Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

benım ıle ılgılı tum bılgıler bu topıcte var.
Ama ben -yıne yenıden- anlatayım.
Ben hsg hıc cekılmedım.
ılk dıs gebelıgımın amelıyatında mavı sıvıyı (zaten hsg cekımınde yapılan) verdıklerınde ıkı tupten de cok rahat gectı.
Ama bu yeterlı degılmıs -kı ben 2 dıs gebelık daha gecırdım.
Her defasında 3 ay korundum herdefasında -hıcbır yan yardım almadan- hemen hamıle kaldım...ama ıste ya dıs ıdı ya da
kımyasal...
Son amelıyatımda sol tup alındı (-kı tum dıs gebelıklerım solda yasandı..artık hasar buyudu ve bu hasar yumurtanın
yıne oraya yerlesmesınde buyuk sebep ıdı)...
tupum alındıktan sonra 3 ay korundum..ılk denemede kımyasal sonrakı ay ıse kızıma hamıle kaldım...
Rabbım yardımcın olsun...

canım sana da çok geçmiş olsun çok zor bir süreçten geçmişşsin aslında benim de korkum tam olarak senin anlattığın gibi şimdi benim şuan dış gebelik oldu ama anladığım kadarıyla tüp açıkken de olabiliyor ben iğne tedavisi oluyorum ameliyat olsam belki daha iyiydi bilemiyorum sanki seninde dediğin gibi hasarlı bir tüp varsa o orda kaldı ve devam edicek acaba ameliyat olanların sansı daha ı yüksek bilmiyorum elimden bişey gelmiyor ne doğru ne yanlış onu da bilmiyorum hiç tedavi olmadan iğne tedavisiyle dış gebeliği sonlanıp hamile kalan da var ...hsg çekilse de bişe değişmicek o zaman acaba sadece kendime zaman mı vermeliyim

ekledim bakalım yanlış değildir herhalde başkasıysa kimsin sen diye hesap sorar bana anaaaa kız bir garip oldum yüzünü görünce

hahaha canım doğru eklemişsin.bende garip oldum ama sankı böyle halımdeki gibiydın çok da tatlısınız eşinle maşallahçcokta bakamadım gerçi telden girdim yarın bakıcam artık.

valla canım ben de seni görünce 40 yıldır tanıyormuşum gibi geldi çok sevdiğimiz bi arkadaşlarımız var karı koca çok benzettik onlara maşallah çok yakışıyorsunuz eşinle Allah ayırsın mutluluğunuz daim olsun canım.

ya kızlar göğüslerim çok acıyor büyümeye de başladılar şimdiden bir şey kullanabilir miyim siz ne kullanıyorsunuz.

bir de bana dua edin yarın direksiyon sınavım var artık geçeyim de bitsin gitsin bu stres.

Son düzenleme:
Karam cerol ben de girdim gruba..:)) sizleri de gördüm :)) cok guzel oldu boyle ne zamandır konuşuyoruz değişik oldum boyle fotoyu görünce:)) benim de esimle masada el ele üstümde askıli mor bir elbise var:))

Karam cerol ben de girdim gruba..:)) sizleri de gördüm :)) cok guzel oldu boyle ne zamandır konuşuyoruz değişik oldum boyle fotoyu görünce:)) benim de esimle masada el ele üstümde askıli mor bir elbise var:))

aaaa adını yaz sen de özelden ben de merak ettim. gerek kalmadı canım gördüm seni de vay be artık birbirimizi biliyoruz :)

Son düzenleme:

ayy bende çok mesut oldum vallaha .buarada kelime eksik kalmış allah ayırmasın yazacaktın biliyorum :))amin canım

aaa bende merak mettim.özelden adımı yazıyorum benide davet edin

canım ekliyorum bende :kıskandın mı ;:))))))))))

sana msj attım doğru mu buldum bak bakalım.ekleyemedim sen ekle benı

Canim msgin gelmemiş ben ekliyorum simdi..ama bu yaşadığımız olayı çevremde hiçkimseyle paylasmamistim face te hic bu konuya girmeyelim😜

Canim msgin gelmemiş ben ekliyorum simdi..ama bu yaşadığımız olayı çevremde hiçkimseyle paylasmamistim face te hic bu konuya girmeyelim

aa ben başkasına mı attım yanı .
tabiki canım dış gebeliği diyorsun dimi.tabikide böyle konular konuşulur mu zaten çok geride kaldı artık :)

aa ben başkasına mı attım yanı .
tabiki canım dış gebeliği diyorsun dimi.tabikide böyle konular konuşulur mu zaten çok geride kaldı artık :)

Yok canim bana atmışsindir bazen bana msglar gelmiyor.aynen oyle cok geride kaldi guzel günler bizleri bekliyor insallah canim..

merhaba kızlar.nasılsınız bakalım??
ooo bakıyorumda facede arkadaş bile olmuşunuz.ne güzel..
bende iyice ağırlaştım.resmen ördek gibi yürüyorum.3hafta daha çalışıp izne ayrılıyorum inş.bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim.çantamıda hazırladım.37. haftayı bir doldursaydım.kasılmalar başladı bazen korkuyorum erken doğum olursa diye.sağlık ocağında idrarda iltihap çıktı.bugün doktora gidecektim ama doktorum yeni balayından geldi ve tüm randevuları doluymuş.pazartesiye kaldı.inşallah bir sorun çıkmaz.pink sen nasılsın seninde son haftaların artık??

kızlar selam internetim bozuktu giremedim 1 haftadır face felanmı açtınız benide ekleyin bende katılmak istiyorum

kızlar perşembe günü doblerim vardı çok şükür oğluşumun herşeyi iyimiş bir sıkıntımız yok yalnızca bebeğin eşi biraz öndeymiş o yüzden çok fazla ayakta kalmamam gerekiyomuş ve ağır kaldırmamalıymışım hayırlısıyla hepimz inşallah yavrularımıza ağlıkla sıhhatle kavuşuruz.

