TEMSİLCİ canım ben hiç hatırlamıyorum inan sadece son haftalarda hep 3 kilo civarıydı doğumdan 2 gün önce 2900 gibi bişey dediler 3135 gr doğdu.2 ayda 2150 gr aldı 5 kiloyu geçti benim tontonum teyzesi:)seninde 8 haftan kalmış sık dişini.en zor günlere yaklaşmışsın.tamda sıcak zamanlara denk gelmiş.allah kurtarsın zamanında.
CEROL canım daha eşin gelmedi mi senin.ne zaman gelecek?gelince tut kolundan yollama bir daha canım benim kıyamam sana ya.sebameti ben araştırmıştım sadece bir ürününde paraben vardı sanırım ama hangisiydi bilmiyorum.o yüzden bubcheni tercih etmiştim ben.çokta memnunum.yaz günü nehir bir kere bile pişik olmadı.
a aaaa gercekten topiğimiz sessiz kalmış..... ben eve döndüm kızlarrrr annemi de getirdim yanımda ev işlerii beraber halledeceğiz inşallah ve ben tam 4 kilo almışım bugün gören herkes ayyy çok kilo almışsın dedi ve sinirlerim bozuldu yaaaa çok yakışmış ama demiyorlar mı bir de iyice geliyorlar bana.
uconn gözün aydın canım annene kavuştun tadını çıkar. cerol inşallah eşin en kısa zamanda gelecek ve yanında bir iş bulacak.
temsilci ne güzel bebişini görmüşsün doğumada az kaldı hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
a aaaa gercekten topiğimiz sessiz kalmış..... ben eve döndüm kızlarrrr annemi de getirdim yanımda ev işlerii beraber halledeceğiz inşallah ve ben tam 4 kilo almışım bugün gören herkes ayyy çok kilo almışsın dedi ve sinirlerim bozuldu yaaaa çok yakışmış ama demiyorlar mı bir de iyice geliyorlar bana.
uconn gözün aydın canım annene kavuştun tadını çıkar. cerol inşallah eşin en kısa zamanda gelecek ve yanında bir iş bulacak.
temsilci ne güzel bebişini görmüşsün doğumada az kaldı hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
okul açıldı herkes topiğede geldi sanırım kızlar hamilelikten mi nedir çok sessiz kalıyor topiğimiz, ucon karam gözünüz aydın cnm anneler gelmiş oh ne güzel benim annemde 15 inde gelecek allah izin verirse.
cerol en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah cnm bir dahada gitmek zorunda kalmaz inşallah, bu arada neler aldığını paylaş bizimlede eksiklerimiz kalmasın bu konuda yardımcı olalım birbirimize bende daha yeni yeni başladım alışverişe şimdiye kadar pek bişey almamıştım bir kere almaya başladım şimdide her gördüğüm yerden bişeyler alıp çıkıyorum, en çok lazım olacakları felan soruyorum onlara yoğunlaşayım diyorum ama o kadar güzel kıyafetler görüyorum ki dayanamayıp alıyorum oğluşuma, inanılmaz zevkliymiş bu bebek alışverişi oğluma bişeyler aldıkça çok mutlu oluyorum :))
karam ,serap kızlar takmayın kafanızı boşverin kiloları ben kilo almaktan ilk kez bu kadar mutlu oluyorum oğlum sağlıklı olsun yeterki :) eminim sizde öle düşünüyosunuzdur. allahın izniyle sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım o kiloların hiç biri kalmaz veririz bir şekilde bende almadım almadım 20.haftaya kadar 3 kilo almıştım 1 hafta 1 kilo birden almıştım düşünsenize haftada 1 kilo ayda 4 kilo :))) bakalım bu hafta değil önümüzdeki hafta detaylıya giricem inşallah her şey yolundadır allahın izniyle, bakalım o zamana kadar kaç kilo alıcam.
temsilci cnm senin doğumada az kaldı rabbim sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar nasip eder inşallah doğuma yakın sanada okumaya başlayalım.
