pink 30lu haftalardan sonra kilo boy ölçümü çokta güvenilir olmuyor.hatta son haftalarda 2 hafta falan geride çıkmıştı benim.2800 gibi bir şey dedi doğumdan 2 gün önce ama kızım 3135 gr doğdu:)
karam hadi gözünaydın herşey yolundaymış.bir oğluş daha geliyor galiba.erkeğe benzettiyse çok büyük ihtimalle doğrudur.
serap piyasa iyice kızışıyor valla:)erkek anaları çoğaldı:)ama söyleyim benim kızım çok cadı:)
kızlar gelel,m bana.böyle gülüyorum güzel güzel sizlere yazıyorum ama çok sinirlerim bozuk aslında.göğsümdeki mastit yüzünden gelen süt miktarım 2 gündür inanılmaz azaldı.hatta birinden nerdeyse hiç süt gelmez oldu.daha kızım 2 aylık.ağla ağla iyice çekilecek sütüm.dün gece mama vermek zorunda kaldım.şapur şupur yedi yavrum.sonrada saatlerce uyudu.aç kaldı tabi gün boyu.sizlerden dua istiyorum.çünkü ben burdaki içten edilen duaların kabul olduğuna inanıyorum.ne olur dua edin sütüm artsın...
pink 30lu haftalardan sonra kilo boy ölçümü çokta güvenilir olmuyor.hatta son haftalarda 2 hafta falan geride çıkmıştı benim.2800 gibi bir şey dedi doğumdan 2 gün önce ama kızım 3135 gr doğdu:)
karam hadi gözünaydın herşey yolundaymış.bir oğluş daha geliyor galiba.erkeğe benzettiyse çok büyük ihtimalle doğrudur.
serap piyasa iyice kızışıyor valla:)erkek anaları çoğaldı:)ama söyleyim benim kızım çok cadı:)
kızlar gelel,m bana.böyle gülüyorum güzel güzel sizlere yazıyorum ama çok sinirlerim bozuk aslında.göğsümdeki mastit yüzünden gelen süt miktarım 2 gündür inanılmaz azaldı.hatta birinden nerdeyse hiç süt gelmez oldu.daha kızım 2 aylık.ağla ağla iyice çekilecek sütüm.dün gece mama vermek zorunda kaldım.şapur şupur yedi yavrum.sonrada saatlerce uyudu.aç kaldı tabi gün boyu.sizlerden dua istiyorum.çünkü ben burdaki içten edilen duaların kabul olduğuna inanıyorum.ne olur dua edin sütüm artsın...
Kızlar biz geldik gayet iyi sonuçlar cok şükür burnu ense kalınlığı normal kan sonuçları da haftaya çıkacak ve büyük ihtimalle bir erkek daha geliyor kesin diyemem 1ay sonra netleşecek dedi. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter. Bende haberler böyle dun tatili bitirdik bugün kont. olduk bir hafta daha izinimiz var annemdeyom simdi telden giriyorum cok yazamıyorum hepinizi öpüyorum.
