Benimde tesadüfen 6+1 de karından görmüştük. Ama bu hafta ultrason haftasıydı. Satıma göre 7+4 falan oluyordu...
kızlar dünden beri hafif iki üç damla kahve rengi akıntım oldu sizce ciddi bişeymidir doktora gideyim mi
kızlar dünden beri hafif iki üç damla kahve rengi akıntım oldu sizce ciddi bişeymidir doktora gideyim mi
İnşallah canım vaktinde gelsinler ya. Bende çok takmıyordum bu konuyu doktor endişelenene kadar. Ama yine de birşey çıkmadı çok şükür. İsim konusunda da yaşamış önemli kişilerin isimlerini koymayı tercih ediyorum ben. Dış gebelik geçirirken ağzımdan hamza ismi çıkmıştı. O yüzden eşimle hiç değiştirmedik. Ama hamza olmasaydı gönlüm ömer, selim ya da emre den yanaydı yani...Uconn canim telden girdigim icin fotografini farkedemedim bizim minik prenses ne güzel olmus maşallah:))) yerim onu ben ya:)) Allahım saglikla sihhatle büyütmenizi nasip etsin canim..
Marla canim insallah hersey yolunda gidecek bol bol dinlen aklına kotu seyler getirme..allahin izniyle bebeklerimiz zamaninda gelecek insallah.
Cerol canim ahh o kilo problemi bende de var(( diyetisyene gittim güya ama yine de bazen kaçırıyorum ipin ucunu ayaklarim beni taşımıyor geceleri taban ağrımdan yuruyemiyorum neyse bebeklerimiz saglikli olsunda kiloyu birşekilde veririz.
Bu arada isim konusu hala karisik bende..Cınardan vazgeçtik gıbi cevrenin etkisinde de kalıyorum kimisi cok beğeniyo kimisi o ne oyle diyo..Napicaz bilmiyorum( Mert ismi bu günlerde gündemde sizce nasil? Bu haftalar gercekten zormus birde sıcaklara geldim geceleri bana resmen zehir oluyor (( saga sola dönemiyorum karnım beni zorluyor hele bı de tepik yiyorsam hepten canim acıyor son haftalar geçmez demislerdi gercekten doğruymuş yatılı misafirim var gerci saolsun bana hic is yaptırmıyorlar ama yine de insan rahat olamıyor arada girip okuyorum hepinizi.bu aksam da kontrolüm var bakalım benim minigim nasılmış:) insallah hersey yolundadir.
Kızlar dün hiç giremedim foruma çünkü hastaneye yatışım yapıldı maalesef. Dün sadece açlık tokluk kanı, idrar tahlili bir de sabah kasılmalarım oluyor diye nst ye girecektim. Neyse hepsini yaptım. Ama nst yi doktoruma gösterince senin yatışını yapıcaz dedi bana. Kontraksiyonlarım başlamış çünkü. Serviste tekrar nst çekildi serum takıldı. Kan idrar herşeye bakıldı. Ama bunlar da temiz çıktı, serviste kasılma çıkmadı çok şükür. Celestone iğne yapıldı akciğer gelişimini hızlandırmak için erken doğum riskim olduğundan. Proluton iğneye başlandı tekrardan ve doğuma kadar kullancak gibi görünüyorum. Serviks boyuna bakıldı vajinal ultrasonla o da normal çıktı ama amniyon sıvısı fazla olduğundan oraya baskı yapmış ve rahim ağzındaki mukus tıkacında hafif bir hunileşme olmuş ama çok değil yine de o da olmaması gereken bir gelişme oldu. Sonra izinli bir şekilde hastaneden ayrılıp eve geldik eşimle. Şok oldum tabi bütün bu gelişmelere. Ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Bugün ikinci doz celestone iğnemi oldum tekrar nst ye girdim. Düzensiz kasılmalar var ama bebek çok hareketli ve o hareket ettikçe kasılma çıkıyor zaten. O yüzden önemsemedik ve nihayet taburcu etti beni. Ama dünkü kasılmalar düzenli ve uzundu hepimizi korkuttu. Şimdi daha iyiyim ama kasılmaları anlayamıyorum. Çünkü bebek bir yaslanınca karnım çok sertleşiyor geriliyor; kasılmamı sadece bebek mi yaslanıyor ayırt edemiyorum. Dün de aynı şekilde hissedememiştim. Yani her günkü gibiyim aslında sadece nst sonuçları enteresan geliyor. Bizim oğlan erken gelecek gibi duruyor bu gidişle. Şimdilik normal işe gidip geliyorum. İnşallah 37 den önce doğmaz varsın ben ağrısını çekerim. 37 den sonra istediği gün doğabilir. Bende durumlar böyle kızlar. Ağrı olursa doktor hemen gelmemi söyledi. Taburcu ederken de içi pek rahat etmedi zaten. Bana dua edin de bebeşim 37 den önce gelmesin((
inşallah canım
sağolun kızlar bende size onu soracaktım 3 hafta bana da uzun geeldi şimdi 5+2 yim ne zaman gitsem kalp atışlarını duyarım
amin inşallah canım sana da geçmiş olsun inşallah bebişin seni üzmicek ve zamanında doğacak
Uconn canim telden girdigim icin fotografini farkedemedim bizim minik prenses ne güzel olmus maşallah:))) yerim onu ben ya:)) Allahım saglikla sihhatle büyütmenizi nasip etsin canim..
Marla canim insallah hersey yolunda gidecek bol bol dinlen aklına kotu seyler getirme..allahin izniyle bebeklerimiz zamaninda gelecek insallah.
Cerol canim ahh o kilo problemi bende de var(( diyetisyene gittim güya ama yine de bazen kaçırıyorum ipin ucunu ayaklarim beni taşımıyor geceleri taban ağrımdan yuruyemiyorum neyse bebeklerimiz saglikli olsunda kiloyu birşekilde veririz.
Bu arada isim konusu hala karisik bende..Cınardan vazgeçtik gıbi cevrenin etkisinde de kalıyorum kimisi cok beğeniyo kimisi o ne oyle diyo..Napicaz bilmiyorum( Mert ismi bu günlerde gündemde sizce nasil? Bu haftalar gercekten zormus birde sıcaklara geldim geceleri bana resmen zehir oluyor (( saga sola dönemiyorum karnım beni zorluyor hele bı de tepik yiyorsam hepten canim acıyor son haftalar geçmez demislerdi gercekten doğruymuş yatılı misafirim var gerci saolsun bana hic is yaptırmıyorlar ama yine de insan rahat olamıyor arada girip okuyorum hepinizi.bu aksam da kontrolüm var bakalım benim minigim nasılmış:) insallah hersey yolundadir.
bence doktora görünmelisin.ama büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.çünkü rengide kahverengi.yani daha önce olmuş içinde kaldığı için rengi kahverengileşmiş.kızlar dünden beri hafif iki üç damla kahve rengi akıntım oldu sizce ciddi bişeymidir doktora gideyim mi
Uconn canim telden girdigim icin fotografini farkedemedim bizim minik prenses ne güzel olmus maşallah:))) yerim onu ben ya:)) Allahım saglikla sihhatle büyütmenizi nasip etsin canim..
