Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Uconn canim telden girdigim icin fotografini farkedemedim bizim minik prenses ne güzel olmus maşallah:))) yerim onu ben ya:)) Allahım saglikla sihhatle büyütmenizi nasip etsin canim..

Marla canim insallah hersey yolunda gidecek bol bol dinlen aklına kotu seyler getirme..allahin izniyle bebeklerimiz zamaninda gelecek insallah.

Cerol canim ahh o kilo problemi bende de var(( diyetisyene gittim güya ama yine de bazen kaçırıyorum ipin ucunu ayaklarim beni taşımıyor geceleri taban ağrımdan yuruyemiyorum neyse bebeklerimiz saglikli olsunda kiloyu birşekilde veririz.

Bu arada isim konusu hala karisik bende..Cınardan vazgeçtik gıbi cevrenin etkisinde de kalıyorum kimisi cok beğeniyo kimisi o ne oyle diyo..Napicaz bilmiyorum( Mert ismi bu günlerde gündemde sizce nasil? Bu haftalar gercekten zormus birde sıcaklara geldim geceleri bana resmen zehir oluyor(( saga sola dönemiyorum karnım beni zorluyor hele bı de tepik yiyorsam hepten canim acıyor son haftalar geçmez demislerdi gercekten doğruymuş yatılı misafirim var gerci saolsun bana hic is yaptırmıyorlar ama yine de insan rahat olamıyor arada girip okuyorum hepinizi.bu aksam da kontrolüm var bakalım benim minigim nasılmış:) insallah hersey yolundadir.

İnşallah canım vaktinde gelsinler ya. Bende çok takmıyordum bu konuyu doktor endişelenene kadar. Ama yine de birşey çıkmadı çok şükür. İsim konusunda da yaşamış önemli kişilerin isimlerini koymayı tercih ediyorum ben. Dış gebelik geçirirken ağzımdan hamza ismi çıkmıştı. O yüzden eşimle hiç değiştirmedik. Ama hamza olmasaydı gönlüm ömer, selim ya da emre den yanaydı yani...

ayy canım benım kıyamam ben sana ayy napıyor senın bu sıpan böyle yok daha gelmesin 2 ay daha dayansın ya ne olacak yaanı :)) annesını biran önce görmek istiyor senin sabırsız sey.canım dua ederiz allahın ızınıyle normal zamanında gelecek merak etme sen.

kızlar dünden beri hafif iki üç damla kahve rengi akıntım oldu sizce ciddi bişeymidir doktora gideyim mi

canım bence telefon ac ve geliceğini haber ver git bencede.kalp atışını ben 6+3 de karından gördük.sende 7.haftada git garantı olsun.2 hafta snra işte.

mert güzel isim cnm benım bence kimseye soyleme isim konusunu sen karar ver.çınar güzel ama çok fazla var.
cnm ya napıcaz su kşlo işini kendime engel olamıourm kıı

kızlar dünden beri hafif iki üç damla kahve rengi akıntım oldu sizce ciddi bişeymidir doktora gideyim mi
bence doktora görünmelisin.ama büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.çünkü rengide kahverengi.yani daha önce olmuş içinde kaldığı için rengi kahverengileşmiş.

büyüyor kızım teyzesi 2 gün sonra 2 ayını bitiriyor çok şükür.amin canım cümlemizin bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım.

canım sen eczacısın.sana danışayım dedim.benim mastit tam 35 gündür ara ara tekrarlıyor.en son genel cerraha gittim.ultrason falan çekildi.apse oluşmamış şükür ama iyi bakmazsam oluşabilirmiş.herneyse antibiotik verdi doktor.aquamentin adı.doğrumu yazdım bilmiyorum.5 günlüktü biteli 2 gün oldu.bugün çok şiddetli bir şekilde yine göğsüm şişti ve ağrımaya başladı.acaba aynı antibiotiği tekrar kullanmalımıyım.sağlık ocağındaki hemşire mantar olursun bu sefer dedi.bebeğe çok geçmiyormuş bu ilaç doğru mu.ne yapmalıyım sence?

geldim kızlar çok şükür kesemi gördük 5 mm dedi doktor herşey yolundaymış 3 hafta sonra kalp atışları için gitçez şimdide onun heyecanı sardı doğurana kadar böyle gitçek heralde

hayırlı olsun pınar.bende dün kalp atışlarını duydum.
sata göre 6-5 haftalığım ama doktorum
5-5 haftalık görünüyor dedi.hala şoktayım.inanamıyorum hamile olduğuma.
insallah sende duarsın pıt pıtları.
belki sendeki leke hala yerleşme olabilir.doktorum bana leke olmadığı
halde pogestan verdi.3 ay devam edicez dedi.düşük riski
olmadığı halde içmemi tavsiye etti.

