Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hıc sıkıntı etme...
Karanlıgı ızlemeye gerek yok.
Cok sukur gebelık olusabılıyor.
Ne buyuk nımet bı bılsen.
Evladını kucagına aldıgında bu yasadıkların sadece tebessumle hatırlayacagın seyler olacak.

Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah... Bir dahada ayırmasın birbirinizden,bebişinizden... Rabbim bizede yardım etsin ya.. Eşimin tayinini çıkartamıyoruz hala bugün bir yer kesin olacak gözüyle bakıyorduk olmamış haber geldi. Sinirimden oturup ağladım. Rabbim hepimize hayır kapılarını sonuna kadar açsın, kimseye muhtaç etmeden sorunsuzca nasiplerimizi versin inşallah. amin..

Face baktımda ben, anne ve bebek hakkında herşey yazınca bir sürü çıkıyor. Hangisine bakacağız.

Son düzenleme:

canım çok teşekkürler burda yazan iki cümle bile insanana nasıl umut ediyor en iyi siz bilirsiniz pazartesi 2500 du beta bugün ikinci iğnenin 7. günü ve 1910 çıktı doktorum iyiye gidiyor dedi inşallah bunu atlatıp bende umutla bakmak istiyorum aglamaktan helak oldum

neresi istiyordunuz sen işinle ayrı şehirlerdemisiniz .
herşeyde hayır vardır canım üzülme bak bebişinde üzülür belli mi olur belki daha iyi olur.
canım grubun tam adı anne ve bebekler hakkında herşey (bebek değil bebekler)kapalı grup 229 uyesi vardı.
olmadı mailini ver davet gönderim

Son düzenleme:
burdaki kızların çoğu bebek sahibi olmuş ne kadar güzel....ben sanırım henüz atlatamadigim için çok karamsarim herkes sadece kendi başına geldiğini zannediyor ama aslında çok kişi yaşamış bu durumu çoğu da hiçbir tedavi olmadan normal yolla hamile kalmışlar allahim sen nelere kadirsin bizleri de gor allahim yüzümüzü güldür yaralı yüreğimize merhem sür

canım çok sağol aynı senin durumundayim peki tüm bunlar bitince ne olacak yani nasıl bir tedavi kontrol olmam lazım mesela hsg vs gibi canım senin sonraki sürecin nasıl oldu tekrar ettimi dış gebelik

hiç bir tedavi olmadım canım hsg dış gebelik öncesi çektirmiştim temiz çıkmıştı ama dış gebelik sonrası tekrar çwkelim dediler istemedim 1 ay ovulasyon takibi yaptırdım ilaçsız yumurtam olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı hamile kalamadım ertesi ay kendiliğinden oldu evde badana boya işleri vardı ve doktora gitmekten çok sıkılmıştım biraz ara verelim diye düşünürken rabbim onu verdi bana çok şükür sen şimdi iyileşmene bak canım 3 ay korunma süren var zaten sonra bi bakmışsın gelmiş bebeğin sana.

ayyyy hadi bakalım hayırlısıyla gelsin kocişin ve bir daha hiç ayırmasın rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip versin inşallah.

haklısın şuada neler yaşadığını neler hissettiğini o kadar iyi anlıyoruz ki ne yaşadığını ne eşin ne annen baban anlamasken emin ol biz anlıyoruz.biz çok zor bir zaman anlattık ama birlikte hepbirmize destek olarak eski sayfaları okumanı tavsiye ederim hepimizin yaşadıklarını ve hamile kalma surecımızı okursan belki nedemek istediğimi çok iyi anlarsın biz bir aileyz.hepimiz burda sevincimizide uzuntumuzude paylaştık birbirimize dualar okuduk ,birbirimizi merak ettik.merak ettirmeyelim diye haberler verdik.ve hepimiz senin gibi umutszken umut bulduk ilk ankajet hamile kaldı sonra asıl umudumuz uconn nehir prensesimiz.ben tam 1 sene korundum korkuyordum ama nehir bebek bizim hepimizin umudu oldu allah ona sağlıklı uzun ömür versin gelinime :) hsg çektirip çektirmemekte çok kararsız kaldım sonra çektirmekten vazgeçtim benım eşim kaptan ve 1 aylığına izne geldi ve tam yumurtlama zamanım yada 1 gun geçmişte olabılır tam emin değilim o ay olmadı ve eşim sefere gidecekti 6 ay daha olmayacaktı gemi yurtdışından turkıye gelecek ve eşim gidecekti burda hepimiz dua ettik resmen seferber olduk dualarımızla gemi arıza yaptı 15 gun eşim geç gitti ve ben olmadı gözüyle bakarken mucizem geldi şükürler olsun allahım sağlıklı ömür versin bebişime .

marlada anlatsın sana nasıl hamile kaldığını .kısaca anlatıyım ameliyat olmak için regli olmasını beklerken hamile kalanlardan.

yanı demek istediğim şuanda umutsuz olman çok doğal zaman herşeyin ilacı sana tavsiyem bu konuyu unutmaya çalışman unutmak çok zor en azından rafa kaldır derim ve sende mucizelere inan.

ayyyy hadi bakalım hayırlısıyla gelsin kocişin ve bir daha hiç ayırmasın rabbim gönlünüzdekini hayırlı eyleyip versin inşallah.

ayyy ewet bebişim ya ayırmasın bidaha gönlümüzdekini hayırlı eylesin gerçkten.allahım kabul etsin bizlerin dualarını.
cankus senın ne zaman doktor kontrolün kesın cinsiyetı ne zmn görcez .

canım sen ayrı mısın eşinle? sıkma canını bazen olmuyor işte canı gönülden istediğin şeyler sonrada iyi ki olmamış diyorsun o anda göremiyorsun am muhakkak vardır bi hikmeti.

ayyy ewet bebişim ya ayırmasın bidaha gönlümüzdekini hayırlı eylesin gerçkten.allahım kabul etsin bizlerin dualarını.
cankus senın ne zaman doktor kontrolün kesın cinsiyetı ne zmn görcez .

