Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

slm cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum sana benimde bundan 7 sene önce dış gebelik geçti başımdan ve ben senin kadar ucuz kurtulmadım hikayemi anlatim kısaca hamile olduğumu öğrendiğimde tam 10 gün sonra ki bu arada ultrasona girdim bebek gözükmemiş ti doktorum dış gebelik ten şüphelendi bi kaç gün sonra tekrar bakıcaz dedi ben yine kan testi yaptırdım değerler yükseliyor tekrar ultrasona girmeme gerek kalmadan ben yoğun karın ağrısı ve yoğun kanamay la acile yetiştirdiler beni ve ben 7 tane hastane dolaştım durumum tehlikeli diye hiç biri benle ilgilenme di velasıl 8. hastane beni kabul etti hemen ameliyata aldılar beni ben ne olduğunu bana ne yapıcklarını anlıyamadım ameliyat oldum narkozdan ayıldığımda beni ameliyat eden doktorum başımdaydı ve çok güzel anlattı bana herşeyi çok kan kaybetmişim bebek tüpte büyümüş az daha tüpümü kaybetmek üzereymişim ama çok şükür tüplerime zarar vermeden bebeği aldıklarını her şeyin yolunda olduğunu söyledi ALLAH bin kere razı olsun ondan. ve gelelim bugüne amleyattan sonra 1 sene korunmamı söledi ve ben ardından hamile kaldım şuan oğlum 5 yaşında ALLAH ıma şükürler olsun ve ben 2. istiyorum haziranda 5+4 hamile iken bebeğim düştü ama çalışmalar devam yine inşallah ALLAH ın izni ile senin de olucak endişelenmene gerek yok RABBİM ol derse oluyor önce kendi sağlığın önemli bebek olur inşallah RABBİM tüm isteyenlerin kucklarını boş bırakmaz sevgilerle ......biraz uzun ama paylaşmak istedim kusura bakma

canım sana da büyük geçmiş olsun bende iğneyi vuruldum 8.gün bugün şiddetli karın ağrısı az öncede kanamam başladı umarım bu iyiye işarettir

kızlar sıcak karşılamanız ve desteğiniz için hepinize sevgiler saygılar ve teşekkürler.....bana 2 doz iğne yaptılar bugün ilk iğnenin 8.günü ve bu akşam şiddetli sancıdan sonra kanamam başladı az az...sizce bu iyiye mi işaret umarım iğne başarılı olmuştur umarım beta hcg düşer

canım desteğin için uzun uzun yazdığın için çok sağol eksik olma benim değer 2500 de ama iki doz vurdular bugün 8.gün az önce kanama başladı umarım bende atlaırım bende umutla bakarım benim kafamı kurcalayan madem orda dış gebelik oldum iğneyle sonlandı ameliyat yada içeriye bakımadı daha sonra yine aynı şekilde olmaz mı yani içerde buna yol açan sorun her neyse devam etmez mi...hiçbir sebep yokken de dış gebelik olabiliyormu çok sordum canım ama

canım sana da büyük geçmiş olsun bende iğneyi vuruldum 8.gün bugün şiddetli karın ağrısı az öncede kanamam başladı umarım bu iyiye işarettir

dış gebelik materyeli dışkı ıdrar ter olarak vücudun atılacak eriyecek kısacası.
kanama çok yoğun değilse telaş etme ama çok yoğun kanamaysa doktoruna danış ve ayrıca şiddetli karın ağrın varsa mutlaka mutlaka doktora git.içkanamanın en önemli belirtisi karın ağrısı.kanama olabılırde olmayabılırde kanama ile atılmadığından o çok önemli değil canım benım.7.değer düşmedi mi hiç

ayy o neler yapmasını dört gözle bekliyorum.. Geçende de dedim ya,biri bana tekme atsın diye bu kadar istekli olacağımı hiç düşünmezdim diye..:))) Sağlıklı olduğunu bileceğim kuzumun rahatlayacağım inşallah, Rabbim sağlıkla devam ettirsin canım.. Senin şu diyeti bizdemi uygulasak ne.. Bende kilo alıyorum artık sanki ya.. 18 haftam bitiyor 5 kilo aldım.. çok mu sizce...