evet canım sende haklısın.benide her gören hiç kilo almamışın karnın hiç büyümemiş,hamile olduğun belli bile değil diyorlar canım sıkılıyo.benlede kızın çırpı bacaklı olacak diye alay ediyorlar ondan canım sıkılıyor.yoksa önemli olan sağlıklı olması tabiki.

ayyy canım benim.kendine dikkat et.banada dedi doktor;bebeğin kafası tam oturmuş artık.bol bol dinlen çok ayakta durma erken doğum olabilir diye..bende eve gelince yatıyorum artık hiç bir iş yapmıyorum.sadece yemek yapıyorum..37.haftaya bir gelseydik.inşallah bebeklerimiz zamanında doğar..topikte kızlar bize bol bol dua etsinler....bende bugün 2haftalık bir tatile girdim.evde bol bol dinlenmeyi düşünüyorum...sende 1hafta rapor alıp evde dinlenseydin biraz keşke.

doktorumla görüştüm sorun yok çok şükür dinlencem bol bol
gözün aydın canım çok şükürki bişey yok.doktor bir tanıdığım var geçenlerde bana 12.haftadan önce kalp atışlarını dinlemenin çok sakıncalı olduğunu söyledi.sadece kalp atımını görmek yeterli dedi.12.haftadan sonra kalp atışını duymaında zararı yokmuş.belki doktorun bu sebeple seni daha geç çağırmış olabilir.eğer erken gitmek istiyorsanda doktora söyle dinletme sadece görelim kalp atışını de...

gözün aydın canım darısı başıma inşallah kalp atışları için haftaya cuma başka doktora gitmeyi düşünüyorum dayanamıcam 3 hafta

sağol canım bende haftaya başka doktora gideyim diyorum kalp atışını duyamasam da en azından görürüm içim rahatlar ama eşimde gitmeyelim diyo yinede gitçem galiba

Geçmiş olsun canım. Bence aynı antibiyotiği tekrar kullanma. Augmentin bebeğe bir zararı yok o açıdan güvenli bir antibiyotiktir. Süte de çok eser miktarda geçiyor o yüzden güvenli. Gebelerde de kullanılabilecek bir antibiyotik çok gerekli olduğunda. Belki doktorun antibiyotiğini değiştirebilir o yüzden şimdilik ilaca tekrar başlama. Çünkü aynı ilacı kullanmanın bir faydası olmuyor eğer bakteriler direnç geliştirdiyse. Yani bakterileri yok edemiyor antibiyotik o zaman enfeksiyon devam ediyor. Hiç beklemeden doktorunu haberdar et canım. Eğer aynı ilacı verirse de tedavini biraz daha uzatarak tedavi etmeye çalışabilir. Enfeksiyonun eğer bu ilaca dirençliyse antibiyotiği değiştirmesi gerekecektir...

O alay edenlerin dillerine acı biber sürmek lazım. Önce onlar kendilerine baksın ya boşver. Çırpı bacaklı olsun kızımız ben yerim onun çırpı bacaklarını :)) Boşver seninki en güzel hamilelik bence. Boş konuşanlara da hiç kulak asma. Sen iyisin bebek iyi gerisi hepsi hikaye yani. Ha karnın küçük ha çok büyük hepimiz yavrularımızı taşıyoruz allahın izniyle en sağlıklı şekilde önemli olan bu.
Bende işe gidip gelmeye devam ediyorum ama benim işyerim gerçekten çok rahat. Artık bir basamak merdiven bile inip çıkmıyorum. Daha da dikkat ediyorum. Kimse bana iş yaptırmıyor bazen oturarak yapılacak işleri ben kendim alıyorum. Yoksa onlara kalsa bir tane iş vermiyecekler bana. O yüzden kurban bayramına kadar gidip bayram bitişi izne çıkayım diyorum bende. İnşallah 37 den sonra doğar da bebeklerimiz bizde mutlu huzurlu gönül rahatlığıyla doğururuz inşallah. Hepimiz birbirimize bol bol dua edelim canım...

