Dış gebelik sürecim

Eşim illa bu kanıda özelde ver yarın öğrenelim ondan sonra devlete geçerim bende artık sabah erkenden öğrenirim zaten inşallah böyle bir şey yoktur haber vereceğim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Cok haklisin. Asla unutmam o gunun aksaminda erkek kisisi bana sarildi, ben aglayinca 'nasip degilmis deyip gecersin diye dusundum bu kadar etkilenecegini bilmiyordum' dedi. Pardon da bedenimden bir can gitti neyden etkilenmeyecekmisim? Cok duygusuz cok pisler gercekten

Canım naptın merak ettim

Canım naptın merak ettim
Yazacaktım zaman bulamadım uygulamaya girmeye şükürler olsun kimyasal çıktı çok korkmuştum gerçekten rahatladım sevindim resmen betam baya baya düşmüş 2 günde 331 den 57 düşmüş cuma falan tekrar kan ver dedi ama kanamamda başlar herhalde

Çok sevindim canım

kızlar merhaba benim de yatışım bugün yapıldı dış gebelikten dolayı bende de yumurtamda bişey görünüyor büyük ihtimalle dış gebelik dediler ama ne lekelenme var ne ağrı üstelik beta değerim de gayet sağlıklı bir şekilde artıyor fakat kese görünmedi yarın da görünmezse büyük ihtimal iğne olacağım bu benim ikinci dış gebeliğim be iğne de çok acıtıyor moralim çok berbat

Canlarım dıs gebeliğim bitti en son zaten betam 6 idi kanamalarım artık durdu son günlerde daha çok artmıştı bi anda kesildi betamın sıfırlanmasından dolayı oldugunu düşünüyorum bu sürec uzun ve yorucuydu bu süreci yaşayanlar icinde simdiden gecmis olsun diliyorum

Çok geçmiş olsun aşkım Rabbim bir daha yaşatmasın Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

Merhaba son durumunuz nedir

Korkma canım her agrı ic kanama ağrısı değil ayrılma ağrın oluyor bu sürecte bende bazen hâlâ sızlıyor orası

evet çok zor rahim filmi çektireceğim üç ay sonra oda temiz çıkarsa neden böyle oluyor sürekli hiç bir fikrim yok açıkçası
Aşkım genetik test ver bi ben verdim bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşük olurmuş şimdi kan sulandırıcı igne kullanıyorum

Aşkım genetik test ver bi ben verdim bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşük olurmuş şimdi kan sulandırıcı igne kullanıyorum
bende de genetikte kan pıhtılaşması çıktı ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün adet günümdi hemen kan sulandırıcıya başladım ama yine de dış gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…