Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Uzulme hic canim benim uzuldukce gelmez sutun bol bol incir ye ben incir kürü yapmistim hamile kalmak icin süt gelmişti göğsümden. dualarimiz seninle canim.

Canım bende seni merak ettim. Ulaşamadın mı doktoruna? Keşke sorsaydın bu şekilde çok zor olur. Dualarımız hep seninle canım. Nolur sen de üzülme ki sütün azalmasın...

Benimde 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişlerdi ense kalınlığını ölçerken. Bu gidişle oğullarımıza gelin bulamıcaz valla :))

Ultrason ölçümleri farklı çıkabilir onlara çok takılma bence. Sağlıklıysa kiloda boyda bir anormallik yoksa gerisi hikaye. Doktor farklı iki nokta seçer ekrandan olur sana 10 gün önde. Bunlar baz alınacak şeyler değil. Kilosu da öyle. Bak uconn unki ne kadar farklı çıkmış. Zaten bu ölçümlerde her zaman tam ölçüm değil yaklaşık ölçümlerdir. Benimde hep haftasıyla uyumlu giderken son ölçümlerde bir buçuk iki haftaya yakın önde çıktı yarın nasıl çıkar bilemiyorum. Önemli olan sağlıklı olmaları ve gelişimi tamamladıktan sonra hayırlısıyla doğmaları canım. Senin de ne kadar az kalmış:)) Hamile kalmaya çalıştığımız günler sanki daha dün gibi... Hamile kaldığımdan beridir kendimi daha hızlı yaşlanıyor gibi hissediyorum...

Ayy yavrum kıyamam aç kaldı demekki. Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce iyileşirsin tam memişlerin tadına yeni varmışken kuzun. Eski yöntemleri denesen yokmu öyle bilen. Ablamın gögüsleri yara olup kanamaya başlamıştı kremler fayda etmezken annem ona soğan sararak iyileştirmişti. Bazen eskilerin yöntemi daha etkili oluyor. Dualarımız seninle canım Rabbim şifanı versin çabucak inşallah....

Bak doktorun da söylemiş normal olabilir diye ağlayıp üzme kendini de bebisini de. Dogumada az kaldı ben heyacanlaniyorum valla.

kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/

Uzulme hic canim benim uzuldukce gelmez sutun bol bol incir ye ben incir kürü yapmistim hamile kalmak icin süt gelmişti göğsümden. dualarimiz seninle canim.
dün öyle oldu kafama takıp üzüldükçe olan sütte çekildi.sonra baktım bizimki ağlamıyor.dedim aç olsa yıkar ortalığı sakin ol biraz sakinleştikçe ben sanki daha iyi geldi sütüm.eskisi gibi değil ama dünkü kadarda az değil bugün.incir sevmem ama deneyeyim bari.
Canım bende seni merak ettim. Ulaşamadın mı doktoruna? Keşke sorsaydın bu şekilde çok zor olur. Dualarımız hep seninle canım. Nolur sen de üzülme ki sütün azalmasın...
zaten kendi doktoruma gitmemiştim.genel cerraha gitmiştim.adamdan çok haz etmediğimden bir daha gitmedim.doğumumu yaptıran doktorumu aradım geçmezse pazartesi gel birde ben göreyim dedi.antibiyotiği söyledim.devam et duruma göre değiştiririz belki dedi.bakalım yarına kötüleşirsem gidicem.
ay allahım aç kalma fikri berbat.anneler hep ye ye diye zorlar ya doğurunca anlayacaksınız.mama verdim doydu şükür ama dün eşim verdirmedi mama sütün böyle daha çok çekilir diye.doğruda yaptırdı.bugün düne oranla daha iyi şükür.

5 e kadar hamilelik düşünülmüyor.ama umarım gönlünden geçen olur.

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah sütün çoğalır ve minik kızımız aç kalmaz takma kafana üzülme düzelcek allahın izniyle

Degerin cok dusuk hamilelik icin bazen adet donemine yakin yukselebiliyor beta degeri. tabi sen 3 gun sonra tekrarla testini Allah cok buyuk gonlundekini versin insallah.

ayyy bir pipili daha geliyor:))) hadi hayırlısı sen genede kesin olmadan kaptırma kendini.bazen göbek kordonuyla karışabılıyormuş.
ense kalınlığı duzgun çıkmış çok sukur kanda o zaman güzel çıkar.

canım tam okurken ezan okunuyordu dua ettimmallahım kabul etsin.
ama ben serabın dediğine katılıyorum eski yöntemler bazen işe yarıyor deneyebılırsın bence.
canım sütün artması için humana dye bir çay var arkadaşım çok önerdi bana kesin al evde dursun azalırsa iç çok iyi demişti.eczanede satılıyormuş.

