Merhabalar çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabınız için.sizin tam olarak tespit edilemedi sanırım ama ağrı solda hissettiyseniz orada tutunmuştur.Ben ilk defa yumurta oluşumum hakkında bilgi alıyorum ama genelde yumurta oluşum dönemlerimde sağda ağrı hissederdim acaba hep sağ mı aktif diye düşünmeye başladım başka yazanlar da olmuş her ay iki yumurtam oluşuyor ama hep aynı taraftaki çatlıyor diye her zaman bir taraf daha aktif çalışıyor sanırım.Dün 14.günümdü ama cesaret edemedim denemedik çok üzüldüm bütün gün çok gerildim.Forumda da araştırıyorum ama çok fazla yazan yok sanırım aynı tüpten sağlıklı gebelik yaşayan bulduklarım rahim filmi çektirip sağlıklı gebelik yaşamışlar.Benim de doktorum rahim filmi istemedi en son kontrolümde sağdaki yumurtam daha çok gelişmiş korkuyorum filmi çektirmeden denemesek dedim ama dediği sen neden daha sonraları düşünüyorsun bugüne odaklan dedi.Bugün kontrolüm var yine yumurtalar çatlamış mı hem ona bakacak hem vajinal ultrasonla tüpleri kontrol edecek.Bugün de denemezsem kaçacak bu ayAyrıca rahim filmi gerekip gerekmediğini de sordum. Gerek olmadığını söyledi. Kafanıza çok takmayın spontan deneyin yumurtanız çok güzel gelişmiş dedi.
Benim doktorum da aynı şekilde konuştu. Neden kötü olacak diye düşünüyorsunuz evet tekrar dis gebelik ihtimali var ama bu düşük bi ihtimal. Sağlıklı bir gebelik olma ihtimali cok daha yüksek olumsuz düşünmeyin dedi.Merhabalar çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabınız için.sizin tam olarak tespit edilemedi sanırım ama ağrı solda hissettiyseniz orada tutunmuştur.Ben ilk defa yumurta oluşumum hakkında bilgi alıyorum ama genelde yumurta oluşum dönemlerimde sağda ağrı hissederdim acaba hep sağ mı aktif diye düşünmeye başladım başka yazanlar da olmuş her ay iki yumurtam oluşuyor ama hep aynı taraftaki çatlıyor diye her zaman bir taraf daha aktif çalışıyor sanırım.Dün 14.günümdü ama cesaret edemedim denemedik çok üzüldüm bütün gün çok gerildim.Forumda da araştırıyorum ama çok fazla yazan yok sanırım aynı tüpten sağlıklı gebelik yaşayan bulduklarım rahim filmi çektirip sağlıklı gebelik yaşamışlar.Benim de doktorum rahim filmi istemedi en son kontrolümde sağdaki yumurtam daha çok gelişmiş korkuyorum filmi çektirmeden denemesek dedim ama dediği sen neden daha sonraları düşünüyorsun bugüne odaklan dedi.Bugün kontrolüm var yine yumurtalar çatlamış mı hem ona bakacak hem vajinal ultrasonla tüpleri kontrol edecek.Bugün de denemezsem kaçacak bu ayDiğer ay yine sağdan yumurtam gelişirse bu sefer de üzülürüm mayısı boş geçtiğime.
İnş şans bizden yana olur.Sizinle aynı dönemde dış gebelik yaşamışız benim de ocakta başlamıştı gebeliğim.Dış gebelik geçirdiğiniz sol tarafta ağrı hissediyor musunuz ara ara?Bir de adetler düzene girdi mi?Benim normalde 28günde bir düzenli olur ama bu gebelikten sonra 32günde bir oldu belki haziranda artık eskisi gibi olacaktır.Benim doktorum da aynı şekilde konuştu. Neden kötü olacak diye düşünüyorsunuz evet tekrar dis gebelik ihtimali var ama bu düşük bi ihtimal. Sağlıklı bir gebelik olma ihtimali cok daha yüksek olumsuz düşünmeyin dedi.
Benim de 3 aylık korunma sürem normalde geçen ay dolmuştu ama doktora gitmeden denemek istemedim. Şimdi keşke geçen ay deneseydik diye üzülüyorum.
