şunu bir atlatsam ben de sizler gibi konuşsam güzelliklerden rutin dertlerden hayatım durdu resmen halsizlik uyku ....dış gebeliği iğne ile sonlananlar yada diğer dış gebelik geçirenler sonrasında neler yaptınız...dış gebelikten sonra korunma süresinin bitimde hiçbir tedavi olmadan hsg çektirmeden sağlıklı hamilelik geçiren var mı.....kızlar ailemden uzağım eşimden başka kimsem yok çok zor bir süreçten geçiyorum bu konuda bana tecrübelerinizle fikir verirseniz çok duacınız olurum.....şimdiden teşekkür ediorum
benım ıle ılgılı tum bılgıler bu topıcte var.
Ama ben -yıne yenıden- anlatayım.
Ben hsg hıc cekılmedım.
ılk dıs gebelıgımın amelıyatında mavı sıvıyı (zaten hsg cekımınde yapılan) verdıklerınde ıkı tupten de cok rahat gectı.
Ama bu yeterlı degılmıs -kı ben 2 dıs gebelık daha gecırdım.
Her defasında 3 ay korundum herdefasında -hıcbır yan yardım almadan- hemen hamıle kaldım...ama ıste ya dıs ıdı ya da
kımyasal...
Son amelıyatımda sol tup alındı (-kı tum dıs gebelıklerım solda yasandı..artık hasar buyudu ve bu hasar yumurtanın
yıne oraya yerlesmesınde buyuk sebep ıdı)...
tupum alındıktan sonra 3 ay korundum..ılk denemede kımyasal sonrakı ay ıse kızıma hamıle kaldım...
Rabbım yardımcın olsun...
ekledim bakalım yanlış değildir herhalde başkasıysa kimsin sen diye hesap sorar bana anaaaa kız bir garip oldum yüzünü görünce
Karam cerol ben de girdim gruba..:)) sizleri de gördüm :)) cok guzel oldu boyle ne zamandır konuşuyoruz değişik oldum boyle fotoyu görünce:)) benim de esimle masada el ele üstümde askıli mor bir elbise var:))
aaa bende merak mettim.özelden adımı yazıyorum benide davet edin
valla canım ben de seni görünce 40 yıldır tanıyormuşum gibi geldi çok sevdiğimiz bi arkadaşlarımız var karı koca çok benzettik onlara maşallah çok yakışıyorsunuz eşinle Allah ayırsın mutluluğunuz daim olsun canım.
aaa bende merak mettim.özelden adımı yazıyorum benide davet edin
Karam cerol ben de girdim gruba..:)) sizleri de gördüm :)) cok guzel oldu boyle ne zamandır konuşuyoruz değişik oldum boyle fotoyu görünce:)) benim de esimle masada el ele üstümde askıli mor bir elbise var:))
ayy bende çok mesut oldum vallaha .buarada kelime eksik kalmış allah ayırmasın yazacaktın biliyorum :))amin canım
canım ekliyorum bende :kıskandın mı ;:))))))))))
sana msj attım doğru mu buldum bak bakalım.ekleyemedim sen ekle benı
Canim msgin gelmemiş ben ekliyorum simdi..ama bu yaşadığımız olayı çevremde hiçkimseyle paylasmamistim face te hic bu konuya girmeyelim
aa ben başkasına mı attım yanı .
tabiki canım dış gebeliği diyorsun dimi.tabikide böyle konular konuşulur mu zaten çok geride kaldı artık :)
canım yani türlerde sorun yokken de dış gebelik olabiliyor hsg temiz çıkmış mesela senin bir de canım merak ettime 3 aylık korunmadan sonra bebek sahibi olbildin mi sanirim benim yeni ve bedenen ruhen çok canım yandigi için herşey çok imkansız ve karanlık geliyor
burdaki kızların çoğu bebek sahibi olmuş ne kadar güzel....ben sanırım henüz atlatamadigim için çok karamsarim herkes sadece kendi başına geldiğini zannediyor ama aslında çok kişi yaşamış bu durumu çoğu da hiçbir tedavi olmadan normal yolla hamile kalmışlar allahim sen nelere kadirsin bizleri de gor allahim yüzümüzü güldür yaralı yüreğimize merhem sür
Kızlar çarşamba gecesinden beridir ilk defa nete giriyorum. Eve daha bu sabah anca gelebildik. İki gece hastanede hep yatakta yatmak zorunda kaldım. Perşembe sabahı nst için hastaneye gittik ve kasılmalarım yine azalmamıştı. İlaç tedavisine başladılar. Önce diazem verdiler sonra da arkasından nidilat kapsüle başlandı. Ama bu ilaç beni mahvetti. Hem taşıkardi yaptı hem tansiyonumu düşürdü hem de acaip bir baş ağrısı. Bunlara rağmen kasılmalarım devam etti ama dün sabah daha iyi oldum. Kasılmaları anca düzene sokabildik. Hastane serviste yatacak yer yoktu doğumhanede yatırdılar beni. Haliyle doğuran kadınların çığlıklarıyla başbaşa kaldım. Hatta beni kullanılmayan bir doğum salonuna yatırdılar. Tepemde ameliyathane ışıkları bile vardı çok acaipti. Tuşe attılar servikste 1-2 cm açılmam olmuş kasılmalar yüzünden ama allaha şükür serviks boyum iyi ve hala kapalı. Eğer bu sancılar bebek miadına girdikten sonra başlasaymış beni doğuma alacaklarmış. Şimdi kasılmaları engelledik. Bana iki hafta daha dayan en azından ondan sonra allah kerim diyorlar. Şimdi evde yatıcam hep. Annemi de erken çağırıcam artık ekim başında gelicek inşallah. Böyle giderse kasım değil ekim annesi olucam galiba. Eylül annesi olmayım da o çok erken olur. 34. haftadan sonra organ gelişimi tamamlanıyormuş. Şöyle 35-36 yıda çıkarırsak çok daha iyiyiz tabi. Bu arada hep sizleri merak ettim. Evde olduğum sürece nete girebiliyorum ama uzun bir süre haber veremezsem doğurmuş olabilirim kızlar haberiniz olsun.
Bu arada ne güzel face lere girilmiş. Benim facebook um yok. 3 yıl önce kapatmıştım hesabımı. Ama eşimin facesinden bir bakarım bende size. Hakikaten aile gibi olduk burda. Hastenede yatarken hep aklımdan geçtiniz. Hatta telefonu elime aldığımda sizlerden birini arayıp dertleşebileceğimi hayal ettim. Hepinizi çok seviyorum kızlar, iyi ki varsınız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?