geldim kızlar çok şükür kesemi gördük 5 mm dedi doktor herşey yolundaymış 3 hafta sonra kalp atışları için gitçez şimdide onun heyecanı sardı doğurana kadar böyle gitçek heralde
evet canım sende haklısın.benide her gören hiç kilo almamışın karnın hiç büyümemiş,hamile olduğun belli bile değil diyorlar canım sıkılıyo.benlede kızın çırpı bacaklı olacak diye alay ediyorlar ondan canım sıkılıyor.yoksa önemli olan sağlıklı olması tabiki.Temsilci hiç öyle deme. Ben aşırı kilo almaya doğru giderken diyetle ancak durdurabildik. Bayramdan beridir kilo almıyorum çok şükür 13 de kaldık. Karnım daha da büyüdü ve hareket etmek çok zorlaştı. Artık ne merdiven çıkabiliyorum, ne de uzun süre yürebiliyorum ki daha önümde 2 buçuk ayım var. Ama bu sürede kısalacak gibi çünkü erken doğum sinyalleri vermeye başladım. Az kilo almak çok daha iyidir bebek sağlıklı oldukça. Hiç dert etme bence, hatta sevinmelisin. İnsanlar karnımın büyüklüğünü görünce bana acıyarak bakıyorlar farkediyorum yani(
Kızlar dün hiç giremedim foruma çünkü hastaneye yatışım yapıldı maalesef. Dün sadece açlık tokluk kanı, idrar tahlili bir de sabah kasılmalarım oluyor diye nst ye girecektim. Neyse hepsini yaptım. Ama nst yi doktoruma gösterince senin yatışını yapıcaz dedi bana. Kontraksiyonlarım başlamış çünkü. Serviste tekrar nst çekildi serum takıldı. Kan idrar herşeye bakıldı. Ama bunlar da temiz çıktı, serviste kasılma çıkmadı çok şükür. Celestone iğne yapıldı akciğer gelişimini hızlandırmak için erken doğum riskim olduğundan. Proluton iğneye başlandı tekrardan ve doğuma kadar kullancak gibi görünüyorum. Serviks boyuna bakıldı vajinal ultrasonla o da normal çıktı ama amniyon sıvısı fazla olduğundan oraya baskı yapmış ve rahim ağzındaki mukus tıkacında hafif bir hunileşme olmuş ama çok değil yine de o da olmaması gereken bir gelişme oldu. Sonra izinli bir şekilde hastaneden ayrılıp eve geldik eşimle. Şok oldum tabi bütün bu gelişmelere. Ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Bugün ikinci doz celestone iğnemi oldum tekrar nst ye girdim. Düzensiz kasılmalar var ama bebek çok hareketli ve o hareket ettikçe kasılma çıkıyor zaten. O yüzden önemsemedik ve nihayet taburcu etti beni. Ama dünkü kasılmalar düzenli ve uzundu hepimizi korkuttu. Şimdi daha iyiyim ama kasılmaları anlayamıyorum. Çünkü bebek bir yaslanınca karnım çok sertleşiyor geriliyor; kasılmamı sadece bebek mi yaslanıyor ayırt edemiyorum. Dün de aynı şekilde hissedememiştim. Yani her günkü gibiyim aslında sadece nst sonuçları enteresan geliyor. Bizim oğlan erken gelecek gibi duruyor bu gidişle. Şimdilik normal işe gidip geliyorum. İnşallah 37 den önce doğmaz varsın ben ağrısını çekerim. 37 den sonra istediği gün doğabilir. Bende durumlar böyle kızlar. Ağrı olursa doktor hemen gelmemi söyledi. Taburcu ederken de içi pek rahat etmedi zaten. Bana dua edin de bebeşim 37 den önce gelmesin((
gözün aydın canım çok şükürki bişey yok.doktor bir tanıdığım var geçenlerde bana 12.haftadan önce kalp atışlarını dinlemenin çok sakıncalı olduğunu söyledi.sadece kalp atımını görmek yeterli dedi.12.haftadan sonra kalp atışını duymaında zararı yokmuş.belki doktorun bu sebeple seni daha geç çağırmış olabilir.eğer erken gitmek istiyorsanda doktora söyle dinletme sadece görelim kalp atışını de...doktorumla görüştüm sorun yok çok şükür dinlencem bol bol
gözün aydın canım darısı başıma inşallah kalp atışları için haftaya cuma başka doktora gitmeyi düşünüyorum dayanamıcam 3 haftahayırlı olsun pınar.bende dün kalp atışlarını duydum.
sata göre 6-5 haftalığım ama doktorum
5-5 haftalık görünüyor dedi.hala şoktayım.inanamıyorum hamile olduğuma.
insallah sende duarsın pıt pıtları.
