melllleek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 837 195 33 13 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi user27 #41 agape0 .!.: bende de genetikte kan pıhtılaşması çıktı ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün adet günümdi hemen kan sulandırıcıya başladım ama yine de dış gebelik oldu Genişletmek için tıkla... Demek ki hayırlısı böyleymiş aşkım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bitanem üzülme yine olur
agape0 .!.: bende de genetikte kan pıhtılaşması çıktı ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün adet günümdi hemen kan sulandırıcıya başladım ama yine de dış gebelik oldu Genişletmek için tıkla... Demek ki hayırlısı böyleymiş aşkım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bitanem üzülme yine olur
agape0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2023 197 170 33 16 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi user27 #42 melllleek .!.: Demek ki hayırlısı böyleymiş aşkım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bitanem üzülme yine olur Genişletmek için tıkla... canım benim amin aşkım
melllleek .!.: Demek ki hayırlısı böyleymiş aşkım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bitanem üzülme yine olur Genişletmek için tıkla... canım benim amin aşkım
melllleek Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2023 837 195 33 Çarşamba 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi user27 #43 agape0 .!.: canım benim amin aşkım Genişletmek için tıkla...