21 eylül canım kısmetse 9 gün kaldı bende heyecanliyım doktor erkeke benziyor dedi ama ben sürekli trşu yiyorum ekşi ekşi şeyler istiyor canım eşimde nasıl erkek doğurcan bilmem diyor ben de benim gibi çok var takılma sen ne yediğime içtiğime diyorum. yarım saat öncesinden çikolata yiyeyim mi ben haeketlerini görebilir miyim ki.

canım uzun uzun yazmissin okurken ağladım o satırlarda umudu gördüm yardimlasma duygunuzu gördüm allah evlatlariniza bağışlasın inşallah bizlere de nasip olur...suan tüm dünyada tek kalmış gibiydim şimdi sizlerin arasında gibiyim bana umut oldunuz çok sağolun

canım inşallah benim içinde güzel olur ..cevap yazdınız için teşekkür ederim...ilginize sicakliginiza insan böyle bile yaşayınca bir tek kendi başına geldiğini zannediyor ama dış gençlikten sonra normal gebelik olduğunu görmek çok umut verici

cerol ben girdim facede ki sayfaya hatta sanırım seni gördüm eşinle foton var profilde :)

aaaa eklesene beni birine yorum yapmıştım ordan mı gordun acaba eşimin üstünde pembe tışort var o dimi.
canım senınkı artık hareket etmeye başladı zıpladığını falan görürsün içeri girmeden 20-30 dk önce çikolota ye ben her seferinde y
iyorum artık.

ohh be şöyle :))) şimdi asıl hoş geldin aramıza.

hosbulduk canım gunlerdir ilk kez tebessum ettim çok teşekkür ederim....henüz değerlerim yeni yeni düşüyor suan 1900 de umarim kısa zamanda sifirlanir bende yeni umutlarla tekrar başlarım....

ekledim bakalım yanlış değildir herhalde başkasıysa kimsin sen diye hesap sorar bana anaaaa kız bir garip oldum yüzünü görünce

canım sen ayrı mısın eşinle? sıkma canını bazen olmuyor işte canı gönülden istediğin şeyler sonrada iyi ki olmamış diyorsun o anda göremiyorsun am muhakkak vardır bi hikmeti.

Kızlar eşim eskişehirde ve biz evlendiğimiz 1,5 yılı haftasonları birlereşek geçirdik, Cerol sana göre aslında benim ki hiçbir şey gibi ama böyle olmadı sonra eşim evi kapattı hergün gelip gidiyor hergün 2,5 saat yolda gidiş 2,5 saat geliş.. Artı masraf ve yol parası cabası.. Adam da tükenmeden bir yer bulabilsek çok iyi olacaktı. Burası tam oldu dedik personel dairesi başkanı hiç evlenmemiş 50 yaşlarında aksi, çirkef bir kadındı. O gün ilk görüşmede bile belli etmişti tavrını, yok şöylede yok böylede diye ama yapı işleri dairesi başkanıyla görüşmüştük biz o istiyor diye bişi de yapamamıştı. Ama bir şekilde engellemiş nasıl olduysa bizim iş tam imzaya kalmıştı ki son anda olumsuz yazılmış.. O kadar üzülüp sinirlendim ki, sabah tekrar gittik görüşmek için bir şans ama olmadı olumsuz yanıt ne yazık ki. Şu mübarek cuma gününde Allah bildiği gibi yapsın onu insanların canını ne kadar yakıyor farkında bile değil.. Rabbime havale ediyorum.. Şimdi başa tekrar döndük ve elimizde tek bir yer yok.. Allahım yardımcımız olsun inşallah. Oğluşum kısmetiyle gelsinde babasına hayırlı bir kapı açılsın inşallah..

Canım bu iş ekşiye tatlıya bakmıyor, bende hiç tatlı merakım olmadı. Hatta hamile kaldığımdan beri önceden yediğim çikolataları bile yemiyorum önceden canım isterdi hamilelikle birlikte çikolatayı ağzıma alınca yutamaz olmuştum.. Canım bile istemiyor... Ama erkek çıktı..:)) Normalde tatlı yer bol bol derler ama ben hep tuzlu, böyle peynir, domates felan yemek istemiştim.. Yani hiç alakası yok. Rabbim hayırlı evlatlar versin... İlk zamanlar sen bişi yemesende o hareket ediyor zaten. Ben ilk hareketini aç girdiğim ultrasonda görmüştüm ayaklar eller kıpırdı kıpırdı sanki ayağında palet varda o sürekli yüzüyor gibiydii.:) Hareketler başlamıştır rahat görürsün artık canım, meraklanma..

Son düzenleme:
şunu bir atlatsam ben de sizler gibi konuşsam güzelliklerden rutin dertlerden hayatım durdu resmen halsizlik uyku ....dış gebeliği iğne ile sonlananlar yada diğer dış gebelik geçirenler sonrasında neler yaptınız...dış gebelikten sonra korunma süresinin bitimde hiçbir tedavi olmadan hsg çektirmeden sağlıklı hamilelik geçiren var mı.....kızlar ailemden uzağım eşimden başka kimsem yok çok zor bir süreçten geçiyorum bu konuda bana tecrübelerinizle fikir verirseniz çok duacınız olurum.....şimdiden teşekkür ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…