zorlaştırıyor günlük hayatımı ki daha 28 haftalık kerata. Haftasonu da bugünde hep başaşağı geliş pozisyonundaydı. Belki de normal normal doğmak ister umarım :))
50 lik şeker yüklemesi basit birşey ya. Sabah 8-9 arası aç karnına bir kan veriyorsun. Kanı verdikten sonra 10 dk içinde şekerli suyunu içiyorsun. Kanı verdiğin saatten tam bir saat sonra da ikinci kanı veriyorsun bu kadar. O bir saatte su içme. Sabah erken yapıldığından çok sıcak olmaz hava birazcık dayanırsın. İkinci kanı verdikten sonra içersin bol bol. Ama 100 lük test biraz daha zor. 3 saat yemek ve su yok. Ayrıca hep dinlenir pozisyonda olman lazım. Aslında aynı şekilde 50 likte de öyle olmalı. Ben 50likte merdiven inmiştim ikinci kanı verecek zaman. Efor sarfetmekte kan şekerini yükseltebiliyor. Ama 100 lük testte tabiri caizse malak gibi yattım yani:)) Benim durumumdan etkilenip korkma sakın. Bizim suyumuzun fazla olması tamamen şanssızlık. Herkes nasıl dış gebelik geçirmiyorsa herkeste de böyle birşey olacak diye birşey yok. İçini ferah tut yani o konuda. İnşallah hepsi temiz gelir...
Kapalı olabilir cerol. Ama heryerin kapalı olacağını sanmıyorum. Gene de sen işini şansa bırakma. Haftaiçi başka bir gün ama mutlaka sabah git. Öğlene doğru çoook kalabalık oluyor...
Kızlar, canlarım dün gittim kontrole ve şükürler olsun bebişimi hareketli bir şekilde gördüm. Vee bir erkek daha aramıza geliyor inşallah.. Sanırım topiğin tek kızı nehir olarak kalacak bu gidişle...:) Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim.. Ayy çok mutlu ve güzel bir duygu bu.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah....
Maşallah canım ya bebişine. Çok güzel bir duygu değil mi :)) İlerde hareketleri şiddetlenince daha da hoşuna gidecek :)) Yalnız şu sıkıştırmıyor mu bazen o zaman zor oluyor ama iyi olduğunu biliyorsun o bile acısını hafifletiyor. Bugün doktorda öyle bir bastırdı ki doktor bile ne oluyor ya dedi resmen:))) Karnımı öyle geriyor ki hissedemiyorum bile karnımı bazen...
Cbdefne, Canım özel mesajına cevap yazdım ama ne yazık ki, gönderemedim.. Mesaj kutun dolu hayatım.. Canım sonucu yazdım ama senin için bir daha yazayım şükürler olsun gördük oğlumuzu.:) Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini ve hayırlı güzel bir ömrü olmasını da nasip etsin tüm evlatlarımıza inşallah. Sen ne yaptın? Nasılsın? Geçtimi sıkıntıların..? Hissetmeye başladın mı ya,, ben ne zaman hissederim acaba merakla bekliyorum bakalım...
Bu arada cerol ben çok beğendim valla ismi, Efe Eren.. Çünkü eren benimde çok sevdiğim bir isimdi o gün eşime arkadaşım Efe koyacakmış dedim aaa ne güzel bir isim çok güzel bir seçim dedi..:)) Adlarıyla yaşasınlar, uzun güzel ömürleri olsun inşallah.
Uconn, amanda aman kızımız büyümüşdee cafe barlaramı gider olmuş, çok erken başladı bu kız napsakk.:)) Canım iyi yapmışsın bende bir aydır evdeyim ya patlamak üzereyim işe başlamak istedim sırf o yüzden..
Karam canım ikili test zamanın geldimi, hadi hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. Stres yapma,, benimde haftaya dörtlü zamanım, üçlü yaptırmadım ikiliden sonra dörtlü bakalım.. Hayırlı sonuçlarımız olsun..
Pınar sen ne yaptın? Gittin mi doktora tekrar...
Yazmasamda takip ediyorum hepinizi...:)) Gözüm üzerinizdee...:)))))))
cerol cnm aslında özel hiç bişey apmıyorum sadece düzenli besleniyorum sabah kahvaltı peynir ,haşlanmış yumurta, zeytin, reçel ve pekmez (ekmek 2 dilim), öğlen et veya sebze yemeği, akşamda artık o gün öğlen ne yediysem tersi bir yemek yiyorum ama bu öğünlerde ekmek çok nadir sulu yemekse ve yanında pilav veya makarna yoksa yiyorum ara öğünlerimi meyve veya taze sıkılmış meyve suyu ile tamamlıyorum bazen süt bazen evde kendim puding yapıyorum çok fazla dışardan abur cubur yememeye çalışıyorum ama hiç yemiyorum değil elimden geldiği kadar dikkat ediyorum hazır gıda tüketmemeye ve bol su adanada yaşamanın faydaları :)) bol su içiyorum ve kilo bende kalmıyor bebişe gidiyomuş :) şu ana kadar hala 3 kilo almışım ben son aylarda çok kilo alınıyo diye korkuyorum bebişimden kısmadan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yani kola bile içtim ama 4,5 ayda 3 veya 4 kez ancak içmişimdir. bu arada poyraz ismini ben çok düşündüm soy adımız yıldırım (poyraz yıldırım) ama dün doktorum sordu isim buldunuzmu diye poyraz düşünüyoruz gibi dedim ama net değil dedim doktorum pek beğenmedi soğuk bir isim dedi, birde bir arkadaşım poyrazlar çok yaramaz oluyor dedi anlayacağın oğluşumun bir adı yok henüz bakalım kısmet hayırlısıyla doğsunda inşallah.