Bende aynen haftasonu senin gibi yoğundum valla. Cuma halıları verdim yıkamaya. Eşimle merkeze indik; çantaya koymak için iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım. Beşiğimizi sipariş ettim; çileğin baby dream bebek beşiğini. Eve geldik badana hazırlıkları falan yaptık. Cumartesi de badana vardı. Eşim sağolsun herşeyi yaptı beni hiç yormadı, çok da zevkli geçti. Pazar günü de temizlikçileri çağırdım. Eşimle eşyaları yerleştirdik evim tertemiz oldu :)) Bugünde halılarım geldi. Onu da yarın eşime serdiricem küçükleri de ben sererim belki. Sandığım kadar zor geçmedi. Ama eşim olmasa asla altından kalkamazdım bu halimle. Bir kişinin yardımıyla bile çok rahat oldu hepsi...canlar ooo bu ne ya hadi ben bu hafta cok yoğundum sizde mi öyleydiniz 1 sayfa ılerlemış bu arada bu sayfayı sevdim 1983 doğumyılım :)))
canlar ben bu hafta hiç oturmadım paartesi hastanede salı temizlik carsamba sabah kahvaltıya eski işyerinden arkdaşlarım akşama 2 günlük yatılı çocukluk arkadaşım ve 2yasında kızı cuma onları gönderdim biraz dinlendim cumartesi Eminönü daha bugun oturdum.
kızlar eminönüne kesinlikle gidin ama sabahtan ve mümkünse haftaıcı biz sabah 09.30da ordaydık 1 de bitti işimiz aşağı inerken adım adım gittik ama havuzluhan gerçekten supermış 4 saatımız orda geçti ve daha da gezerdim .bırde şarkhan var orayada gittik ama cok yorulduğumdan sadece 1 katı gezdım eşim gelince eğer ağırlasmassam şarkhanada gidicem.herbişeyı aldım ama bazı urunler aynıydı fiyatları o yüzden aynı olanları almadım biizm burda sevibebenın fabrıka satışı açıldı çok uygun fiyatlar ben eminönune gitmeden oraya gidip fiyatları aldım karşılaştırmak için daha pahalı yada aynıydı.ama kızlar buyuk alışverş bıttı ufak tefekler kaldı kapı suslerım sepetlerim oda süsleri apartlarımı bakım urunu sebamed aldım çünkü 70 tl ye aldım eve gelince ebebekten baktım 120 tl aldıklarım normlde fiyatı ama sebamed aldığıma pişman oldum sayılır içeriğinde parfüm yazıyor doğal parfümdür herhalde çünkü biraz araştırdım bebeklere öneriliyor ama genede mustela yada bubchen marka alıcam bu evde kalsın açmadıktan snra kalır 1 sene en azından ilk doğduğunda daha doğal olsun dedim.
sizler hangi bakım urunu aldınız.
okul açıldı herkes topiğede geldi sanırım kızlar hamilelikten mi nedir çok sessiz kalıyor topiğimiz, ucon karam gözünüz aydın cnm anneler gelmiş oh ne güzel benim annemde 15 inde gelecek allah izin verirse.
cerol en kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah cnm bir dahada gitmek zorunda kalmaz inşallah, bu arada neler aldığını paylaş bizimlede eksiklerimiz kalmasın bu konuda yardımcı olalım birbirimize bende daha yeni yeni başladım alışverişe şimdiye kadar pek bişey almamıştım bir kere almaya başladım şimdide her gördüğüm yerden bişeyler alıp çıkıyorum, en çok lazım olacakları felan soruyorum onlara yoğunlaşayım diyorum ama o kadar güzel kıyafetler görüyorum ki dayanamayıp alıyorum oğluşuma, inanılmaz zevkliymiş bu bebek alışverişi oğluma bişeyler aldıkça çok mutlu oluyorum :))
karam ,serap kızlar takmayın kafanızı boşverin kiloları ben kilo almaktan ilk kez bu kadar mutlu oluyorum oğlum sağlıklı olsun yeterki :) eminim sizde öle düşünüyosunuzdur. allahın izniyle sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alalım o kiloların hiç biri kalmaz veririz bir şekilde bende almadım almadım 20.haftaya kadar 3 kilo almıştım 1 hafta 1 kilo birden almıştım düşünsenize haftada 1 kilo ayda 4 kilo :))) bakalım bu hafta değil önümüzdeki hafta detaylıya giricem inşallah her şey yolundadır allahın izniyle, bakalım o zamana kadar kaç kilo alıcam.