Kizlar mrb dun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymis bası asagi donmuş ama tekrar değişebilir de dedi doktor.normalde hep 10 gun falan onde çıkardı bu sefer haftasiyla tam uyumlu cikti 32+5 1952 g olmus biraz üzüldüm acaba besleyemedim mı diye.. Doktor her hafta aynı olmaz bı hafta önden gider bı hafta geriden bazen haftasiyla uyumlu olur dedi.ama bu zamana kadar hep onde gidiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer az gıbi geldi(( gerci saglikli olsun onemli olan o tabiki..tamamen sırtını donmuştu hic yüzünü göstermedi sipam:)) bol su iç dedi.insallah sonuna kadar saglikla gidip saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
Kizlar mrb dun doktor kontrolumuz vardı hersey yolundaymis bası asagi donmuş ama tekrar değişebilir de dedi doktor.normalde hep 10 gun falan onde çıkardı bu sefer haftasiyla tam uyumlu cikti 32+5 1952 g olmus biraz üzüldüm acaba besleyemedim mı diye.. Doktor her hafta aynı olmaz bı hafta önden gider bı hafta geriden bazen haftasiyla uyumlu olur dedi.ama bu zamana kadar hep onde gidiyordu kilo alımı da iyiydi bu sefer az gıbi geldi(( gerci saglikli olsun onemli olan o tabiki..tamamen sırtını donmuştu hic yüzünü göstermedi sipam:)) bol su iç dedi.insallah sonuna kadar saglikla gidip saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
dün öyle oldu kafama takıp üzüldükçe olan sütte çekildi.sonra baktım bizimki ağlamıyor.dedim aç olsa yıkar ortalığı sakin ol biraz sakinleştikçe ben sanki daha iyi geldi sütüm.eskisi gibi değil ama dünkü kadarda az değil bugün.incir sevmem ama deneyeyim bari.Uzulme hic canim benim uzuldukce gelmez sutun bol bol incir ye ben incir kürü yapmistim hamile kalmak icin süt gelmişti göğsümden. dualarimiz seninle canim.
zaten kendi doktoruma gitmemiştim.genel cerraha gitmiştim.adamdan çok haz etmediğimden bir daha gitmedim.doğumumu yaptıran doktorumu aradım geçmezse pazartesi gel birde ben göreyim dedi.antibiyotiği söyledim.devam et duruma göre değiştiririz belki dedi.bakalım yarına kötüleşirsem gidicem.Canım bende seni merak ettim. Ulaşamadın mı doktoruna? Keşke sorsaydın bu şekilde çok zor olur. Dualarımız hep seninle canım. Nolur sen de üzülme ki sütün azalmasın...
ay allahım aç kalma fikri berbat.anneler hep ye ye diye zorlar ya doğurunca anlayacaksınız.mama verdim doydu şükür ama dün eşim verdirmedi mama sütün böyle daha çok çekilir diye.doğruda yaptırdı.bugün düne oranla daha iyi şükür.Ayy yavrum kıyamam aç kaldı demekki. Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce iyileşirsin tam memişlerin tadına yeni varmışken kuzun. Eski yöntemleri denesen yokmu öyle bilen. Ablamın gögüsleri yara olup kanamaya başlamıştı kremler fayda etmezken annem ona soğan sararak iyileştirmişti. Bazen eskilerin yöntemi daha etkili oluyor. Dualarımız seninle canım Rabbim şifanı versin çabucak inşallah....
kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/
kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/
Kızlar biz geldik gayet iyi sonuçlar cok şükür burnu ense kalınlığı normal kan sonuçları da haftaya çıkacak ve büyük ihtimalle bir erkek daha geliyor kesin diyemem 1ay sonra netleşecek dedi. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter. Bende haberler böyle dun tatili bitirdik bugün kont. olduk bir hafta daha izinimiz var annemdeyom simdi telden giriyorum cok yazamıyorum hepinizi öpüyorum.
Cerol sen nerdesin kiz[/QUOT
cm burdayım bebişim.haftasonu gezmelerdeydim ondan giremedim
yarın sabahta seker yüklemem var hadı bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlarım çıkar.yarın değerlerimi yazarım marla yorumlarsın çünkü doktora perşembe gidicem o zamana kadar benım arkdaşlarım sonuçlarıma bakar diye perşembe yaptırmadım yarın yaptırcam size gösteririm dye :)))
iyiki varsınız cankuşlarım
cnm burdayım bebişim.haftasonu gezmelerdeydim ondan giremedim
yarın sabahta seker yüklemem var hadı bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlarım çıkar.yarın değerlerimi yazarım marla yorumlarsın çünkü doktora perşembe gidicem o zamana kadar benım arkdaşlarım sonuçlarıma bakar diye perşembe yaptırmadım yarın yaptırcam size gösteririm dye :)))
ayyy bir pipili daha geliyor:))) hadi hayırlısı sen genede kesin olmadan kaptırma kendini.bazen göbek kordonuyla karışabılıyormuş.
ense kalınlığı duzgun çıkmış çok sukur kanda o zaman güzel çıkar.
canım tam okurken ezan okunuyordu dua ettimmallahım kabul etsin.
ama ben serabın dediğine katılıyorum eski yöntemler bazen işe yarıyor deneyebılırsın bence.
canım sütün artması için humana dye bir çay var arkadaşım çok önerdi bana kesin al evde dursun azalırsa iç çok iyi demişti.eczanede satılıyormuş.