Bu aşamada da ben bu ay tekrar denemeye karar verdim. Okuduklarima gore dış gebelik gecirenlerin tekrar gecirme ihtimali hic gecirmeyen bir kisiye gore yuzde 10 daha fazlaymış. Yani yüzde 90 sağlıklı bir gebelik olabilir. Bu riski alicam ama ben de çok tedirginim.
Beta sifirlandiktan sonra sol tarafimda bi daha agri olmadi. Adetlerim de daha onceki gibi 25-26 gunde bir oluyor. Benim beta çok yükselmedigi icin ve tek doz igne ile düştüğü icin tüpteki iyilesme dokusunun yeniden dis gebeliğe sebebiyet verme ihtimalinin dusuk oldugunu soyledi doktorum o yuzden biraz cesaretlendim acikcasi.İnş şans bizden yana olur.Sizinle aynı dönemde dış gebelik yaşamışız benim de ocakta başlamıştı gebeliğim.Dış gebelik geçirdiğiniz sol tarafta ağrı hissediyor musunuz ara ara?Bir de adetler düzene girdi mi?Benim normalde 28günde bir düzenli olur ama bu gebelikten sonra 32günde bir oldu belki haziranda artık eskisi gibi olacaktır.
O zaman risk alacagız deneyecegiz en azından yol almış oluruz.Hamileliğin başından sonuna 5ayımı almış bu süreç tekrar bir gebelik yeniden aynı sıkıntılar olursa yeniden denemek için bir 5ay geçecek iki ayı zaten hamilelik dönemini kapsıyor.
Ben de 28yaşındaydım canım 2 mayıs doğum günümdü 29oldum senin gibi iki çocuk isterdim şimdi bi tane olsa bir tane de en geç 32de falan düşünürüm diyordum.İnş çok zaman kaybetmeyizBeta sifirlandiktan sonra sol tarafimda bi daha agri olmadi. Adetlerim de daha onceki gibi 25-26 gunde bir oluyor. Benim beta çok yükselmedigi icin ve tek doz igne ile düştüğü icin tüpteki iyilesme dokusunun yeniden dis gebeliğe sebebiyet verme ihtimalinin dusuk oldugunu soyledi doktorum o yuzden biraz cesaretlendim acikcasi.
Dediginiz gibi tekrar ayni sureci yasamak istemiyorum. Aralik ayının sonunda baslamisti benim. Daha sonra defalarca kan verdim kurtaj yapildi en son igne yapıldı vs 1 aydan fazla sürdü. 3 ay korunma suresi derken 5 ay bosa gitmiş oldu. Ben 28 yaşındayım hep 2 çocuğum olsun istemistim. Simdi vakit kaybediyorum gibi geliyor.
Beta sifirlandiktan sonra sol tarafimda bi daha agri olmadi. Adetlerim de daha onceki gibi 25-26 gunde bir oluyor. Benim beta çok yükselmedigi icin ve tek doz igne ile düştüğü icin tüpteki iyilesme dokusunun yeniden dis gebeliğe sebebiyet verme ihtimalinin dusuk oldugunu soyledi doktorum o yuzden biraz cesaretlendim acikcasi.
Dediginiz gibi tekrar ayni sureci yasamak istemiyorum. Aralik ayının sonunda baslamisti benim. Daha sonra defalarca kan verdim kurtaj yapildi en son igne yapıldı vs 1 aydan fazla sürdü. 3 ay korunma suresi derken 5 ay bosa gitmiş oldu. Ben 28 yaşındayım hep 2 çocuğum olsun istemistim. Simdi vakit kaybediyorum gibi geliyor.
Insallah. Biz de 1 sene dusunmedik. Sonra ilk denemede olmustu o da dis gebelikmis malesef. Ben de merak ediyorum ayni taraftan tekrar deneyip saglikli olan var mi diye. Forumda bikac kisi gormustum ama her insanin vucudu farkli sonucta umarim biz olumlu sonuc aliriz.Ben de 28yaşındaydım canım 2 mayıs doğum günümdü 29oldum senin gibi iki çocuk isterdim şimdi bi tane olsa bir tane de en geç 32de falan düşünürüm diyordum.İnş çok zaman kaybetmeyizbiz ilk yıl çocuk istemedik evliliğe alışmalıyız dedik, ilk zamanlarımızı gezerek tatilllerle geçirelim dedik yeni denemeye başladık bu durum geldi başımıza.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik dönemine geçeriz.