belki sendeki leke hala yerleşme olabilir.doktorum bana leke olmadığı
halde pogestan verdi.3 ay devam edicez dedi.düşük riski
olmadığı halde içmemi tavsiye etti.
sağol canım bende haftaya başka doktora gideyim diyorum kalp atışını duyamasam da en azından görürüm içim rahatlar ama eşimde gitmeyelim diyo yinede gitçem galibagözün aydın canım çok şükürki bişey yok.doktor bir tanıdığım var geçenlerde bana 12.haftadan önce kalp atışlarını dinlemenin çok sakıncalı olduğunu söyledi.sadece kalp atımını görmek yeterli dedi.12.haftadan sonra kalp atışını duymaında zararı yokmuş.belki doktorun bu sebeple seni daha geç çağırmış olabilir.eğer erken gitmek istiyorsanda doktora söyle dinletme sadece görelim kalp atışını de...
canım sen eczacısın.sana danışayım dedim.benim mastit tam 35 gündür ara ara tekrarlıyor.en son genel cerraha gittim.ultrason falan çekildi.apse oluşmamış şükür ama iyi bakmazsam oluşabilirmiş.herneyse antibiotik verdi doktor.aquamentin adı.doğrumu yazdım bilmiyorum.5 günlüktü biteli 2 gün oldu.bugün çok şiddetli bir şekilde yine göğsüm şişti ve ağrımaya başladı.acaba aynı antibiotiği tekrar kullanmalımıyım.sağlık ocağındaki hemşire mantar olursun bu sefer dedi.bebeğe çok geçmiyormuş bu ilaç doğru mu.ne yapmalıyım sence?
evet canım sende haklısın.benide her gören hiç kilo almamışın karnın hiç büyümemiş,hamile olduğun belli bile değil diyorlar canım sıkılıyo.benlede kızın çırpı bacaklı olacak diye alay ediyorlar ondan canım sıkılıyor.yoksa önemli olan sağlıklı olması tabiki.
ayyy canım benim.kendine dikkat et.banada dedi doktor;bebeğin kafası tam oturmuş artık.bol bol dinlen çok ayakta durma erken doğum olabilir diye..bende eve gelince yatıyorum artık hiç bir iş yapmıyorum.sadece yemek yapıyorum..37.haftaya bir gelseydik.inşallah bebeklerimiz zamanında doğar..topikte kızlar bize bol bol dua etsinler....bende bugün 2haftalık bir tatile girdim.evde bol bol dinlenmeyi düşünüyorum...sende 1hafta rapor alıp evde dinlenseydin biraz keşke.
gözün aydın canım çok şükürki bişey yok.doktor bir tanıdığım var geçenlerde bana 12.haftadan önce kalp atışlarını dinlemenin çok sakıncalı olduğunu söyledi.sadece kalp atımını görmek yeterli dedi.12.haftadan sonra kalp atışını duymaında zararı yokmuş.belki doktorun bu sebeple seni daha geç çağırmış olabilir.eğer erken gitmek istiyorsanda doktora söyle dinletme sadece görelim kalp atışını de...
hayırlı olsun pınar.bende dün kalp atışlarını duydum.
sata göre 6-5 haftalığım ama doktorum
5-5 haftalık görünüyor dedi.hala şoktayım.inanamıyorum hamile olduğuma.
insallah sende duarsın pıt pıtları.
belki sendeki leke hala yerleşme olabilir.doktorum bana leke olmadığı
halde pogestan verdi.3 ay devam edicez dedi.düşük riski
olmadığı halde içmemi tavsiye etti.
Kızlar biz geldik gayet iyi sonuçlar cok şükür burnu ense kalınlığı normal kan sonuçları da haftaya çıkacak ve büyük ihtimalle bir erkek daha geliyor kesin diyemem 1ay sonra netleşecek dedi. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter. Bende haberler böyle dun tatili bitirdik bugün kont. olduk bir hafta daha izinimiz var annemdeyom simdi telden giriyorum cok yazamıyorum hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?