- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Tabi seninki az surmus insllah sonrakiler bu kadar kisa surmezseninki iyi yine 5 gün
Maşallah kardeşim fazla gecikmemiş sukur sevindim. İğne ile mi atlattınız ?11 ekimde dıs gebelik bitti. 28ekimde oldum cnm
İyi açarmış canım endişe etme kötü şeyler düşünme sakın oyle! Doktora gittiğinizde keseyi de görürsünüz insallah değerleriniz yüksek çünküBenim adetten 1 gün sonra 1310 du 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4450 oldu bu artis çok mu peki
İnsallah haber veririm canım burdan. Bende laparoskopi oldum ama sanırım ameliyattan sonra bir doz da iğne vurdu doktor tamamen temizlensin diyeCanim bana doktor 2 3 ay korun dedi. Sanirim igneden dolayi. Haber ver mutlaka banada
Rahim filmi çektirdiniz mi peki dış gebelikten sonra?yok canım doktor 4 ay korun dedi 3. adeti olduktan sonra korunmayı bıraktım
Ay inşallah canim benim doktor 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim beklemeden cuma gitmek istiyorum o zaman tam 6 haftalik oluyor kalp atisini duyarmiyiz acabaHayir bence gayet normal bi artis.sorun olacagini dusunmuyorum cnm. Ulltrasonda da gorursun insallah bebegini. Mutlu haberini almak isterim :)
Evet cnm igneyle bitti cok sukurMaşallah kardeşim fazla gecikmemiş sukur sevindim. İğne ile mi atlattınız ?
Canim gecmis bitmis olsun insallah kurtulduk bundan sonrasi guzel olsun 'aminnn'İnsallah haber veririm canım burdan. Bende laparoskopi oldum ama sanırım ameliyattan sonra bir doz da iğne vurdu doktor tamamen temizlensin diye
Kalp atisini duymayabilirsiniz belki cnm. Tahlil vermek icin git vence.yoksa dusunceler insanin beynini kemiriyo. Ama sonrasinda tekrar git tabi kalp atisini duyamazsaniz. Sakin canini sıkma hersey guzel olacakAy inşallah canim benim doktor 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim beklemeden cuma gitmek istiyorum o zaman tam 6 haftalik oluyor kalp atisini duyarmiyiz acaba
evet çekindim ekimin 3ünde çekindim rahim filminide o ayda korunmayı bıraktık ama olmadıRahim filmi çektirdiniz mi peki dış gebelikten sonra?
Senin adına sevindim. Amin kardeşim insallah bundan sonra güzel günler göreceğizCanim gecmis bitmis olsun insallah kurtulduk bundan sonrasi guzel olsun 'aminnn'
Hayırlısı olsun canım insallah bi sıkıntı yoktu filmde. Zamanı gelince Rabbim nasip eder Zaten.evet çekindim ekimin 3ünde çekindim rahim filminide o ayda korunmayı bıraktık ama olmadıbu ay tekrar deniyoruz bakalım
Ben hic duymadim cnm faydaliysa eger yapalim hep birlikteKızlar bu arada YouTube da İbrahim Saracoğlu'nun dış gebelik kürünü izlediniz mi? Biri ariyor ve 2 kez dış gebelik geçirdiğini söylüyor. Hoca da brokoli kürünü öneriyor. İnternette de arastirdim tüpleri açmak icin çok faydalı etkiliymiş. Adet olduktan sonra denemeyi düşünüyorum bakalım. Siz duydunuz mu hiç brokoli kürünü?
Canim senin cocugun var mi yoksa ilk dis gebelikmi oldunSenin adına sevindim. Amin kardeşim insallah bundan sonra güzel günler göreceğiz
Bence de yapalım şifa olur belki de. Ama YouTube da izle kesin. İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye arat çıkar insallah.Ben hic duymadim cnm faydaliysa eger yapalim hep birlikte
bi sorun çıkmadı çok sükür tüpler açık çıktı insallh canm isteyen herkese versin rabbimHayırlısı olsun canım insallah bi sıkıntı yoktu filmde. Zamanı gelince Rabbim nasip eder Zaten.
Hayırlısı olsun canım insallah bi sıkıntı yoktu filmde. Zamanı gelince Rabbim nasip eder Zaten.
2 dıs gebelikten sonra rahim filmi çekinmedinmi canım tüpleri ne baktırsaydın keskeBence de yapalım şifa olur belki de. Ama YouTube da izle kesin. İbrahim Saraçoğlu dış gebelik diye arat çıkar insallah.
Benim çocuğum yok henüz. 2 defa dış gebelik geçirdim kardeşim. Senin var mı?
Ben kimyasal gebelik yasadim canim mart ayinda korkum ondan benim de bi yandan aklim gidiyor doktora bi yandan da goremezsem diye odum kopuyorKalp atisini duymayabilirsiniz belki cnm. Tahlil vermek icin git vence.yoksa dusunceler insanin beynini kemiriyo. Ama sonrasinda tekrar git tabi kalp atisini duyamazsaniz. Sakin canini sıkma hersey guzel olacak
2.dış gebeliğim 2 hafta önce gerçekleşti. Gecen seneki dış gebelikten sonra rahim filmi cekmitirmiştim sukur bi sorun yoktu. Hayırlısı bakalim vakti ve zamanı var demekki. Bunları yaşamam gerekiyormuş.bi sorun çıkmadı çok sükür tüpler açık çıktı insallh canm isteyen herkese versin rabbim
2 dıs gebelikten sonra rahim filmi çekinmedinmi canım tüpleri ne baktırsaydın keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?