Şimdi size yaşadığım şeyleri detaylı bir şekil Anlatmak istiyorum.
Öncelikle evli değilim çok aktif bir seks hayatımın oldugunu da söyleyemem. Yeni tanışmaya başladığım biri ile yaşadığım birliktelik sonucu hamile oldugumu öğrendim.
Bu süreç benim için cidden çok zordu kabullenmek istemiyordum ama belirtilerim bunu gösteriyordu bunaltılar sürekli uyuma isteği halsizlik derken Regl olmam gereken tarihten 3 gun sonra regl oldum iki uc gun suren bir kanamaydı ama tuhaf giden bişiler vardı çünkü regl olmadan önce o kadar ağır ağrı yaşamayan ben yataktan kalkamaz olmuştum tuvalete çıkarken bile agrım vardı şüphelenmek yerine kan vermenin mantıklı olduğunu düşünerek gittim
ben sanıyorum ki değerlerim düştü ondan bu halsizlik doktorum betamın yuksek cıktıgını (528) söyledi dünyam basıma yıkıldı resmen takip için bir daha deger istedi (4-5 gün sonra verdim) ikinci degerim (537) geldi ve ultrasonda sol tarafımda kıst gordu (benım tüm ağrılarım sol taraftaydı) yatış önerdi istemedim bir daha değer bakalım dedi bu sefer değerim düşmüştü (465) nasıl mutluydum anlatamam bu sureci tek doktorla atlatmak istemedim diğer doktorumda düsük yapıcaksın bu yüzden demisti içime su serpildi deger dusmesi ile neyse yıne beta icin tahlıl bakalım dedi bu süreçte verdiğim tahlil (468) e yükselmıstı.
Dış gebelikten suphelenıyorduk zaten ama konduramıyordum dış gebelik yatış verelim dediğinde çok çaresiz hissettim ailem bilmiyor yatarsam ne diyeceğim bilmiyorum yada bana ne uygulayacaklar bilmiyorum bazı kısılere kuretaj yapıyorlar bazılarına iğne bazılarına hem ikisinide içim içimi yiyor belirsizlik beni mahvediyor derken doktorum iğne yaptı iki tane sağ sol kalçadan yapıldığı gün bulantım vardı kanamam oncesinde de çok hafif kahverengi akıntı gibiydi iğneden sonra kanamam cok olmadı gerci daha ıkıncı günü oldugu ıcınde olabılır sadece tuvalete cıktıgım zaman kırmızı pıhtılı sekılde geliyor agrım yok sadece regl oldum gibi hissediyorum bende gaz yaptı iğne durumu yine güncellerim zaten yatış yapnak istemediğimi soyledim ama iç kanama rıskınden dolayı gönderme taraftarı değiller ben tedaviyi red ederek evde geçirmek istiyorum daha konforlu en azından cogu doktor buna musade ederken bazıları zorla yatırıyor en az 7 gun demişti doktorum yatış için :)
bu süreçte psikolojik olarak çok yıprandığımı söylemem gerekiyor. erkek kişisine durumu soyledıgım zaman inkar ederek konudan uzak kalmak istedi sadece tahlil günleri yazıyor süreçte yanımda olduğunu hissetmiyordum ihtiyacımda yoktu zaten ama bu süreçte yanımda olan insanların emeğini hice sayamam erkeğe hic bir zaman güvenmeyin korunma yontemi olarak ertesi gün hapına güvenmeyin genelde bu yuzden olabılıyormus dış gebelik siz siz olun sizin canınızın kıymetini bilmeyecek adamlar icin bu riskleri göze almayın