ayy canım gene mi oğlan :)) nehir hnm ve temsilcinin kızı tek olacaklar aman nehirime talipler çoğaldı ama o benım gelinim:))
canım sizde efe koyun madem beğendiniz :)) ama bak efeler yaramaz oluyor uyarıyım.biz ondan yanında eren var dıye koyduk dengeler diye.
aaa cnm yumurta harıç aynı şekilde besleniyoruz peki ben nasıl bu kdr kilo alıyorum bebiş az alıyor 10 kilo aldım ben ya.
ilk kez de size itiraf ediyorum soranları geçiştiriyorum 10 kilooooo ne demek ya daha 3 ay var offf 10 kilo daha alırım herhalde.ben kola manyağıyım sabah lahvaltıda bile kola içen ben 6 aydır sadce 1 bardak içtim.ama benım sorunum sanırım tatlı çikolota kazanınaa düşmek istiyorum :))))))))
poyraz ismi aynen soğuk isim ve yaramaz oluyor .
cnm benim sanırım avantajım ben şireli tatlıları hiç sevmem bir tek kadayıf yerim onuda ayda yılda bir aklıma bile gelmez sütlü tatlıları seviyorum onlardan yiyorum çikolatada yiyorum mesela hergün 2 kaşık nutella :)) bazende normal çikolata ama işte elimden geldiği kadar hazır olan hiç bişey yememeye çalışıyorum, annemlerin bahçesi var meyve kurularımı annem yaptı reçelimi annem yaptı pekmezi annem yaptı yani içinde ne oluduğunu biliyorum babam bana reçel yapılacak olan ağacı ilaçlamadı bile artık ne kadar dikkat edebilrsem dedğim gibi kiloyu kafana takma benim eltim 30 kilo aldı şu an incecik, oğlu 1 yaşında daha bence sen sağlıkla bebişi büyütmeye bak hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah.
canım oğluşunu sağlıkla dünyaya getirip büyütürsün inşallah benim kontrolüm bugün öğleden sonra eve gelir gelmez ilk işim size yazmak olacak dua edin bana çok korkuyorumCbdefne, Canım özel mesajına cevap yazdım ama ne yazık ki, gönderemedim.. Mesaj kutun dolu hayatım.. Canım sonucu yazdım ama senin için bir daha yazayım şükürler olsun gördük oğlumuzu.:) Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini ve hayırlı güzel bir ömrü olmasını da nasip etsin tüm evlatlarımıza inşallah. Sen ne yaptın? Nasılsın? Geçtimi sıkıntıların..? Hissetmeye başladın mı ya,, ben ne zaman hissederim acaba merakla bekliyorum bakalım...
Bu arada cerol ben çok beğendim valla ismi, Efe Eren.. Çünkü eren benimde çok sevdiğim bir isimdi o gün eşime arkadaşım Efe koyacakmış dedim aaa ne güzel bir isim çok güzel bir seçim dedi..:)) Adlarıyla yaşasınlar, uzun güzel ömürleri olsun inşallah.
Uconn, amanda aman kızımız büyümüşdee cafe barlaramı gider olmuş, çok erken başladı bu kız napsakk.:)) Canım iyi yapmışsın bende bir aydır evdeyim ya patlamak üzereyim işe başlamak istedim sırf o yüzden..
Karam canım ikili test zamanın geldimi, hadi hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. Stres yapma,, benimde haftaya dörtlü zamanım, üçlü yaptırmadım ikiliden sonra dörtlü bakalım.. Hayırlı sonuçlarımız olsun..
Pınar sen ne yaptın? Gittin mi doktora tekrar...
Yazmasamda takip ediyorum hepinizi...:)) Gözüm üzerinizdee...:)))))))
Kızlar, canlarım dün gittim kontrole ve şükürler olsun bebişimi hareketli bir şekilde gördüm. Vee bir erkek daha aramıza geliyor inşallah.. Sanırım topiğin tek kızı nehir olarak kalacak bu gidişle...:) Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim.. Ayy çok mutlu ve güzel bir duygu bu.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah....
ayy canım gene mi oğlan :)) nehir hnm ve temsilcinin kızı tek olacaklar aman nehirime talipler çoğaldı ama o benım gelinim:))
canım sizde efe koyun madem beğendiniz :)) ama bak efeler yaramaz oluyor uyarıyım.biz ondan yanında eren var dıye koyduk dengeler diye.
aaa cnm yumurta harıç aynı şekilde besleniyoruz peki ben nasıl bu kdr kilo alıyorum bebiş az alıyor 10 kilo aldım ben ya.
ilk kez de size itiraf ediyorum soranları geçiştiriyorum 10 kilooooo ne demek ya daha 3 ay var offf 10 kilo daha alırım herhalde.ben kola manyağıyım sabah lahvaltıda bile kola içen ben 6 aydır sadce 1 bardak içtim.ama benım sorunum sanırım tatlı çikolota kazanınaa düşmek istiyorum :))))))))
poyraz ismi aynen soğuk isim ve yaramaz oluyor .
Kızlar telefondan giriyorum zor oluyor pek yazamıyorum. Size bir sorum olacak vajinamda zonklama oluyor normal mi sizce.
Randevum cumartesi ye alındı bu arada:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?