Canım kanama aslında iyi oluyor çünkü bende kanama başlayana kadar çok az düşünoyrdu sonra aniden düşmeye başladı ama şiddetli karın ağrısı yaşamadım o kanamayla birlikte.. Eğer çok yoğunsa ve ağrın çoksa mutlak adoktorunla görüş derim ben.. Geçmiş olsun inşallah sağ salim atlatırsın..ve sende hamileler arasına yakın zamanda katılırsın. Umutsuz olmak yok..

canım dün akşam 10 gibi filan başladı karın ağrısı işte adet sancısı gibi kasıkda değilde sanki rahimde gibi...sonra biz dra gittik hemogram yapıldı heralde içerde bir kanama olunca kan değerlerinde artış oluyo hemogram tansiyon nabız normal çıkınca gönderdiler....ben elimden geleni yaptım ama kanamam da az oluyo çok değil korkuyorum aslında normal mi acaba bu süreç

Iğne tedavisi olmuş yada bilen arkadaşlar iki doz yapıldı yarın değerim ölçülcek ama dün akşamdan beri karınımın altı kısmında ağrı adet sancısı gibi bide az az kanamam var dün gece dr gittik hemogram tansyion nabız normal olunca bişe yok dediler ama normalmi ki acaba

evet canım gayet normal bende de kanamayla düşmüştü değerim iç kanamamı diye doktor baktı kana bakıldı yok normal kanama dedi ve düşmeyen değerlerim hızla düşmeye başladı 40 gün sonra da normal adetimi oldum.

canım cevabın için teşekkürler böyle karnımın altında bıçak saplanır gibi şiddetli adet sancısı gibi ama kanamam az oldu su gibi bir anda boşaldı bende patladımı tüp die korkuyorum ama dediğin gibi tansiyon fenalaşma filan yok kanamayla ağrında oldumu canım seninde bide sende de kan tahliliyle bakıldı dimi iç kanammı vs die

iç kanama var mı diye hem ultrason bakıldı hemde alttan kontrol etti kan testide yaptı tabi böbreklere bakıldı mesela ilaç zarar vermiş mi diye ağrıya gelince hemde ne ağrı duvarları tırmaladım resmen uyutun beni diye yalvardım doktora hatta normale döndükten sonra adetlerim daha da ağrılı oldu yani sen kendine çok dikkat edeceksin hep dinleneceksin değerin düşüne kadar wc harici kalkma yataktan ağrı kesici yasak demişti bana doktorum, ilk başlayan kanamamda senin gibi su şeklindeydi adetteki gibi değildi.

canım çok sağol aynı senin durumundayim peki tüm bunlar bitince ne olacak yani nasıl bir tedavi kontrol olmam lazım mesela hsg vs gibi canım senin sonraki sürecin nasıl oldu tekrar ettimi dış gebelik

canım çok sağol aynı senin durumundayim peki tüm bunlar bitince ne olacak yani nasıl bir tedavi kontrol olmam lazım mesela hsg vs gibi canım senin sonraki sürecin nasıl oldu tekrar ettimi dış gebelik

Benimde kanamayla beraber çok şiddetli ağrılarım olmuştu. Anlatılmaz felaket birşeydi. Vajinal ultrasonla sürekli bakılmıştı tüpte yırtılma oldu mu diye ama birşey olmadı çok şükür. SOnrada hızlı bir şekilde sıfırlandı. Sıfırlandıktan sonra 3 ay korunduk ama 2. ayında hsg çekilmişti. O da temiz gelmişti. Dış gebeliğin her zaman tekrar etme riski var ama normal gebelikle kıyaslayınca normal gebe kalma şansın kat kat daha fazla...

canım yani türlerde sorun yokken de dış gebelik olabiliyor hsg temiz çıkmış mesela senin bir de canım merak ettime 3 aylık korunmadan sonra bebek sahibi olbildin mi sanirim benim yeni ve bedenen ruhen çok canım yandigi için herşey çok imkansız ve karanlık geliyor

cankuslarım buarada facebook kullanıyorsanız anne ve bebek hakkında herşey diye bır grup var oraya beklerim sizi bende uye oldum güzel oluyor bilmediğin şeyleri öğreniyorsun bilmediklerini soruyorsun tecrübeli annelere hamişlere.gerçi ben size soruyorum ama burasıda güzel çıkınçıkın gelin.buarada koçişim yola çıktı 20gune kavuşucaz inşallah.dua edin sorunsuz kazasız belasız sağlıkla gelsin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…