temsilci cnm senin doğumada az kaldı rabbim sağlıkla sıhhatle kolay doğumlar nasip eder inşallah doğuma yakın sanada okumaya başlayalım.
gerçekten topik çok sesssiz kalmış.bende dün kontrole gittim.32.haftayı doldurduk.doğum iznimi 5hafta uzattım.bebeğimi renkli gördüm.çok ama çok tatlı teyzeleri maşallah.ablasına benzettim:))1500gr olmuş.marlanın bebeğinden daha küçük ama geçen aya göre 2katına çıkmış.onun için sevindim.pink ve uconn sizin 32.haftada bebeğinizin kilosu ve fl uzunluğu ne kadardı aceba.yazarsanız sevinirim...
Bende aynen haftasonu senin gibi yoğundum valla. Cuma halıları verdim yıkamaya. Eşimle merkeze indik; çantaya koymak için iç çamaşırı emzirme sütyeni falan aldım. Beşiğimizi sipariş ettim; çileğin baby dream bebek beşiğini. Eve geldik badana hazırlıkları falan yaptık. Cumartesi de badana vardı. Eşim sağolsun herşeyi yaptı beni hiç yormadı, çok da zevkli geçti. Pazar günü de temizlikçileri çağırdım. Eşimle eşyaları yerleştirdik evim tertemiz oldu :)) Bugünde halılarım geldi. Onu da yarın eşime serdiricem küçükleri de ben sererim belki. Sandığım kadar zor geçmedi. Ama eşim olmasa asla altından kalkamazdım bu halimle. Bir kişinin yardımıyla bile çok rahat oldu hepsi...
Cerol bende herşeyini sebamed aldım sonra da bubchen almadım diye üzüldüm. Ama olsun sebamed de iyidir, bitince bubchene geçeriz bizde ya da bubchen alırsan onu bitirince sebamede geçersin. Ben yalnızca şampuanını johnson baby yenidoğan aldım. Cildindeki verniks tabakasına zarar vermiyormuş. Sebamedin şampuanı hariç herşeyini almış oldum...
Canım bende de o akıntının aynısından var, hemde uzun zamandır. Kremsi kıvamda, açık sarı. Doktora gittiğimde normal akıntım var diyorum onlarda normal karşılıyor heralde ki birşey demediler bugüne kadar. Ketoral mantar için kullanılıyor. Enfeksiyon olabilir diye mi verdi acaba doktor??amin canım bir kocama kavuşsam zaten allahın ıznıyle hayırlısıyla.
canım bebek alışverişi hemde kendi bebişine canına almak çok keyıflı ben aldıklarımı önce salona koyup butun gece izliyorum ertesi gun kaldırıyorum hepsine ayrı ayrı bayılıyorum :)) canım vallaha ben çok gıysı almadım annem ve kayınvalidem tulumlarını falan içbadılarını pijamaları kazak hırkaları aldılar .ben nette gördüğüm ilginç tulumlar aldım kot ceket hırka kot falan aldım genelde diğer şeyleri aldım.önce kendinize liste yapın ben öyle yaptım resmen excell yaptım pc ye aldıkça ordan üstünü boyadım.
canım bende sutyeni ve geceliği son ay alıcam kiloma guvenemıyorum.buarada nasıl iç çamaısır alıyoruz bu yükseklerden mı yoksa normal olan mı bide korse alıcaz mı.
ohhh mis gibi olmuşşsundur ne güzel bende yeni yaptırdım artık doğuma kadar kardeşim yapar doğumdan 1 hafta önce almayı duşunuyorum.
canım aynen öyle yapıcam bubchen alıcam o bitince başlıcam sebamede bari en azından birkaç aylık olsunda içim rahat etsin.
canım bizimde bebek odamız çilek safari beşiğimiz seninkinden aynı beşikte uyucak bebişlerimiz :))
buarada kızlar akıntım var kokusuz kremsi kıvamda normal mı sizde oluyor mu uconn bebişim sende oldu mu.
gecen ay emin değildim doktora akıntım var dedim iç çamaşırım ıslanıyordu oda fitil verdi hatta beceremedim vazgeçtim bugünde resmen gördüm kremsi akıntı o yüzden fitili attım.ketolal diye bir fitil.