3 aylık korunma bittikten sonra ilk ay yumurtlamanın yine olmadığını farkettik pkos olduğum için. Bir sonraki ay klomen kullandım yine ovulasyon için hatta göbekten çatlatma iğnesi de yapıldı ama o ay da tutmadı. Sonraki ay bir kere daha klomen denedik son kez o da benim ısrarımla. Çünkü dış gebelikten sonra tüpümün üzerinde bir kist gelişmişti ve aldığım ilaç onu çok büyütmüştü 10 cm olmuştu. Doktor ameliyat edecekti ama ben son bir kez daha denemek istedim. 10. gün hiç folikül gelişimi yok yumurtalıkların ilaca cevap vermemiş dedi doktor bu ay hamile kalamazsın dedi. Adet olunca gel seni ameliyat edicem dedi ama ben o ay hamile kaldım. 35. günde betam 61 çıkmıştı. Dış gebelikte 30. günde 150 lerdeydi. Benim hikayemde böyle. Şimdi sana imkansız gelmesi çok normal. Ben ilk zamanlar doktor bana hamilesin dediğinde oda da başka biri var da onla konuşuyormuş gibi geliyordu. Ama sonuç hamile olan benim ve karnımda dalga dalga bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Hiçbirşey imkansız karanlık değildir allahın izniyle. Hep dua et canım allah büyüktür. Sen hele bu dönemi atlatıp betan sıfırlansın ondan sonra bu topikteki çoğu kişi gibi senin de hamilelik haberini duymak nasip olsun canım :))

Canım maalesef zannettiğimizde daha çok insan dış gebelik geçiriyor. Ben iki gecedir hastade yatıyorum. Yan yana 3 yatak vardı ben ortadaydım ve iki yanımdaki bayanda dış gebelikten yatıyordu. Bir hastaneye gelen her 50-100 vakadan 1-2 si dış gebelik maalesef ( Allahım hepsine de sabır versin. Ama çoğu durumlarının farkında da değil biliyor musun. Yani bunun ciddiyetinin falan. Basit bir düşük gibi algılıyorlar....

Kızlar çarşamba gecesinden beridir ilk defa nete giriyorum. Eve daha bu sabah anca gelebildik. İki gece hastanede hep yatakta yatmak zorunda kaldım. Perşembe sabahı nst için hastaneye gittik ve kasılmalarım yine azalmamıştı. İlaç tedavisine başladılar. Önce diazem verdiler sonra da arkasından nidilat kapsüle başlandı. Ama bu ilaç beni mahvetti. Hem taşıkardi yaptı hem tansiyonumu düşürdü hem de acaip bir baş ağrısı. Bunlara rağmen kasılmalarım devam etti ama dün sabah daha iyi oldum. Kasılmaları anca düzene sokabildik. Hastane serviste yatacak yer yoktu doğumhanede yatırdılar beni. Haliyle doğuran kadınların çığlıklarıyla başbaşa kaldım. Hatta beni kullanılmayan bir doğum salonuna yatırdılar. Tepemde ameliyathane ışıkları bile vardı çok acaipti. Tuşe attılar servikste 1-2 cm açılmam olmuş kasılmalar yüzünden ama allaha şükür serviks boyum iyi ve hala kapalı. Eğer bu sancılar bebek miadına girdikten sonra başlasaymış beni doğuma alacaklarmış. Şimdi kasılmaları engelledik. Bana iki hafta daha dayan en azından ondan sonra allah kerim diyorlar. Şimdi evde yatıcam hep. Annemi de erken çağırıcam artık ekim başında gelicek inşallah. Böyle giderse kasım değil ekim annesi olucam galiba. Eylül annesi olmayım da o çok erken olur. 34. haftadan sonra organ gelişimi tamamlanıyormuş. Şöyle 35-36 yıda çıkarırsak çok daha iyiyiz tabi. Bu arada hep sizleri merak ettim. Evde olduğum sürece nete girebiliyorum ama uzun bir süre haber veremezsem doğurmuş olabilirim kızlar haberiniz olsun.
Bu arada ne güzel face lere girilmiş. Benim facebook um yok. 3 yıl önce kapatmıştım hesabımı. Ama eşimin facesinden bir bakarım bende size. Hakikaten aile gibi olduk burda. Hastenede yatarken hep aklımdan geçtiniz. Hatta telefonu elime aldığımda sizlerden birini arayıp dertleşebileceğimi hayal ettim. Hepinizi çok seviyorum kızlar, iyi ki varsınız :))))

cnm dikkat et kendine yüzdün yüzdün tam kuruğuna geldin sakın yorma kendini rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin vakitli sağlıklı doğsun inşallah hayırlısıyla kucağına al cnm inşallah annenin erken gelecek olması iyi olur senin için banada bebeğin eşi önde dediler o yüzden sabahları çeyrek pre-par a başladık 28. haftada akciğer gelişimi için iğne vuracağını söyledi doktor yani bütün önlemleri almak için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…