- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Arkadaslar herkese merhaba. 27agustosta kürtaj olup,igne vurundum dıs gebelik yuzunden. Uzun zaman aldi tamamen bitmesi. En son 11 ekimde hcg bakildi 5e düsmüstü. Doktor bittigini soyledi. Fakat söyle bi durum var ben halen adet olmadim.biteli bugun 16.gun Dıs gebelik yasayan arkadaslar ne zaman adet oldunuz. Yardimci olurmusunuz.tesekkurler..
Canım inan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum şuan bende dış gebelik yaşıyorum ve bende rahimde sıvı birikmesiyle kist'te oluştu ara ara kahverengi lekelenmem dışında adet kanamam başlamadı bide benim ayrıca sorum dış gebelik yaşayıp aynı zamanda benim gibi rahimde sıvı birikmesi olan varmıı??
Amin inşaAlalhBende dış gebelik geçirdim iki defa. Gecen sene 40 gün sonra falan adet olmustum. Şimdiki de 10 gün ölçe laparoskopi ameliyatı oldum. Fakat son adet tarihim 2 aya yaklaştı. Belli olmuyor galiba. Bende adet olmayı bekliyorum. Geçmiş olsun Rabbim hepimize şifa versin kızlar.
Ben adet oldum cnm cok sukur ama biraz agir geciyo. Sira rahim filminde bakalim nolcakBende dış gebelik geçirdim iki defa. Gecen sene 40 gün sonra falan adet olmustum. Şimdiki de 10 gün ölçe laparoskopi ameliyatı oldum. Fakat son adet tarihim 2 aya yaklaştı. Belli olmuyor galiba. Bende adet olmayı bekliyorum. Geçmiş olsun Rabbim hepimize şifa versin kızlar.
Kaç gün sonra adet olmuş oldun canım?Ben adet oldum cnm cok sukur ama biraz agir geciyo. Sira rahim filminde bakalim nolcak
İlk adettenn sonra mı korunmayı bıraktınız? Benim de cuma kontrolüm var o zaman soylicek doktorkürtajdan sonra ki 40. gün adet oldum ama adetl çok azaldı önceden 3 gün olurdum az az olurdum simdi 2 güne biter oldum daha yeni korunmayı bıraktık bebek için çabalıyorz tekrar
Degerler az artis gosteriyo yada cok cok fazla artis gosteriyo. Mesela benim 168di ertesi gun 171 oldu.bi sonraki gun 175 oldu. Yani iki gunde 2 kat artis bekleniyoBu diş gebelik nasil oluyor arkadaşlar anlatır misiniz değerinin falan kacti 2 kere kan tahlili yaptirdim ultrasona pazartesi gircem korkmaya başladım acikcasi
Canim kist bende de olustu. Oda cok kanama yapti bende. Dıs gebelik bitince sorun kalmaz kistleri onemli gormuyoruz demisti doktor. Bilmiyorum ne durumda suanCanım inan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum şuan bende dış gebelik yaşıyorum ve bende rahimde sıvı birikmesiyle kist'te oluştu ara ara kahverengi lekelenmem dışında adet kanamam başlamadı bide benim ayrıca sorum dış gebelik yaşayıp aynı zamanda benim gibi rahimde sıvı birikmesi olan varmıı??
Bende ilk adetimi oldum.bugun 5.gun ama bitiyo sanirim. Normalde 8gunden az olmazdi.benimde bi garip oldu adetimkürtajdan sonra ki 40. gün adet oldum ama adetl çok azaldı önceden 3 gün olurdum az az olurdum simdi 2 güne biter oldum daha yeni korunmayı bıraktık bebek için çabalıyorz tekrar
Benim adetten 1 gün sonra 1310 du 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4450 oldu bu artis çok mu pekiDegerler az artis gosteriyo yada cok cok fazla artis gosteriyo. Mesela benim 168di ertesi gun 171 oldu.bi sonraki gun 175 oldu. Yani iki gunde 2 kat artis bekleniyo
Canim bana doktor 2 3 ay korun dedi. Sanirim igneden dolayi. Haber ver mutlaka banadaİlk adettenn sonra mı korunmayı bıraktınız? Benim de cuma kontrolüm var o zaman soylicek doktor
Hayir bence gayet normal bi artis.sorun olacagini dusunmuyorum cnm. Ulltrasonda da gorursun insallah bebegini. Mutlu haberini almak isterim :)Benim adetten 1 gün sonra 1310 du 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4450 oldu bu artis çok mu peki
Canim tesekkur ederim cevabin icin. Ben dis gebelik boyunca hep kanama yasadim ek olaarak bide kist olusmustu bende. Cok sukur bitti ve adet oldum ama cok garip az sürdü bitmek uzere.seninde oyle mi olmustuTamamen bittikten bir kaç gün sonra kanamam oldu. Doktor regl olmadığımı söyledi. Tekrar hastalanmam bi ay sürdü.
yok canım doktor 4 ay korun dedi 3. adeti olduktan sonra korunmayı bıraktımİlk adettenn sonra mı korunmayı bıraktınız? Benim de cuma kontrolüm var o zaman soylicek doktor
seninki iyi yine 5 günBende ilk adetimi oldum.bugun 5.gun ama bitiyo sanirim. Normalde 8gunden az olmazdi.benimde bi garip oldu adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?