Selenyumun faydalı olduğu soyleniyor sonuc alırsanız yazarsaniz sevinirim. Ben bi dönem glutensiz beslenme tarzina geçmiştim ve iceriginde bol selenyum bulunduğu icin günde 2 tane brezilya cevizi yemiştim. O donemde daha once 109 cikan anti tpo 3 hafta sonra 84 çıkmıştı.Gebelik varken 2,5 cikiyordu, tsh zaten normal degerlerdeydi hep bi ara 3 lere cikti. Oyle olunca antikor testleri yapildi, o da biraz meraktan acikcasi, antikor testlerim yuksek cikti baya. Siz kafaniza takiliyorsa mutlaka yaptirin derim. Suan antikor degerlerimi dusurmek icin farkli bir tedavi goruyorum, selenyum cinko magnezyum iyot ilaclarina basladik, ve bir antioksidan serum tedavisi gorucem, insallah ise yararsa burdan yazarim sizlere de..
Çok teşekkür ederim bilgi için mutlaka baktıracagım.Burada da rastladım çevremde de daha önce dış gebelik,kimyasal gebelikler yaşayıp sonrasında haşimato olduklarını öğrenenlere bir etkisi var demekki diyorum.Bu arada nasılsınız?Yarın beklenen adet günüm ve ara ara ağrılar sağ tarafımda da batmalar yaşıyorum beklemedeyim.Hasimato olup olmadigini tespit etmek icin kanda anti TPO'ya bakılıyor. Referans degerin ustunde cikarsa tsh ve t4 normal seviyede bile olsa hasimato oldugu söyleniyor. Endokrinoloji bolumune veya dahiliyeye gidip basit bi kan testi ile öğrenebilirsiniz ☺
Benim beklenen adet tarihim 5 haziran. Salı günü bi gebelik testi yapicam insallah. Cok heyecanliyim acikcasiÇok teşekkür ederim bilgi için mutlaka baktıracagım.Burada da rastladım çevremde de daha önce dış gebelik,kimyasal gebelikler yaşayıp sonrasında haşimato olduklarını öğrenenlere bir etkisi var demekki diyorum.Bu arada nasılsınız?Yarın beklenen adet günüm ve ara ara ağrılar sağ tarafımda da batmalar yaşıyorum beklemedeyim.
Ben de yarın sabahı bekliyorum test yapmak için aslında hemen olmaz diyorum ama daha önce de korunmayı bıraktıgım ay gerçekleşmişti gebelikBenim beklenen adet tarihim 5 haziran. Salı günü bi gebelik testi yapicam insallah. Cok heyecanliyim acikcasiuzun bi yolumuz var. Gebelik testinde cift cizgi gorup o asamadan sonra "aman 1 hafta sonra keseyi gormeye gideyim" rahatlığında olabilmeyi cok isterdim. Idrar testi-kan testi- 2 gunde bir kan ver- kese var mi aşamalarını düşündükçe daralıyorum.
Canim senin anti tpo yine dusukmus benim 2500lerde cikti malesef, 4un altinda olmasi gerekiyor. Bakalim hayirlisi nasio kismet artik, mutlaka tedavinin bi artisini gorursem paylasacagim burda insallahSelenyumun faydalı olduğu soyleniyor sonuc alırsanız yazarsaniz sevinirim. Ben bi dönem glutensiz beslenme tarzina geçmiştim ve iceriginde bol selenyum bulunduğu icin günde 2 tane brezilya cevizi yemiştim. O donemde daha once 109 cikan anti tpo 3 hafta sonra 84 çıkmıştı.
Benim dis gebelikten once hicbir gebelik belirtim yoktu. Bu defa var biseyler ama adet oncesi yasanan normal belirtiler de olabilir o yuzden cok onemsemiyorum acikcasi, onceki gebelikte bata 2 gün kala laboquick testle ogrenmistim cok dusuk bi deger olmasina ragmen testte cikmisti o yüzden varsa en gec carsamba gunu gebelik testinde cikar diye düşünüyorum bakalimBen de yarın sabahı bekliyorum test yapmak için aslında hemen olmaz diyorum ama daha önce de korunmayı bıraktıgım ay gerçekleşmişti gebelik☺Değişik ağrılar,kramplar bir haftadır var o nedenle bir şeyler var gibi hissediyorum bir de baş dönmesi yaşadım tansiyon düşmesinde olduğu gibi daha önceki gebeliğimde de yumurtlama tarihimden 5 6gün sonra baş dönmesi yaşamıştım korkutmuştu beni bu durum o nedenle aklımda kalmış şimdi yine aynı belirtiler mevcut,uykuya meyil de var.Heyecanımı,korkular bastırıyor
Insallah olumlu sonuc alırsınız. Benim ilk tespit edildiginde tsh cok yuksekti 100'den fazlaydı ilacla 3 ayda dustu ama anti tpo sirasiyla 130 109 84 cikti. Sonra da baktirmadim bi daha.Canim senin anti tpo yine dusukmus benim 2500lerde cikti malesef, 4un altinda olmasi gerekiyor. Bakalim hayirlisi nasio kismet artik, mutlaka tedavinin bi artisini gorursem paylasacagim burda insallah
Benim de iki gün kala çıkmıştı silikti adet günü biraz daha netleşmişti bu sefer yapmak istemedimBenim dis gebelikten once hicbir gebelik belirtim yoktu. Bu defa var biseyler ama adet oncesi yasanan normal belirtiler de olabilir o yuzden cok onemsemiyorum acikcasi, onceki gebelikte bata 2 gün kala laboquick testle ogrenmistim cok dusuk bi deger olmasina ragmen testte cikmisti o yüzden varsa en gec carsamba gunu gebelik testinde cikar diye düşünüyorum bakalim
Benim öncekinde de metotreksat yapılana kadar sol tarafimda hic agri olmamisti simdi de bi agri yok. Insallah saglikli bi gebelik olur bu defa ☺Benim de iki gün kala çıkmıştı silikti adet günü biraz daha netleşmişti bu sefer yapmak istemedimAğrılar batmalar beni korkutuyor inş yine aynı süreci yaşamayız.
