Evet canım tum islemlerimi devlette yaptırdım hatta kan verme günüm cumartesi gününe denk geldiği için doktorum acilden kan ver dedi degerimi görüp hemen acilden yatışa aldılar aynı gün iğne oldum bende sizin gibi sonuclarımı diğer doktoruma söylüyordum haberdar et beni lütfen
Eşim illa bu kanıda özelde ver yarın öğrenelim ondan sonra devlete geçerim bende artık sabah erkenden öğrenirim zaten inşallah böyle bir şey yoktur haber vereceğim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Bende hayatımda oyle birinin olduğunu düşünmüyorum erkekler bu konuda çok etkisiz eleman yanınızda olmuyorlar onu gectim triplere giriyorlar iyiki olmamıs yanımda bide onun korkusunu üzüntüsünü de cekemem erkekler bu konuda prenses
Cok haklisin. Asla unutmam o gunun aksaminda erkek kisisi bana sarildi, ben aglayinca 'nasip degilmis deyip gecersin diye dusundum bu kadar etkilenecegini bilmiyordum' dedi. Pardon da bedenimden bir can gitti neyden etkilenmeyecekmisim? Cok duygusuz cok pisler gercekten
Eşim illa bu kanıda özelde ver yarın öğrenelim ondan sonra devlete geçerim bende artık sabah erkenden öğrenirim zaten inşallah böyle bir şey yoktur haber vereceğim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Evet canım tum islemlerimi devlette yaptırdım hatta kan verme günüm cumartesi gününe denk geldiği için doktorum acilden kan ver dedi degerimi görüp hemen acilden yatışa aldılar aynı gün iğne oldum bende sizin gibi sonuclarımı diğer doktoruma söylüyordum haberdar et beni lütfen
Yazacaktım zaman bulamadım uygulamaya girmeye şükürler olsun kimyasal çıktı çok korkmuştum gerçekten rahatladım sevindim resmen betam baya baya düşmüş 2 günde 331 den 57 düşmüş cuma falan tekrar kan ver dedi ama kanamamda başlar herhalde