Canım bende de o akıntının aynısından var, hemde uzun zamandır. Kremsi kıvamda, açık sarı. Doktora gittiğimde normal akıntım var diyorum onlarda normal karşılıyor heralde ki birşey demediler bugüne kadar. Ketoral mantar için kullanılıyor. Enfeksiyon olabilir diye mi verdi acaba doktor??
İç çamaşırı olarak ben normal olanlardan aldım ama bir tane de hamileler için özel olanlarından aldım. Korse niyetine göbeğimi de sarar hem de korse gibi sıkmaz diye düşünüyorum hastane çıkışında. Ben hamile pijamalarımı şimdiden giyiyorum. Eski pijamalarım dar geliyor göbeğim açıkta kalıyor diye. Hamile pijamaları o kadar rahat ki anlatamam. 3 tane vardı bende. Birini çantaya attım pahalı olanı kirlenmesin diye, diğer ikisi daha ucuzdu onları kullanıyorum ama ikisi de m beden ve aynı marka olmalarına rağmen biri çok rahat bol bol biri de dar oldu. Alırken önündeki pilelere bakmak lazım. Dar olanın pileleri azdı. Hatta bu havuzluhanın giriş katındaki pijamacıdan almıştım 45 tl di sanırım sabahlıksız. Sabahlıklı 60 tl. Maalesef dar olan sabahlıklı, mavi puantiyeli kenarında first steps yazıyor. Doğumdan sonra karnım inerse belki daha rahat olur. Bol olanda önü leylekli kırmızı puantiyeli. Eminim o dükkanda vardır hala, sadece pijama satıyorlar :))
Çilek bebek mobilyaları çok güzeller:)) Güle güle kullanın canım. İçinin yatağını ne yaptın? Almadıysan yataş al derim. Yatakları çok güzel gerçekten...
aaa bişey demedler mi yok canım enfeksiyon yok.akıntım var dedim bunu vermişti.iyi o zaman geçmesse dert etmiyim sende de varsa.
yüksek belli karna kadar çekilen çamaşırları dıyorum bende onları hiç sevmyorum çok cirkin duruyor babaanene gibi :)) acaba almak mı lazım UCONN bu konuda sen destek ver hangi çamaşır daha rahat bel altı mı yüksek olanlar mı bide korse alıcaz mı göbek sarkmasın diye.
canım o first stepsı gördüm hatta kardeşime gösterdim alsam mı dıye ama kılo aldığımdan almadım bende onu beğenmiştim :))
canım sağol eşim gelincede boyasını yapacak isticez gelcek mobilya kısmetse canım biz büyüyen yatak aldık hem kucuk hemde buyuk yatağını içinde veriyorlarmış o yüzdem yatak bakmıcam iyi oldu oda bir sorun sen çok çektin yatak kararsızlığından :))
Canım ya bebek alışverişi gerçekten keyifli bişidir, ben bakarken bile keyif alıyorum. Ama daha tek bişi almadım ben oğluşuma.. İnşallah daha sonra alırım diye hep erteliyorum. Ama işin garip tarafı annem hamile olduğumu öğrenmeden battaniye almış MAVİ, teyzemde torununa kazak ördürmüş o çok hoşuna gitmiş hemen annemde ördürmüş o da MAVİ, ablamın komşusu beni çok sever o battaniye örmüş MAVİ, ablam hamile olduğumu duyunca komşusunun çocuğuna battaniye alıyormuş onlara pembe almış bana MAVİ... görünce gülmüştüm ben ee artık bir erkek doğurmam lazım benim bu kadar maviye diye gülmüştüm.. Rabbim erkek evlat nasip etti inşallah sağlıkla doğarlarda bende bol bol alırım. Neler alıyorsunuz, neler lazım ben hiç bilmiyorum bunları ya.. Nerden başlamam gerek onuda bilmiyorum. Daha bu aya kadar hiç kıyafet düşünememiştim sıkıntılardan şimdi artık 17 haftayı tamamlıyorum inşallah yavaş yavaş bir iki bişi alsam mı bende.. kiloları dert etmiyorum aslında canım ben hep zayıftım şimdiye kadar 48-49 kiloydum. Ama düşük ve dış gebelik sonrası iğnelerden kilo almıştım. 56 kilo olmuştum bir anda ve üstünede hamile kalınca bu bana biraz fazla geldi ama işe başladım herkes aaa 4 aylık gibi değil hiç hafif kilo almış gibi duruyorsun dediler, mutlu oldum:)))) züğürt tesellisi... Amann evlatlarımız iyi olsunda veririz aldıklarımızı napalım, herşey onlar için.. Yeterki sağlıklı olalım hepberaber.. dimi..