Test yaptınız mı?Ben de yarın sabahı bekliyorum test yapmak için aslında hemen olmaz diyorum ama daha önce de korunmayı bıraktıgım ay gerçekleşmişti gebelik☺Değişik ağrılar,kramplar bir haftadır var o nedenle bir şeyler var gibi hissediyorum bir de baş dönmesi yaşadım tansiyon düşmesinde olduğu gibi daha önceki gebeliğimde de yumurtlama tarihimden 5 6gün sonra baş dönmesi yaşamıştım korkutmuştu beni bu durum o nedenle aklımda kalmış şimdi yine aynı belirtiler mevcut,uykuya meyil de var.Heyecanımı,korkular bastırıyor
Sabah çok erken uyandım uyku haliyle ilk idrarla yapma şansımı kaçırdım henüz regl de olmadım yarın sabahı beklemeyi düşünüyorum.Test yaptınız mı?
Valla ben de heyecanlandım sabah aklıma ilk siz geldinizSabah çok erken uyandım uyku haliyle ilk idrarla yapma şansımı kaçırdım henüz regl de olmadım yarın sabahı beklemeyi düşünüyorum.
Valla ben de heyecanlandım sabah aklıma ilk siz geldinizbence bikac saat su icmeyip test yapin, bugun varsa çıkabilir.
Testi yaptım belli belirsiz hayalet bir çizgi çıktı ama zor görüyorum daha önce de böyle silik çıkmıştı bu da beni korkutuyor acaba varsa beta hcg yine düşük mü diye düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim.Yarın tekrarlayacagım.Valla ben de heyecanlandım sabah aklıma ilk siz geldinizbence bikac saat su icmeyip test yapin, bugun varsa çıkabilir.
Insallah sıkıntı yokturTesti yaptım belli belirsiz hayalet bir çizgi çıktı ama zor görüyorum daha önce de böyle silik çıkmıştı bu da beni korkutuyor acaba varsa beta hcg yine düşük mü diye düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim.Yarın tekrarlayacagım.
Ben bugün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Daha adetime 3 gün var. Yarın bir daha yapıcam yarın da çıkmazsa bence bu ay olmadı:)Testi yaptım belli belirsiz hayalet bir çizgi çıktı ama zor görüyorum daha önce de böyle silik çıkmıştı bu da beni korkutuyor acaba varsa beta hcg yine düşük mü diye düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim.Yarın tekrarlayacagım.
Bazı kişilerin adet gecikmesi olmadan çıkıyor bazılarında adet gecikmesiyle beraber çıkmaya başlıyor hiç belli olmaz çıkabilirBen bugün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Daha adetime 3 gün var. Yarın bir daha yapıcam yarın da çıkmazsa bence bu ay olmadı:)
Insallah. Benim dis gebeligimde de bata 3 gün kala yaptigim test negatif cikmisti. Heyecanla bekliyorum bakalım. Ovulasyon tarihinden itibaren bugun 11. Gundu. Erken gebelik testi aldim yarin da onu yapicamBazı kişilerin adet gecikmesi olmadan çıkıyor bazılarında adet gecikmesiyle beraber çıkmaya başlıyor hiç belli olmaz çıkabilir☺Ben bugün test yapmadım adetin ilk günü olan ağrıma benzer ağrım oldu kesin adet olacagım dedim ama olmadım da bekleme devam ediyorBugün bir kişiye rastladım beklenen adet tarihi benimle aynı ama 6gün öncesinde test yapmış iki çizgide gayet net kırmızı çıkmış.Benim silik çıktı daha önce de 4.haftada silik çıkmıştı 5.haftada net kırmızı olarak çıkmıştı.4.haftanın başında beta hcg çok düşük değilse idrar testinde ikinci çizgi kendini daha net belli ediyor sanırım.inş güzel haberler verelim birbirimize
Ben adet oldumInsallah. Benim dis gebeligimde de bata 3 gün kala yaptigim test negatif cikmisti. Heyecanla bekliyorum bakalım. Ovulasyon tarihinden itibaren bugun 11. Gundu. Erken gebelik testi aldim yarin da onu yapicam
her şeyin hayırlısı olsun. ben bu ay hep tekrar dış gebelik olacaksa hiç olmasın daha iyi modundaydım. bugün sabah da test yaptım negatif çıktı yine. baya üzüldüm ne yalan söyliyim. sanki hiç olmicakmış gibi geliyo şimdi de.Ben adet oldumSiz geçen ay denemediğiniz için pişman olduğunuzu söylemiştiniz şimdi ben de aynı duyguyu yaşıyorum aslında kendimi doğabilecek her kötü sonuca hazırlamışım bu süreçte bunu şimdi anladım keşke daha cesur davranabilseymişim.Tek bir gün denemeyle olsa çok şaşırırdım zaten ama hem sağda hem solda yumurtam oldugu halde bu korkaklığı yaptığım için kendime kızıyorum şimdi keşke bir hafta değerlendirseydik diyorum o zaman bu kadar üzülmezdim çabaladım derdim ve malesef bir ay daha geçmiş oldu Rahim filmi çektirmemiş olmamdan kaynaklandı tüm stresim bu ay çektirmek istiyorum ama anestezili çeken bir yer yok.İnş sizden güzel haber gelir ve inş daha fazla ayımız boş geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?