5ın altına düştükten snra sıfırlanmış sayılır.5 değerin altı hamile olmuyor.yanı ben senın yerınde olsam bidaha beta baktırmazdım.
allah kabul etsin canım.bugün daha iyice sütüm ama eskisi gibi değil.humana çayını doktor bana yazmıştı zaten.içiyordum sütüm bol diye bırakmıştım.şimdi yeniden başladım.birde malt içeceği içmeye başladım.canım şekeri yorumlayacak bişey yok.140 üstü olmamalı sonuç.yoksa 100 lük ister doktorun.benim 146 gibi bişeydi doktor 100 lük yaptırdı.kimi doktorda 140 a ykın diye gerek görmüyor mesela.Cerol sen nerdesin kiz[/QUOT
bence ona şanssızlık deme.mide bulantısı muhtemelen senin hamileliğinin sağlıklı olduğunu gösteriyor sana.birde annelik o kadar meşekkatli bir işki gebeliğin başından sonuna oldukça zor ama keyifli günler seni bekliyor.hele doğumdan sonrasını yaşayıp görmek lazım:)inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bu topiğin en şanssızı benim heralde bulantılardan kafamı kaldıramıyorum yediğim midemde kalmıyor çıkarıyorum çok zor günler geçiriyorum kızlar benim içinde dua edin biran önce toparlanayım
Pınar canım şansızlık olarak düşünme bunu, hamilelik etkileriyle çok farklı. Ben hamile kaldığımdan beri karın ve kasık ağrısı yaşıyorum ve bazen o kadar artmış oluyor ki anlatamam. Sürekli bir adet sancısı içindeyim gibi. Geceleri hiç uyumadım nerdeyse uykusuzluk yaptı bende hamilelik herkeste olduğunun tam tersi, bulantılar yeni geçti ve Şimdi de kollarım uyuşuyor geceleri ve uyanıyorum ki parmaklarımı hissetmiyorum ve sürekli soğuk suya felan tutuyorum. Sonra yarım saat uyku ve tekrar aynı şey. Anlayacağın her aşamada yeni bir şey. Annelik kolay olmuyor.. Bak uconna doğurdu ama bu seferde başka şeyler. Cennet o yüzden annelerin ayakları altında demiş Hadisi şerifte Peygamber efendimiz. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsında önemli olan o inşallah..
Marla canım sen ne yaptın? Nasıl oldun? Varmı bir sıkıntı..
Uconn canım inciri dene gerçekten kaynatıp iç ve ye özellikle çok artırıyor sütü ablamada yapmıştık.
Cbdefne canım sen ne yaptın nasılsın..
Pink senin de bayaa büyüdü artık maşallah. Hem o kiloyla doğma kilosu aynı olmuyor onun için üzülme sen, Yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz doğduklarında da alırlar inşallah..
Kızlar bende işe başladım bugün. Bir aydır raporluydum zor geldi işe başlamak ama evde çok sıkılmıştım. Ayakta kalmak yoruyor, oturmakta.. Allah hamile olanlara ve çalışan herkese yardım etsin inşallah..
Hadi bakalım Allah yardimci olsun canım gerçekten şu anda çalıştığımı düşünemiyorum bazende diyorum çalışayım daha iyi mi olurdu acaba bi kafar düşünmeye zamanim olmazdı.
.
canlar 126 çıktı seker yüklemem ama testte 130 dan kuçuk olmalı yazıyor sınır 130 olarak gösteriyor.gerçi doktor musaıttı hemen gosterdım sorun yok dedı.ee sızde 140ı altı sorun yok dıyorsunuz o zaman yerım ben tatlıııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?