Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet canım ya boşuna üzdüm ama elimde değil işte hatta 3lü test yaptırmayı hiç düşünmüyorum ama doktorum para için yapacak gibi geliyor istemiyorum desem doktorumdan olabilrim çok yoğun çalışıyor ve istemediği hastaya bi bahane uydurup bursaya yönlendiriyor malasef. rüyalara takılmak yok o zaman ben gerçekten çok şanslıım yardım alacağım, benimle aynı şeyleri yaşamış olan bir sürü güzel arkadaşım var çünkü iyiki varsınız. bana görümcem bambu sepet beşiğini verdi bende şu anda yatak falan almayı düşünmüyorum yalnız bi dolap yaptıracağım onun yeride hazır hem aldıklarımı da içine yerleştirir topları ayın 21. de kont. var onu atlatayım dolabın siparişini vereceğim. birde size bübchen çantalı takım e bebekte 79.90 nasıl sizce fiyatı çok beğendim ben ama çantanın ebatları yazmıyor kararsız kaldım.

gerçekten az kaldı canım yaa Allah yardımcın olsun son zamanlar ağır geçecek demek biz de hazırlıklı olalım.

Sağolasın canım. Keşke hamileliğimiz boyunca stresten üzüntüden uzak durabilsek. Ama bazen bizim elimizde olmuyor herşey. Bugünde iş yerinde canım sıkıldı biraz ama takmamaya çalışıyorum. Çok dedikodu var ve hastanede bizimle çok uğraşıyorlar. Allahtan hamileyim de bir ay sonra ayrılıcam ona şükrediyorum. Bugün bende gene zorlandım eczanede. Karnım acaip sertleşti. Belki de stresten oldu bilmiyorum. Ama gayret ediyorum 11 ekime kadar durmak için dönerim kesilmesin diye. Çarşamba kontrolüm var doğum izni aktarma olayını sorucam bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin canım. Senin de baya az kaldı. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hamilelerimize inşallah...

selam kızlar...
annemler geldi.ben internete giremez oldum.ama maşallah 2-3 sayfa anca ilerlemşsiniz:)
biz baya yoğunduk.hem fırsat bu fırsat annemde varken baya gezdim dolaştım.2 gündürde temizlikle falan uğraştım.bugünde kızımın gecikmiş olan mevlüdünü yaptık.nerdeyse 2,5 aylık oldu bizimki.bir görseniz ne agular ne gülücükler saçıyor.çok dilli olacak bizimki galiba.benim mastit dünden beri yine alevlendi.canımdan bezdim artık.ne güzel 1 haftadır sütüm artmıştı.hatta sağıp ben okuldayken annem içirebiliyordu bile.valla bu emzirme olayı burnumdan geldi.dua ediyorum iyileşeyim kızımın rızkı azalmasın diye ama bakalım hayırlısı.
pink sen birde doğum yapta gör:)asıl o zaman uyuyamayacaksın.ve gerçekten 40 ı çıkana kadar lohusalık baya zor kızlar.
karam demekki bu topikte pimpiriklenmek bulaşıcı hastalık gibi.hadi gözünaydın sonuçların iyi çıkmış.

yaaaaa annen geldi unuttun bizi demiiiii. şaka canım şaka zaten sen işe gidiyorsundur hala yarım günde olsa e annen geldi hasret gidereceksin bak bir de mevlüt işini halletmişsin ohhhh sefan olsun. mastitten de kurtulamadın canım yaaa ama üzülme Allah izin verdiği kadar emzireceğiz hiç anne sütü içmeden büyüyen bebekler var inşallah geçerde 2 yaşına kadar emzirirsin kuzunu kızlar zorla sevdirir kendini ahh bir de konuşmaya başlasın eriyip biteceksin artık anne dedikçe.

ooo canım nerelerdesin ya sen bakalım.oooyy kıyamam sana uyuyamıyormusun.
hayırlısıyla bebişlerimizi alsak kucağımıza.
sen naptın hiç anlatmıyorsun alışverişlerin bitti mi.neler aldın oda yapcan mı .

canım uygun hemde çok uygun al bence .hatta bende alıyım :)) iyiki söyledin

kuzumözledik be muabbet etmeyi senınle.nehir hnm toparladı mı kendiini cilvelere başladı mı yerim onun agularını.
canım kurtulamadın sende su göğüs şikayetinden be kuzum kıyamam sana.
benımde ne korktuğum emzirememek .hayırlısıyla sağlıkla gelsinde.,
canım ne sorcam sana ben prima Premium care yenidoğan aldım 2-5 kilo kaç paket alıyım .ayda ortalama kaç paket bitiyor.
bide 2-3-4 numara 2 ser paket alsam mı .ıslak mendi olarak ne kullanıyorsun unibaby yenıdoğanı araştırdım beğendim ama çok pahalı sence hangisini alım.