5ın altına düştükten snra sıfırlanmış sayılır.5 değerin altı hamile olmuyor.yanı ben senın yerınde olsam bidaha beta baktırmazdım.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bu topiğin en şanssızı benim heralde bulantılardan kafamı kaldıramıyorum yediğim midemde kalmıyor çıkarıyorum çok zor günler geçiriyorum kızlar benim içinde dua edin biran önce toparlanayım

Canım aynen uconn un dediği gibi 50 likte 140 ve üzeri olmaması lazım. Özeldeki doktorum da 137 nin üstü olmamalı demişti. Benim 50 lik 146 çıktı diye 100 lük yaptırmıştık o da iyi gelmişti. Eğer bebeğin suyunda falan bir sıkıntı olmazsa ya da şekere bağlı bir problem yaşamazsan şeker yüklemende iyi gelirse tekrarlatmazlar zaten. İnşallah 50 lik iyi gelir canım, değerini yazarsın...

Pınar canım şansızlık olarak düşünme bunu, hamilelik etkileriyle çok farklı. Ben hamile kaldığımdan beri karın ve kasık ağrısı yaşıyorum ve bazen o kadar artmış oluyor ki anlatamam. Sürekli bir adet sancısı içindeyim gibi. Geceleri hiç uyumadım nerdeyse uykusuzluk yaptı bende hamilelik herkeste olduğunun tam tersi, bulantılar yeni geçti ve Şimdi de kollarım uyuşuyor geceleri ve uyanıyorum ki parmaklarımı hissetmiyorum ve sürekli soğuk suya felan tutuyorum. Sonra yarım saat uyku ve tekrar aynı şey. Anlayacağın her aşamada yeni bir şey. Annelik kolay olmuyor.. Bak uconna doğurdu ama bu seferde başka şeyler. Cennet o yüzden annelerin ayakları altında demiş Hadisi şerifte Peygamber efendimiz. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsında önemli olan o inşallah..

Marla canım sen ne yaptın? Nasıl oldun? Varmı bir sıkıntı..

Uconn canım inciri dene gerçekten kaynatıp iç ve ye özellikle çok artırıyor sütü ablamada yapmıştık.

Cbdefne canım sen ne yaptın nasılsın..

Pink senin de bayaa büyüdü artık maşallah. Hem o kiloyla doğma kilosu aynı olmuyor onun için üzülme sen, Yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz doğduklarında da alırlar inşallah..

Kızlar bende işe başladım bugün. Bir aydır raporluydum zor geldi işe başlamak ama evde çok sıkılmıştım. Ayakta kalmak yoruyor, oturmakta.. Allah hamile olanlara ve çalışan herkese yardım etsin inşallah..

Hadi bakalım Allah yardimci olsun canım gerçekten şu anda çalıştığımı düşünemiyorum bazende diyorum çalışayım daha iyi mi olurdu acaba bi kafar düşünmeye zamanim olmazdı.
.

canlar 126 çıktı seker yüklemem ama testte 130 dan kuçuk olmalı yazıyor sınır 130 olarak gösteriyor.gerçi doktor musaıttı hemen gosterdım sorun yok dedı.ee sızde 140ı altı sorun yok dıyorsunuz o zaman yerım ben tatlıııı :))

Hadi bakalım Allah yardimci olsun canım gerçekten şu anda çalıştığımı düşünemiyorum bazende diyorum çalışayım daha iyi mi olurdu acaba bi kafar düşünmeye zamanim olmazdı.
.

Aminn canım inşallah. Aslında sağlıklıysan çalışmak iyi, en azından arkadaşların oluyor oturuyorsun, laflıyorsun, çalışıyorsun zaman geçiyor.. Ama sağlıksız olunca tam bir işkence. Rabbim sağlık versinde çalışalım inşallah. Şimdilik sen evde olmanın tadını çıkart..

:))))))) Yeee tabii diycem ama her tatlı kilolar için bir adım demek biliyorsun... Ben hiç tatlı sevmiyorum ya nasıl erkek annesiyim ben:) Ye tatlıyı çıkar atlıyı derler amaa...:)) benim atlı sevmiyor tatlı..:))) haha uyumluda oldu en kafiyelisinden:)

Sonuçların iyi çıkmış canım sevindim.. Sen yinede dikkat et.. Fazla kilo almamak adına en azından ama az az ye tabiki herşey lazım bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…