Dış gebelik sonrası..

2.dış gebeliğim 2 hafta önce gerçekleşti. Gecen seneki dış gebelikten sonra rahim filmi cekmitirmiştim sukur bi sorun yoktu. Hayırlısı bakalim vakti ve zamanı var demekki. Bunları yaşamam gerekiyormuş.
hayırlısı canım vardır elbet rabbiminde bizim için yazdı bi vakit insallh çok geç değildir:)

Bence de yapalım şifa olur belki de. Ama YouTube da izle kesin. İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye arat çıkar insallah.
Benim çocuğum yok henüz. 2 defa dış gebelik geçirdim kardeşim. Senin var mı?
Benim bi kizim var cnm 2 yasinda. Nisan da bi dusuk yaptim sonrada dis gebelik gecirdim iste. Darisi sana insallah kuzum

Kızlar günaydın Bende dis gebelikle aranizdayim 500 lerle dis gebelik teshisi konuldu ((beta hcg nin düzensiz artmasıyla anlaşıldı)) hicbirsey yapilmadi ewde dusurmem istendi deger dun aksam verdigim beta da 100 çıktı bu degere kadar gelip degeri kendilinden 0 olan arkadaslar var mi?ignede vurulmadim bu arada

Canim benim 600lerdeydi igne vurdular o sekilde dustu

Canim 2 doktorda Dış gebelik teşhisi koydu ama kimyasal gibi geldi bana 500lerden kendisi düştü iste bi 100 kaldi o da ne zaman 0 lanir cok merak ediyorum kurtaja gerek kalmadı degil mi senin?Birde bana 3 ay korunma süresi verdi ama ilac vs hicbirsey yapılmadı 3 ay niye

Geçmiş olsun kanamanız mı vardı kendiliğinden düşmesini bekliyorlar ?

Dis gebelik teshidi konuldugundan 1 gun sonra azar azar ertesi günlerde adet olur gibi kanamam oldu 4 gun sürdü bitti kanamam onceden doktorada dedim kesilirse geleyimmi diye biz kanamaya gire düşüp dusmeyecegini belirlemiyoruz onunla hic alakası yok endiseye kapilma dedi

dısarı çıkan kanama önemli değil canm dıs gebelikte canım,

Aynen oyle doktorda oyle dedi zaten ama diyorum nasil değer sıfırlanacak 1 ayda olur insallah

Ben adet oldum cnm cok sukur ama biraz agir geciyo. Sira rahim filminde bakalim nolcak
Canım ben hala adet olmadım p.tesi tahlil yaptırdığımda beta 651 bugün 314'e düşmüş çok şükür fakat rahimdeki sıvı ve kistler hala duruyo sanırım adet olana kadarda onlar orda kalıcak dr.ultrason görüntüsüne göre ameliyat arası gidip geliyosun ama kan değerlerin normal betada düşüyo dedi her an tetikteyim iyice bunaldım Rabbim tez zamanda hepimize şifa versin inşaAllah bir an önce adet olmak ve normal hayatıma dönmek istiyorum 2 aydır çok yoruldum

C
Bu diş gebelik nasil oluyor arkadaşlar anlatır misiniz değerinin falan kacti 2 kere kan tahlili yaptirdim ultrasona pazartesi gircem korkmaya başladım acikcasi
canım dış gebelik başta normal gebelik belirtileri gösteriyo fakat beta hcg hormonu 2 kat artış göstermiyo düzensiz artıyo ve normal seviyeye geldiğinde de yani 1500 2000'lerdeyken rahimde bebek görünmüyo sen ne durumdasın? Adetin geciktimi de.gittin mi? Yada tahlil yaptırdıysan sonuç kaç çıktı?

Doktor 100 bixim icin pek bisey ifade etmiyor bundan sonrası tehlikeli olmaz dedi 3 hafta sonra gel dedi içimden yuhh dedim bu arada kan tahlili vereyim mi dedim hic gerek yok sıkıntı yapma 3 hafta sonra kendi doktorundan randevu al dedi doktor pek bi rahat mi yoksa ben mi cok ewhamliyim bilemedim

Canım betanın 100 olması sıkıntılı bir durum degil en azından tehlike Yok ama yine de kan takibini 3 hafta sonraya erteleme. En kötü 3-4 günde bir ver düştüğünü gördükçe senin de icin daha rahat edecektir. Bilmiyorum ama sanki doktorun fazla ertelemiş gibime geldi. melegim_06

İşte bende ondan korkuyorum bazen diyorum kimyasal miydi diye 500den gittikce dusmeye başladı inis çıkış olmadi hep düştü azda olsa dis gebelikte inip cikabiliyirmus bilmiyorum ki doktor dis gebelik diyor ama goremiyor zaten 500 le göremez

Canim benim benimde cok uzun surdu gececek insallah kafana takma bende yarin doktora gidicem kontrole bakalim kist ne durumda. Bi de rahim filmini konusucaz iste. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cnm benm canini sikma

Canim benim benimde cok uzun surdu gececek insallah kafana takma bende yarin doktora gidicem kontrole bakalim kist ne durumda. Bi de rahim filmini konusucaz iste. Hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cnm benm canini sikma
Benimde yarın kontrolüm var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…