unuturmuyum hiç:)
evet canım sabahtan öğlene kadar okuldayım.haftayada gidicem.sonrasındada 20 gün falan rapor alıcam inşallah.ondan sonrada ücretsiz izne çıkıcam.teyzesi agu deyince bile yağlarım eriyor birde anne diyince aklımı yitiririm:)

kuzum bende özledim ama günlerdir bilgisayar başına bile oturmadım.nehir toparladı canım.hemde tostoparlak oldu:)5,5 kilo:)
bez çok alma kaç kilo doğar bilemezsin.mesela ben 1 numara kullanırken birden nehir kilo aldı bacaklarını sıkmaya başladı.daha paketin bitmesine çok vardı.atsam kıyamadım kullansam içime sinmedi.öyle böyle bitti bez.mesela ben daha yeni 3 numaraya geçtim.ilk doğduğunda çok kaka yapıyor.günde 6-7 kere:)çişte çabası.günde 10 tane falan bez gidiyor.şimdilerde daha az tabi.sen birer tane 1-2-3 numara bez al fazla alma.alt silmek içinde ilk etapta bebek alt temizleme pamuğu var.ebebekte bulursun bayb me marka.kendin ıslatıp kullanırsın.ben hala zorda kaladıkça pamuk kullanıyorum.pamuk harici uni bayb kullanıyorum.evet daha pahalı ama yenidoğan için daha uygun.sonrasında ne kullanırım bilemi,yorum.

Kızlar yazdıklarınızı yoğunluktan yeni okuyabildim de, hiç dert edip üzüntü yapmayın.. Hepimiz aynı şeyleri az çok yaşıyoruz.. Geçen kış da ben böyle şoka girmiştim altında kaldığımız borçları görünce, bana da söylenmediği için toparlayamamıştık. Halada ödüyoruz ne yapalım.. Allah yardımcımız olsun.. Sağlık sıhhat versin bizede evlatlarımızada önemli olan o... Arkadaşımın eşi tüm işyerlerini batırdı iflas sonrası oturdukları ev bile satıldı. Allah o durumlara koylmasın... Rabbim sıkıntılarda bırakmasın inşallah. Şimdi bunları dert edip üzülmeyin bebeklerinizin sağlıklarını düşünün.. Marla inan bizde öyleyiz özele gidiyoruz sözde ama hala köşeye tek bir kuruş atmadık zamanı gelince ne olacaksa hayırlısı bakalım..

Uconn,, yerim ben onu yaa ağularını severim. Büyümüşte dil dökmeyemi başlamış. Canım bir an önce kurtulursun inşallah şu gögüs sıkıntısından doyaa doyaa emzirirsin bebişini.. Rabbim sağlıkla o günleri bizede göstersin inşallahhhhhh... Şöyle gözlerimin içine baka baka emzirebileyim paşamı.. Ayy demesi bile güzel ya.. Allahım inşallah sağlıkla aldırsın kucaklarımıza..

Kızlar ya, 18 hafta oldum ben hala net bir hareket hissetmiyorum. Birkaç gün böyle karnımın yanında bir pıtlama hissettim ama iki gündür çok yorgunum onu da hissetmiyorum..( Ne zaman hissedeceğim ve nasıl hissedeceğim bana örnek verin...

aynen o zaman dediğin gibi birer tane alıyım ne olur ne olmaz evde bulunsun.bende o zaman unıbaby için stoğa başlıyım.

canım bak bende 18 haftalıkken bişeyler hıssettım öyle pıpıt gibi ama bilmediğimden emin olamadım 1 hafta hiç hissetmedim tam 1 haftasonra birkaç ke hissedince anladımki gecen hafta hissettiğim bebişimmiş.öyle içinde bişeyler pıtpıt yapıyor seyırme gibi.acele etme cnm ilk zamanlar hergunolmuyor zaten.

Ayy ne bilim biran önce hissetsem sevincem ya.. Kontrollerde uzun süreli ya merak ediyorum.. Sanırım benimde o bebiş hareketleriydi çünkü uzanıp dinlendiğimde daha çok oluyordu. Sanki içerde bir kabarcık gibi bişi yada pıt pıt bişi anlam veremediğim. Barsak hareketleriyle karıştıyo insan.. İyice belirginleşince anlıycam sanırım haklısın..

canım bende hissediyordum öyle pıt pıt ama daha erken diye değildir diyorum ama geçen gün öyle bir hissettirdiki kendini babasıyla konuşurken hayret ettim ve artık o olduğuna eminim doktorada sordum tabi hissedebilirsin artık dedi yaorulduğum günler hiç hisssetmiyorum ama e sende çalışıyorsun yoruluyorsun normal hissetmemem ama o pıt pıtalr bence bebeğin canım.

kızlar yaaa gynofenol kullanıyordum ben bugün bitti ilacım gittim aile hekimime yazdırayım diye gitti bana ferrum ford yazdı ben değiştirmeyelim dedim yok bu daha iyi dedi yazdı sinir oldum daha almadım eczaneye gidip alayım mı yoksa gynofenolu mu alıp devam edeyim.

kızlar merhaba ben de şuan dış gebelik geçiriyorum araştırma yaparken bu siteye rastaladım malesef çok mutsuzum ilk gebeliğimdi şuan iki doz iğne oldum düşmesini bekliyorum ama korkuyorum düşüş başlamadı bile...hep sonrası için korkuyorum sonra ne olucak çocuk sahibi olma hayali bittimi diye

canım ben en başından beri ferrum fort kullanıyorum kendi doktorum vermişti.
sağlıkm ocağında demirim duşuk çıkınca banada ferrum yazdı bende kullandığım için iyi oldu .ferrum eski iyi ilaçtır canım.

