Dış gebelik sonrası hamile kalanlar ve belirtileri olup negatif sonuç alanlar?

Adet gecmiş miydi senin bide idrar testi yapmadan drek kan mı verdin
Bugün 3.gün adet hala olmadım. İdrar testi negatif çıkmıştı adet olmayınca emin olmak için kan testi verdim oda negatif çıktı. Ciddi derecede kansızlığım çıktı. Ama hala adet olamıyorum aksine ağrımda yok sancıda yok çözemedim gerçekten

Gec dollenme olur belkı sen yınede bir hafta bekle canım belki ıkıncıye yumurtlama olmuştur adete yakın tarihte ilişkide olduysa o aralar muhtemel yani

Gec dollenme olur belkı sen yınede bir hafta bekle canım belki ıkıncıye yumurtlama olmuştur adete yakın tarihte ilişkide olduysa o aralar muhtemel yani
Adete yakın ilişki yaşamadık ama bilmiyorum belki demir eksikliğinden değerim yanlış çıktı bilmiyorum gerçekten sadece üzgünüm

Adet söktürücü kullan dedi doktor ama ben yinede kullanmayacağım. Demir düşüklüğü için ilaç verdiler onu kullanmamın bir zararı olmaz heralde belki değerlerim düşük diye tahlillerim yanlış mı çıktı acaba kafam çok karışık gerçekten

Yanlış çıkacagını sanmıyorum ama adetin çok düzenli ise bekle derim gec döllenme olabilir. Bn üç gün önce hem ovulasyon yaptım oda çok asırı silikti hem erken gebelik testi yaptım cıkmadı demin yaptım kaset test ilk idrar olmamasına rağmen baya silikte olsa cıktı

Eklentiler

• IMG_20220510_175359.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220510_175259.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 52
Rabbim güldürür inşallah yüzünü Ben söküldüm maalesef geç döllenme değilmiş stresten sanırım vücudum böyle tepki gösterdi

İnşallah düzgün ilerler canım dua edeceğim senin için testte çıktıysa gidip kan verirsen çıkar bence
Sabah bu şekilde çıktı inşallah sagliklı ilerler Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile bnde kucagıma alsam inşallah insan düşük yapıncada korkuyo bende senin için ve herkes için dua etcem canım

Eklentiler

• IMG_20220511_090630.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 77
Tebrikler canım pozitif çıkmış bol bol vitamin al üzülme sakın strese girme sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Benimde degelrim düzenli artmadı 45 cikti sonraki gün 50 doktor kimyasal yada diş gebelik olabilrsiniz dedi bunun sonlandırılması zor mu rica etsem yardımcı olabilrmisiniz

Dış gebelik süreci nasıl ilerlio
Kusura bakma canım yeni gördüm Benim dış gebeliğim sonlanalı 4 ay oldu canım. Değerlerin orantısız yükselmeye devam ediyorsa ve doktorun emin ise dış gebelik olduğundan metotreksat iğnesi ile kurtulman kolay olur. Tabi iğneyi vurulmadan önce beta hcg yaptırmanda fayda var. iğneyi vurulduktan 7 gün sonra tekrar beta hcg kontorulü yapman gerekirki ilk yaptırdığın beta testi ile iğneden sonrakini karşılaştırabilesin. değerlerin düşüyor ise bu iyi birşey endişe etme. İğneyi vurulduktan 2 gün sonra adet sancısı gibi sancı çekiyorsun 2 gün aralıklı olarak sonradan geçiyor. Eğer kimyasal gebelik ise düşük yapıyormuşsun gibi düşer ve değerlerindede düşüş olur. Artış olmaz canım. Aklına takılan ve merak ettiğin bir durum olursa yazarsın canım çok geçmiş olsun şimdiden

Merhaba hamileliğin nasıl gidiyor canım ?
Benimde bugün böyle çıktı çok heyecanlıyım ve tedirginim inşallah güzel ilerler

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 79
AA baya belirgin çıkmış kaç gün gecikti
Benim bulantılı geçiyor kusma yok ama sağlıklı olsun da razıyım herseye

AA baya belirgin çıkmış kaç gün gecikti
Benim bulantılı geçiyor kusma yok ama sağlıklı olsun da razıyım herseye
Bugün ikinci günüm adet olmam için canım evet baya belirgin dış gebelik geçirdiğim testle kıyaslama yaptım bu baya belirgin endişeliyim birazda aynıları olmaz inşallah beta verdim bakalım öğreneceğim daha net şekilde
Çok şükür sağlıklı olsunda kusmam olmaması güzel inşallah rahat geçirirsin sürecini

Valla hiç strese girme dcem ama olmuyor düşük faln oldugu için insan tereddüt ediyor bnm adet gecikmesinden 20 gün sonra lekelenme başladi başka doktora gittim düşük tehlikesi varmis kanama alanı olmuş kese altında evde bir hafta yattm çok şükür geçen hafta kalp atışı duyduk

Aaa çok şükür kalp atışını duymuşsun
Şükürler olsun kanamam yok lekelenmede bazı insanlarda olmuyormuş bende henüz yok akıntı var. Tek taraflı ağrımda yok şükür yani şimdilik dış gebelik belirtisi gösteren bir durum yaşamadım. Diğer durumuma göre bu halim gayet iyi sadece tek korkum beta değerlerim orantılı artmıyor. Cuma günü test verdim sağlık ocağında 810 çıkmış salı günüde gittim verdim bugün öğrendim ki 1070 çıkmış 4 günde bu kadar az yükselmesi normal mi bilemedim ama çok korkuyorum sürekli ağlama tutuyor.
Cuma günü randevum var bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…