Canım hamile olduğundan kilo almak zevkli gibi gözükse de benim gibi 31. haftada 15 kilo alırsan pekte zevkli olmuyor benden söylemesi. Ama senin kilo alımın iyiymiş, ben senin haftanda 7-8 kilo almıştım. Bu aralar birden kilo alınıyor o yüzden tatlıyı çok abartmamanını hatta çok hızlı kilo alıyorsan kesmeni bile tavsiye ederim...
amin canım bir kocama kavuşsam zaten allahın ıznıyle hayırlısıyla.
canım bebek alışverişi hemde kendi bebişine canına almak çok keyıflı ben aldıklarımı önce salona koyup butun gece izliyorum ertesi gun kaldırıyorum hepsine ayrı ayrı bayılıyorum :)) canım vallaha ben çok gıysı almadım annem ve kayınvalidem tulumlarını falan içbadılarını pijamaları kazak hırkaları aldılar .ben nette gördüğüm ilginç tulumlar aldım kot ceket hırka kot falan aldım genelde diğer şeyleri aldım.önce kendinize liste yapın ben öyle yaptım resmen excell yaptım pc ye aldıkça ordan üstünü boyadım.
canım bende sutyeni ve geceliği son ay alıcam kiloma guvenemıyorum.buarada nasıl iç çamaısır alıyoruz bu yükseklerden mı yoksa normal olan mı bide korse alıcaz mı.
ohhh mis gibi olmuşşsundur ne güzel bende yeni yaptırdım artık doğuma kadar kardeşim yapar doğumdan 1 hafta önce almayı duşunuyorum.
canım aynen öyle yapıcam bubchen alıcam o bitince başlıcam sebamede bari en azından birkaç aylık olsunda içim rahat etsin.
canım bizimde bebek odamız çilek safari beşiğimiz seninkinden aynı beşikte uyucak bebişlerimiz :))
buarada kızlar akıntım var kokusuz kremsi kıvamda normal mı sizde oluyor mu uconn bebişim sende oldu mu.
gecen ay emin değildim doktora akıntım var dedim iç çamaşırım ıslanıyordu oda fitil verdi hatta beceremedim vazgeçtim bugünde resmen gördüm kremsi akıntı o yüzden fitili attım.ketolal diye bir fitil.
:) olcak artık kilolar napalım canım ya, benimde henüz hamile olduğumu kestiremiyor insanlar.. İzne çıkmıştım, rapor felan döndüm 17 haftaya geldik ama gören serap kilomu aldın biraz yoksaaa diye başlıyorlar. Hala göbeğim öylee hamile gibi ortada değil ilk akla gelen kilo almam oluyor.. Bende aldım 4 kilo şu ana kadar... İlk 2,5 ay hiç almamıştım, son 1,5 ayda aldım aniden.. 17 haftada 4 kilo nasıl bilmiyorum çok mu aldım acaba bende diye düşünüyorum.. Hayırlısı napalım hamileliklerimizi zorlamasında kilolar veririz inşallah.. Benim kol uyuşmalarım beni çok rahatsız ediyor. Böyle giderse ortopedi yada romotolojiye bir görüneyim diyorum. Geceler uyku yoktu bana zaten hamile kaldığımdan beri şimdi de dalıyoru kolumun uyuşmasıyla uyanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun hamilelikte her aşamada bişi oluyor mutlaka.. Sağlıkla devam edelimde inşallah canım kilolar gider.. Ama şeker olayına dikkat et. Benim canım hiç tatlı bişi istemediği için tatlı hiç yiyemiyorum. Çok nadir arada yada sütlü tatlıları seviyorum sadece. Birde erkek olunca tatlı çok yenir derler:) demekki her zaman doğru olmuyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?