çok geçmiş olsun şuanda çok üzülüyorsun ve bidaha bebek sahıbı olamayacaksın gibi geliyordur sana hepimiz bunları yaşadık.
aynı anda mı iki doz vuruldu yoksa ilk dozda duşmedıgı için mi ikinciyi yaptılar.değerlerin düşmesi 4.gun başlıyor 4.değerin yükselebilir bile telaş etme çünkü ilaç etkisini yeni göstermeye başlıyor aslındaçönemi olan 7.gundeğerinin duşmuş olması.inşallah en kısa zamanda düşer.
burda gördüğün bizler dışgebelik yaşadık ve çoğumuz hamile suanda hatta bebeklerini kucakalarına alanlarımız bile var.sen şimdilik iyi olmayı düşün.

tamam o zaman yarın ferrum forda başlıyorum ben de.

a aaaa dur bakalım ne hayalin bitmesi sen bir iyileş bakalım şimdi kendini toparla değerlerin normale dönsün ondan sonra yola umutla devam edeceksin bak topiğimize hamişler topiği oldu nerdeyse ve buraya gelen herkes hamile kalacak uğurlu bir yer burası :) senin yaşadığın şeyleri hepimiz yaşadık canım umutsuzluğa düştüğümüz çok oldu ama çok şükür dualarla bu günlere geldik sen de atlatacaksın şimdi inanması zor biliyorum ama inan atlatacaksın yeterki güçlü ol ve iyileşmene bak ve bol bol dinlen sormak istediğin birşey olursa muhakkak cevap veririz. çok geçmiş olsun.

Aynen canım bende ferrum kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla kullan, sıkıntı yok...

Heralde maddi sorunlar birçoğumuzun kronik sorunu. İnşallah ben çocuğuma bu sorunları hiç yaşatmam. En azından sebebi olmam inşallah. Ben de pek özele gidiyorum sayılmaz aslında. Şu ana kadar sadece 2 kere gittim, genelde devlete gidiyorum. Yarın kontrolüm var devlet hastanesinde doktorumla konuşucam ne zamana kadar burda olacağını. Çünkü bayramdan sonra gidicem dedi ve benim doğumum büyük ihtimalle bayramdan sonra olacak. Gene o burda olsa gözüm kapalı gidicem devlete sorun etmicem ama ben diğer doktorlara güvenemiyorum. Hayırlısı olsun artık hakkımızda ne diyim. Neresi hayırlısıysa orda doğum olsun inşallah...
Canım o pıt pıtlar büyük ihtimalle bebektir. Bu haftalarda artık hissetmeye başlayabilirsin. Yorgun oluyorsan zaten hissetmezsin de bir bardak süt içip bir kanepede ayaklarını uzat elini karnına koy o zaman daha kolay hissedersin. İlk zamanlar ben kayma hareketlerini hissediyordum ama hergün olmuyordu. 2-3 güne bir hissediyordum, büyüdükçe sıklaştı tabi. Şimdi karnım dalga dalga oluyor. Bak gör daha neler yapıyor bu keratalar :))))

Canım aynen kızların dediği gibi burda hepimiz maalesef o acı deneyimi yaşadık ve çoğumuzunda aynı senin gibi ilk gebeliğiydi. Ve bugün çoğumuz hamile kalabildi. Kesinlikle çocuk sahibi olma hayali bitmedi öyle düşünme. Sadece değerlerin sıfırlanınca bir süre korunman gerekicek. O da tüpteki yaranın iyileşmesi için. Bir yerimiz morarsa ya da kanasa oranın iyileşmesi için nasıl beklemen gerekiyorsa aynı şey tüplerin içinde geçerli. Ondan sonra allahın izniyle sende hamile kalırsın canım. Şimdi önemli olan bir sıkıntı yaşamadan değerlerinin sıfırlanmasını beklemen. Bende iki doz iğne vuruldum ve sıfırlanması bir ayı buldu. Bu birazda değerlerinin ne kadar yükseldiğiyle alakalı. Benim ki 5800 leri gördüğü için zaman almıştı. Ama sonlandıktan 5 ay sonra hamile kaldım ki bunun 3 ayında korunduk. Rabbim çok aratmadı şükürler olsun. Bize her zaman sorabilirsin aklına takılan soruları seve seve yardımcı oluruz. Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sıkıntısız bir şekilde sonlanır sonra da sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…