Eşim illa bu kanıda özelde ver yarın öğrenelim ondan sonra devlete geçerim bende artık sabah erkenden öğrenirim zaten inşallah böyle bir şey yoktur haber vereceğim çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinEvet canım tum islemlerimi devlette yaptırdım hatta kan verme günüm cumartesi gününe denk geldiği için doktorum acilden kan ver dedi degerimi görüp hemen acilden yatışa aldılar aynı gün iğne oldum bende sizin gibi sonuclarımı diğer doktoruma söylüyordum haberdar et beni lütfen
İyi bari aşkım elhamdülillah onunla geçmiş olsun hayatımAy evet cok sükür düşmüş 4. Gun genelde yukselmesini beklerler %15 den daha fazla düşmüş
Cok haklisin. Asla unutmam o gunun aksaminda erkek kisisi bana sarildi, ben aglayinca 'nasip degilmis deyip gecersin diye dusundum bu kadar etkilenecegini bilmiyordum' dedi. Pardon da bedenimden bir can gitti neyden etkilenmeyecekmisim? Cok duygusuz cok pisler gercektenBende hayatımda oyle birinin olduğunu düşünmüyorum erkekler bu konuda çok etkisiz eleman yanınızda olmuyorlar onu gectim triplere giriyorlar iyiki olmamıs yanımda bide onun korkusunu üzüntüsünü de cekemem erkekler bu konuda prenses
Canım naptın merak ettimEşim illa bu kanıda özelde ver yarın öğrenelim ondan sonra devlete geçerim bende artık sabah erkenden öğrenirim zaten inşallah böyle bir şey yoktur haber vereceğim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Evet canım tum islemlerimi devlette yaptırdım hatta kan verme günüm cumartesi gününe denk geldiği için doktorum acilden kan ver dedi degerimi görüp hemen acilden yatışa aldılar aynı gün iğne oldum bende sizin gibi sonuclarımı diğer doktoruma söylüyordum haberdar et beni lütfen
Yazacaktım zaman bulamadım uygulamaya girmeye şükürler olsun kimyasal çıktı çok korkmuştum gerçekten rahatladım sevindim resmen betam baya baya düşmüş 2 günde 331 den 57 düşmüşCanım naptın merak ettim
Çok sevindim canımYazacaktım zaman bulamadım uygulamaya girmeye şükürler olsun kimyasal çıktı çok korkmuştum gerçekten rahatladım sevindim resmen betam baya baya düşmüş 2 günde 331 den 57 düşmüşcuma falan tekrar kan ver dedi ama kanamamda başlar herhalde
Çok geçmiş olsun aşkım Rabbim bir daha yaşatmasın Rabbim kimseye yaşatmasın çok zorCanlarım dıs gebeliğim bitti en son zaten betam 6 idi kanamalarım artık durdu son günlerde daha çok artmıştı bi anda kesildi betamın sıfırlanmasından dolayı oldugunu düşünüyorum bu sürec uzun ve yorucuydu bu süreci yaşayanlar icinde simdiden gecmis olsun diliyorum
Merhaba son durumunuz nedirkızlar merhaba benim de yatışım bugün yapıldı dış gebelikten dolayı bende de yumurtamda bişey görünüyor büyük ihtimalle dış gebelik dediler ama ne lekelenme var ne ağrı üstelik beta değerim de gayet sağlıklı bir şekilde artıyor fakat kese görünmedi yarın da görünmezse büyük ihtimal iğne olacağım bu benim ikinci dış gebeliğim be iğne de çok acıtıyor moralim çok berbat
ilk doz iğnemi oldum yarım 2. dozu olcağım ama sağ kaşık ağrım bacağıma vuruyor şiddetli değil ama tedirgin ediyor çokMerhaba son durumunuz nedir
İnşallah en kısa zamanda atlatırsın kuzum çok geçmiş olsunilk doz iğnemi oldum yarım 2. dozu olcağım ama sağ kaşık ağrım bacağıma vuruyor şiddetli değil ama tedirgin ediyor çok
çok şükür ilk iğnede değerim bayağı düştü taburcu oldum artık sıfırlanana kadar sadece kan vermeye gideceğimİnşallah en kısa zamanda atlatırsın kuzum çok geçmiş olsun
Çok şükür kuzum kendiliğinden mi düştü kürtaj mi oldunçok şükür ilk iğnede değerim bayağı düştü taburcu oldum artık sıfırlanana kadar sadece kan vermeye gideceğim
hem küretaj oldum hem de mtx iğnesi yapıldı 4. gün taburcu oldumÇok şükür kuzum kendiliğinden mi düştü kürtaj mi oldun
Çok geçmiş olsun birtanem rabbim birdaha yaşatmasın zor süreçlerhem küretaj oldum hem de mtx iğnesi yapıldı 4. gün taburcu oldum
evet çok zor rahim filmi çektireceğim üç ay sonra oda temiz çıkarsa neden böyle oluyor sürekli hiç bir fikrim yok açıkçasıÇok geçmiş olsun birtanem rabbim birdaha yaşatmasın zor süreçler
Aşkım genetik test ver bi ben verdim bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşük olurmuş şimdi kan sulandırıcı igne kullanıyorumevet çok zor rahim filmi çektireceğim üç ay sonra oda temiz çıkarsa neden böyle oluyor sürekli hiç bir fikrim yok açıkçası
bende de genetikte kan pıhtılaşması çıktı ama ben hamile olduğumu öğrendiğim gün adet günümdi hemen kan sulandırıcıya başladım ama yine de dış gebelik olduAşkım genetik test ver bi ben verdim bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşük olurmuş şimdi kan sulandırıcı igne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?