İnş canım birkaç kişi var dediğin gibi ben en son M Moonlightsky paylaşımını okumuştum tebrik ederim kendisini şuanda hamile.Yanılmıyorsam rahim filmi çektirmemiş ve dış gebelik yaşadığı tüpten tekrar hamile kalmış.Insallah. Biz de 1 sene dusunmedik. Sonra ilk denemede olmustu o da dis gebelikmis malesef. Ben de merak ediyorum ayni taraftan tekrar deneyip saglikli olan var mi diye. Forumda bikac kisi gormustum ama her insanin vucudu farkli sonucta umarim biz olumlu sonuc aliriz.
Hangi arkadasti ismen hatirlayamiyorum ama bi arkadas once sol tupte dis gebelik yasiyor igneyle dusuyor bi dahakine sag tupten dış gebelik geçiriyor ameliyatla sag tupu aliniyor bu defa daha önce dis gebelik gecirmis olmasina ragmen soldan hamile kaliyor. Saglikli dogum da yapmisti sanirim. O yuzden biraz akışına birakmak lazim sanirim.İnş canım birkaç kişi var dediğin gibi ben en son M Moonlightsky paylaşımını okumuştum tebrik ederim kendisini şuanda hamile.Yanılmıyorsam rahim filmi çektirmemiş ve dış gebelik yaşadığı tüpten tekrar hamile kalmış.
Aynen öyle eninde sonunda denemeye başlayacagız kendimizi her duruma hazırlamalıyız.Bir de forumlarda daha çok derdi olan yazıyor o nedenle burada olumlu sonuçları pek göremiyoruz.Doktorumla görüştüm bugün hem sağdaki hem soldaki yumurtam gelişmiş soldaki daha küçüktü iki gün önce ama bugün yetişmiş diğerine hatta bir mm daha büyük artık hakkımızda hayırlısı olsunHangi arkadasti ismen hatirlayamiyorum ama bi arkadas once sol tupte dis gebelik yasiyor igneyle dusuyor bi dahakine sag tupten dış gebelik geçiriyor ameliyatla sag tupu aliniyor bu defa daha önce dis gebelik gecirmis olmasina ragmen soldan hamile kaliyor. Saglikli dogum da yapmisti sanirim. O yuzden biraz akışına birakmak lazim sanirim.
Amin. Belki ikiz olur sizin 2 yumurta varsaAynen öyle eninde sonunda denemeye başlayacagız kendimizi her duruma hazırlamalıyız.Bir de forumlarda daha çok derdi olan yazıyor o nedenle burada olumlu sonuçları pek göremiyoruz.Doktorumla görüştüm bugün hem sağdaki hem soldaki yumurtam gelişmiş soldaki daha küçüktü iki gün önce ama bugün yetişmiş diğerine hatta bir mm daha büyük artık hakkımızda hayırlısı olsun☺
Amin. Belki ikiz olur sizin 2 yumurta varsa
Rahim filmi cektirdim ben. Onunda faydasi oldugunu soyledi doktor. Tikali ufak tefek yapisiklari aciyormusİnş canım birkaç kişi var dediğin gibi ben en son M Moonlightsky paylaşımını okumuştum tebrik ederim kendisini şuanda hamile.Yanılmıyorsam rahim filmi çektirmemiş ve dış gebelik yaşadığı tüpten tekrar hamile kalmış.
O kadar çok okuma yaptım ki bu aralar yanılmışımRahim filmi cektirdim ben. Onunda faydasi oldugunu soyledi doktor. Tikali ufak tefek yapisiklari aciyormus
Çok teşekkür ederim belki de hiçbir sıkıntı yoktu tamamen rastlantısal bu durumu yaşamıştınız.ben çektirmedim henüz hsg,dış gebelik sağ tüpte geçirdim şimdi orada ağrı sızlama hissediyorum,ovulasyon dönemim yeni geçti korkuyorum umarım tekrar yaşamam bu durumu sanki dış gebelikte yaşadığım ağrılar gibi.Doktorum temiz ciktigini soyledi. Ve rahim filminin hamilelik olasiligini artirdigini soyledi. Ufak tefek yapisiklari actgni iyi gelecegini soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?