Bende ilk zamanlar inanamıyordum. Doktor oda da sanki başkasıyla konuşuyormuş da hamile olan ben değilmişim gibi geliyordu. Ama şimdi öyle bir ben varım diyor ki bebeğim :)) Karnın büyüyüpte bebek baskı yaptıkça daha iyi anlayacaksın. Zaman çok çabuk geçiyor. 30. haftaya nasıl gelip dayandım ben bile hayret ediyorum. Onun içimde olduğu zamanları özlicem kesin ama sağlıklı doğupta kucağıma almanın mutluluğu da herşeye değer eminim :)))

marla cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumunu yaparsın ama önlem almanız iyi olmuş akciğer için rabbim herşeyin hayırlısını verecektir eminim cnm, ama sen yinede önlemini al gerekirse rapor al yat bol bol

okessa cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağına alacağın günleride gör inşallah.

ucon cnm sanada çok geçmiş olsun çarçabuk iyileşirsin inşallah

temsilci cnm ne güzel işte doğum sonrası kilolarım gibi bir derdin olmayacak :) prensesin sağlıklı olduktan sonra sen densiz konuşanları boşver belkide senin bu halini kıskanıyolardır :) kendileri kim bilir hamileyken ne kadar kilo aldılar ki seni çekemeyenlerdir sen kafana takma bizim topiğimizin 2. prensesi eminim çok güzel bir kız olarak doğacak..

pınar cnm mutlaka doktorunla konuşmalısın diye düşünüyorum her ne kadar yerleşme kanamasıda olsa önlem almak gerekebilir belki progestana başlayabilir bence ihmal etme ama telşada kapılma kendine dikkat et ağır bişeyler felan kaldırıp kendini yorma.

Son düzenleme:
Kızlar biz geldik gayet iyi sonuçlar cok şükür burnu ense kalınlığı normal kan sonuçları da haftaya çıkacak ve büyük ihtimalle bir erkek daha geliyor kesin diyemem 1ay sonra netleşecek dedi. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter. Bende haberler böyle dun tatili bitirdik bugün kont. olduk bir hafta daha izinimiz var annemdeyom simdi telden giriyorum cok yazamıyorum hepinizi öpüyorum.

Kizlar mrb dun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymis bası asagi donmuş ama tekrar değişebilir de dedi doktor.normalde hep 10 gun falan onde çıkardı bu sefer haftasiyla tam uyumlu cikti 32+5 1952 g olmus biraz üzüldüm acaba besleyemedim mı diye.. Doktor her hafta aynı olmaz bı hafta önden gider bı hafta geriden bazen haftasiyla uyumlu olur dedi.ama bu zamana kadar hep onde gidiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer az gıbi geldi (( gerci saglikli olsun onemli olan o tabiki..tamamen sırtını donmuştu hic yüzünü göstermedi sipam:)) bol su iç dedi.insallah sonuna kadar saglikla gidip saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..

Ayyy erkek anneleri topiği olcak nerdeyse. Nehir hanım ve temsilcinin kızı var da kurtarıyor. :) Canım şükür iyi olsunda miniğin yeterki. Sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah.

Marla canım yeni okudum. Aman dikkat et kendine. Bence biraz rapor kullansaydın. Dinlen biraz ayaklarını kaldır sık sık.

Pınar canım gözün aydın..

Uconn bir kızı bin kişi ister bir kişi alırmış.:)) Maşallah miniğin pek şeker olmuş...

pink 30lu haftalardan sonra kilo boy ölçümü çokta güvenilir olmuyor.hatta son haftalarda 2 hafta falan geride çıkmıştı benim.2800 gibi bir şey dedi doğumdan 2 gün önce ama kızım 3135 gr doğdu:)
karam hadi gözünaydın herşey yolundaymış.bir oğluş daha geliyor galiba.erkeğe benzettiyse çok büyük ihtimalle doğrudur.
serap piyasa iyice kızışıyor valla:)erkek anaları çoğaldı:)ama söyleyim benim kızım çok cadı:)
kızlar gelel,m bana.böyle gülüyorum güzel güzel sizlere yazıyorum ama çok sinirlerim bozuk aslında.göğsümdeki mastit yüzünden gelen süt miktarım 2 gündür inanılmaz azaldı.hatta birinden nerdeyse hiç süt gelmez oldu.daha kızım 2 aylık.ağla ağla iyice çekilecek sütüm.dün gece mama vermek zorunda kaldım.şapur şupur yedi yavrum.sonrada saatlerce uyudu.aç kaldı tabi gün boyu.sizlerden dua istiyorum.çünkü ben burdaki içten edilen duaların kabul olduğuna inanıyorum.ne olur dua edin sütüm artsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…